Senatoren willen chemische castratie van pedofielen om Russische kinderen te beschermen

Screenshot_2

(Vertaling: E.J. Bron)

De Russische Federatieraad overweegt het promoten van seksuele aantrekkingskracht tot minderjarigen strafbaar te stellen en gedwongen chemische castratie te introduceren, naast andere acties om pedofilie te tackelen.

RT

Senator Elena Mizulina, de voorzitster van de werkgroep van de Federatieraad om maatregelen te verbeteren ter beteugeling van het misbruik van minderjarigen, zei dat “chemische castratie als behandelmethode zou moeten worden toegestaan, gebaseerd op de beslissing door een panel van psychiaters.”

Met “chemische castratie” bedoelde zij “de introductie van medicijnen die seksueel verlangen in het menselijk lichaam onderdrukken”, zei de Senator.

Volgens Mizulina heeft haar werkgroep een “heel pakket” amendementen voorbereid, inclusief het strafbaar stellen van de promotie van en propaganda voor pedofilie, evenals de levenslange overheidscontrole voor pedofielen die in herhaling vervallen.  

“We hebben de lijst met strafbare feiten bekeken die horen bij de categorie delicten tegen de seksuele integriteit van minderjarigen. In de bestaande lijst zijn deze inclusief delicten gepleegd tegen personen onder de 14 jaar. Wij stellen voor om deze leeftijd voor slachtoffers van kenmerkende delicten tegen de seksuele integriteit van minderjarigen tot 16 jaar te verhogen”, zei de Senator.

De maximale straf voor pedofilie zou eveneens verhoogd moeten worden, tot 35 jaar voor iemand die meer dan eenmaal voor pedofilie werd veroordeeld, zei ze.

Mizulina staat bekend als een voorvechtster van familiewaarden. Zij is verantwoordelijk voor een serie controversiële initiatieven gedurende haar tijd als parlementslid van de Russische doema en als Senator.

Ze bleef volhouden dat er sprake was van een “pedofiele lobby”, die de introductie van strengere straffen voor seksuele delicten tegen kinderen belemmert.

De 63-jarige is eveneens een fel tegenstandster van abortus, draagmoederschap, dat zij vergeleek met “human traficking”, en seksuele relaties met hetzelfde geslacht.

Bron:
www.rt.com

Vertaald uit het Engels door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme, Rusland. Bookmark de permalink .

17 reacties op Senatoren willen chemische castratie van pedofielen om Russische kinderen te beschermen

 1. Bob Koster zegt:

  Podofiel is een misleidende term, het betekent kindervriend (paidos=kind, philos=vriend). Marc Dutroux een kindervriend? Mohammed een kindervriend? RK priesters kindervrienden? Het lijkt me juister om te spreken over pedoseksuelen of kinderverkrachters.
  Ik herinner me nog de ophef over Putins “anti-homo wet”. Leugens, de doema had een wet aangenomen die het strafbaar stelde om pedosexualitet aan te moedigen. Poetin was nl op de hoogte van stichting Martijn en wilde in Rusland dat soort walgelijke praktijken niet hebben. En ja, uit eigen ervaring weet ik dat homo’s geen probleem hebben met seks met kinderen of andere perversiteiten. Helaas zijn zijn homo’s en hun perversiteiten in Nederland heilig verklaard en wettelijk beschermd. Zie Demmink.

  Geliked door 1 persoon

  • Inge zegt:

   “uit eigen ervaring weet ik dat homo’s geen probleem hebben met seks met kinderen of andere perversiteiten.”

   Doet me denken aan een tijdje terug. Ik stond als alleenstaand ouder van een minderjarige zoon op een datingsite ingeschreven en ontving een bericht van een man: “Ik was op zoek naar een man en toen zag ik jou”. Wist niet hoe snel ik me weer moest uitschrijven want hij was op zoek naar een man en dacht misschien ziet hij iets in mijn zoon i.p.v. mij.

   Like

  • Oeps zegt:

   @ Bob Koster (4 november 2018 om 11:05)

   Dames en Heren.

   “uit eigen ervaring weet ik dat homo’s geen probleem hebben met seks met kinderen”
   Deze generaliserende stelling gaat mij veel tekort door de bocht. Om homo’s en pedo’s op één hoop te gooien, gaat me toch wel te ver. Er zijn inderdaad meer pedo’s, dan men lange tijd aannam. Maar wat meer nuancering zou niet ongepast zijn. Pedo’s komen komen zowel onder hetero’s als onder homo’s voor.

   Onder homo’s zullen ongetwijfeld ook pedo’s voorkomen. Maar de meeste homo’s zijn beslist geen pedo’s. Zij zijn vooral geïnteresseerd in gelijkgezinde leeftijdsgenoten. Er is geen enkele grond, om aan te nemen, dat pedofilie relatief meer onder homo’s, dan onder hetero’s zou voorkomen. Dus ……….

   Dat nogal wat priesters moeite hebben met hun gelofte van kuisheid, is alom bekend. De meeste priesters nemen hun gelofte echter wel serieus en zijn geen sexmaniakken. Ook onder priesters zullen ongetwijfeld pedo’s en homo’s voorkomen. Maar lang niet alle priesters zijn pedo en ook geen homo. De media staan bol over sexueel misbruik door priesters. Dat hier veel propaganda uit een rood gekleurde hoek onder zit, valt niet te ontkennen. De gemelde aantallen zijn dermate hoog, dat er gerede twijfels rijzen over het realiteitsgehalte. Opvallend is, dat, toen de kerk schadevergoedingen beschikbaar stelde, het aantal meldingen opeens enorm toenam. Dus ……….

   Enige voorzichtigheid en nuancering in de meningsvorming is dus toch wel geboden.

   Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Oeps.
    Generaliseren is altijd te kort door de bocht voor ’n heleboel mensen die liever kiezen voor eindeloos voorzichtig nuanceren totdat ze zelf gaan generaliseren door bijvoorbeeld pertinent te stellen dat de meeste homo’s geen pedofielen zijn.
    Zo zie je maar.
    Je ontkomt er niet aan.
    Ik heb de moed reeds lang geleden opgegeven om door middel van nuancering ’n probleem op te lossen.
    Ik begon met eindeloos tegen ’n spijker te praten die bleef weigeren om in die plank te willen.

    Je kunt je de situatie voorstellen.

    Like

   • Oeps zegt:

    @ paulzwueste (4 november 2018 om 17:02)

    Dames en Heren.

    Sommige mensen menen conclusies te moeten trekken, zonder een mening kennelijk goed gelezen te hebben.

    Vroeger, 50 jaar en langer geleden, heerste er een grote angst voor homo’s. Men was destijds over het algemeen niet al te goed geïnformeerd. Het begrip pedo was nauwelijks bekend. En er werd nogal eens verondersteld, dat kinderen en volwassen mannen niet veilig waren voor homo’s. Daarom werden homo’s o.a. afgekeurd voor militaire dienst. Voor deze oude veronderstelling is nooit enig bewijs geleverd. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt eerder het tegendeel. Homo’s pakken niet alles, wat hen voor de voeten loopt. Ze blijken niet minder (on)betrouwbaar te zijn, dan hetero’s.
    Daarom heb ik geschreven: “Er is geen enkele grond, om aan te nemen dat ….”. Er is in mijn mening dus geenszins sprake van een generalisatie.

    Like

 2. jack black zegt:

  Hak, hak, hak !
  Weg is de zak !

  Geliked door 1 persoon

 3. kampersrene zegt:

  Chemische castratie ? ik ken een veel betere methode en dat kost niets….een houten hamer

  Geliked door 2 people

 4. scherpschutter1943 zegt:

  pedofielen zouden ook in nederland gecastreerd moeten worden (op de klassieke wijze). Misschien als we geluk hebben dat er een kind van een hooggeplaatst persoon in nederland door een pedofiel wordt misbruikt dat er dan een wetsvoorstel komt ala Rusland. Voor “hooggeplaatst persoon”, mag u geheel naar eigen keuze uw wens invullen.

  Geliked door 2 people

 5. koddebeier zegt:

  Goede zaak !

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Democratie is de grootste leugen die ooit werd verzonnen.
   Hoe kun je nou in Godsnaam over “Democratie” spreken als de burger exact een maal in de vier jaar drie minuten krijgt om uit honderdvijftig schurken een schurk te zoeken die zijn geld niet wil en hem niet als slaaf ziet.

   Geliked door 1 persoon

 6. scherpschutter1943 zegt:

  Jan,. Origineel gevonden. Dus geachte sigarenrokers, ook als u gestopt bent met roken, doe de sigarenknipper niet weg, want u kan hem nog nodig hebben, voor de buurman bijvoorbeeld.

  Geliked door 2 people

 7. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Sex met kinderen is een non-no !!!
  Je hebt gewoon van kinderen af te blijven !!! Kun je niet van kinderen afblijven, dan iscastratie. de enige afdoende oplossingh.
  Waarom zou je pedofielen, of pedosexuelen als je ze zo liever noemt, chemisch gaan castreren ??? Dat is nogal kostelijk. De resultaten zijn dubieus. Daar kan gemakkelijk mee gesjoemeld worden.
  Een klein chirurgische ingreep, het hel zaakje ballen en piemel eraf. het probleem in één keer opgelost.
  Maak er maar een neutrale gender van.

  Geliked door 2 people

 8. Petra DeBoer zegt:

  Goede zaak om kinderen te beschermen tegen pedofielen want deze wereld zit er vol mee en je gunt geen enkel kind om misbruikt te worden door een pedofiel.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s