Dr. Gottfried Curio (AfD): Verkrachters hebben geen seksuele voorlichting nodig

Screenshot_406

(Vertaling: E.J. Bron)

De integratie-gevolmachtigde van de Duitse regering, Annette Widmann-Mauz, heeft met het oog op de groepsverkrachting in Freiburg geëist om “asielzoekers” te informeren over seksualiteit en gelijkberechtiging in Duitsland.

journalistenwatch

De woordvoerder Binnenlandse Zaken van de fractie van de AfD in het Duitse parlement, Dr. Gottfried Curio (foto), heeft daar scherpe kritiek op:

“De schrikbarende naïviteit die mevrouw Widmann-Mauz hier aan de dag legt, is met het oog op de ongelooflijke misdaden in Freiburg alleen nog maar cynisch te noemen: verkrachters hebben geen seksuele voorlichting nodig, ze moeten keihard gestraft en zo mogelijk uitgezet worden: iedere zogenaamde vluchteling die vrouwen lastigvalt en verkracht, weet heel goed dat hij zich tegen de wet gedraagt; het maakt hem echter in de regel helemaal niks uit, omdat de consequentie een voorwaardelijke straf is – of, zoals nu geëist, een ´wegwijs-cursus over het samenleven in Duitsland´.

In plaats van de nadruk te leggen op perspectieven van de daders, zou slachtofferbescherming door uitzetting of afwijzing bij de grens geboden zijn – Duitsland is niet de seksuele bijlesschool van de wereld. Het is ongelooflijk met welke schaamteloosheid hier zulke pseudo-oplossingen gepresenteerd worden, die in hun tentoongestelde naïviteit niets anders zijn dan een bespotting van de slachtoffers.

Het hele voorstel is niet alleen ver verwijderd van de realiteit, het getuigt ook van de politieke wil tot het bagatelliseren en de niet te relativeren verontschuldiging van zware misdaden als zij door migranten gepleegd worden. Wanneer personeel in beslissende regeringsfuncties niet in staat is – of om ideologische redenen niet bereid is – om de bevolking effectief te beschermen, zou het zo snel mogelijk uit de regeringsverantwoordelijkheid ontslagen moeten worden.”

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, christendemocraten, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Groenen, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, liberalen, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, migrantengeweld, Multiculti, Overheid, Pacifisme, politici, Rotzakken, sociaaldemocraten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op Dr. Gottfried Curio (AfD): Verkrachters hebben geen seksuele voorlichting nodig

 1. BertG. zegt:

  Ze deden in hun ogen niet meer dan dat ze altijd geleerd is om te doen, namelijk dat doen wat je wil of in je opkomt bij het zien van een vrouw.
  Hun terecht wijzen zien ze enkel als een vernedering van hun eer.
  Dit soort wan gedrochten kan je helemaal niks meer bijbrengen of leren.

  https://www.stopdebankiers.com/profeet-mohammed-geen-pedofiel-sharia-staat-boven-de-wet-in-europa/

  Like

 2. Elisah zegt:

  Nee, wat ze wél nodig hebben is gevangenisstraf en uitzetting.

  Like

 3. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Waarom wordt dat soort vrouwen nooit ‘ns gepakt door een meute Afrikanen? Omdat ze te lelijk zijn waarschijnlijk. Wat een ellendig stom wijf.

  Like

 4. Joannes den Hollander zegt:

  Het enige wat deze wilden nodig hebben zijn hun eigen gebruiken. Zonder enige vorm van rechtspraak, net als in hun thuislanden Jungle Justice toepassen. Ruimt lekker op.

  Like

 5. Marc zegt:

  Suggestie: Een asielzoeker die een autochtone vrouw verkracht verdient de doodstraf!

  Like

 6. kampersrene zegt:

  Juffrouw Anette gelooft nog in sprookjes…In haar dromen staat ze voor de klas vol met volwassen asielers..Allemaal armpjes gekruist en op de lessenaar….snaveltjes toe en oortjes open….Ze gaat verder met haar sexuele voorlichting…,maar dat maakt die asielers enkel maar geil……Op het einde van de les wordt ze door al de leerlingen …..verkracht

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s