Groep “jongeren” gaat los op politie in Veldhoven

Screenshot_19

Agenten beledigd, ingesloten, geduwd, geslagen

Een groep “jongeren” heeft zich afgelopen nacht in Veldhoven tegen de politie gekeerd, toen agenten een achttienjarige jongen wilden aanhouden voor belediging.

Post online

Volgens de politie waren eerder op de avond in het centrum van de Noord-Brabantse plaats al opstootjes. Het liep uit de hand toen twee agenten een groep “jongeren” op straat wilden aanspreken. De agenten werden uitgescholden en beledigd. Daarop wilden ze de achttienjarige Eindhovenaar arresteren. De groep, van ongeveer vijftien man, probeerde de aanhouding te voorkomen. Omdat de agenten werden ingesloten en geduwd en geslagen, voelden ze zich in het nauw gedreven en zagen ze zich genoodzaakt de wapenstok te gebruiken, aldus de politie.

Er moesten extra agenten aan te pas komen om de groep op afstand te krijgen. De politie onderzoekt wie er heeft meegedaan aan dit opstootje en zegt camerabeelden te bekijken om hun identiteit te achterhalen.

Bron:
https://tpo.nl
(h/t meerdere reaguurders)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, migrantengeweld, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, politie, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

40 reacties op Groep “jongeren” gaat los op politie in Veldhoven

 1. Joannes den Hollander zegt:

  Wapenstokken dienen eerder ingezet te worden. Bij de eerste grote bek in groepsverband omsingelen en erop los blijven slaan tot ze alleen nog maar naar huis kunnen kruipen.

  Geliked door 8 people

  • Eigen volk eerst zegt:

   Dat gebeurt in het thuisland van deze “jongeren” wel. De politie slaat daar eerst en vraagt dan. Wie houdt de media nu voor de gek met dat “jongeren”? De Nederlanders niet, misschien de linkse bende?

   Geliked door 7 people

  • erik zegt:

   helemaal mee eens

   Geliked door 1 persoon

  • Bob Koster zegt:

   In mijn jeugd hanteerde de politie de “lange lat”. Kennismaking met zo’n ding had voor mij een grote opvoedende waarde. Grenzen aangeven heet dat.

   Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Ach jee toch.
   Inderdaad.
   ’n “Wapenstok” gebruik je als politieman direct, in eerste instantie als er iemand onwillig is ’n bevel uit te voeren, of de politie beledigt.
   Niet op het allerlaatste moment.
   Schiet dat tuig af!

   “De politie voelde zich in het nauw gedreven….”
   Je hebt toch niet voor niets ’n pistool…!?
   Schiet ze overhoop en los daarmee het probleem op!

   Wat natuurlijk voor méér dan 100% duidelijk is is dat het juist die valse corps-leiding is die de politiemensen verbiedt om gepast geweld te gebruiken.

   Like

 2. Tistochwat zegt:

  Hadden die agentjes geen vuurwapens?
  Hebben ze tegenwoordig alleen nog maar uitschuifbare ‘wapenstokjes’?

  Geliked door 5 people

  • hans-e-pans zegt:

   Net als in het leger gebeurt, moeten ook agenten “pang pang” roepen als het tot ongeregeldheden komt. De wapenstok gebruiken komt dan toch enigszins massiever aan.

   Geliked door 3 people

 3. Bezorgde burger zegt:

  Ik denk dat deze ‘jongeren’ in Oost Europa of Amerika een gepastere reactie van de politie konden verwachten.
  Maar daarentegen worden dit soort lieden als kansenparels ingeschat die wellicht hun ruwe kant nog wat moeten bijwerken…
  Wel knap van de politie dat ze hun taak nog willen uitvoeren. Op veel steun en begrip hoeven ze niet te rekenen als ze wel doorpakken.

  Geliked door 6 people

 4. Elisah zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2018/11/anti-israel-demonstratie-in-amsterdam-inclusief-rapmuziek-waarin-zelfmoordaanslagen-op-israelische-burgers-worden-verheerlijk

  Anti-Israël demonstratie’ in Amsterdam: inclusief rapmuziek waarin zelfmoordaanslagen op Israëlische burgers worden verheerlijkt

  Like

  • Cathja zegt:

   @Elisah op 4/11 om 21:22

   En er is geen enkele arrestatie verricht???
   Islamofobie is verboden in ons land, maar dan is dit soort demonstraties ook niet toegestaan.

   Tijd voor Kamervragen, én maatregelen ter voorkoming van nog meer van deze ongewenste anti-Israël uitingen.

   Geliked door 1 persoon

  • Eigen volk eerst zegt:

   Schande dit. De “jongeren” worden hierdoor gesteund in hun jodenhaat. Dat hebben we toch al un de aanloop naar de Hitlertijd gehad? De echte Nederlanders moeten zich doodschamen dat ze hier aan meedoen.

   Like

  • kampersrene zegt:

   Zij demonstreren tegen de “beschaving” Israel is een beschaafd land.en laten niet met hun kl…spelen …Niet zoals sommige landen in West Europa…Welke politieke leider importeert nu een bende achterlijk krapuul en probeert de bevolking wijs te maken dat ze goudklompjes binnenhalen en een verrijking……Italie en bepaalde andere landen hebben al voor dat soort verrijking bedankt

   Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Stinkende stomme volbloed Amsterdammers….
   Wat kun je daar nou anders van verwachten.
   Laat ze in de toekomst hun eigen kosten betalen, is dat links tuig gelijk tam en getemd!

   Like

 5. P4 zegt:

  Het gezag moet aan alle kanten hersteld worden. Laten we maar noemen: Justitie, Defensie, Onderwijs, et cetera.
  Politie aanvallen? Kei -en keihard optreden. Wat vind de Minister er eigenlijk van? Een incident, zeker….
  Maar ja, wie moeten het gezag herstellen? Die flapdrollen in Den Haag, die geen visie, geen niveau en deskundigheid hebben?! Het zal een lange en moeizame en ruige weg worden.

  Geliked door 4 people

 6. Corné zegt:

  Onvoorstelbaar!! Wanneer wordt er nu eens keihard opgetreden tegen deze antisemieten? Waar blijft justitie, waar blijft de politie?

  Geliked door 2 people

 7. Ijzer67 zegt:

  Grappig hoe die msm krampachtig vasthouden aan dat protocol van geen nationaliteiten noemen . Alsof wij zo dom zijn dat wij dat niet weten . Wat zijn ze toch arrogant en slim en ho wat hebben ze een intellect. Ver boven de geuzen van de populisten staan ze . Want die zijn facisten racisten . En vooral blanken christenen. En in 2018 is dat fout . Roeptoeterende linkse groene khmers houden nu eenmaal van roeptoeterende bruiloftsfeesten en suikerfeesten. Met hun 3 vrouwen aangelijnd als een hond met verminkte lichamen. En dat terwijl het woord hond voor een moslim een belediging is voor de hond

  Geliked door 4 people

 8. Hendrik M. zegt:

  Dit blijft doorgaan zolang u, uw familie, vrienden en kennissen op de kartel partijen of de linkse kliek blijven stemmen.
  Aan u is het die lieden over te halen, ook de mensen die niet meer gaan stemmen, om dat nu eens wel te doen op PVV of FvD.

  Geliked door 1 persoon

 9. Statler & Waldorf zegt:

  Veldhoven?

  Daar komen veel half(on)geleiders vandaan ……….

  Geliked door 1 persoon

 10. Peter zegt:

  Marokkaantjes ?

  Geliked door 1 persoon

 11. peter zegt:

  Ik blijf erbij ,dit volk krijg je alleen onder de duim als je ze bij dit soort rellen ,gelijk oppakt ,en met d’r hele familie onmiddelijk op het vliegtuig zet .einde uitkering ,subsidie ,en paspoort ,ze hebben er 2 dus wat is hier het probleem , binnen no -time gaan de ouders die krengen heropvoeden .

  Geliked door 3 people

  • Harry zegt:

   Denk je dan dat die ouders wél weten hóe je op moet voeden ?
   Ik geloof daar niks van !
   Als ze wat overhoop halen , zeggen ze : “het is de wil van allah” .
   Einde verantwoordelijkheid !
   Zag dit weekeind nog dat er een marokkaan , wiens auto weg gesleept werd wegens ergens niet mogen parkeren , die de tent áf brak .
   Grote bek , uitschelden , beledigen , toen dat allemaal niet uithaalde , begon ie te slijmen .
   Vervolgens probeerde ie zijn auto terug te stelen .
   Maar ook dat werkte niet en hij werd in een dienstauto gezet .
   Daar begon ie geboeid en al op de ramen te beuken .
   Een chimpansee kun je nog wát leren ……………….

   Er valt met dat tuig niet samen te leven .
   Daarom moeten ze ALLEMAAL terug !

   Geliked door 4 people

 12. Cathja zegt:

  Marokkanen die in ons land hun boekje te buiten gaan, moeten met dezelfde soort politie te maken krijgen als in Marokko. Daar hebben ze wel respect voor de politie en zullen ze het niet in hun hoofd halen om die aan te vallen, want dan zitten ze binnen de kortste keren in de kreukels!
  Respect moet afgedwongen worden en dat is met daden. Niet met woorden.
  Dus geef die gasten waar ze om vragen.

  Geliked door 1 persoon

 13. Wachteres zegt:

  https://www.hln.be/regio/ham/man-slaat-meisje-19-in-elkaar-na-fuif~abde5a58/

  “Man” slaat meisje (19) in elkaar na fuif
  Dader vlucht en wordt nog steeds opgespoord door de politie

  Bij de politie hebben ze officieel nog geen idee om wie het gaat. Maar volgens getuigen droeg de dader een rode jas met een pelskraag en had hij een zwarte bril op.

  Hij zou van vreemde origine zijn.

  Geliked door 1 persoon

 14. annah zegt:

  de ouders gaan ze niet opvoeden …. zij zijn verantwoordelijk voor wat er binnenshuis gebeurt … buitenshuis is niet hun portie ….

  Geliked door 1 persoon

 15. kampersrene zegt:

  achttienjarige jongen ….Ik stoor mij daar geweldig aan “jongen” dat klinkt zo onschuldig ,beter zou zijn krapuul, uitschot, vuilnis, niksnutten

  Geliked door 1 persoon

 16. orelius zegt:

  Het politie apparaat is ook helemaal naar de klote geholpen. Liep in de grote stad liep er een donkere agente voor me van een ton helemaal vol gevreten hoe gaat zo iemand iets uitrichten bij een rel . Allemaal expres gedaan politie apparaat moet eu worden net als het leger. We worden door boeven en landveraders geregeerd.

  Like

 17. bigljohn zegt:

  Als ik het woord jongeren onder ogen krijg, krijg ik meteen een vieze smaak in mijn mond. Dat riekt altijd naar Marokkanen. De politie stond erbij en keek ernaar. Ze mogen niet optreden tegen die bruine ratten, anders komen er aanklachten wegens zware mishandeling c.q. discriminatie. Ga zo door Nederlandse politiek, u en ik zullen op die manier nog tijdens ons leven de sharia gaan meemaken….

  Like

 18. Freda110 zegt:

  Ja nou en?
  Hebben politieagenten wapens?
  Hebben de politieagenten wapenstokken?
  Hebben de politieagenten een opleiding gevolgd om zich dit soort ongedierte van het lijf te houden?
  Waarom doen ze dat dan niet!
  Nee, ze gaan gezellig eten en drinken met hetzelfde misselijke volk dat ze op straat in een hoek drijft en bedreigt.
  Ze drukken zich bij elke gelegenheid waarbij twee of meerdere van dit ongedierte betrokken is behalve als het voor het oog niet anders kan dan doen ze een halfslachtige poging om agentje te spelen.
  Alle respect voor politie en justitie is door niet te handhaven verdwenen, dan hoef je niet verbaasd te zijn dat dit soort dingen aan de orde van de dag zijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s