Rood-Groen in Bremen wil graag nieuwe kiezers importeren

Screenshot_1

(Vertaling: E.J. Bron)

Juist op tijd voor de volgende parlementsverkiezingen in 2019 in Bremen wil de Rood-Groene regering 36.000 buitenlanders inburgeren. Daarom is de regering een speciale campagne gestart om buitenlanders ertoe te bewegen eindelijk het Duitse staatsburgerschap aan te nemen. Blijkbaar is daar dus helemaal niet zoveel vraag naar.

Die Freie Welt

In november moet het echt gaan beginnen. De campagne werd al op 23 oktober gepresenteerd. Daarbij heeft Bremen zich op Hamburg georiënteerd: met een overeenkomstig initiatief kon het rood-groene Hamburg destijds het aantal inburgeringsverzoeken met wel 30% verhogen. Aldus bericht “unzensuriert.de”.

Volgens Senator binnenlandse Zaken Ulrich Mäurer voldoen 36.000 mensen in Bremen aan de juridische voorwaarden voor een inburgering. Zij krijgen in november een brief van burgemeester Carsten en zullen hierin opgeroepen worden eindelijk paspoort-Duitsers te worden.

Daartoe worden welluidende motiveringen gebruikt: “Mensen met migratieachtergrond vormen een groot aandeel in de samenleving. Des te belangrijker is het om ook rekening te houden met hun levenssituaties en zienswijzen op maatschappelijke en politieke vragen. Dit doel kan alleen maar bereikt worden als zij de samenleving op dezelfde wijze mede kunnen vormgeven als mensen met een Duits paspoort”, zegt men vanuit de persafdeling van de Senaat als motivering voor het initiatief.

Bovendien dienen er zogenaamde “inburgeringsloodsen” gevonden te worden, die de belangstellenden terzijde zullen staan. Die hebben dan iets te doen. “Eindelijk weer nieuwe arbeidsplaatsen voor de asielindustrie”, spot de “Alternative Presseschau”.

Op “rundertisch” treffen we de kop aan: “Hoe men nieuwe kiezers wint”. Daarom gaat het dus. Het is echter niet zeker of deze rekening ook zal opgaan. Op de korte en wellicht middellange termijn kan het lukken om op deze manier nieuwe kiezers te rekruteren, op de lange termijn moeten we daar vraagtekens bij plaatsen. Op de lange termijn zou dat wel een onherstelbare veranderingen van ons politieke landschap met zich mee kunnen brengen.

Bron:
www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Groenen, Hypocrisie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op Rood-Groen in Bremen wil graag nieuwe kiezers importeren

 1. Elisah zegt:

  In Denemarken heeft men de juiste plannen,
  https://fenixx.org/2018/11/03/sensatie-in-denemarken-geen-enkele-vluchteling-mag-blijven/

  Sensatie in Denemarken: Geen enkele vluchteling mag blijven!

  Een politieke sensatie heeft zich in Denemarken voorgedaan. Regeringsleider Lars Rasmussen doorbreekt de Gordiaanse knoop van het asielbeleid. In de toekomst zal geen enkele vluchteling een permanente verblijfsvergunning krijgen. Denemarken is daarmee het eerste land in Europa dat een einde maakt aan het misbruik van het asielrecht als middel tot massale immigratie en aan het concept van integratie.

  Geliked door 1 persoon

  • scherpschutter1943 zegt:

   jammer dat wij in nederland door de grootste lafaards van Europa worden geregeerd, zo’n wets voorstel als in denemarken zal in nederland de eerste 1000 jaar niet worden aangenomen. Alleen Geert Wilders heeft het lef om met zoiets te komen. H elaas voor ons allemaal wordt dat door de rest van rood-groene gajes en hun meelopers weggehoond.

   Like

   • Anneke zegt:

    Maar OOK Geert staat, net als wij burgers met de rug nu noch tegen de bloedrode en gifgroene politieke muur. Buitenspel gezet door de letterlijke VERDERVERS. Stemmen vn ons burgers hebben geen inspraak. STEMBUS FRAUDE viert telang hoogtij. Maar hun (politieke) graven staan nu alvast WIJD-OPEN…
    De kerk en nu ook de politiek hebben hun strijd (bijvoorbaat) VERLOREN.

    Like

  • Anneke zegt:

   Is dit echt waar??? Kan dit haast niet geloven!!!

   Like

 2. Lucas zegt:

  Arme Duitsers, echt te beklagen!

  Like

  • Jan zegt:

   Bremen is net zo verziekt door anarchisten, krakers en andersoortig links tuig. Ik kijk er niet van op. Zelfde niveau als van de Duitsers die naar Amsterdam komen en dan linea recta de hashkroeg in gaan en ’s avonds naar de Zeedijk gaan.
   Je pikt dat verlopen volk er overal uit met hun vieze kleren en lang haar

   Like

 3. koddebeier zegt:

  Rood-Groen = Debiel.

  Geliked door 1 persoon

 4. Anneke zegt:

  Bloedrood en Gifgroen, dodelijk voor Duisterland!!! Uhhh, bedoel natuurlijk Duitsland.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s