Links is het nieuwe Bruin. Daar moet een eind aan komen!

Screenshot_416

(Vertaling: E.J. Bron)

Met Freiburg werden de laatste grenzen overschreden. Met geweld tegen onzeker gemaakte en rouwende mensen optreden, aangemelde demonstraties en bijeenkomsten verstoren en drieste leugens verbreiden – daar moet een eind aan komen! Deze linkse terroristen, die angst en verschrikking onder andersdenkenden verbreiden en met hun eeuwige holle frasen alleen maar willen intimideren, moeten terechtgewezen worden. Hun gedrag is grondwet-vijandig en moet maatschappelijk veroordeeld worden.

journalistenwatch

Het gaat immers al lang niet meer om meningsuitwisseling of het vinden van consensus. Het gaat ook niet om het vinden van oplossingen, tolerantie en openheid. Het is simpelweg alleen nog maar links geweld dat zich uiterst agressief tegen mensenlevens richt: respectloos tegenover de slachtoffers en tegenover diegenen die deze daden niet meer willen accepteren en hiertegen de straat opgaan.

Wat heeft deze mensen tot zo´n haat gedreven? De manipulatie door links-groene docenten, hun helikopterouders, die het liefst hun beste vrienden zijn tot ze op hun 35ste op zichzelf gaan wonen? De linkse media, die al jarenlang hun taak niet meer uitvoeren? Wellicht ook identificatie met “cultuurscheppers”, die net zoals zijzelf lijden aan grootheidswaanzin? Of is het gewoon het onbezorgde en door plezier aangestuurde leven om door de ouders met zorg omringd, door de gemeenschap betaald en door onderwijs en opleiding niet meer uitgedaagd te worden?

Kijk in hun van woede verrekte gezichten, luister naar hun altijd dezelfde kreten. Hoe lang willen jullie dit “houd de dief”-spelletje nog spelen? Ze sms´en je tot kotsen toe teksten als “tolerantie, openheid en bont”, eisen “liefde in plaats van haat”, bedenken hashtags zoals “Wij zijn met meer” of “ondeelbaar” – en handelen zelf nog erger dan waarvan ze de politieke tegenstander beschuldigen.

Wat voor ergs doen die mensen eigenlijk, die “actief” tegen hen zijn en tegen wie zij “antifascistisch” en “antiracistisch” optreden? Deze mensen rouwen. Ze eisen veiligheid op straat. Ze willen geen mensen in hun buurt die hun leven bedreigen. Zij willen eigenlijk precies datgene wat de verwarde chaoten voorgeven te willen: vrede, gemeenschappelijk samenleven, gerechtigheid, welvaart, een toekomst voor hun kinderen.

Screenshot_415

En volgens hen (let op: vrijheid van meningsuiting!) is een ongecontroleerde immigratie in de sociale stelsels, het gedogen en de acceptatie van criminelen, de verhulling van de vrouw, een te grote beïnvloeding door religies op politieke gebieden, de vroege seksualisering van kinderen en een knuffeljustitie contraproductief voor onze democratische, verlichte en liberale samenleving.

In Freiburg werden regelrechte klopjachten op vreedzame demonstranten en voorbijgangers ondernomen, die, duidelijker dan in Cottbus, de vervolging van minderheden tot doel hadden, ondernomen.

Waar blijven nu de regeringswoordvoerder, de media en de punkbands? Natuurlijk zullen die niet het woord nemen. Want zij gedogen en ondersteunen dit linkse geweld, omdat het zich tegen hun politieke tegenstanders en tegen kritische mensen richt.

En de kerk? Maakt gemene zaak met de brute meute. De kerkklokken luiden tegen mensen die rouwen, die moedig voor hun overtuiging uitkomen en van hun land houden. Dat zou nu toch iedereen wel moeten opvallen.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, Communisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, demoniseren, dictatuur, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islamappeasement, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, Merkel, Multiculti, nationaalsocialisme, nazisme, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op Links is het nieuwe Bruin. Daar moet een eind aan komen!

 1. Petra DeBoer zegt:

  Links was altijd al bruin, alleen dragen ze nu zwart. Wanneer beseffen de Duitsers eens dat Hitler links was en niet rechts.

  Geliked door 4 people

 2. Deze linksen hebben hun eigen redenen: Nr. 1: financieel (gesponsord door de rijke moslimlanden). Nr. 2. zij zorgen, als de islamisering in hun land de overhand krijgt, zij naar hun nieuwe woonparadijzen vertrekken, waar hun aangeschafte villa’s staan. Nr. 3: Land- en volksverraad is eenmaal hun aard!

  Geliked door 2 people

 3. Aart zegt:

  Socialisme leidt elk land naar de afgrond.
  Die valse dubbele moraal van die zogenaamde nep elite is mij al jaren duidelijk. Een Nederlandse variant van Fox News zal nodig zijn om de ogen te openen.

  Geliked door 3 people

 4. scherpschutter1943 zegt:

  De geheime knokploegen van de linkse partijen in nederland werken net zo. Zij zaaioen angst en verderf

  Geliked door 2 people

 5. koddebeier zegt:

  Links is niet het nieuwe bruin……Het is altijd bruin geweest !!
  Socialisme en nationaal socialisme is één pot nat/drek.
  Hitler zag zichzelf ook als socialist !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s