Ook Polen weigert nu “Verdrag van Marrakesh” te ondertekenen!

Screenshot_51

(Door: Bert Brussen)

‘Verdrag in strijd met onze wetten en soevereiniteit’

Net als de Verenigde Staten, Australië, Oostenrijk, Hongarije, Kroatië en wellicht Tsjechië heeft nu ook Polen besloten het beruchte (vluchtelingen) Verdrag van Marrakesh niet te ondertekenen. Ook Polen vreest voor een te groot verlies aan soevereiniteit, omdat het verdrag het moeilijk maakt om als natie nog langer zelfstandig te bepalen wie het land binnen mag. De premier van Polen, Mateusz Morawiecki, liet dit vrijdag weten tijdens een live persconferentie met Angela Merkel.

Let u vooral op de gezichtsuitdrukking van Merkel:

Lees verder>>>
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Azië, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Elite, establishment, Eurabië, EUSSR, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, meningsdictatuur, Multiculti, Nationalisme, Patriottisme, Polen, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

21 reacties op Ook Polen weigert nu “Verdrag van Marrakesh” te ondertekenen!

 1. alwine kerkhof zegt:

  lees net, dat Nederland ook op eens gaat twijfelen, of zit daar ook weer een addertje onder het gras.

  Geliked door 1 persoon

 2. bigljohn zegt:

  Ik hoor of lees nooit dat Italie niet gaat tekenen. Die hoort toch ook bij het anti E.U. kamp. Alles bij elkaar genomen zal het verdrag toch aangenomen gaan worden, ongeacht het aantal nee-zeggers. Gelijk de Euro die er ook kwam. Ze lopen daar in Brussel met bepaalde ideeen rond, en die MOETEN er door heen gejast worden. Als het niet goedschiks kan, dan maar kwaadschiks. Die dictators in Brussel laten zich door niemand tegenhouden !

  Geliked door 4 people

 3. Peter zegt:

  Merkel is not amused !
  De Polen zijn verstandig om niet te tekenen.
  Nu wij nog !

  Like

 4. Bezorgde burger zegt:

  Geweldig, gewoon wachten op het moment dat Merkel indruk wil maken met een staatsbezoek!
  Dhr. Mateusz Morawiecki is overigens de Poolse tegenhanger van Rutte.
  Getrouwd, 4 kinderen, christelijk maar heeft ook Joodse familieleden en dhr. Morawiecki heeft aan verschillende universiteiten gestudeerd en heeft een excellente staat van dienst.
  Oftewel: dhr. Morawiecki heeft een christelijk moraal, kent zijn geschiedenis werkelijk en is gedisciplineerd en gedreven.

  Geliked door 2 people

 5. Jan zegt:

  Nazi Juncker: Oostenrijk dient voor mij te buigen

  Geliked door 1 persoon

 6. Edgy Veggie zegt:

  Ze staat erbij te kijken alsof ze met haar stepje door de poep is gereden.Geweldig!

  Geliked door 4 people

 7. Jean zegt:

  Wie die dat verdrag ondertekend zal beschouwd en behandeld worden als een lafaard én volksverrader en die mogen hun straf nooit ontlopen. De namen zullen in ’t groot gepubliceerd worden zodat iedereen die lafaards én volksverraders kent.
  Wij zijn al bezig met de wederopbouw van de galg op het marktplein.

  Geliked door 3 people

 8. koddebeier zegt:

  Chapeau Polen !!!! Nu de Haagse onderkruipers nog, hebben ze lef en ballen ???
  Of zijn ze EU/VN onderhorigen !

  Like

 9. Hovawart zegt:

  Als Brussel uit naam van de Veiligheidsraad van de Verenigde Naties en de Europese Unie alle ongehoorzame Lidstaten met sancties en dwangmaatregelen wil gaan belonen, om hun laatste restje zelfrespect en patriotisme te ontmantelen, heeft het er alle schijn van dat het Verdrag van Marrakesh het Grote Offensief is van de Grote Europese Assemblee, die met Turkije als bondgenoot, een totale overwinning nastreven……..het zal, niet verwonderlijk, uitdraaien op een groot aantal exit’s , ontbindingen, en een recessie om de van de onthutsende nederlaag veroorzaakte grote ontevredenheid binnen de overgebleven lidstaten, en een algemeen verlies van moraal, die daarop zal leiden tot grote onwil om te blijven geloven in de leugens van de Eurofielen, en dit continent decennia zal terugzetten………de wederopbouw zal geen pretje worden met zoveel haatdragende en rancuneuze mensen in een zieltogende maatschappij.

  Like

 10. Hovawart zegt:

  En de massale instroom van de parasitaire profiteurs zal slechts verdeeld gaan worden over de rest van de ontzielde EU-lidstaten waar de samenleving kiest voor nog meer ellende.

  Uw kinderen en kleinkinderen zijn u dankbaar, stelletje ouwe wegkijkers.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s