VIDEO: Soros´ formule om Amerika om zeep te helpen – een korte gids voor Amerikanen


(Klik rechts onderin de balk voor Engelse ondertiteling)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Elisah”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in kwaadaardige opzet, Marxisme, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, VS. Bookmark de permalink .

21 reacties op VIDEO: Soros´ formule om Amerika om zeep te helpen – een korte gids voor Amerikanen

 1. delamontagne zegt:

  Deze Promotie-clip van de Republikeinen werd door CNN geweigerd.

  Like

 2. Elisah zegt:

  Dit beperkt zich niet tot alleen de VS, ze zitten overal.

  Like

  • Petra DeBoer zegt:

   @Elisah, dit is een hele goede video. Bedankt voor het delen er van en Soros heeft zijn tentakels inderdaad wereldwijd, ook in Nederland.

   De NOS heeft een tijdje terug een bericht geplaatst over Soros en daar was veel kritiek over, ook uit de Joodse hoek in Nederland zoals Esther Voet, en afgelopen week heeft de NOS besloten om het gehele artikel te verwijderen, ook uit het archief. De waarheid mag schijnbaar niet gehoord worden.

   https://nos.nl/artikel/2256076-artikel-george-soros-ingetrokken.html

   Like

 3. Klaas zegt:

  Like

 4. Anneke zegt:

  Hoe rijker, hoe giftiger. Of…hoe rijker, hoeveel te meer armer, in de nabije toekomst.

  Like

 5. Hovawart zegt:

  De vele Sorosianen die zichzelf graag zien en etaleren als een elite van wereldverbeteraars, zijn niets meer dan puppets in een politiek machtsspelletje van een oude man die zijn nutteloze leven overziet en toch zijn naam nog in de geschiedenisboeken wil laten voortleven, niet goedschiks dan maar kwaadschiks…..…. de veroorzakers van enorm veel leed en armoede, en mogen vervolgd worden tot hun laatste centen.

  Like

 6. boorzalf zegt:

  Er valt nog geld aan te verdienen aan sorosje, 1 miljoen nog wel. Dat hij nog steeds leeft mag een wonder zijn.

  Like

 7. elena zegt:

  duivelse gedachten komen op bij die mensen, maar God is overwinnaar.

  Like

 8. Henk.V zegt:

  Het is duidelijk wat hier op het spel staat: de vernietiging van het Joods/ christelijke Westen, onze nationale zelfstandigheid, onze vrijheid. Deze vernietiging strekt zich ook uit tot onze cultuur, onze in meerderheid (nog) blanke bevolking.
  Veel van wat Soros beoogt wordt ook nagejaagd door de Frankfurter Schule. .Geen wonder dus dat links lanfs dezelfde lijnen denkt.
  Alle ellende die de vervloekte club uit Brussel over ons uitstort draagt ook het goedkeuringsmerk van deze satanische man, die van zichzelf zegt dat hij geen geweten heeft. Het is de hoogste tijd dat elke politieke partij die de zegeningen van de EU/ Soros wil naderbij brengen van hun politieke macht wordt ontdaan.
  Het is treurig dat ik het moet zeggen, maar ook ons vorstenhuis staat welwillende tegenover de plannen van deze schizofrene , psychopathische ”weldoender”

  Ik weet dat er veel volk rondloopt dat de populaire oranjes een warm hart toedraagt, maar ik denk ,dat hun mening zou veranderen wanneer zij beseffen dat ons koningshuis ons welzijn als land mogelijk NIET bepaald bevordert. En dan druk ik mij voorzichtig uit.
  Het Deense Staatshoofd heeft veel nadrukkelijke het welbevinden van de Deense staat op het oog en ook de Deense regering handelt in die lijn.
  Het is echt tijd dat poedel Rutte permanent bij zijn baasje Angela in Deutschand gaat wonen.

  Like

  • Petra DeBoer zegt:

   @Henk V. wat ons koninklijk huis aangaat, heb ik nog geen mening of ze werkelijk tot de slechten behoren. Het Engelse koningshuis wel en daardoor zit de deep state ook in Australië, Nieuw Zeeland en Canada.

   In elk geval zit Mabel in die walgelijke Open Society Foundation van Soros, werkt Maxima voor de VN om micro kredieten te promoten voor mensen die nog geen toegang tot banken hebben, werkte ze voor haar huwelijk bij de Deutsche bank, en zat prins Jaime als ambassadeur voor Nederland in het Vaticaan. Sinds kort werkt hij in Genève voor de UNHCR, de vluchtelingenorganisatie van de VN.

   Maxima haar zusje die zelfmoord pleegde heeft ook kortdurend voor de VN gewerkt.

   Allemaal opvallende zaken maar wat ik zeker weet is het feit dat voormalig koningin Beatrix niks, maar dan ook niks van het Vaticaan moest hebben. Juliana trouwens ook niet. Het Vaticaan is van de deep state en hoe kom je dingen aan de weet over de vijand??? Kijk ik naar de inzet van WA en Maxima om onze economie en de handel te promoten dan hebben we geen beter visitekaartje dan hun. Tegen kapitalisme zijn ze dus zeker niet en dat kan ik ook niet zeggen van de zonen van Pieter en Margriet. Volgens deze feiten kan ik geen linkse ideologie bij ons koninklijk huis ontdekken.

   De Bilderberg bijeenkomsten horen ook bij het rijtje opvallend maar ik heb tot nu toe nog steeds niks kunnen ontdekken dat dit foute bijeenkomsten waren. Ze nodigden wel deep state figuren uit maar op zich zegt dat nog niks. Prins Bernhard was wellicht wel bij de deep state betrokken want die Lockheed affaire past daar helemaal in.

   Ik neem aan dat de waarheid aan het licht komt en ik let momenteel ook op zaken zoals dat Mabel weer toe is aan een nieuwe partner en dat Maxima een bezoek afzegt naar Tanzania. Gaan ze zich terugtrekken uit de organisaties waarin ze zitten?

   Afwachten en hopen dat de waarheid snel naar buiten komt.

   Like

 9. Elisah zegt:

  Dit is wat linkse mensen, die “open grenzen” eisen, doen met rechtse pro-Trump mensen wiens mening hen niet bevalt….

  Like

 10. Jan zegt:

  Het aanstormende schorem

  Like

 11. Jan zegt:

  Rep. Matt Gaetz: Broward County is een bananenrepubliek

  Like

 12. Jan zegt:

  Terreur vereist een diploma

  Like

 13. Jan zegt:

  Hoe Hamas van binnenuit Amerika vernietigt
  https://bit.tube/play?hash=QmXg18jXjhYFKxyCWW9aa6vgvrsdJDffLaYkmtqirZdPy4&channel=251530

  Wie niet weet wie Tlaib is:
  Rashida Harbi Tlaib (Detroit, 24 juli 1976) is een Amerikaans politica. Sinds januari 2019 vertegenwoordigt zij als Democrate het 13e congresdistrict van Michigan in het Huis van Afgevaardigden van de Verenigde Staten.
  Tlaib ligt momenteel zwaar onder vuur vanwege het aanwakkeren van antisemitisme samen met Ilhan Omar
  Rashida Tlaib accused of anti-Semitic slur, days after profane anti-Trump tirade

  Israel has hypnotized the world, may Allah awaken the people and help them see the evil doings of Israel. #Gaza #Palestine #Israel
  — Ilhan Omar (@IlhanMN) November 16, 2012

  https://www.washingtonexaminer.com/opinion/the-meaning-behind-ilhan-omar-and-rashida-tlaibs-anti-semitic-comments

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s