Landelijke intocht Sinterklaas in Zaanstad: afgezet met hekken, toegangspoortjes, controles

Screenshot_414

Leuk en gezellig een kinderfeestje vieren anno 2018, in het gave land Nederland

Om te voorkomen dat de landelijke intocht van Sinterklaas uit de hand loopt, heeft de gemeente Zaanstad strikte regels opgesteld. Het gebied waar de sint aankomt, wordt afgezet met hekken. Dat terrein is alleen via toegangspoortjes toegankelijk. Bij de poortjes is een tassen- en jassencontrole. Het meenemen van glaswerk en drones is verboden.

Post online

Voor- en tegenstanders van Zwarte Piet die een demonstratie aanmelden en met wie afspraken zijn gemaakt, krijgen plekken toegewezen die ver uit elkaar liggen. De gemeente meldt dat die maatregel wordt genomen om confrontaties tussen verschillende groepen te voorkomen. De groepen moeten tijdens de intocht in hun vak blijven en zelf voor een ordedienst zorgen. Kleding die het gezicht grotendeels bedekt en het gebruik van drugs en alcohol is verboden in de demonstratievakken.

De landelijke intocht van Sinterklaas in de gemeente Zaanstad is op 17 november.

Bron:
https://tpo.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Krankzinnigheid, Links fascisme, provoceren, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op Landelijke intocht Sinterklaas in Zaanstad: afgezet met hekken, toegangspoortjes, controles

 1. Hein zegt:

  Wat een schande voor ons eens zo mooie land. Kompleet verstoord door een gefrustreerde Ghanese indringer en zijn (niet)nuttige idioten.

  Geliked door 3 people

 2. scherpschutter1943 zegt:

  Het zal er wel hierop neer komen dat de tegenstanders van zwarte piet zoveel teringzooi schoppen dat de gemeente de optocht afgelast vanwege de zogenaamde verstoring van de openbare orde, waarbij het natuurlijk voor de politie niet doenlijk was om de relschoppers te arresteren. Nee, dan vorig jaar in Dokkum, lekker makkelijk voor de politie om eerzame burgers te arresteren en voor het gerecht te slepen, wegens het belemmeren van het verkeer. Foei, foei wat een misdrijf, daar moet zwaar voor gestraft worden. Dat in rotterdam turken met vlaggen het totale verkeer lamleggen op de erasmusbrug is “cultuur”. Ik kots van moslims en hun cultuur en van die zwarten die menen dat ze in nederland recht hebben op schadevergoeding en een voorkeursbehandeling.
  Geef de zwarte pieten in de optocht minimaal een taser zodat ze zich tegen hun aanvallers kunnen verdedigen. De politie doet toch niets want die moeten alleen de bevelen van de openbare macht uitvoeren en die schijten in hun broek voor links want ja die kunnen plotseling s’nacht je burgemeesterswoning in de fik steken. (door de anonieme knokploegen van links). We gaan het ziebn. Wie zoet is krijgt lekkers, wie stout is de roe

  Geliked door 6 people

  • ruud beijer zegt:

   Beste scherpschutter ik blijf mij dagelijks ergeren aan de lamlendigheid onder de Nederlanders. Het overgrote deel interesseert het geen ruk.Als ik zeg dat het er slecht uitziet voor mijn kleinkinderen kijken vele mij verdwaasd aan.Ik snap er niets van.

   Geliked door 2 people

  • Judge zegt:

   We zullen in kleine groepen de guerillastrijd moeten aangaan. Ik hoef niets uit te leggen over de tactiek. Begin maar eens met halalvoedsel……!

   Geliked door 1 persoon

 3. Hovawart zegt:

  Gezelligheid kent geen tijd, maar het korset waarin wij worden genaaid word alsmaar strakker dicht geregen, de regeltjes steeds strakker, de vrijheid alsmaar beperkter, de verbroedering die ons werd voorgehouden is een grote leugen….zoals de gehele EU één groot bedrog blijkt te zijn.

  Geliked door 5 people

 4. Wachteres zegt:

  Zwarte Piet bestaat al eeuwen, in feite was hij er in de middeeuwen al, als symbool van de duisternis.

  Plotseling waren daar één of twee leeghoofden – weldra gesteund door linkse haters van onze cultuur – die op dubieuze gronden vonden dat zwarte Piet moest verdwijnen.

  Als wij nu maar hadden toegegeven aan die [linkse] onbenullen, dan was er niets aan de hand geweest.

  Helaas voor jullie bestaan er nog mensen die respect hebben voor het vele goede dat onze samenleving heeft voortgebracht.

  Het verschil met links in Duitsland en links in Nederland is dat die in Duitsland tenminste eerlijk zeggen wat zij echt denken:

  Duitsland [en de Europese cultuur] moeten zo snel mogelijk verdwijnen en plaats maken voor een fijne multiculti samenleving. Om dat te bereiken wordt de islam in al zijn heerlijke volheid uitgenodigd.

  Wat in het Midden-Oosten door die ideologie is bereikt, moet hier ook gebeuren.

  Kortom: We gaan met elkaar terug naar de voor-middeleeuwen.

  Geliked door 5 people

 5. orelius zegt:

  Wie zwarte Piet niet wil erkennen , had hier nooit heen moeten komen. En als ze dat toch wel hebben gedaan ,weer heel snel terug keren naar eigen land van herkomst . Wij mogen niet onze eigen culturele feesten afschaffen voor een aantal donkere mensen met lange tenen . Heb vele donkere mensen gesproken die niet snappen waar die schreeuwers het over hebben . Die lui moeten zelf in terapie liefst in eigen land van herkomst. Zwarte Piet is gewoon zwart . Maar ja voor dat soort lui is melk zefs rascisme , want melk is wit en staat bekend als goed. En roet staat bekend als slecht . Snappen jullie het nog. Ik wel , ze zijn knetter en knetter gestoord. En dat heeft geen kleur.

  Geliked door 5 people

 6. Roeland zegt:

  Hier waren ze in oktober al bezig Kerstbomen in winkels op te tuigen. In de provincie ver van de Rampstad. De commercie is er jaren geleden al mee begonnen. Die 24 uurs economie, de doorgeschoten marktwerking en privatisering. De waanzinnige “migratie” politiek. Die “duurzaam” groen linkse dwangcultuur…het gedwongen langer doorwerken…de woningnood..
  Zie hier het resultaat. Het was allemaal te verwachten. Hans Janmaat, waarschuwde er 40 jaar geleden al voor. Zie hier het resultaat van de naieve marxistische “bloemencultuur” uit de jaren 60.
  Er zal toch echt iets heel drastisch moeten veranderen. Ik denk hierbij aan splitsing van Nederland. Het loslaten van de Rampstad en een eigen republiek opzetten.

  Geliked door 6 people

 7. Johan zegt:

  In plaats van Zwarte Pieten zal het gemeentebestuur van Zaandam bij de intocht van Sinterklaas waarschijnlijk scherpschutters op de daken plaatsen.
  Waar gaat het naar toe in Nederland ? Het is het sadisme ten top ! Dat de gemeente Zaandam deze extreem linkse fascisten de gelegenheid geeft om te demonstreren tijdens een kinderfeest, is toch bij de beesten af.
  Hopelijk vindt er weer een tegenactie plaats in de sfeer van hoe de ´BlokkeerFriezen´ dat vorig jaar flikten.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s