Cranendonck wil geen asielzoekers meer uit veilige landen

Screenshot_409

(Door: Jelle Krekels)

De overlast van asielzoekers in de gemeente Cranendonck loopt de spuigaten uit. Burgemeester De Wijkerslooth wil nu net als Rotterdam een stop op de instroom van mensen uit veilige landen. 

Van dagelijkse diefstallen uit winkels, verbaal geweld en intimidatie tot inwoners die niet meer durven te pinnen. Inwoners, bestuurders en ondernemers van de gemeente Cranendonck zijn helemaal klaar met de overlast van asielzoekers die verblijven in het AZC in Budel.

Lees verder>>>
(h/t “BertG” en “Elisah”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Arabische wereld, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, establishment, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Noord-Afrikanen, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Cranendonck wil geen asielzoekers meer uit veilige landen

 1. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  wow…de steen der Wijzen valt in Cranendonck
  we gaan het, lieve vrienden, nog beleven
  ’t moeten wel Goden zijn die deze wijsheid geven
  want dit is overduidelijk ’n bovenmenselijke vonk !
  .
  Jasterke
  .

  Like

 2. neilven zegt:

  Het wordt tijd, allemaal teug sturen naar land van herkomst, deze mensen verzieken ons woongenot. Had al veel eerder moeten gebeuren.

  Like

 3. Patriot 2.0 zegt:

  Het COA is maar goed voor ons…….

  Like

 4. Tistochwat zegt:

  In navolging van burgemeester Aboutaleb van Rotterdam, wil ook de Cranendonckse burgemeester een stop op nieuwe instroom van mensen uit veilige landen.

  Knap staaltje taqiyya weer van die Aboublabla in Rotterdam.

  meldingen van overlastgevers uit het azc in Budel. Ze pakken gewoon de trein naar Eindhoven of zelfs Amsterdam en gaan daar rotzooi trappen.”

  Dat krijg je natuurlijk als mohammedaanse wilden niet hoeven te werken voor hun vreten!
  Een zware bal aan een ketting om hun poot, en onder begeleiding van gewapende bewakers dwangarbeid laten verrichten bij de plantsoenendienst!

  Of op mijn landgoed. Kunnen die luie, mohammedaanse varkens tenminste iets nuttigs doen: wilde bramen uitroeien.
  ZONDER HANDSCHOENEN!

  Geliked door 2 people

  • ruud beijer zegt:

   Dagelijks word ik bozer op al die wegkijkers onder de Nederlanders. Al dat gelul en zieligdoenerij ik word er gek van. Hopelijk komt ooit de PVV aan de macht dan gaat de grote volksverhuizing plaatsvinden. Reken maar dat vele gedwongen zullen worden om op te rotten uit ons land.Maar ik denk van niet.Ik ga me maar bezighouden met boos maken op de wegkijkers.

   Geliked door 2 people

 5. Claudia M. zegt:

  En weer gaat men over tot symptoombestrijding i.p.v. aanpakken en wegwezen! Geen kans op verblijfsvergunning is dus op het eerste beste vliegtuig richting thuisland. Gaat dit niet goedschiks, dan zal het toch echt kwaadschiks moeten worden. Wij kunnen niet de hele wereld opnemen en verzorgen en al helemaal niet als ze boel ook nog eens verstieren!

  Like

 6. Thom zegt:

  De plaatsvervangend VVD-burgemeester van Budel doet nou heel stoer. Hij herinnert zich blijkbaar niet meer dat zijn CDA-voorgangster Marga Vermue tegen de zin van de bevolking die hevig protesteerde tegen de komst van het steelcentrum zij dat AZC er door gedrukt heeft.

  https://www.weertdegekste.nl/2016/03/protest-groep-bewoners-azc-we-worden-behandeld-als-beesten-fotosvideo/?cn-reloaded=1

  Geliked door 1 persoon

 7. ruud beijer zegt:

  Hopelijk wordt de overlast alleen maar groter.De Nederlanders kiezen hier zelf voor door niet op de PVV of het FvD te stemmen. Eigen schuld stelletje wegkijkers in Cranendonck.

  Geliked door 1 persoon

 8. Elisah zegt:

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2757298/asieltoerist-ziet-brood-in-wachttijden

  Ons land nu aantrekkelijker voor ’veilige landers’
  Asieltoerist ziet brood in wachttijden

  DEN HAAG – Door de lange wachttijden bij de afhandeling van asielaanvragen wordt Nederland snel aantrekkelijker voor asieltoeristen. Dat zijn mensen uit veilige landen die weten dat ze kansloos zijn voor een verblijfsvergunning, maar gedurende de behandeling van de aanvraag wel gratis in een asielzoekerscentrum mogen verblijven.

  Like

 9. Elisah zegt:

  Ondertussen,
  https://fenixx.org/2018/11/03/in-plaats-van-de-grenswetten-te-handhaven-besluit-de-eu-140-miljoen-euro-weg-te-gooien-in-marokko/

  In plaats van de grenswetten te handhaven, besluit de EU 140 miljoen euro weg te gooien in Marokko

  De immigratiecrisis zal ons nu allemaal meer kosten dan we dachten. In plaats van het overtredende land subsidie te onthouden, zoals Trump zojuist heeft gedaan met Honduras en Guatemala, heeft de EU besloten om het tegenovergestelde te proberen en (belastingbetalers) geld naar het probleem te gooien om het op te lossen

  Like

 10. Elisah zegt:

  Off topic,
  https://nos.nl/artikel/2257645-mogelijk-herziening-vrijspraak-pakistaanse-bibi-advocaat-is-gevlucht.html

  Mogelijk herziening vrijspraak Pakistaanse Bibi, advocaat is gevlucht

  Radicale moslims in Pakistan hebben na drie dagen hun protestacties tegen vrijspraak voor Asia Bibi opgeschort. In ruil daarvoor zal de regering zich niet verzetten tegen een poging om de rechtszaak tegen haar te heropenen. Ook wil de regering de aanzet geven voor een uitreisverbod voor de vrouw.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s