Balkan-route: 20.000 gewapende “migranten” willen verder reizen naar Duitsland

Screenshot_8

(Door: Michael Steiner – Vertaling: E.J. Bron)

Met messen gewapende “migranten” uit Pakistan en Noord-Afrika proberen op dit moment in Kroatië een weg naar Duitsland en Scandinavië vrij te vechten.

Contra magazine

Eigenlijk geldt de Balkan-route voor de illegale migratie naar Midden- en Noord-Europa grotendeels als gesloten. Vooral de inspanningen van Hongarije hebben daar aan bijgedragen. Maar volgens deskundigen is er een doorbraakpoging van “minstens 20.000 migranten in het Bosnisch-Kroatisch grensgebied bij Velika-Kladusa” op komst, zoals de “Kronen-Zeitung” bericht.

Volgens het artikel in de Oostenrijkse krant proberen de Kroaten het gevaar alleen de baas te worden – ook met de stationering van speciale eenheden in de regio. “De Kroaten doen echt hun best om dit alleen de baas te worden. Ze hebben ook speciale eenheden aan deze grensovergang ingezet”, zeggen de analisten van Groep III (migratie) van het ministerie van Binnenlandse zaken in Wenen tegen de “Kronen-Zeitung”. Maar er doen zich ontwikkelingen voor die zorgen bereiden, zeggen de ambtenaren: “Nu komen er anderen – geen gezinnen meer, en er zijn nauwelijks nog vrouwen bij. 95% van deze migranten, die daar een doorbraak willen forceren, zijn jonge mannen, bijna allemaal bewapend met messen. Er werd al ingestoken op een grensagent.”

Ook de etnische samenstelling van de “migranten” zou radicaal veranderd zijn. In plaats van de Syriërs en Afghanen, die bijvoorbeeld nog in 2015 het merendeel van de “migranten” op de Balkan-route vormden, zouden voor hen inmiddels vooral Pakistani, Iraniërs, Algerijnen en Marokkanen in de plaats zijn gekomen. “De migranten willen naar Duitsland, verder naar de Scandinavische landen. Oostenrijk heeft bij hen inmiddels een slechte naam”, aldus de veiligheidsagenten verder.

Het is bijzonder interessant dat de ”migranten” zich nauwelijks zorgen hoeven maken over hun verzorging. Want: zij hebben volgens de krant prepaid creditcards van de UNHCR en UNICEF gekregen. Dat betekent dat ze gefinancierd worden uit de financiële middelen van de VN, die op dit moment het migratiepact wil doordrukken, echter vooral in Europa in toenemende mate op verzet stuit. De EU zelf wil kracht tonen en in de loop van de maand juist in deze regio aan de Bosnisch-Kroatische grens een oefening van het grensagentschap Frontex houden.

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: Michael Steiner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Balkan, Barbarisme, belangenverstrengeling, Bosnië-Herzegovina, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Europa, EUSSR, Illegalen, Immigratie, Iran, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Kroatië, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Marxisme, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Noord-Afrikanen, Pakistan, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Verenigde Naties, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

32 reacties op Balkan-route: 20.000 gewapende “migranten” willen verder reizen naar Duitsland

 1. Ruud zegt:

  Leger inzetten en korte metten mee maken.De grote volksverhuizing is begonnen.

  Geliked door 2 people

 2. Yvonne zegt:

  hadden wij maar een slechte naam in dit geval om vooral niet naar Nedereland te komen
  onze regering juicht meer nog steeds toe, Italie en Oostenrijk en Hongarije en meer oostblok landen doen tenminste iets voor hun eigen bevolking, maar hoe lang zal dat duren onder de druk van Brussel ?

  Geliked door 1 persoon

  • Thomasson zegt:

   @Yvonne. U vraagt: hoe lang zal dat duren onder de druk van Brussel? Het antwoord op deze vraag is: Zolang het moet! Totdat Brussel zal zwichten onder de druk van dappere volkeren. De Tsjechen bijvoorbeeld leefden sinds 1938 tot 1990 onder de meeste wrede bezettingsmachten. Het land is pas 28 jaar vrij…Niemand gaat daar de bevelen volgen van een bende zwendelaars die op slinkse wijze heel Europa proberen te knechten. Hetzelfde geldt voor de Hongaren, Polen, Kroaten en nu ook de Oostenrijkers, Zwitsers, Denen, Italianen enz. De VN en de EU mogen allerbij de pest krijgen.

   Geliked door 2 people

 3. scherpschutter1943 zegt:

  Een heel effectieve manier om ze absoluut tegen te houden is om ze dood te schieten voor dat ze de grens bereikt hebben. Neerschieten en laten leven is geen optie. Vormen ze alleen maar een kostenpost. Ik zou geen andere methode weten. Tot heden hebben al mooie, humane plannen van de beleidsmakers gefaald en het is nu tijd voor de definitieve oplossing. Het is nu het moment om te beslissen. Eten of gegeten worden, of wel To Be are Not To Be. De grenspolitie en de militairen kijken naar hun aanvoerders die nog geen schietbevel hebben gegeven. De aanvoerders kijken naar de verantwoordelijke politici, die nu met iets gruwelijks geconfronteerd worden waarvan ze zo bang zijn dat ze er altijd van hebben weggekeken en de werkelijkheid die zich nu aan dient altijd hebben ontkend. Zij kunnen zich nu niet meer verschuilen achter fraaie plannen en zakken geld. Als het commando “vuur” nu niet wordt gegeven, geven de agressieve gelukszoekers dat bevel zelf wel maar dan om de onderworpen bevolking van het door hen veroverde land af te slachten. Er is dan geen politie, geen leger, geen VN, niemand om die bevolking te beschermen. Zij en hun regering zullen worden weggevaagd in een zee van bloed en niets ontziend geweld. De overlevenden zullen tot slaaf gemaakt worden. Wie een betere oplossing weet of heeft, graag op mijn stelling reageren maar niet met de woorden van zoiets “Nou, het zal zo’n vaart wel niet lopen of, we kunnen toch ook met ze in gesprek gaan of, als we ze nou beloven dat ze een maand mogen bli8jven en nog meer van dat soort gelul, dan kunt u beter uw mond houden want ik ben al ziek van al die goedmensen. Ik wacht met belangstelling op uw reacties

  Geliked door 8 people

  • M.A.L. Sion zegt:

   Ze zijn al een heel eind maar moeten toch nog honderden kilometers voor ze bij ons zijn. Er is dus een heel klein beetje tijd om bewapening te organiseren. Wie de weg weet tot dat doel moet nu in actie komen.
   malsion@orange.fr

   Geliked door 1 persoon

  • Cathja zegt:

   @scherpschutter1943

   Ik vrees, dat wanneer er werkelijk met scherp geschoten gaat worden, en er veel doden vallen aan de zijde van de jihadisten, de herkomstlanden van deze illegale immigranten op wraak zullen zinnen. Met nog grotere aantallen zullen ze hun ‘broeders in het kwaad’ komen vergelden.
   Het zal dan een zeer bloedige oorlog versnellen, en ik denk dat de Balkanlanden hier behoorlijk huiverig voor zijn.
   Ik ben het met u eens, dat wanneer er niets wordt gedaan en de Kroaten zich als het ware overgeven, dan hebben deze jihadisten de weg vrijgemaakt voor nog veel meer op oorlog en bloedvergieten beluste ‘jonge mannen’.
   Het ziet er niet goed uit. Frontex heeft het altijd al laten afweten en doet ook nu niets om Europa te beschermen. Brussel geeft niet thuis, en uiteraard de VN ook niet.
   We hoeven niet te rekenen op het Europese leger, want die zijn er niet voor ons.
   Dan toch ‘vuur’…?

   Zoals u merkt heb ik geen passend antwoord op uw comment, maar ik denk niet dat er veel lezers zijn die wél een oplossing voor dit grote gevaar hebben.

   Tenslotte nog dit: ik vind het een groot schandaal dat deze jihadisten een prepaid creditcard op zak hebben, ter beschikking gesteld door de UNHCR en UNICEF. Mijn vraag is alleen: waarom?

   Like

   • scherpschutter1943 zegt:

    Ter informatie. De kustwacht van Marokko wordt door de EU betaald om de vluchtelingenboten tegen te houden. Die doen dat effectief op hun manier. Schot voor de boeg en een bevel tot stoppen en om te keren. Zo niet dan wordt met scherp geschoten en raak. Resultaat, boot stopt, keert om maar aan boord van die vluchtelingenboot 1 doodgeschoten vluchteling. De rest had er geen trek in om het leven te laten, de lafaards. Het werkt dus wel, deze geweldsmethode. Misschien moeten we onze grenzen laten bewaken door het Marokkaanse leger, die doen het effectiever dan wij, laffe klootzakken. Wij Nederlanders kunnen er nog niet tegen als er een kip of een konijn geslacht wordt, laat staan een mens dood schieten, daar hebben die Marokkaanse soldaten kennelijk minder moeite mee. Onze zogenaamde soldaten op missies in het buitenland moeten bij thuiskomst allemaal naar de psychiater en worden afgekeurd voor de dienst vanwege PTSS. Zijn geen soldaten maar watjes. Moeten we de oorlog mee winnen. O ja, na thuiskomst moeten ze aan defensie rapporteren hoeveel munitie ze hebben afgeschoten en waarvoor en op welk doel en bij punt 24 op de checklist aangeven hoeveel lege hulzen ze mee teruggebracht hebben en wat het gewicht was, dit vanwege de dagprijs van het koper.

    Geliked door 5 people

   • mahoog zegt:

    De VN lees globallisten,wakkerren deze instroom aan….moet nú toch wel duidelijk zijn,ook aan slapers.

    Like

   • bozeoudeman zegt:

    Ik vrees hetzelfde, als we niets blijven doen zal de snelweg maar ons toe worden geopend en zullen zij met tientallen miljoenen komen, wat tot oorlog zal leiden en als we ze nu eindelijk eens afknallen, zal onmiddellijk de oorlog in Europa starten. Via de ‘sociale’ media zullen binnen enkele dagen tienduizenden jihadi’s naar Kroatië trekken om hun broeders te wreken en om Europa een lesje te leren. Er zijn veel te veel tientallen miljoenen islamieten in Europa, dus links of rechtsom, het wordt stront, er is geen oplossing meer dankzij al de politieke huichelaars en corrupte schooiers uit ook de media, de vreemdelingenadvocaatuur, de ngo’s, de VN en EU en de vele collaborateurs in de academische wereld, dit tuig zal meteen als de oorlog start massaal naar Amerika vluchten. Zo gauw als dit tuig vertrekt weet iedereen hoe laat het is. Geleerd van links zou ik zeggen: laat ze niet lopen!

    Geliked door 3 people

  • ronjaspers zegt:

   scherpschutter1943.Die islamitische “invasie” is al heel lang gepland,al in 1975 islam voor olie,de resolutie van straatsburg.En achter iedere regering zit een schaduwregering,in de V.S. is dat de “deep state” in europa is dat de “nazi bilderberg groep” deze machtige clubs bestaan uit satanische lieden die alleen over de aarde willen regeren.Hun doel is een new world order, 1 wereldregering, 1 wereldreligie, 1 wereldvaluta. Maar eerst moet 90 % van de wereldbevolking uitgeroeid worden,daarom worden nu de soldaten van “allah” europa binnengehaald (agenda 21).Verraad van binnenut overleefd niemand.

   Like

  • Jan kruizings zegt:

   De politici weten weldegelijk waar ze mee bezig zijn.Ze doen het doelbewust.allemaal slaves van de Nwo.zo ook heeft nederland meegeholpen een gevaarlik terrorist een held te maken. Kijk naar Zuid afrika,wat hier nauw gebeurd gaat in europa gebeuren.Het is reeds te laat.De slachting gaat verschrikkelijk worden

   Geliked door 1 persoon

 4. ruud beijer zegt:

  Kom vooral naar Nederland. Hier staan de Nederlandse huichelaars en wegkijkers klaar om u op te vangen met gratis huis zorg uitkering enz en dit levenslang. Betaald door het schijnheilige Nederlandse volk.

  Geliked door 5 people

 5. koosv8 zegt:

  NOG even ….En dan zullen we hen terug moeten schieten, want dit kan gewoon NIET!
  En als de staat het niet wil dan moet het volk het maar doen, maar we zijn er niet ver vanaf.

  Like

 6. Thomasson zegt:

  “Maar er doen zich ontwikkelingen voor die zorgen bereiden, zeggen de ambtenaren: “Nu komen er anderen – geen gezinnen meer, en er zijn nauwelijks nog vrouwen bij. 95% van deze migranten, die daar een doorbraak willen forceren, zijn jonge mannen, bijna allemaal bewapend met messen. Er werd al ingestoken op een grensagent.”
  Dit bericht moet men als een “Goed Nieuws Show” beschouwen. “Goed Nieuws uit het Westelijke Front” (naam geleend van de Erich Maria Remarque roman “Van het Westelijke Front Geen Nieuws). Deze jonge mannen die bijna allemaal zijn gewapend, mag men volgens alle parameters als VIJANDEN BESCHOUWEN die een land’s grens
  (Bosnische Kroatische grens) komen bestormen en het land in gevaar brengen. In dat geval is het LEGAAL VOOR DE KROATISCHE LEGER OP VIJANDIGE ELEMENTEN HET VUUR TE OPENEN, EN ZE UIT TE SCHAKELEN. Paar helikopters met zware machinegeweren aan boord, kunnen de boel binnen een half uur gladstrijken.
  Als Gutmenschen van de VN, EU, Tante Merkel en Gigolo Marcron iets te melden hebben? Dan mogen ze met zijn allen op zijn Russisch naar KIBINIMAT gaan.

  Geliked door 1 persoon

 7. Thomasson zegt:

  @Scherpschutter1943. De methode die uw presenteert is de beste methode. In de film Read Heat spreekt Arnold Schwarzenegger (als een Russische politieagent) over de Sovjet methoden die zijn economischer in vergelijking met de Amerikaanse MIRANDA wetten (rechten van gevangenen).

  Geliked door 1 persoon

 8. hendrik zegt:

  Schieten is écht geoorloofd.

  Like

 9. Williaan zegt:

  De eerst golf was op een schoen en een slof, toen met vuisten en stenen, nu dus met een creditkaarten en een (kap?) mes heeft dan de volgen de golf?

  Geliked door 3 people

 10. mahoog zegt:

  Lang leve de door jullie media al verguisde nieuwe President hier in Brasil,en zijn nieuw te vormen regering.Ze zullen het hier niet zo ver laten komen, na de val van Europa….USA ook niet.

  Geliked door 2 people

 11. koddebeier zegt:

  Geef de grensbewaking de beschikking over een aantal .50 s, probleem hel snel opgelost !!
  Deze vijanden proberen het Westen onder de voet te lopen ! Stop dit islam tuig !

  Geliked door 2 people

 12. Janszn zegt:

  Dit moet op oorlog uitdraaien.
  Bij oorlog moet veel opzij geschoven worden.
  De VN moet onttakelt worden

  Like

 13. mahoog zegt:

  Eigenlijk niet zo gek als je weet dat die UN nu gerund wordt door arabs.

  Like

 14. Lot zegt:

  Oud germaans recht van freya: Als je iemand gevangen neemt, dan dood je hem, of je laat hem vrij. Als je hem vrij wilt zetten op onze grond, dan kan dat alleen als je zeker weet dat de persoon ook voor zichzelf kan zorgen, anders moet je hem alsnog doden. (oera linda boek, waar op internet wel slechte vertalingen van zijn te vinden.)
  Als er oorlog was dan werden de meesten aldaar gedood en niet als gevangenen meegenomen. Al duizenden jaren proberen mensen vanuit het oosten europa binnen te komen en daarom voerden wij oorlog met hen. En nee wij hadden geen slaven of slavenmarkten, wat vikingfilms ons ook wil doen geloven. History repeats itself. De mensen die hier binnen probeerden te komen, wilden niet aansluiten, maar omdat zij een minderheid waren wilden zij meer macht en over ons heersen.

  Toen onze vijanden uit de grootste oorlog die wij ooit hadden 80 jaar met de spanjaarden, werden gehaald als vluchtelingen, dat waren veelal joden. Zij vonden slaven gewoon en zijn daar toen mee begonnen, maar dat was voor ons een ver van onze bed. Ze waren zo brutaal om met die schepen aan te meren op middelburg en aldaar slaven te gaan verkopen op de markt. De bewoners wilden daar niets van weten en sloegen ze de boten weer in. De burgemeester werd erbij gehaald en die verbood ze om nog ooit in de haven te komen. In die tijd waren er nog opstanden, maar dat was ook omdat men de regenten wist te vinden en wisten waar zij woonden. Wij hebben hier nooit slavenmarkten gehad.

  Like

 15. kampersrene zegt:

  Met messen gewapende “migranten” …maar nergens kun… je lezen dat enkel in extreme gevallen een islammer werd neergeschoten..Stel je voor dat een migrant met enkel een grote smoel gekwetst wordt…..Dan zouden de links groene rakkers pas echt boos worden

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s