Enorme toename van uitgebuite Nederlandse meisjes door meest islamitische mannen

Screenshot_15

(Door: “Voice of Europe” – Vertaling: E.J. Bron)

Het aantal Nederlandse slachtoffers van “grooming gangs” [“loverboys”] is enorm toegenomen, zegt Gideon van Aartsen van de internationale kinderrechtenorganisatie “Terre des Hommes” tegenover het AD.  Van Aartsen, die een groep onderzoekers leidt met het oog op het “grooming” fenomeen, zegt dat er diverse tactieken worden gebruikt om de Nederlandse meisjes te lokken, uit te buiten en tot prostitutie te dwingen.

“Minderjarige meisjes worden in een ander land aan het werk gezet (België) als een manier om te voorkomen dat ze weglopen”, zegt de leider van de onderzoeksgroep. Volgens Van Aartsen is er een enorme toename van Nederlandse slachtoffers van “loverboys”.

De meisjes worden gepaaid, er wordt hen gevraagd om foto´s te sturen en daarna worden ze met die foto´s gechanteerd. De mannen verhogen de druk en zorgen ervoor dat de meisjes zichzelf gaan prostitueren. Sommige jonge meisjes hebben 20 klanten per dag.

De “online handel” met meisjes is een van de belangrijkste redenen waarom Nederlandse, maar ook Belgische meisjes zichzelf steeds meer prostitueren. De meisjes worden gepaaid via Telegram, Tinder en schoolwebsites.

“Het is big business”, zegt Van Aartsen. “Soms reageren er 160 mannen binnen de 48 uur op één advertentie.”

Uit onderzoek blijkt dat 89% van de pooiers een migratieachtergrond heeft en 60% zijn moslims. Ze paaien jonge en kwetsbare meisjes op internet en stellen ze te werk als prostituees.

Uit een onderzoek dit jaar van de krant AD bleek hoe 1400 heel jonge meisjes gepaaid en misbruikt worden door overwegend mannen met een migratieachtergrond.

Om de “grooming gangs” te bestrijden, wil de Nederlandse afdeling van “Terre des Hommes” gaan samenwerken met de Belgische justitie.

Bron:
https://voiceofeurope.com
Door: “Voice of Europe”

Vertaald uit het Engels door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Klaas”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Graaien, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, machtswellust, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

36 reacties op Enorme toename van uitgebuite Nederlandse meisjes door meest islamitische mannen

 1. jack black zegt:

  Waar zijn die ouders ?
  Wanneer zo een moslimzak mijn dochter
  indoktrineren zou, kan hij meteen zijn eigen
  graf graven ! Garandeert !

  Geliked door 7 people

  • ruud beijer zegt:

   Ik zou persoonlijk zijn ballen eraf hakken.

   Geliked door 3 people

  • BertG. zegt:

   Waar de ouders zijn?
   Die hebben het te druk met hun smartfoon en met het plannen van de volgende vakantie i.p.v. normaal aandacht te geven aan hun koters.

   Met die smartfoon zijn ze zelf nog bezig wanneer ze 2 koters op hun fiets hebben zitten, terwijl ze een rechts afslaande vrachtauto, rechts aan het inhalen zijn, zonder ook maar even om zich heen te kijken, of zich af te vragen of dat de chauffeur ze wel gezien heeft.

   Geliked door 6 people

 2. Hovawart zegt:

  Als het in de UK al een gedoogde business is, dan waait het wel over, en loopt Nederland gewoon mee in de multiculturele marktwerking van vraag en aanbod, een geloof dat maagdelijkheid als een meest pure vorm van aanbidding en verering aanhangt, heet in de wereld van de ongelovigen een pedofiele ideologie en zal dus via geloofsvrijheid wel door de wet en de politiek ongemoeid gelaten worden……..en slechts de klokkenluiders opsluit.

  Geliked door 3 people

 3. Pingback: Enorme toename van uitgebuite Nederlandse meisjes door meest islamitische mannen | eunmask

 4. koddebeier zegt:

  Fijn he, “heren en dames” politici importeer nog een paar duizend mossel Nep “vluchtelingen” (dwazen)

  Geliked door 4 people

 5. Freda110 zegt:

  Waar blijven de ouders in dit verhaal, ik neem toch aan dat heel jonge meisjes gewoon op school zitten en het moet toch opvallen als die nachten niet thuiskomen?
  Deze generatie narcistisch opgevoede sneeuwvlokjes vind zichzelf zo vreselijk geweldig dat het niet eens in ze op komt dat iemand er wel eens anders over zou kunnen denken.
  Je hoeft maar op de gemiddelde facebook pagina te kijken om te zien hoe ver ze gaan om toch vooral maar veel sexy selfies van zichzelf te plaatsen, en alles maar dan ook alles met anderen delen.
  Geen wonder dat kwaadwillenden hier dankbaar gebruik van maken, dat het overwegend moslims zijn is toch al lang bekend maar vanwege hun (bijzondere) status komen ze er iedere keer mee weg.

  Geliked door 4 people

  • King Arthur zegt:

   Heel wat meiden tussen de 12 en 16 zijn giga eigenwijze super ongeleide projectielen die nog geen snars van deze heftige wereld snappen. Maken zich op als hoeren niet wetende hoe het mannenbrein werkt en niemand die het ze uitlegt, want de ouders weten het ook niet. Het is niet voor niets dat bij de booslims hun jonge meiden onder “bescherming” van een broer staan, zodat ze geen gekke dingen kunnen uitvreten. Hoe vaak is er niet een meisje kwijt de laatste tijd? Ze nemen de benen met een of andere leipe vent. Uiteindelijk worden ze feminist en dan worden het “volwassen” ongeleide projectielen die met vulva’s om hun debiele nekken lopen, eigenlijk schreeuwen om aandacht van een echte man maar die nooit meer zullen krijgen.
   Soms denk ik weleens dat die mossels het niet zo slecht doen met hun meiden, terwijl de onze als hoeren worden gebruikt omdat het lijkt of ze in genoemde leeftijdscategorie compleet hun verstand kwijt lijken te zijn.

   Geliked door 5 people

  • Elisah zegt:

   Freda110, bij veel gezinnen werken de beide ouders, dus is er minder toezicht op waar de kinderen uithangen en met wie ze omgaan. Persoonlijk vind ik dat er op schoolen voorlichting gegeven moet worden over deze zaken, zeker voor kinderen uit een kwetsbaar milieu.

   Like

   • Roni zegt:

    Voorlichting op scholen ?? Joh, er is nergens (zogenaamd) meer geld voor enne……voorlichting in deze zodat de verdenking weer naar een bepaalde groep gaat zullen ze nooit aan beginnen.

    Like

   • scherpschutter1943 zegt:

    Opvoeden is een primaire taak van de ouders en niet van de school. Laten we de verantwoordelijkheid daar laten waar die thuis hoort. Er zijn geewn exuses voor ouders die hun kinderen verwaarlozen. c.q. niet opvoeden.

    Like

   • Elisah zegt:

    Het blijkt wel dat het niet alle ouders lukt om hun kind te beschermen voor dit soort monsters, scholen kunnen zeker informatie en voorlichting geven aan de jeugd tijdens maatschappijles.

    Like

 6. hendrik zegt:

  En gelijk een nekschot geven aub. Dit soort varkens hebben geen rechten meer

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Uiteraard lezen en horen we hier niets over, de “kwaliteitsmedia” en de Haagse verraders zwijgen in alle talen !!

  Geliked door 1 persoon

 8. F1802 zegt:

  Als dit toch zo duidelijk is aantoonbaar waarom wordt er dan niet kei- en keihard opgetreden door de NL overheid?!

  Geliked door 3 people

 9. King Arthur zegt:

  Nog maar weer een reden om al het booslimvullnis uit europa te verwijderen.

  Geliked door 1 persoon

 10. boorzalf zegt:

  De censuur gaat verder, deze film is verwijderd door you tube. The Caliphate and the Next Holocaust – Armageddon News
  Het is ongepast en stoot aangevend voor bepaalde doel groepen, dus moslims.Smerige ratten zijn het.

  Geliked door 1 persoon

 11. Thomasson zegt:

  Het wordt steeds duidelijker voor de gewone man een vrouw in Nederland en België dat de Islamisatie van beide landen begint horror vormen te krijgen. Er gaat geen dag voorbij zonder dat er slachtoffers van islamitisch geweld vallen. Het is ook duidelijk – zelfs voor de grootste “dombo” – dat de vondsten van wapens in grote hoeveelheden zijn niet uitsluitend bestemd voor oorlogen tussen criminele (meestal islamitische) bendes, maar ze worden vooral aangelegd voor de tijd waarin ze tegen ons zouden worden gebruikt. Zware Islamitische criminaliteit en terrorisme gaan hand in hand. Ook de steeds groter wordende “grooming gangs”, het gorter wordende aantal slachtoffers- en de mate van brut geweld zijn duidelijk signalen die men niet kan bagatelliseren. Helaas dat is precies wat onze politieke leiders doen ..bagatelliseren!. Wij moeten blij zijn met mensen zoals Gideon van Aartsen die durven naar buiten komen met dergelijke berichten. Het ziet er naar uit dat gewone burgers zouden geen luisterende oor bij de overheid krijgen. Tegenwoordig zijn zelfs gruweldaden tegen minderjarige kinderen als normaal beschouwt. Dus, wij als gewone burgers, moeten de overheid laten voor wat het is.
  DEEL 2

  Geliked door 3 people

 12. Thomasson zegt:

  DEEL 2
  In diverse video’s over Soros wordt gesproken over de zgn. Social Engineering. Dat betekent het toepassen van massa hersenspoeling via de media, scholen, regelgeving en verordeningen via de overheid en EU. Hier kunnen wij als burgers veel aan doen. Te beginnen met onze kinderen. Wij moeten thuis uitvoerig islamitische misdaden met de kinderen bespreken. Zij moeten weten wat er in het land waar zij wonen gebeurt. Wij moeten onze kinderen leren dat moslims zijn gevaarlijke mensen die onze veiligheid, vrijheid en land in groot gevaar brengen. Dat wij op een dag zouden met hen moeten vechten en op deze wijze ze mentaal voorbereiden. Wij moeten ze uitleggen dat islamitische asielzoekers uit moslimlanden en Afrika zijn gevaarlijk omdat ze komen hier vooral voor een doel: mensen te vermoorden en criminele daden te plegen. Niemand bij de overheid kan ouders verbieden niet op deze wijze zijn kinderen op te voeden. Dat is een privé zaak. Verder zouden ouders hen kinderen niet naar scholen sturen waar groot aantal Islamitische kinderen of jongeren op zitten. Als wij daar mee beginnen, is de eerste slag aan de Islamisering van Nederland toegebracht. De Sorossen en de linksige Gutmenschen kunnen hen multiculturele ideeën in hun kont steken. Wij bouwen onze weerbaarheid en wij gaan de goede richting op.

  Geliked door 5 people

  • Inge zegt:

   Inderdaad als ouders kinderen onderwijzen over uiteenlopende onderwerpen zoals de gevaren van de islamisering maar bv ook over de donorwet. Op (basis)scholen krijgen kinderen tal van onderwerpen voor hun kiezen ten gunste van de ‘overheid’ die je als ouders maar beter wat bij kunt sturen.

   Like

 13. Hendrik M. zegt:

  Thomasson , U schrijft zo ongeveer op wat ik wilde schrijven.
  Ben het gewoon met u eens!

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Hendrik M. Wij zijn gewone normatieve mensen met gezond verstand. Als zodanig willen en kunnen wij niet de realiteit waarin wij leven verloochenen; al willen sommige mensen ons aan een zgn. “Social Engineering” onderwerpen. Zij vinden het zo jammer dat wij de realiteit niet in de false wereld van “Imagine” van John Lennon zien, https://www.youtube.com/watch?v=VOgFZfR maar eerder in de realiteit van Enoch Powell in the “Rivers of Blood”. Een realiteit die in onze tijd volledig is uitgekomen https://www.youtube.com/watch?v=ix_7p1qczXs
   WIJ HEBBEN NIETS AAN EEN REALITEITSBEELD DIE ONZE LEVEN EN HET LEVEN VAN ONZE KINDEREN GAAT KOSTEN.

   Like

 14. fleckie zegt:

  Diverse keren heb ik HET probleem van LOVERPIMPS onder ogen gebracht, diverse keren in het CITY-centrum geobserveerd hoe de ‘exploitatie’ van jonge meisjes begint.: …een groep LICHT-GETINTEN! Staan te kijken naar div.meisjes, maar de ‘leukst- uitziende’ van de groep ‘fixeert’ een meisje speciaal, met glimlachjes, knipogen, e.d. : HET meisje voelt zich vanzelfsprekend gecharmeerd, dat een ‘mooie bink’ aandacht aan haar besteedt, de rest kan men zelf ‘indenken’, . ( De bedoeling. ERACHTER heeft / weet het kind niet) ook niet dat ALLES in GROEPSVERBAND!! gebeurt, ( en zodoende ‘in de goot belandt, waar ze waarschijnlijk maar met de allergrootste moeite uit kan geraken, …….en.AFKICKEN van de haar in het begin vooral! toegediende DRUGS!!!…*~*~*~*~*~*~*~….Doordat ik al 24 jaar geleden in een DUITS weekend – blad las, hoe getinte. gangsters. tewerk gaan, : vooral meteen ! drugs inspuiten, om ze zo meteen verslaafd EN. afhankelijk te maken, heb ik hier hetzelfde ‘opgemerkt’.*~*~*~*~*~*~*~

  Like

 15. Wachteres zegt:

  https://www.hln.be/nieuws/binnenland/steeds-meer-minderjarige-prostituees-pooiers-ronselen-kinderen-op-onschuldige-websites~a7d19199/

  Steeds meer minderjarige prostituees: “Pooiers ronselen kinderen op onschuldige websites”

  De Nederlandse afdeling van hulporganisatie Terre des Hommes gaat samenwerken met de stad Antwerpen om de toename van loverboy-praktijken aan te pakken. De ‘loverboy 3.0’ ronselt via het internet en die handel gaat vaak ook de grens over. Vlaamse meisjes en jongens komen zo gedwongen in de prostitutie in Nederland terecht en Nederlandse jongens en meisjes in België, zegt Gideon van Aartsen van Watch Nederland, dat deel uitmaakt van Terre des Hommes.

  Like

 16. Elisah zegt:

  Seksslaven hebben van een andere religie is normaal voor bepaalde mensen, omdat het ook in een bepaald boek staat en omdat een bepaalde profeet, die men als voorbeeld ziet, ook vele seksslaven had.

  Like

 17. Thomasson zegt:

  @Elisah. De foute politici oude stijl geloofden in de nieuwe ideologie. Zij waren heilige overtuigd dat de nieuwe politiek stroming van fascisme en nazisme zal ten bate komen van hen eigen volk. Anton Mussert zag in de NSB een weg om Nederland beter te maken
  https://www.youtube.com/watch?v=Eq_1Xwtsm04. Zijn ideeën werden gedeeld door
  Vidkun Quisling 1940

  Leon Degrell (België)

  Marschaalk Phillipe Petain de Franse collaborateur https://www.youtube.com/watch?v=dU61J_xXBAE en
  Benito Mussolini die over zijn patria sprak https://www.youtube.com/watch?v=Hpn9iPLbNDc
  Bij al deze mensen stond hen land en volk voorop.
  De nieuwe politieke leiders hebben in tegenovergestelde tot de oude collaborateurs bitter weinig met het welzijn van hun land en nog minder met hun volk. Hun blik wordt voornamelijk gefocust op HET WELZIJN VAN MOSLIMS en niet op hun land en het welzijn van hun eigen volk. Zij zijn zo goed als onverschillig tegenover de steeds grimmig wordende realiteit en het groeiende aantal slachtoffers van de mensen die zij zo graag verdedigen.
  Te beginnen met de fantastische eerst gekleurde president van de VS die de boel behoorlijk had belazerd :
  * The sweetest sound I know is the Muslim call to prayer
  * We will convey our deep appreciation for the Islamic faith, which has done so much over the centuries to shape the world — including in my own country
  * As a student of history, I also know civilization’s debt to Islam
  * Islam has a proud tradition of tolerance https://www.linkedin.com/pulse/40-mind-blowing-quotes-from-barack-hussein-obama-farrell-1500-
  David Cameron over de afslachting van de soldaat Lee Rigby. Let op hoe deze man probeert te mensen te verdedigen die Lee Rigby hadden vermoord. De moordenaars kwam uit de planeet Mars en hadden niets te maken met Islam (Woolwich murder: David Cameron’s statement) https://www.youtube.com/watch?v=YVq84nMnEy0
  BILL CLINTON
  Demonizing Muslims is a crazy strategy https://www.youtube.com/watch?v=yyDxCyfm6S4
  ANGELA MERKEL
  German chancellor Angela Merkel urges tolerance of Islam – Daily Mail

  De horror dat haar protégés in Duitsland veroorzaken wordt niet in acht genomen. Zo ook niet het schrikbarende aantal van verkracht en vermoorde meisjes.
  MARK RUTTE
  Moslims zijn dubbele slachtoffers …Ja hoor!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s