Hoe kun je arm zijn met zo´n rijkdom. . .?!

Screenshot_27

(Door: “Jean”)

De waarheid choqueert, maar het is toch de waarheid!

Tegenwoordig worden we op alle televisiekanalen bestookt met oproepen van de UNESCO betreffende de hongersnood in de Hoorn van Afrika. Ik wil iedereen eraan herinneren dat het voornamelijk gaat over landen die overwegend islamitisch zijn. Hun islamitische broeders zijn in oorlog met andere islamieten die opgejaagd worden en zonder enige gewetensbezwaren de hongerdood mogen sterven. Wat doen de islamitische buurlanden bovendien: NIETS! Maar het is aan ONS om te geven.

Die landen hebben géén (en niet 2 of 3) miljard euro’s nodig om er bovenop te komen. In plaats van zeer luxueuze hotels te bouwen, dure 4×4’s te kopen en ijs- en schaatsbanen aan te leggen in de woestijn, zou het beter zijn dat elk van de Emiraten zijn geldbeugel zou openen in plaats van aan de werkende mensen van de ‘slechte westerse landen’ (wij dus, de niet-in-Allah-gelovende en kapitalistische heidenen) te vragen dat te doen. Indien iedere in Europa of elders gevestigde islamiet één euro zou geven voor Afrika, zouden zij na hun dood zeker in het Paradijs belanden.

Reeds tientallen jaren, of zelfs meer, is er enkel misère in die landen en regelmatig worden wij aan die situatie herinnerd met verschrikkelijke beelden van bevolkingen die zijn voorbestemd om uit te sterven. Vrouwen en kinderen worden op de voorgrond gezet, opdat wij ons nog schuldiger zouden voelen en dit enkel met de bedoeling ons nog meer geld te ontfutselen. De islamitische vrouwen zetten, ten gevolge van hun “geloof” (en door hun hitsige mannen onderworpen), een hele resem kinderen op de wereld (de wil van Allah, die geen geboortebeperking tolereert?!), terwijl ze goed weten dat ze die kinderen niet zullen kunnen voeden.

Weinig mannen te zien in deze reportages?! Waarom zijn deze fok-beesten, die hun harem en jonge pubermeisjes bevruchten, zich niet bewust van of verantwoordelijk voor hun eigen waanzin? Tweeduizend jaar achterstand en een blinde godsdienstige overtuiging zijn er de oorzaak van dat deze volkeren voor eeuwig veroordeeld zijn tot onderwerping en godsdienstige dogma’s die alleen een kleine groep machtswellustelingen en een superieure kaste ten dienste zijn. Denkt u nog steeds dat het onze schuld is en dat wij ons moeten verantwoordelijk voelen voor zoveel misère? Wanneer er in een land meer kogels dan graankorrels zijn, zal er nooit iemand in staat zijn iets te veranderen, ondanks alle goede wil en al het geld in de hele wereld. Dat is héél triest, maar, helaas, erg reëel. Dit is dus géén racistisch, maar wel een realistisch bericht om de ogen te openen van al wie niet wil zien of horen.

Door:
“Jean”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", achterlijkheid, Afrika, Barbarisme, belangenverstrengeling, corruptie, Demografie, Derde Wereld, dictatuur, Islam, Krankzinnigheid, Marxisme, onwetendheid, Rotzakken, verloedering. Bookmark de permalink .

16 reacties op Hoe kun je arm zijn met zo´n rijkdom. . .?!

 1. Jan zegt:

  Wat is dat nou weer voor een domme vraag? Die zwarte mensen worden uitgebuit door het blanke kapitalistische westen. Dat weet toch iedereen?

  Like

  • Hun land wordt uitgebuit omdat het grootste deel van de bevolking zelf het vertikt om 1 vinger uit te steken! Met zo’n enorme overbevolking zou het een makkie moeten zijn om dit land te ontwikkelen. Ze zijn in feite nooit geëvolueerd en alleen maar bezig geweest om elkaar te vermoorden. En nu de slinkse ‘zelfverrijkers’ hier het heft in handen hebben genomen, moeten ze voor een schijntje voor hen werken!
   En hiervan hebben ze niets geleerd want de miljoenen Afrikanen die naar andere landen als asielzoekers zijn ‘gevlucht’ weigeren nog steeds om te werken!

   Like

  • P4 zegt:

   Volgens het Volkenrecht heeft ieder volk het recht zijn eigen bestemming te bepalen. Maar… wat mij betreft ook zijn PLICHT!!!!!!!!!!!!!!!!

   Like

  • Werner zegt:

   Wat ‘iedereen’ behoort te weten is dat Afrika al generaties zucht onder CORRUPTIE vd eigen leiders die zich steevast verrijken terwijl miljoenen omkomen. En dat heeft niets met het westen te maken.
   Islam is daarin tevens een centrale factor waardoor NIETS aan ontwikkeling gedaan wordt maar enkel geweld wordt gepleegd om grondgebied in te palmen en tot islamitisch gebied te verklaren.

   Er is in het liberale westen al decennia lang deze misleidende mantra: “alles is de schuld vd slechte blanken” terwijl de geschiedenis iets heel anders toont

   Like

 2. Henk der Niederlander zegt:

  Tja Jean.
  Eigenlijk is de vraag niet zo moeilijk te beantwoorden.
  Hoe arm kun je zijn met zo veel rijkdom.
  In de ouwe tijd waren het de kolonisten die hun kans waar namen en of dit nou goed was of niet, daar ga Ik niet over.
  Toen zijn de kolonisten vertrokken en wat bleek, er waren twee problemen, nl de neger is te stom om die rijkdom uit de grond te halen en degenen die een iq hadden van boven de 90 dachten dat ze de rest wel aan het werk zouden kunnen krijgen.
  Nou helaas zijn ze te lui om te werken en als ze al eens werken en ze krijgen hun loon zie je ze niet terug voordat alles op is.
  Arbeitsetos kennen ze faar namelijk helemaal niet.
  Nog sterker, Ik denk dat dat in geen enkel Afrikaans woordenboek voor komt.
  Corruptie en neuken dan weer wel.

  Geliked door 3 people

 3. Nemesis zegt:

  Net in de krant gelezen dat er in Congo, door onderlinge twisten en oorlogen waar wij helemaal niks van doen mee hebben zeker 7 miljoen mensen kort voor de hongerdood zijn. Het zijn er al 2 miljoen meer als vorig jaar. Daarvoor mogen wij dus de portemonnee trekken.
  Ze zouden beter kunnen ophouden met elkaar af te slachten, te fokken als de muizen, ratten en konijnen en eens beginnen met de handen ergens anders voor te gebruiken als de buurman de buik open te snijden of de kop af te slaan met hun machetes. Tevens moeten de heersers van dat land maar hun portemonnee trekken, daar komt namelijk al het geld van de rijkdommen uit de bodem en de hulpgelden uit o.a. ons land terecht om paleizen ze bouwen, prive vliegtuigen te kopen en zich te behangen met de allerduurste nieuwe mode en heel veel gouden juwelen. Dat zogenaamde ontwikkelingsgeld en alles andere besteden we beter in eigen land voor onze eigen mensen, die, en het zal niet lang meer duren, op een houtje moeten bijten.

  Geliked door 2 people

 4. andre zegt:

  Leg deze kleurtjes eens uit over europa en je zal begrijpen dat we kats naar de klote zijn en failliet ook. We hebben helemaal niets meer en daarom moet Afrika naar Europa. Geen olie geen gas geen goud en de landbouw kan weer niet zonder olie. Met de nep en fop vluchtelingetjes kan het liegen en stelen lekker doorgaan.

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Tel daar bij op de giga salarissen van de directeuren van de zogenaamde hulporganisaties dan moet je wel gek of een links gutmensch zijn om zo idioot te zijn om je zuur verdiende euro’s te storten !!

  Geliked door 1 persoon

 6. fleckie zegt:

  Waarom wordt altijd van. O N S. ONGELOVIGEN’ verwacht dat we ,als in moslemlanden weer eens hongersnood heerst, dat wij die. nood. ‘…’MOGEN’ lenigen, ( door de massamedia dwingend! op t.v. vertoond,) vooral MEESTAL babies en peuters, uiteraard met de voortbrengende moeders.) .. ZELF kan men dan de rij miljonairs van (veelal.) AFRIKAANSE herkomst voor de geest halen, namelijk …..Op ejbron 3.9.2016, onder ‘de acht. rijkste heersers vanAfrica en hun bankrekeningen, …….die dan veel beter in staat zijn in lenigen van hun eigen RELIGIE/ KLEURGENOTEN, …….( op onze economieen wordt al heel behoorlijk ‘BEROEP’. gedaan, door de meer dan honderdduizenden die denken. ‘.luilekkerlanden’ tot op de bodem. leeg te zuigen.!
  ( op de keper beschouwd, worden wij dan wel door al. deze. volkeren, met hun ZIELIGHEIDSVERHALEN, en hun laag i.q. OP. ONS…beroep gedaan om die ‘zieligerds’ te redden!

  Like

  • fleckie zegt:

   ‘Stop hongersnood Jemen’, NW. ISR.weekblad 9.11.2018. …….’samen met tientallen andere religieuze en humanitaire leiders heeft rabbijn . Awraham Soetendorp in een brief het kabinet dringend verzocht zich binnen de VN in te zetten om tot een oplossing te komen voor de crisis in Jemen.De burgeroorlog die al sinds 2015 in het land woedt heeft al tot tienduizenden doden geleid en hongersnood bedreigt nu naar schatting 13 miljoen Jemenieten, van wie ongeveer de de helft kinderen. . Ook rabbijn Menno tenBrink van LJG, A’dam,, NIK- voorzitter David Goudsmit, Eddo Verdoner van het CJO en de voorzitter vanhet Nederlands Verbond voor Progressief Jodendom, Ron van derWieken, ondertekenden de brief.*~*~*~*~*~*~*~

   Like

   • fleckie zegt:

    ‘Jemen’, zijn daar niet 2 stromingen vanuit de islam( Soennieten, en Sjiieten,) die elkaar ‘bevechten’, ( en waar SAOEDI-ARABIE. ( eerde al) heeft gebombardeerd?)…………Als dat volk hier. ‘binnensijpelt’, ( is waarschijnlijk al gebeurd?duiken ze eerst ( vanzelfsprekend onder bij hun ‘geloofsbroeders’ met een ‘al. ‘..
    ‘VASTE. VERBIJFSPLAATS’!!). Meestal groeten ze ook nog met ‘high’, ( ik dacht altijd dat HIGH onder invloed van drugs betekende?)

    Like

  • fleckie zegt:

   ‘TIKOEN Olam’, …….’Stop hongersnood Jemen’. …….NW. ISR. Weekblad 9.11.2018.
   Samen met tientallen andere religieuze en humanitaire leiders heeft rabbijn Awraham Soetendorp in een brief het kabinet dringend verzocht zich binnen de VN in te zetten om tot een oplossing te komen voor de crisis in Jemen. De burgeroorlog die al,sinds 2015 in het land woedt heeft al tot tienduizenden doden geleid en hongersnood bedreigt nu naar schatting 13 miljoen Jemenieten,van wie ongeveer de helft kinderen. Ook rabbijn Menno ten Brink van LJG Amsterdam, NIK- voorzitter David Goudsmit, Eddo Verdoner van het VJO en de voorzitter van hetb Nederlands Verbond voor Progressief Jodendom, Ron van der Wieken,ondertekenden de brief.*~*~*~*~*~*~*~…….( dit is nu de tweede keer getypt!)

   Like

 7. Freda110 zegt:

  Weet je, het komt allemaal door de warmte in die landen waardoor de zwartjes geen mouwen hebben om op te stropen en dus ook niet aan het werk kunnen.
  En ik geloof ook vast dat de hitte daar een beperking is voor de ontwikkeling van hun hersens, want die hebben ze maar in heel beperkte mate.
  Werken is een bezigheid waar ze het liefst zo ver mogelijk vandaan blijven en waarom zouden ze ook?
  Zolang er nog genoeg idioten zijn die geld overmaken voor de talloze tranentrekkende organisaties hoeven ze ook niks en moet er dan toch iets gedaan worden zijn daar de vele westerse vrijwilligers die ze graag tonen hoe het moet zodat het werk klaar is voordat ze ook maar een hand hebben hoeven uitsteken.
  Doneren moet je leren en blijkbaar geldt dat zeker voor ons want per tv avond komen er ontelbare zielige verhalen voorbij waar je geld aan over kunt maken, van zielige kindjes, fantastische mamma’s tot hondsdolle hondjes aan toe een brede keus en voor ieder wat wils.
  Ik ben het met bovenstaande roerend eens, dat hun geloofsbroeders maar moeten dokken, dat zijn allen rijke landen die ook nog eens hetzelfde geloof aanhangen dus waarom zouden wij ook maar een cent aan daar naar toe overmaken?

  Like

 8. guusvelraeds zegt:

  Jean helemaal gelijk maar helaas binnenkort ook in ons theater.

  Like

 9. Judge zegt:

  Donatie recept: Men neme per definitie een magere vrouw b.v. uit Somalië (een magere hond zoek je ook niet tussen de St Bernhards maar tussen de hazewindhonden). Deze getrainde beroepshuilster draagt een bewust hongerig gehouden weeskind met zich mee. Als de linkse pers in aantocht is wordt er flink met zand in de ogen gewreven tot ze rood zien en gaan tranen. Ze smeert wat honing of schapenvet rond de ogen zodat er heel wat vliegen op af komen. Vervolgens met haar nagels even in de billen van het kind knijpen zodat het luid gaat janken en…..er kan gefotografeerd worden. Gironummer er onder en succes verzekerd. Vrouw wordt uitbetaald en gaat naar de supermarkt en kind speelt verder in de goot……. Ja het is om te huilen wat daar gebeurt!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s