Duitsland: Financiële reserve voor “vluchtelingen” groeit naar € 30 miljard

Screenshot_13

(Vertaling: E.J. Bron)

Voor Duitse armen is er zogenaamd geen geld

Met de financiële middelen ter bestrijding van de kinder-, ouderdoms- en werkloosheidsarmoede is de regering-Merkel zo krenterig als Dagobert Duck. Maar voor de door Merkel met open armen ontvangen “vluchtelingen” neemt de “reserve” steeds meer toe. Op dit moment zit er € 30 miljard in de pot.

Die Freie Welt

“Vanuit huidig oogpunt wordt er op grond van de opnieuw positief verlopen begroting dit jaar eveneens geen opname uit de asielreserve ter financiering van aan de vluchtelingen gerelateerde belastingen verwacht.” Aldus luidt het antwoord van het ministerie van Financiën op een desbetreffende vraag. Aan het eind van vorig jaar was de geldpot voor de “vluchtelingen” tot € 24 miljard aangevuld. Omdat er ook voor 2018 een duidelijke verhoging van de belastinginkomsten verwacht wordt en ook dit jaar deze geldpot niet wordt aangesproken, rekenen deskundigen op een stijging van de daar geparkeerde hoeveelheid geld naar ongeveer € 30 miljard. Kapitaal, dat op andere plaatsen ontbreekt of niet wordt vrijgegeven voor al lang noodzakelijke taken.

Terwijl er in Duitsland genoeg bouwputten zijn, die met zulke bedragen of zelfs al met een deel ervan doelgericht afgewerkt respectievelijk uit de weg geruimd kunnen worden. De trefwoorden zijn op- grond van de on-sociale Merkel-politiek steeds opnieuw dezelfde: kinderarmoede, ouderdomsarmoede, werklozenarmoede, dakloosheid. Maar de betroffen personen horen grotendeels niet bij de door Merkel geprefereerde ideologisch en mediaal te benutten doelgroepen.

De kinderen van de alleen opvoedende moeder Chantal uit Berlin-Marzahn hebben geen donkere teint, geen krullen en geen grote, bruine ogen. De oude man of vrouw, die door de straten van de stad slentert en in de afvalbakken naar lege flessen zoekt, werd niet door dubieuze zelfbenoemde redders direct voor de kust van Libië in ontvangst genomen en per expres de EU binnengesluisd. Holger en Ulrike uit Keulen hebben elk twee banen, opdat er aan het eind van het geld niet zoveel maand meer over is en ze de huur kunnen betalen. Mohammed, Mustafa en Mahmud uit Noord- of Centraal-Afrika kennen zulke zorgen niet. Die worden volledig verzorgd. Johanna uit Hamburg stierf op een parkbankje de koudedood. Voor haar en de andere daklozen zitten er geen € 30 miljard in een gevulde geldpot.

Dat geld is er alleen maar voor de door Merkel beschermde “vluchtelingen” en de daarbij behorende vluchtelingenindustrie inclusief helpers, verenigingen, organisaties en andere profiteurs.

Bron:
www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Barbarisme, Duitsland, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Merkel, nieuw fascisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op Duitsland: Financiële reserve voor “vluchtelingen” groeit naar € 30 miljard

 1. Tistochwat zegt:

  In feite kunnen we onder elk artikel dat de hier genoemde kwaadaardige zaken onder onze aandacht brengt, dezelfde reactie schrijven:

  De ‘overheden’ willen dat we kapotgaan, nadat ze ons het ‘leven’ eerst jarenlang zuur hebben gemaakt met hun ‘belasting-getreiter’ en andere ellende.
  Ze scheppen er een duivels behagen in om de burger alles te ontzeggen, zelfs een vredige, comfortabele, zorgeloze, welverdiende ‘oude dag’.

  SMERIGE ROTZAKKEN!
  Tuig van het laagste allooi is overal aan de macht!

  Geliked door 6 people

  • Aegolius cs zegt:

   Ach, 30 miljard Euro is, pak weg zo’n krap 4 kubieke meter “waardepapier” en we kennen de “overlevering” van de grote inflatie in Duitsland. Oorlog? Afwachten maar. Het blijft bedrukt papier, nietwaar?!

   https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/cyprus-kreeg-vijf-miljard-euro-cash-hoe-groot-is-die-berg-met-geld-~b4719f2b/

   Geliked door 1 persoon

  • Cathja zegt:

   @Tistochwat op 4/11 om 16:44

   Inderdaad Tistochwat, overal hetzelfde liedje. Voor vreemdelingen is niets te goed; de eigen bevolking mag blij zijn met de kruimels.
   De zorg voor ouderen, gehandicapten, ja, zelfs ziekenhuizen worden ons ontnomen, wat kan betekenen dat voor sommige mensen alle hulp te laat komt. Wachtlijsten zijn er voor ONS, maar niet voor die niksnutten die hier alleen maar zijn om in weelde te leven. Die lui slaan met de vuist op tafel en iedereen vliegt voor ze!
   Ik kan hier woest om worden, maar dat helpt totaal niets. Elke dag nieuwe ellende lezen is niet best voor mijn gezondheid. Toch wil ik er de ogen niet voor sluiten.

   Je hebt gelijk, het is inderdaad TUIG wat over ons heerst!

   Geliked door 1 persoon

 2. Pingback: Duitsland: Financiële reserve voor “vluchtelingen” groeit naar € 30 miljard! | eunmask

 3. jungleelephant zegt:

  Niet uit te leggen!Tijd voor volkstribunalen in Europa!

  Geliked door 1 persoon

 4. Sabeltant zegt:

  Die Grünen…. Investering in de toekomst van Duitsland. Zodra de vluchtelingen ingeburgerd zijn verdienen we dit geld dubbel en dwars terug.

  Like

 5. jack black zegt:

  Kijk in je direkte omgeving wie s’morgens naar
  zijn werk gaat en wie er uit het raam je nazwaait !
  De Turk en de Marrokaan !
  En wij zijn mooi de banaan !

  Like

 6. Joannes den Hollander zegt:

  Dat kan niet lang meer duren eer de vlam in de pan slaat. En dat trekt gelijk heel West Europa mee.

  Like

 7. Willie eskens zegt:

  Vraagt niemand zich eens af waarom Merkel en haar medeleiders van Europa dit toch hebben gedaan en nog doen en wat is hun doel met deze manier van leiden? Er moet toch gemotiveerd worden warom ze eigen mensen zo laten stikken ? Wat is nu hun groter doel wat willen zij uiteindelijk dan bereiken!!!!

  Waarom is er nog steeds geen regeringsleiders deskundige die openbaar komt uitleggen zodat het voor de mensen duidelijk word.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s