Tsjechische minister-president wijst VN-migratiepact af

Screenshot_417

De minister-presidenten van Tsjechië en Oostenrijk: Andrej Babiš en Sebastian Kurz.

(Vertaling: E.J. Bron)

Na de VS, Australië, Oostenrijk, Hongarije en Kroatië trekt nu ook de Tsjechische Republiek aan de noodrem. Minister-president Andrej Babiš heeft zijn afwijzing van het VN-migratiepact bekendgemaakt.

Die Freie Welt

De Tsjechische minister-president Andrej Babiš wijst het “Global Compact for Migration”, dat in december in Marrakesh ondertekend dient te worden, af. (zie de berichten: “ZDF”, “Welt-Online”, “Tiroler Tageszeitung”).

Hij verklaarde dat hij aan de coalitiepartner zou voorstellen om zich aan te sluiten bij Oostenrijk en Hongarije en zodoende het migratieakkoord niet te ondertekenen.

Vanuit Tsjechië waren al vaker kritische geluiden over massamigratie naar Europa te beluisteren. Maar het initiatief van Hongarije en Oostenrijk schijnt de Tsjechische regering gemotiveerd te hebben om nu eveneens duidelijk te worden.

Andrej Babiš verklaarde: “Niemand behalve wijzelf mag beslissen wie bij ons leeft en werkt.”

Ook in Denemarken in Polen wordt getwijfeld aan het migratiepact. Maar hun beslissingen staan nog open. De VS, Hongarije en Australië hebben zich als eersten duidelijk van het pact gedistantieerd.

Uit Duitsland komen kritische geluiden vooral uit de AfD. alle andere partijen lieten zich positief of zelfs helemaal niet uit over het VN-migratiepact. De mainstream media bagatelliseren het pact door het als niet-bindende overeenkomst te beschrijven. Terwijl het pact stikt van de verplichtingen.

Bron:
www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Demografie, Derde Wereld, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, Multiculti, Nationalisme, Patriottisme, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, Tsjechië, Verenigde Naties, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

3 reacties op Tsjechische minister-president wijst VN-migratiepact af

  1. Joseph De Vriendt zegt:

    Gewoon vertellen tegen gelijk wie…laat Jij zo maar iedereen binnen in jouw huis …en dan de bepalingen toepassen van het VN verdrag…?

    Like

  2. Klaas zegt:

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s