Marxisme is een verschrikkelijke, gevaarlijke ideologie, en niet alleen “verkeerd in praktijk gebracht” (+ NL-vertaling!)


(Klik voor Engelse ondertiteling rechts onderin de balk)

Vertaling video: Ideeën hebben consequenties. Soms goede, soms slechte. En soms zijn ideeën catastrofaal: zoals de ideeën van Karl Marx.

Marx werd geboren in Trier te Duitsland in 1818. Hij heeft het communisme niet zelf uitgevonden, maar het waren wel zijn ideeën waarmee Lenin en Stalin de Sovjet-Unie vormden, Mao het communistische China opbouwde en waardoor talloze andere tirannen, van de Kim´s in Noord-Korea tot de Castro’s in Cuba, hun communistische regimes vorm gaven. Al deze regimes, die zichzelf ‘Marxistisch’ noemden, hebben uiteindelijk geleid tot de dood van 100 miljoen mensen en het aan slavernij onderwerpen van meer dan een miljard mensen.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Marxisme. Bookmark de permalink .

8 reacties op Marxisme is een verschrikkelijke, gevaarlijke ideologie, en niet alleen “verkeerd in praktijk gebracht” (+ NL-vertaling!)

 1. Klaas zegt:

  Like

 2. Petra DeBoer zegt:

  Het Marxisme waar het socialisme, communisme, stalinisme, leninisme, cultureel marxisme en andere afgeleide vormen van stammen zijn walgelijk, en hebben hele landen naar de afgrond gebracht en vele doden. Brazilië is nu ook onder het juk van het socialisme vandaan gekomen en de duivelse hogepriesters van de linkse kerk janken daar net zoals in Amerika.

  Like

 3. scherpschutter1943 zegt:

  Binnen de europese unie (EUSSR), staat ons alleen armoede en dood en verderf te wachten. Het is ongelooflijk dat de europese volken dat zomaar pikken. Desnoods met geweld maar weg met de europese unie en zijn dictator en handlangers.

  Like

 4. Guus Velraeds zegt:

  Hoe men al vroeg kan beginnen met kinderen links te indoctrineren.

  Prager university geweerd van you tube want stel je voor.

  https://tpook.nl/2018/11/03/video-kindertjes-indoctrineren-met-linkse-propaganda-doe-je-zo/

  Like

 5. Hovawart zegt:

  Ik ben ook niet bijster enthousiast over het eurofiele regime met hun socialistische filosofie, als ik alleen de wapenfeiten van de Nederlandse economische democratie van Rutte’s regering (pro-eu) bezie, kan ik slechts constateren dat het communisme, Marxisme of eender welke politieke ideologie gestaafd is op het bedriegen en afpersen van eerzame mensen, onder valse voorwendselen over vrede en welvaart……en eindigen allemaal steevast in conflicten en zelfs oorlog.

  Geliked door 1 persoon

 6. Elisah zegt:

  Zo doet men het tegenwoordig, en we worden allemaal slaven…

  Like

  • Petra DeBoer zegt:

   @Elisah, hele goede video waarvan de inhoud me deels al bekend is, maar deze dame zet alles even mooi op een rijtje. Het is de bedoeling dat de VN de globale regering word, hoe ziek kun je zijn.

   Alle christenen moeten dood en daarom strijden de Democraten ook zo tegen Poetin omdat Rusland een christelijk land is. Ik vertrouw op Trump en met God zijn hulp word deze deep state opgerold in Amerika, de EU en de rest van de wereld.

   Voor volgende week staat op 11-11 een ontmoeting tussen Trump en Poetin gepland in Parijs en volgens Q en zijn aanhangers worden binnenkort ook de laatste FISA documenten vrijgegeven. Ben benieuwd en volg het met veel spanning.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s