Sharia-staat: Zweedse gordijnen voor islam-kritische commentaren

Screenshot_3

(Door: Klaus Lelek – Vertaling: E.J. Bron)

Stockholm – Terwijl islamitische migranten, zoals al zo vaak bericht, de meest vreselijke misdaden kunnen begaan en met sociaal werk “bestraft” worden, verdwijnen autochtone Zweden wegens islamitische commentaren achter Zweedse gordijnen. Zoals de krant “Wochenblick” bericht, werd onlangs een 65-jarige Zweedse vrouw, die zich denigrerend uitliet over de islam, omdat zij zelf slachtoffer van mishandeling door een migranten-bende was, tot drie maanden gevangenisstraf en een boete van € 630,- veroordeeld.

journalistenwatch

Motivering: zware belediging van mensen van het islamitisch geloof. Juridische grondslag voor deze “politiek-correcte links-groene dictatuur” is de veroordeling wegens “hatespeech”. Gebaseerd op de wet “Hets Met Folkgrupp”(HMF) – hetze tegen volksgroepen.

Zoals de krant verder schrijft, heeft de Zweedse demissionaire minister van Infrastructuur Peter Eriksson (Groenen) nu openlijk op tv toegegeven dat zowel politieke partijen als ministeries een hotline met Facebook hebben, om na desbetreffende opsporing snel op inhouden te reageren die door organen van de staat worden gekwalificeerd als “problematisch”.

Handlangers van deze Stasi-methode in het ooit liberale Zweden zijn de “internethaat controleurs” (“Näthatsgranskaren”). Zij doorzoeken ijverig sociale media. Vooral pensioengerechtigden, die nog in een vrij Zweden zijn opgegroeid, krijgen nu vaak vanwege “hatespeech” op sociale media hoge boetes.

Wat de 65-jarige Christina meemaakte, of beter gezegd doorstond, herinnert aan de DDR-dictatuur. Zij moest zich zes politieverhoren laten welgevallen, haar woning werd doorzocht, haar telefoon uitgelezen, uiteindelijk was er een 150 pagina´s tellend onderzoeksrapport.

De beschuldiging luidt uiteindelijk: acht denigrerende uitlatingen over moslims in de periode tussen 2016 en 2017.

Haar kritiek op de keiharde en vaak criminele nieuwe burgers, die aan Zweden geheel in hun zin een sharia-systeem opdringen, waarin ook kritiek op de islam strafbaar is, is geen toeval: ze zou door een migranten-bende zijn mishandeld, en zou sindsdien bang zijn. De islam zou voor haar geen religie, maar een ideologie zijn. Voor de rechters met een dubbele moraal geen reden tot strafvermindering of zelfs kwijtschelding. Integendeel. Volgens de Zweedse krant “Samnytt” zou de straf ook daarom zo hard zijn, omdat Christina daarvoor gelast sociaal werk weigerde. Waarnemers vragen zich af of het strenge vonnis in de toekomst navolging vindt. Bijzonder pikant: de oprichter van de “internethaat controleurs” zou een veroordeelde dierenbeul zijn. De voormalige politieman Tomas Aberg liet volgens “Wochenblick” zijn beesten op de boerderij verhongeren en verdorsten. Aberg bombardeert de autoriteiten met massale aangiftes. Hij wil angst opwekken en zodoende elke kritiek op immigranten in de kiem smoren.

Ook de nieuwe partij AfS, Alternatief voor Zweden, is al in het vizier van de censuur en belastering-machinerie terechtgekomen. Zoals een woordvoerder van de politie tegenover “Samnytt” bevestigde, zou er tegen de woordvoerder van de AfS, Gustav Kasselstrand, aangifte zijn gedaan vanwege de uitspraak dat het door migrantengeweld geteisterde Malmö een “horrorvoorbeeld voor een amok lopende multicultipolitiek zou zijn.” De orgiën van geweld worden vooral door de knuffelvonnissen voor criminele moslims mogelijk gemaakt. Zoals de “Freie Welt” al in juli berichtte, werd een Somaliër voor autodiefstal, roof en kinderverkrachting tot 150 uur “sociaal werk” veroordeeld. Daartegenover dreigen voor autochtonen drastische straffen wegens “hatespeech”. Citaat:

“Voor een vrouw dreigt bijvoorbeeld twee jaar gevangenisstraf, omdat zij een karikatuur over ´islamisten´ op internet heeft gezet. Of er wordt een 71-jarige man door de politie verhoord, omdat hij na het lezen van de koran de islam met een fascistische ideologie heeft vergeleken. De vervolging van Zweden wegens “hatespeech” heeft bizarre vormen aangenomen.”

Slotsom: Gelijksoortige toestanden heersen ook al in Duitsland, die echter met de grotere invloed van de Groenen nog erger zullen worden. De verkiezingssuccessen in Beieren en Hessen voor de bekennende Groene sharia-bevorderaars moet iedereen te denken geven.

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Klaus Lelek

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, Communisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, dictatuur, Elite, establishment, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politie, Rotzakken, sharia, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

20 reacties op Sharia-staat: Zweedse gordijnen voor islam-kritische commentaren

 1. kampersrene zegt:

  Vaarwel Zweden ….wees gelukkig met uw Islamieten

  Geliked door 2 people

  • Corrie Bruin zegt:

   Kampersrene, en hierbij Vaarwel Nederland

   Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Doemdenkers…
   Grote onzin!
   In NL zeggen we gelul van ’n dronken aardbei.
   Zoek maar eens op hoe ze dat in Vlaanderen omschrijven…
   Zweden zal zich vrij vechten.
   De situatie die we nu mee maken is de voorloper van ’n grote volksopstand waardoor de islam uiteindelijk zal worden vernietigd.
   Alles heeft een begin en ’n einde, maar als je in de beginperiode al afhaakt ben je geen knip voor je neus waard!

   Like

 2. koddebeier zegt:

  Zweden is een smerige linkse dictatuur, nog even en dan plaatsen ze onwillige burgers in concentratiekampen !!

  Geliked door 2 people

 3. Statler & Waldorf zegt:

  Doodenge ontwikkelingen.

  Geliked door 2 people

 4. Charles Martel zegt:

  Het mag niet pedofilie worden genoemd vanwege het Europese onrechtentribunaal. Waarom zou het bij de zweedse onrechters anders zijn?

  Like

  • Lot zegt:

   Het mag altijd pedofilie worden genoemd, omdat dat woord nu eenmaal bestaat. En het woord pedofilie, namelijk seks met kinderen jonger dan 11, bestaat al heel lang.

   Die kinderen zijn namelijk nog niet geslachtsrijp. En daarom is er een speciale naam voor, en dat is een pedofile (knaap-vriendje). Seks heeft dan nog geen zin, jongens kunnen hun piemel nog niet omhoog krijgen.

   Like

  • Lot zegt:

   beter gezegd; kind-vriendje. Pedofile is strafbaar, omdat het nog kinderen zijn. Die staan altijd ergens onder gezag of van de ouders of van voogden. Volgens het burgerlijk rechtboek zijn kinderen niet handelingsbekwaam en hebben zij toestemming nodig van degenen die toezicht over hen houden. Wil je als 16-jarige trouwen, dan mag dat alleen als de ouders daarin toestemmen (zo is het tenminste altijd geweest). Jongeren onder de 18 hebben wel seks, maar als zij daar beiden in toestemmen. Het is anders als de ander daar niet in toestemt en dan valt het onder verkrachting. Wij hebben geen speciale wet zoals in amerika voor jongeren. En terecht omdat de nederlandse wet het genoeg dekt.
   De problemen komen dan ook altijd als een van de partijen er niet in toestemt, anders zou er geen oproer komen. Dat wij onze goede wetten niet willen veranderen daar hebben we goede redenen voor en ook het recht toe.

   Like

 5. Jan zegt:

  Gratis kost en geen stookkosten. Winsituatie

  Like

 6. scherpschutter1943 zegt:

  Dat is in nederland ook al zo. Alleen Geert wilders durft zich hierover nog in het openbaar uit te spreken, helaas ligt hij onder het vergrootglas van justitie want, linksom of rechtsom ze zullen hem veroordelen via de neprechtsspraak in nederland. Ook zijn medestanders liggen onder hetzelfde vergrootglas van justitie, een geheim instuut in het rechtshandhavingscicuit waar overwegend linkse leiding gevende de dienst uitmaken. Dit alles ter afschrikking van de rest van de autochtone Nederlanders die geacht worden alles te slikken van de nepregering en het nepparlement.

  Geliked door 1 persoon

 7. kampersrene zegt:

  Dus als ik in zweden zou zeggen dat Islam-asielzoekers een troep idioten zijn en hun profeet een halve gare en hun Allah een promotor van pedefolie….dan zou ik gestraft worden ? ….waarom feitelijk…waar is mijn recht op vrije meningsuiting ?….Ik vertel toch maar de waarheid

  Geliked door 2 people

 8. Wachteres zegt:

  https://voiceofeurope.com/2018/11/if-french-suburbs-revolt-we-dont-have-the-capacity-to-face-them-ex-military-chief/#.W94GUcN32Is.twitter

  Als de Franse voorsteden in opstand komen, hebben wij niet de capaciteit om dit het hoofd te bieden – Ex-militaire leider.

  Tijdens een tv-debat zei Philippe de Villiers, een rechtse politicus en oprichter van het succesvolle middeleeuwse park “Puy-du-Fou”, wat zijn broer tegen niemand minder dan president van Frankrijk, Emmanuel Macron, zei.

  .De broer van Phillippe de Villier is Pierre de Villiers en van 2014 tot 2017 was hij hoofd van het hoofdkwartier van de Algemene Staf van de Legers (of, om het simpel te zeggen, hij was verantwoordelijk voor het Franse leger).

  Volgens ‘le Point’ liet Philippe de Villiers, toen hem tijdens een pre-tape voor een tv-debat, dat zal worden uitgezonden op 3 november, werd gevraagd naar de “realiteit van de politieke situatie in Frankrijk”, een bom vallen, die herhaalt wat Gerard Collomb zei in een interview met nieuwszender ‘Valeurs Actuelles’.

  “Als ‘suburbs’ [buitenwijken] in opstand komen, zijn we niet in staat om dat onder ogen te zien, we hebben niet de middelen en we hebben niet voldoende manschappen” zei de legerleider tegen Macron, aldus Phillippe de Villiers.

  Deze verklaringen komen slechts twee dagen nadat in verschillende grote Franse steden een “zuivering” plaatsvond, waar zelfs sommige politieagenten het doelwit waren van relschoppers.

  Geliked door 1 persoon

 9. Joannes den Hollander zegt:

  Alleen een militaire Staatsgreep kan deze idioterie nog een halt toeroepen in Zweden.

  Geliked door 1 persoon

 10. Willem Sterk zegt:

  Laat Zweden een echt duidelijk voorbeeld worden voor de rest van Europa. Bv. een moslim PM met een feministische regeringsploeg, allemaal met hoofddoekje of niqab. En natuurlijk de invoering van de sharia, afschaffing van alle christelijke uitingen, feestdagen, scheiding van man en vrouw, meer moslim migranten etc. Kortom de eerste islamitische staat van Europa en voor allen te zien wat een groot succes het gaat worden. Het wachten is op de eerste openbare onthoofding.

  Like

 11. droevige mof zegt:

  Het schaap is een vreedzaam dier en kan zonder weerstand naar een slachtbank worden geleid. Symbolisch staat het schaap voor het vredige aspect van de joods-christelijke westerse cultuur. Maar men spreekt ook van de domme schapen.
  In Zuid-Duitsland moust een drachtig schaap worden geslacht nadat het seksueel werd misbruikt door een 25-jarige man met een donkere huidskleur. Het had ernstige vaginale verwondingen.
  Echt heel symbolisch.

  https://philosophia-perennis.com/2018/11/04/notschlachtung-eines-traechtigen-schafs-nach-missbrauch-durch-dunkelhaeutigen-mann/

  Geliked door 1 persoon

 12. Bastiaan2000 zegt:

  Ik typte net al wat eerder op een topic voor een gestorven dakloze vrouw. Daar refereerde ik naar een situatie. Dat ging over jeugdinstellingen waar de zwaarste mishandelingen voorkwamen.
  Als je toen daar als kind over vertelde en dat je zelf wel wilde leren en dat er echt wel tuig rondliep werd je zwaar gestraft. De waarheid mocht je niet vertellen, want hun wens-denk-wereld mocht niet aangetast worden. Ze sloegen je dan er ruide groepsgenoten tegen je op. Of je werd telkens opnieuw tot bewusteloos geslagen ( dagelijks) en een jonger kind rende naar de groepsleider. Dat jongetje kreeg straf ( slaan uiteraard) wegens klikken. Klikken was een grotere zonde dan het bewusteloos slaan.
  De linkse guttmensch is zeer slecht, en kan niet met de waarheid omgaan, hun wensdenken moet zo zijn, en de rest doet mee – net als in ‘ de nieuwe kleren voor de keizer’ -. Want als iemand de waarheid spreekt is deze een verrader en wordt hij of zij verstoten of erger.

  Geliked door 1 persoon

 13. Tistochwat zegt:

  de oprichter van de “internethaat controleurs” zou een veroordeelde dierenbeul zijn. De voormalige politieman Tomas Aberg liet volgens “Wochenblick” zijn beesten op de boerderij verhongeren en verdorsten.

  Deze zieke geest zou zomaar de protagonist in een psychologische thriller kunnen zijn. 👿

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s