Dakloze Johanna sterft de koudedood op parkbank in Hamburg

Screenshot_419

(Vertaling: E.J. Bron)

“… in een land, waarin we goed en graag leven…”

 De 43-jarige dakloze Johanna is dood. Ze stierf op een parkbank in Hamburg de koudedood. Zij had geen lobby, geen haar ondersteunende teddybeer-gooiers, geen “Welcome”-schreeuwers. Zij was “slechts” een dakloze.

Die Freie Welt

Er is nieuws, dat in een land zoals Duitsland in principe gewoon niet zou mogen bestaan. De dood van de 43-jarige Johanna, een dakloze in Hamburg, behoort tot dit nieuws. Johanna werd niet bij een verkeersongeval gedood; ze was ook geen slachtoffer van een getraumatiseerde mes-migrant. Ze overleed niet aan een hartaanval of de gevolgen van een beroerte. Men liet Johanna midden in de op een na grootste stad van Duitsland ellendig verrekken. De 43-jarige dakloze stierf, zoals men zo ongepast en gedistantieerd zegt, de koudedood.

Merkel heeft vet en brutaal beweerd dat het de mensen in dit land zo goed zou gaan als nooit tevoren in de geschiedenis van Duitsland. Hier zou het land zijn, waarin we goed en graag leven. Dat klopt zo niet helemaal. Steeds meer mensen haken af, met steeds meer mensen gaat het gewoon niet goed. Nooit tevoren waren kinderarmoede, ouderdomsarmoede en werkloosheidsarmoede zo groot als nu. Nog nooit eerder was het aantal mensen met meerdere baantjes zo groot als nu. Nog nooit eerder was het aantal van diegenen, die ondanks een baan zijn aangewezen op ondersteuning van het JobCenter, zo groot als nu.

Eén groep mensen wordt echter door de politici van de oude partijen volledig uit hun bewustzijn verdrongen: de steeds groter wordende groep daklozen en woning-lozen. Terwijl zij midden onder ons leven. Maar zij hebben geen lobbygroepen. Aan en met hem kunnen de zogenaamde charitatieve verenigingen geen geld verdienen. Dus doet men net of ze niet bestaan en laat hen in plaats daarvan ellendig op een parkbank verrekken.

Voor Afrika heeft Merkel op de Afrika-conferentie zojuist opnieuw Duitse miljardeninvesteringen aangekondigd…

Bron:
www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Merkel, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

34 reacties op Dakloze Johanna sterft de koudedood op parkbank in Hamburg

 1. Tistochwat zegt:

  Verschrikkelijk: miljarden voor de neger in Afrika en de eigen bevolking kan doodvallen.
  Waarom zegt dat Merkel-kreng niet gewoon dat ze het heerlijk vindt om de echte Duitsers uit te roeien?

  Geliked door 4 people

  • Yvonne zegt:

   Ik wou dat er een dag kwam dat die heks op deze manier op een bankje sterft, dat ze door iedereen uitgekotst is en geen huis niets meer heeft,want dat huis hebben dan tzt haar met open armen ontvangen vriendjes ingepikt en haar eruit gegooid

   Geliked door 2 people

 2. Wij hebben een aantal jaren in Duitsland gewoond in buurt Papenburg. We hielden het 2 jaar uit en gedurende die tijd zag je de boel achteruit gaan en armoede toenemen.
  Ja er worden nieuwe huizen enz. gebouwd maar de mensen zien er ongezond en zorgelijk uit.
  De grote dikke auto’s zie je ook minder. Ondertussen groeit het aantal immigranten en die kom je in de kleinste dorpen tegen.

  Like

 3. Thomasson zegt:

  De dood van Johanna de Duitse dakloze of eventuele koudedood van andere autochtone Duitsers of andere Europeanen wordt in de regel in links en liberale kringen op twee manieren opgevat: a) totale apathie. deze mensen zijn toch te blank en ze zouden met de tijd uit het landschap verdwijnen en b) Links en liberale Eurofielen zullen koudedood van blanke autochtonen met een toost vieren. ANOTHER ONE BITES THE DUST!. Blanke dode autochtonen betekenen dat de Kalergi-Plan loopt planmatig. De vrieskou doet goed werk…SKOL!.

  Like

 4. Guus Velraeds zegt:

  Sommige daklozen bepaald niet weinig hebben een psychische stoornis. Deze stoornis zoals bijvoorbeeld wanen, hallucinaties, gebrekkige intelligentie, verslavingen enzovoorts kunnen veroorzaken dat de dakloze hulp ontloopt of afwijst. Is dat laatste het geval dan wordt het lastig hulp te verlenen. Dat er zoveel daklozen zijn is natuurlijk een teken aan de want en zegt veel over een samenleving. Echter de suggestie dat elke dakloze zomaar aan zijn lot wordt overgelaten is niet waar. Dat naar verhouding zoveel miljarden naar de “vluchtelingen” gaan is een complete scheefgroei en meteen een understatement. Het vluchtelingen probleem zal er niet mee opgelost worden tenzij de vluchteling in kwestie het gratis geld als doel heeft. Een fractie van deze miljarden zou in elk geval veel structurele nood onder daklozen kunnen verhelpen. Zeker nu de winter weer in aantocht is.

  Geliked door 1 persoon

 5. Bastiaan2000 zegt:

  Zo ben ik als 14-jarige begonnen met thuisloos zijn. Ik kwam na ernstig misbruik uit een instelling ( bedreigd door de directie etc. Als ik dit aangaf). Je bent dan best nog wel jong. Alleen niet voor de overheid, zei laten je dan opnieuw in de steek. Pedo’s die jouw eenzaamheid zien en je opnieuw misbruiken. Politie die dat ziet op het station, maar je alleen raar aankijkt of uitlacht als je hier melding van maakt. De kou die je de dag moest ondergaan.
  Maar alles was het vooral de complete eenzaamheid, de zelfkant die je te vroeg moest ondergaan.
  Voordeel was wel mijn karakter, ik heb letterlijk nog geen schooldag gemist, en ondertussen alle ellende haalde ik mijn diploma en werkte ik voor mijn geld.
  Stel ik had wel hulp gehad, misschien was ik er dan slechter van af gekomen, gezien de rattementaliteit van de hulpverlening ( die ken ik als kind al). Maar beter zou het natuurlijk zijn als ze mij nooit misbruikt hadden en niet opgesloten hadden en onder de zware anti-psychotisch hadden gezet, om je tot zwijgen te brengen

  Geliked door 1 persoon

  • Roni zegt:

   Hulpverlening…….links ja. Ook dat stelt weinig meer voor. Als het al ooit gefunctioneerd heeft.

   Like

  • Wachteres zegt:

   Ìk bewonder je, Bastiaan. Sterkte!

   Moge de rest van je leven jou het geluk geven dat je zo hebt verdiend.

   Like

   • Bastiaan2000 zegt:

    Het is erg lang geleden dat het feitelijk gebeurden, de totale gekte wat het veroorzaakte heeft tot voor zeer kort geduurd. De laatste tijd en zo piepjong ben ik niet meer 😢, begin ik eindelijk weer te leven en geluk te vinden 😀. Ik moet hierbij oppassen dat de tijd die ik verloren heb niet teveel als ‘opnieuw als droefheid’ ga beleven, dat zou erg zonde zijn van mijn leven.
    Maar nu ik eindelijk helder begin te worden, en bevat wat ze mij ( en vele anderen) aan gedaan hebben, en waar ze mee weg zijn gekomen ( politie etc negeerde dit), krijg ik steeds meer walging voor ze. Zij die daar werkten hadden de kinderen moeten beschermen en niet de dader.
    Ik hoop dat er iets goed komt uit de ‘commissie De Winter’, alleen duurt het zo lang. Want dat hoeft niet. Nederland kan niet zeggen dat ‘ze het niet wisten’, want ze wisten het wel. Al heel lang. Hoe ze kinderen als experiment gebruikten om medicatie te testen ( oa Finckenpieper etc). Sadistische experimenten met zwaar fysiek geweld, of met seksueel geweld, of psychisch kinderen zo bang/vernederen/onderwijs onthouden etc etc.
    De instellingen wisten het, de controlerende heren wisten het en de overheid zelf wist het.
    Er zijn genoeg zaken naar buiten gekomen, die met ‘enig pedagogisch klimaat’ wat voor verbetering vatbaar was. Maar dat allen hebben ze niet gedaan. Want hun moto
    was ‘ beesten zijn het en zo moeten we ze ook behandelen’ ( was een krantenkop ergens in de jaren 90’)

    Like

  • Elisah zegt:

   Wow Bastiaan, wat een verschrikking. Gelukkig gaat het nu goed met je, en denk eraan, gun ze NIET het plezier dat het gelukt zou zijn om jou eronder te krijgen. Laat het goede sterker zijn dan het kwade en leef je leven met volle teugen.

   Like

 6. kampersrene zegt:

  Het behoort niet tot de mogelijkheden maar moest een asieler op die manier aan zijn einde komen …. dan is het niet uitgesloten dat Merkel naar zijn begrafenis zou komen

  Like

 7. edwin vissers zegt:

  De ggz zit vol linkse hippies die je graag met diagnoses bestempelen zodat je later nooit meer een baan vind ,ik wacht op Gods wraak ,en die duurt niet lang meer .

  Like

  • BertG. zegt:

   Als je toen bij de GGZ ook aankwam met, dat jij wacht op gods wraak, dan begrijp ik het wel dat ze je gek verklaard hebben, en nooit meer een baan gevonden heb.
   Dat kan je geen bedrijf of andere werknemers aandoen.

   Geliked door 1 persoon

 8. Lot zegt:

  Bastiaan2000. Ik voel met je mee. Het is sneu dat het je moet overkomen. Soms denk ik je moet die mensen wat aandoen. Of om te verwijderen of om te laten inzien (maar ben erachter dat laten inzien nutteloos is, ze zijn volwassen en niet debiel) Ook ik heb mijn ervaringen van misbruik door hulpverleners, door de rutgerstichting. De Rutgerstichting bestaat niet meer, omdat daar jarenlang kinderen werden misbruikt. Vaak bij dagbezoek (hoewel ik niet weet wat zij allemaal deden). Ik kan mij herinneren dat uit het publiek daar veel pressie op was om op te houden te bestaan, ik hoop dat ik dat goed herinner. Echter het beestje kan het niet laten en ze zijn onder een andere naam verder gegaan, namelijk Rutgers. Ze zijn bezig in twee afrikaanse landen, en proberen in nederland wat door te zetten, maar zijn in de niche nog bezig. Ga nooit met rutgers in zee.

  Ik wijt het aan het volgende. Je moet er naar willen kijken (anders kunnen die mensen zichzelf niet veranderen). Het volk dat hier in het midden van het land woont en zich verspreid komt uit nedersaksony, en noemen zich zelf nederlanders, het zijn nederduitsers. Het Duitse volk is deels slavisch geworden de afgelopen duizend jaren. Denk hierbij aan Hitler die er ook niet germaans uitziet. Andere benamingen slavisch/turks/khazaars, zij hebben deels asiatisch bloed en zijn geelhuidig, dit is goed te zien aan Orban en ook in latijns europa. Uit het oera linda boek is een beschrijving gegeven van de drie hoofdrassen, waarin de asiaten worden beschreven dat zij 10 keer meer willen martelen, dan zwellen hun harten van trots, dat vinden zij geweldig als een overwinning, en het zwarte ras naar verhouding één keer meer willen martelen. Het blanke ras wil niet andere mensen martelen. Je kunt het rassistisch noemen, maar ik kon het alleen maar onderschrijven naar wat ik zelf zo zag. Via het oosten zijn ook veel deelindiers binnengekomen honderd(en) jaren geleden vanuit roemenie.
  Dit volk, het slaven/meester ras, daar is meer over geschreven, wil graag meester zijn, alles beter dan slaaf te zijn. Ik hoop dat je kunt voelen hoe ik dat aanvoel en je met mij mee kunt voelen, naar de mensen die zo zijn en andere mensen wat aan willen doen. En kom niet bij mij dat iedereen dat wel in zich heeft bij ieder volk. Nee ik heb niet de inclinatie om andere mensen kapot te maken zo maar daarom. Het gaat om teveel mensen, waarin ik dat soort tendenzen herken.
  Zoals bastiaan schrijft, het zijn allemaal ‘rattige’ mensen.
  Deze mensen hebben wetten nodig en de woestijnreligie om zichzelf in toom te kunnen houden. Ik weet dat dit waar is, ik kan het zien. De -ismen komen daarvandaan vanuit het oosten. Socialisme, protestantisme zelfde root zijn boeken over geschreven, fasiscme, communisme, katholicisme. (religies die hier 700ad kwamen zijn opgezet om ‘macht’ uit te kunnen oefenen, en heeft niets met godsdienst te maken, met bidden tot..) Het oude germaanse cultuur, was een waar iedereen vrij kon leven in een odalsysteem. Had je bezit dan kon je in een thing meebeslissen. Slaven waren er niet, gevangenen werden gedood, om soms vrijgelaten. De wetten waren eenvoudig, en mensen leefden voor zichzelf en gedraagden zich in het volk. Vrouwen hadden bezit. Ik heb er wel vaker over geschreven. Wij zijn degenen die in boten, na een vloed, de mesopotamische cultuur hebben opgezet 4000bc. Ook in egypte. De mummies hadden blond of rood haar. Wij zijn begonnen in eilandstaten, zoals wij dat hier hadden in noordeuropa, cyprus en euboea griekenland.

  Deze invulling van het dagelijks leven door de chazaren/slaven, hier in europa veelal christenen en niet joden, hebben veel wetten en afgezette systemen nodig, en is WAT ZIJ NODIG HEBBEN OM TE KUNNEN LEVEN. EN IS NIET WIE WIJ ZIJN. Wij kunnen een eigen leven leiden en in verantwoording leven en ons eigen leven invullen. Deze mensen voelen zich ook aangetrokken tot dit soort socialistische instellingen, het bied hen een kader, een bedje waarin ze kunnen liggen. Dan hoeven ze het zelf niet te doen. Wat dat betreft wordt het kaf al van het koren gescheiden. Ik herken het in iedergeval in mensen! Ik denk dat het mogelijk is dat wij na 3000 jaren dat zij hier al willen komen wij wel wat van dat bloed kunnen hebben. Ik als oude vrouw met veel ervaring zeg, als je er naar kijken wilt, naar je persoonlijkheid, naar je genen van je ouders en naar je volk genen, dan kun je er wat mee doen. Wil je er niet naar kijken dan blijven die ‘volken’ khazaarse zo. Ze hebben blank bloed, dus ze kunnen ook hun andere deel aanspreken. Dit is in bedoeld voor iedereen in nederland. Je kunt zeggen dat het eugenetie is en niet naar boven moet komen (zegge zij). Dit is wat dit volk ons verteld, die in de socialistisch, kerkelijke posities zitten en de media. Dat wordt ons aangepraat. Net zoals de vrouw als schadelijk of zondig wordt neergezet. Schande. In de germaanse cultuur werd de vrouw juist als wijs gezien. Vanuit het volk wordt wel gekeken naar mensen. Het is ons ingebakken, omdat het waar is. En er niet naar kijken is wegkijken.
  Kom ik zulke mensen tegen, dan is het wegwezen! En soms kan ik hen wijzen op hun ‘behoeften’, die zij niet kunnen weglaten en dat zij minderwaardig zijn. Zoals leugebrok rutte. Nog andere suggesties?
  Helaas hebben deze mensen veel te veel macht. Duitsers hebben mij verteld over prophecies aangaande hun land 30 jaar geleden. Dat er nog een derde wereldoorlog komt. In welke handen bevinden de echte wapens zich bij de vijand, de slavische bevolking, die vooral in amerika, rusland én duitsland woont. Waarom hebben wij dat gedaan en de wapens en uitvindingen in hun handen laten weggaan?

  Like

 9. droevige mof zegt:

  Het Merkel-systeem heeft systematisch de welvaart van ons land vernietigd door het geld van de burgers zonder hun toestemming aan andere landen of aan immigranten te verdelen.Tegelijkertijd werden elektriciteitscentrales stilgelegd en het land wijd en zijd verminkt met inefficiënte en ecologisch schadelijke windmolens. De prijs van elektriciteit is ondertussen verdubbeld.
  De infrastruktur gaat nu door de gootsteen.
  Wegen en bruggen zijn stuk, scholen en andere openbare gebouwen zijn een opknapper.
  De aanvraag voor sociale bijstand is bemoeilijkt in het bijzonder voor autochtone burgers, de autoriteiten stellen de betaling uit of betalen te weinig. Ouderdomsarmoede is dramatisch toegenomen omdat de pensioenen te laag zijn. De pensioenfondsen zijn ook geplunderd en het geld is gegeven aan mensen die geen cent in de pensioenkas hebben gestort.
  In tegenstelling tot degenen “die hier al lang wonen”, zoals Merkel graag zegt, krijgen immigranten goede financiële steun. De kritiek op deze praktijk wordt soms strafrechtelijk vervolgd wegens racisme.
  Om kort te gaan: Dit land is moreel en financieel uitgeput.
  (Ik hoop dat mijn Nederlands begrijpelijk is. Als ik boos word, spreek ik Duits.)

  Like

  • Elisah zegt:

   Zeer begrijpelijk!

   Like

  • Lot zegt:

   Kun je een cijfervoorbeeld geven, zoals sociaal minimum, (zonder teveel in bijzondere bijstand te komen) Ouderen, bijvoorbeeld een huisvrouw die weduwe is geworden en een weduwepensioen krijgt van 175 euro (overigens vreemd dat weduwe zo weinig krijgt tov van haar man zijn pensioen) en wordt aangevuld tot 500 euro. Echter huur is bijna altijd boven 400 euro. Dan kunnen ze wat voedsel krijgen van de tafeln. Hoe betalen ze dan elektra om huis te verwarmen. Hoe lossen ze dat op, wat zeggen politici en kun je één voorbeeld geven.
   Overigens wel tricky om hier publiekelijk over te praten, want mijn god als zij het hier gaan verlagen. Rutte die veel met Merkel omgaat begon er ook al over… Niet teveel aandacht hieraan geven. EJBRON dus alsjeblieft geen artikels aan wijden en geen slapende honden wakker maken. Wij hebben het hier goed, en vooral zo houden. Richten wij onszelf teveel op een ander systeem in het publieke domein dan verschuift het ook die richting. WIJ weten van niets en willen ze hier dingen veranderen dan gaan wij vechten in ons eigen domein zoals wij dingen NORmaal vinden. Een beetje eraf misschien maar niet meer, want kan niet omdat we dit allemaal moeten betalen. (wat als de zorgtoeslag eraf gaat….)

   Nee ejbron geen artikelen schrijven over duitsland aub.

   Like

   • E.J. Bron zegt:

    Quote: “Nee ejbron geen artikelen schrijven over duitsland aub.”

    ????

    Like

   • Lot zegt:

    Op elke websites lezen trollen mee en die fluisteren dan de politici weer in, en help als wij dat vreselijke systeem van duitsland maar niet hier ingevoerd krijgen.
    Er is een gezegde als ik oud ben is de aow er niet meer. Help, niet te hard zeggen, want straks wordt het nog waar. Vooral geen slapende honden wakker maken.
    Ik hoop dat u dat uit mijn schrijven had begrepen? Ik denk dat je heel voorzichtig moet zijn.
    Een politici roept wat en prompt roepen in andere landen politici hem na, hij kan het, dan kan ik het hier ook.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Nee, ik heb het niet begrepen. Ik houd geen rekening met het feit dat hetgeen in andere landen gebeurt, hier ook kan gebeuren. Daar ga ik voetstoots van uit.
    Want reken maar dat ze allemaal met elkaar in onderling contact staan. Dat zou dus betekenen dat ik geen artikelen meer zou kunnen plaatsen en/of vertalen. Dat is nu juist wat zij graag willen. Daar pas ik uiteraard voor!

    Webmaster

    Like

   • Lot zegt:

    Correctie: Niet schrijven over het ‘Duitse sociale stelsel’. Niet teveel bekendheid aan geven hier in Nederland.

    Like

   • Elisah zegt:

    Lot wil graag de situatie in Nederland weten omdat ze niet in Duitsland woont misschien?

    Like

   • BertG. zegt:

    Lot denkt dat wat er bepaald wordt door politici, dat politici dat van internet afhalen en niet omdat ze mekaar spreken en allerlei dingetjes zitten te bedenken.
    Dus als er niks meer op internet te vinden is over wat ze ergens van plan zijn, dan krijgen ze ook geen nieuwe ideeën meer.
    Zo iets denk ik dat zij bedacht heeft.

    Like

   • Thomasson zegt:

    @Lot. Dat weduwen tegenwoordig zo weinig pensioen krijgen, hebben ze te danken aan het stuk stront dat kortgeleden in zijn graf was gekieperd. Zijn naam is WIM KOK. Zijn Paarse bende heeft ervoor gezorgd dat weduwen die: a) na 1950 zijn geboren, b) geen kinderen hebben, of c) kinderen hebben boven de 12 jaar oud, hebben geen recht meer op weduwen pensioen. Ja! Zij kunnen gaan werken! ..En dan spreekt men over het jaar 1996, waarin deze weduwen waren 46 jaar oud en Nederland was in de zoveelste economische diep. Er was geen werk voor jonge mensen; laat staan voor vrouwen boven de 45 jaar oud. De Paarse bandieten van Kok en Zalm hebben ervoor gezorgd dat zeer veel Nederlandse vrouwen en kinderen in diepe ellende hadden geland. Maar er was echter wel de nodige kapitaal beschikbaar om massale familieherenigingen uit de woestijn te arrangeren en men smeet miljoenen of liever gezegd miljarden in Ontwikkelingslanden. De Paarse kabinetten Kok hebben een periode van duister kapittel geschreven in de Nederlandse geschiedenis van na de Tweede Wereldoorlog. Net als onze huidige “Pinokkio” ook zij bedienden zich van leugens en bedrog. Zij waren eigenlijk de “leermeesters” van de huidige moderne politieke leugenaars.
    Men kan zaken niet terugdraaien, maar een ding kan wel worden gedaan: zorgen ervoor dat de PvdA zal zich in dezelfde vuilnisbak bevinden als de NSB …EN NOOIT MEER TERUGKEREN.

    Like

   • droevige mof zegt:

    Ik wilde geen principiele discussie op gang brengen, noch in Nederlandse zaken mengen. Het spijt me.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Een verontschuldiging is helemaal nergens voor nodig! Integendeel. Alles wat er in Duitsland plaatsvindt, raakt ook Nederland!

    Webmaster

    Geliked door 1 persoon

   • Lot zegt:

    De politici staan wel in contact met elkaar. Maar het volk moet niet rijp gemaakt worden in een bepaalde richting. Als de afstand naar de andere kant van de lange lijn te groot is, dan krijg je in Nederland niets voor elkaar. Dan wordt er gezegd dat ze dat niet begrijpen, dan krijg je geen medewerking van de werkers en de bevolking. Ze kunnen niet op één dag zomaar de aow halveren of afschaffen, daar gaan lange discussies aan vooraf. En ik wil zoveel mogelijk in de andere uithoek staan. Zo hebben wij de toeslagen erbij gekregen, voor de zorg vnl., daar kunnen ze een duimpje aan zuigen in duitsland. Het debat ging toen over ja wij willen meer investeren in zorg, ja het kost dan meer, dat kunnen wij niet betalen, dan moet er voor de lage inkomens subsidie komen. De huurtoeslag was er al.
    Ik denk dat ik gelijk heb psychologisch gezien. Rutte heeft wel eens wat gezegd over de aow uit duitsland, maar wij weten daar niets vanaf en dan gaan wij niet met hem mee. Ik hoef niet rijp gemaakt te worden wat in een ander land wel kan, en dan kan het hier ook wel… Daar moet je erg voorzichtig in zijn. Begrijp je dat standpunt dan niet, van deze kant bezien dat je voorzichtig moet zijn?
    Wij worden soms al met vergelijkingen met anderen/landen en informatiesessies proberen ze ons rijp te maken voor iets, wat wij niet willen. Dan Nee tegen informatiesessies. Hopelijk maakt dat mijn standpunt beter duidelijk .

    Like

   • hendrik zegt:

    Op her Moment zit ik in Rusland en verbaas me erover dat ondanks de voortgaande sancties hier gewoon alles zijn gang gaat. Een regel waarvan West Europa nog wat kan leren is dat je bij het 1e kind 100.000 roebel krijgt zo’n 1300€, bij het 2e kind 200.000 en het derde kind 400.000 roebel. Bovendien is de kinderbijslag hier 84 € maandelijks (Meer als in NL dat is namelijk 203€ per 3 maanden). Als je als regering zo inzit over vergrijzing dan is dit een veel goedkopere manier en je krijgt geen invasieve religies binnen. Dit betekent: Minder uitkeringen, minder veiligheidsmaatregelen, scholing wordt door de ouders geregeld, minder drugshandel kortom een verbetering op ieder gebied en de belastingen kunnen dan echt omlaag. Stop met al dat voer naar Afrika sturen want geen werk en wel voer betekent alleen voortplanting in te grote getale. Dat is de reden dat Afrika namelijk een bevolkingsexplosie ervaart.

    Like

 10. Hovawart zegt:

  Hamburg is het bolwerk van de Duitse Linksche Looney Brigade, het is een wonder dat de er zoveel geld vrijgemaakt kan worden voor prestigieuze projecten en het onderhouden van werkschuwe bevolkingsgroepen, en tegelijkertijd de afbraak van industrie en scheepvaart door de milieu-maffia. Een nieuwe recessie en het leed is niet meer te overzien met zoveel staatsruif-afhankelijke opvreters.

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Hovawart. Persoonlijk denk ik dat Duitsland bevindt zich nu in een zeer gevaarlijke stadium. Zoals men de geschiedenis van dit land kent; boze Duitsers trekken op gegeven moment de laarzen aan. In dit land kan nu zelfs een coup d’etat plaats vinden. Aan de andere kant hebben de Duitsers geluk met de AfD. Deze partij is betrouwbaar en heeft goede mensen. Het is nog steeds niet duidelijk waarom zoveel Duitsers stemmen op partijen als CDU, CSU en de Groenen van wie men bijvoorbaat al weet dat, ze de boel belazeren en vooral verraden.

   Like

 11. hendrik zegt:

  Alles voor de moslim Übermensch.

  Like

 12. Pingback: Duitsland: Financiële reserve voor “vluchtelingen” groeit naar € 30 miljard | E.J. Bron

 13. Pingback: Duitsland: Financiële reserve voor “vluchtelingen” groeit naar € 30 miljard! | eunmask

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s