Migranten krijgen creditcards van de VN en de EU voor tocht naar Europa

Screenshot_408

(Door: Teunis Dokter)

De Verenigde Naties en de Europese Unie doen geen enkele moeite meer om te verbergen dat zij de demografische structuur van Europa wil ondermijnen, getuige het feit dat ze migranten uitrust met creditcards. Het krediet kan door migranten worden gebruikt om te reizen naar Europa. Vaak worden er ook dure spullen mee gekocht zoals schoenen en smartphones aldus de Voice of Europe. Terwijl Rutte van plan is het VN-migratiepact van Marrakech op 11 december in Marokko te ondertekenen, wordt steeds duidelijker dat de VVD niet weet wat er speelt of haar belofte om migratie te beperken tot niveauloze woorden verlaagt. 

Lees verder>>>
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Azië, Barbarisme, belangenverstrengeling, Brussel, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Elite, establishment, Eurabië, EUSSR, Globalisering, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Marxisme, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Rutte, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

32 reacties op Migranten krijgen creditcards van de VN en de EU voor tocht naar Europa

 1. Republikein zegt:

  Worden verstrekt door Soros.

  Geliked door 1 persoon

  • Asgard zegt:

   het word nog gekker,…vriend van vriend van mij heeft een clubje waar vrouwen werken, die krijgen zo nu en dan immigranten in hun club, die immigranten krijgen geld om het te besteden bij een club waar ze sex kunnen hebben met de vrouwen om zo geen verkrachtingen te kunnen begaan,..de staat geeft/ betaald de immigranten voor sex!!!!

   Like

 2. Elisah zegt:

  Ondertussen , de soros caravaan gedeeltelijk gefinancierd door venezuela

  Like

 3. bozeoudeman zegt:

  En zo betalen wij via de afdrachten uit onze zakken gestolen door ‘onze’ politici via de nazi’s in VN en EU onze toekomstige moordenaars en onze ondergang, wanneer worden wij wakker, weg uit de verenigde nazi’s en repressie uit Brussel van een door alcoholisme hersengestoorde, veelheid aan corrupte schooiers als Timmermans en Verhofstadt, debielen als Sargentini en een fascistoïde Stasi medewerkster in Duitsland. Opstand nu! Kom uit die luie stoelen allemaal, ga de straat op en neem een hooivork mee….
  Eh Ja, zo direct joh, ik moet eerst de afgelopen aflevering van de Rijdende Rechter nog zien en er is atletiek en voetbal, dus morgen…. en dan weer morgen…. en weer morgen, en… oh het hoeft niet meer Abou Jah Jah is president van Europa en roept alle blanken op zich te melden voor de Endlösung… Waarom verdomme heeft niemand gewaarschuwd?

  Geliked door 2 people

  • Tistochwat zegt:

   @ bozeoudeman 3 november 2018 om 11:38

   Opstand nu! Kom uit die luie stoelen allemaal, ga de straat op en neem een hooivork mee….

   Wat denkt u hiermee te bereiken tegenover een ons vijandig gezinde overmacht?

   Like

   • Harry zegt:

    Al zouden er maar enkele incidenten in die sfeer gebeuren , Tistochwat , dan zou dat toch wel een goed signaal afgeven aan de overheid , dat een aantal mensen het zat beginnen te worden .
    Anders donderen ze gewoon door op dezelfde voet !
    Er MOET op de rem getrapt worden .
    En anderen zouden dan wellicht ook wat meer gaan durven .

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ Harry 3 november 2018 om 21:05

    Er MOET op de rem getrapt worden

    Maar dan wél met vele duizenden tegelijk.
    En elke dag!
    En niet al te ‘vreedzaam’, want daar hebben ‘de heren’ schijt aan.

    Hoe krijg je dergelijke massa’s op de been?

    Like

 4. Statler & Waldorf zegt:

  Elke keer wanneer ik denk: het kan niet gekker, blijkt dat ik het mis heb.

  Geliked door 2 people

 5. Republikein zegt:

  Er is berekend dat er 13.000 ondernemingen zijn die zich bezighouden met windhandel.

  Like

 6. BertG. zegt:

  Zeg me…….dat is het niet zo is…..zeg me….dat het niet zo is………
  Zeg me…………dat het niet waar is……………..

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Stop deze krankzinnige idioten !!!! Nederland uit de VN en EU !!!!!

  Geliked door 2 people

 8. Blaffertje zegt:

  GVD.
  En wij maar sappelen.
  Ik ga mij zwart schminken en onverstaanbaar lullen, dan kan ik ook een reisje maken naar een ver land op kosten van de staat.
  Ik hoef eigenlijk helemaal niet zover, Hongarije is goed genoeg, die maakt een vuist tegen die uitvreters en doet iets voor zijn bevolking, hopelijk dan ook voor mij, want hier in Nederland laten ze ons alleen maar in de stront zakken en opdraaien voor die uitvreters.

  Geliked door 1 persoon

  • koddebeier zegt:

   Het merendeel van de politici zijn de vijanden van het volk !!
   En het domme klootjesvolk blijven op deze verraders stemmen !!

   Geliked door 1 persoon

   • IkBenHet zegt:

    Is natuurlijk heel relatief. Politici komen en gaan.
    Staan per saldo te kort aan het roer om zelfs maar een deukje in een pakje boter te slaan.
    Het zijn de topambtenaren en directeuren generaal die de koers van (de mammoettanker) Nederland bepalen. Dat zijn de mensen die decennialang aan hun missies sleutelen.
    Dit apparaat is zó machtig, dat zelfs indien onze Geert aan de absolute macht zou komen; er in essentie nog geen klap zal veranderen. Zoals zij al aangekondigd hebben: “wij zullen het beleid van Wilders NIET uitvoeren”. En zij kunnen zich deze “luxe” ook dáádwerkelijk permitteren. Gebral over werkweigeraars er op staande voet uittrappen is bullshit. Ondanks het feit, dat ambtenaren noroire luilakken zijn; is het hun massale aantal (ca. 950.000) die de doorslag geeft. Zonder hun gesjoemel in de vele marges komt het hele land toch heus plat te liggen.

    Geliked door 2 people

 9. Wachteres zegt:

  Gek – gekker volkomen KRANKZINNIG:

  EU bant woorden met ‘man’, wil alleen nog genderneutrale termen gebruiken.

  https://www.dailymail.co.uk/news/article-6345409/EU-moves-outlaw-gender-biased-phrases-man-manpower.html?ito=social-twitter_mailonline

  EU moves to outlaw phrases such as ‘man-made’, ‘manpower’ and ‘mankind’ in favour of ‘nonsense’ gender-neutral terms under new PC guidelines for translators

  Staff in Brussels told to reduce references to ‘women or men’ in a new rule book
  New guidelines set out in Gender Neutral Language In The European Parliament
  The document suggests words such as ‘chairman’ be replaced by ‘chairperson’
  Also advocates the avoidance of gender-specific pronouns such as ‘he’ or ‘she’

  Like

 10. Nog maar eens even kijken wat er zoal binnenkomt en hoe dat op de samenleving uitwerkt bij gebrek aan deugdelijke voorlichting bij de mainstream media.

  Like

 11. Tistochwat zegt:

  Terwijl Rutte van plan is het VN-migratiepact van Marrakech op 11 december in Marokko te ondertekenen, wordt steeds duidelijker dat de VVD niet wat (TTW: weet) wat er speelt

  De VVD weet donders goed wat er speelt! WIJ weten het toch ook?
  En dan zouden ‘onze wijze leiders’ niets in de gaten hebben?
  Waarom worden ze dan zo schandalig riant door ons betaald voor hun ‘werk’?

  Geliked door 1 persoon

  • Cathja zegt:

   @Tistochwat

   Zij weten het wel dégelijk!! Binnenskamers zal er door de VVD-ers echt wel over gesproken worden en zijn, maar het staat vast dat er getekend gaat worden. Al vindt heel Nederland dat dit niet mag gebeuren. Ze hebben volkomen SCHIJT aan ons (maar niet aan ons geld, want daarvan krijgen ze nooit genoeg!).

   Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ Cathja 4 november 2018 om 15:22

    En als ze ons helemaal kaalgeplukt hebben, kunnen we letterlijk doodvallen en creperen.
    Ze zullen er geen traan om laten. Waarom zouden ze ook? Ze geven geen donder om ons. Sterker nog: ze haten ons.

    En die ‘oranjes’?
    ‘Onze koning’ die tegenover ‘zijn’ God stond te zweren dat hij alles zou doen om bla bla bla… heeft helemáál schijt aan ons!
    De schertsfiguur!

    En tegen dit hier moeten wij ‘uwe majesteit’ zeggen?

    Like

 12. bigljohn zegt:

  Mijn eerste indruk was dat het nepnieuws betrof. Creditkaarten, en dan zeker ook nog eens zonder limiet ? En wie betaalt dit alles, De Europese belastingbetaler, of misschien linkse suikeroom Soros ? Creditkaarten die NIET persoonsgebonden zijn, welke bank trapt daar nu in. Alleen maar mogelijk als de E.U. constant miljarden doneert aan de banken die ervoor zorgen dat de bank zelf niet rood komt te staan. Creditkaarten voor – immigranten – zijn mijns inziens sprookjes. Er zijn te weinig betrouwbare feiten hier over, het is ongeloofwaardig.

  Like

 13. Thomasson zegt:

  In de tijd waarin Margareth Thatcher zei: “Men kan de armen niet helpen door de rijken kapot te maken” was de VK nog een land met overwegend homogene bevolking. Daar kon men nog maatschappelijke problemen openlijk discussiëren en via debat de problemen oplossen. Thans in een politiek-correcte multicultureel land komt nog de dreiging erbij vanuit etnische achtergrond en geloof van de nieuwe burgers. Er bestaat nu een veel diepere kloof tussen diverse bevolkinggroepen dan louter arm en rijk. Zo’n land stevent vrij snel tegen de afgrond. Het gevaar van een bloedige burgeroorlog tussen diverse etnische en/of religieuze groepen hangt al 24 uur per dag in de lucht. In zo’n land zal een groep ontbreken: DE RIJKEN. Die trekken op tijd weg en hen kapitaal verhuist met hen mee. Na de (super)rijken, verlaten de hoogopgeleiden; vooral met technische beroepen, medici, en in hen gevolg ook gekwalificeerd personeel zoals verpleegsters, technici, laboratorium medewerkers enz. Niemand wil zich kapot werken in een land die door haar eigen regering wordt verraden en waar er geen hoop op toekomst meer is. Wie blijft over, zijn de arme ouderen en laagopgeleiden. Mensen die nergens heen kunnen gaan. Dus het is niet vreemd dat er uit Duitsland en Frankrijk is er nu al een massale uitstroom van miljonairs.
  Over de VN hoeft men geen woorden vies te maken. Het is een corrupte organisatie in dienst van Allah of liever gezegd van Allah’s poen. Maar het is volstrekt onbegrijpelijk voor een normatieve Europeaan waarom de EU probeert Europa om te toveren in een walhalla zonder grenzen en daarmee ook in een oceaan van bloed waar geen plaats meer is voor de autochtone bevolking?

  Geliked door 1 persoon

 14. marijke zegt:

  dus : het blijkt dat er op die creditcards maar voor plusminus 24 euro PER MAAND , mee kan worden betaald ???
  verrekkkkk dat valt dan alweer mee….had meer verwacht ! MAAR KLOPT DIT WEL ???

  Like

 15. RWB51 zegt:

  Volgens Xander van der Wulp zat Feres er maar een nul naast. Volgens mij; 126.000.000.000

  Like

 16. kampersrene zegt:

  Migranten krijgen creditcards van de VN en de EU voor een terugtocht naar hun thuislanden….dat trekt er al beter op….zover zijn we nog niet….maar dat komt ! Ge kunt niet samenleven met die achterlijke idioten….dat weten we allemaal….behalve diegenen die het zouden moeten weten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s