Migratiepact mag niet ondertekend worden!

Screenshot_23

Op 10 december is het zover: Migratiepact mag niet ondertekend worden!

(Door: Dr. Alice Weidel – Vertaling: E.J. Bron)

Al geruime tijd geleden hebben de VS, Australië en Hongarije besloten niet deel te nemen aan het “Global Compact for Migration”. Toen volgden Oostenrijk en Kroatië. Polen en Tsjechië overwegen nu eveneens een afwijzing.

Terecht, want dit pact beschouwt migratie fundamenteel als iets positiefs, maar staat andersom geen enkele kritiek toe. Zodoende valt het ook te verklaren waarom men “grensmanagement” in plaats van echte grenscontroles wil invoeren. Concreet betekent dit, dat een ieder volledig vrij in het land van zijn keuze kan immigreren. Dan zouden er geen personen meer worden vastgezet. Ook zou er geen sprake meer zijn van verzamelde uitzettingen. Integendeel, gezinsherenigingen zouden op de eerste plaats staan. De opnamecapaciteit van een land wordt door het “Global Compact for Migration” als onbeperkt beschouwd. Dat is geen op foutieve gegeven gebaseerde verwachting meer, maar utopische weigering om de realiteit te zien.

Merkel wordt het niet moe om te bezweren dat dit pact niet bindend zou zijn. Daarentegen blijft het onbegrijpelijk waarom de Duitse regering dan zo geheimzinnig heeft gedaan over de onderhandelingen. Men krijgt de indruk dat het volk voor voldongen feiten geplaatst moet worden. Op 10 december zal de ondertekening plaatsvinden. Veel burgers weten nog niet wat hen hier dreigt. Als AfD-fractie wijzen wij het “Global Compact fotr Migration” in zijn geheel af.

Bron:
www.facebook.com
Door: Dr. Alice Weidel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Dhimmitude, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, Europa, EUSSR, gezond realisme, Globalisering, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Marxisme, Merkel, Multiculti, Naïviteit, Nationalisme, nieuw fascisme, onwetendheid, Patriottisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

10 reacties op Migratiepact mag niet ondertekend worden!

 1. Steven zegt:

  Maar ̶R̶o̶t̶t̶e̶ Rutte, M̶o̶r̶m̶e̶l̶ Merkel en die dwaas in Parijs gaan gewoon hun handtekeningetje zetten met of zonder uw goedvinden…allemaal voor de snelle vernietiging van Europa.
  Maart 2019 komt er aan, dus geen tijd meer te verliezen..

  Like

 2. scherpschutter1943 zegt:

  Merkel is nog steeds een communist. Opdat we dat niet vergeten. Arme, domme duitsers met zulke leiding ( behalve de AFD dan). Ze willen het niet begrijpen. Merkel zal in duitsland meer slachtoffers maken dan de nazi’s ooit gemaakt hebben. Lijkt onvoorstelbaar maar stel je maar eens voor dat miljoenen moslims duitsland overstromen en hun islamitische maatschappij vestigen. Het duitse democratische kiessysteem is niet opgewassen tegen zoveel moslimstemmers en zal worden vervangen door een islamitische dictatuur. Moslims weten niet wat democratie is, weten wel wat macht is en hoe je die uitoefent. Het hele middenoosten en Afrika zijn daar voorbeelden van. In elke islamitisch land komt de macht en het recht, nog steeds uit de loop van een geweer.
  Eigenlijk geldt dat voor elk land waarvan de huidige machthebbers zo dom zijn om het verdrag van Marrakesh te ondertekenen. Daar is nederland ,honderd procent zeker, er 1 van. Met een regering zoals in nederland maak je al bij voorbaat geen kans tegen moslims,. Denk zal groeien en de macht in nederland overnemen. Als Denk de meerderheid van de stemmen krijgt, zal de democratie worden afgeschaft en de sharia worden ingevoerd. Dat is, vrij vertaald, de opvatting van de scheidende vicevoorzitter van het hoogste bestuursorgaan in nederland, de heer Donner.
  Met de huidige vicevoorzitter de heer Tom de Graaf zal het er niet anders op worden.

  Like

 3. paulzwueste zegt:

  Het pact zal ondertekent worden door de belangrijkste blanke landen.
  Dat zal ook moeten om uiteindelijk die vervloekte islam te kunnen vernietigen.

  Like

  • Roni zegt:

   ??? Verklaar u nader aub.

   Geliked door 2 people

   • paulzwueste zegt:

    Roni.
    Simpel.
    Hoe erger hoe beter.
    Jij gelooft toch ook niet dat met de mentaliteit van de blanken van vandaag de dag en datgene wat ze bereid zijn te doen tegen het islamitisch ongedierte dat onze landen sloopt, er enige vooruitgang in de totale vernietiging van dat schoelje bereikt kan worden….?
    Zie ze zitten voor de dagdagelijkse Televisie.
    Met aan de linkerkant ’n vol krat bier en aan de linkerzijde ’n leeg krat, en daar moet je die verdoemde oorlog mee winnen…?
    Laat ze lijden…
    Laat ze kreveren…
    Eerst dan zullen ze opstaan en die verdomde islam vernietigen…

    Niet eerder!!!

    Like

 4. Peter zegt:

  Let nog eens goed op op de volgende zinnen:
  Merkel wordt het niet moe om te bezweren dat dit pact niet bindend zou zijn. Daarentegen blijft het onbegrijpelijk waarom de Duitse regering dan zo geheimzinnig heeft gedaan over de onderhandelingen. Men krijgt de indruk dat het volk voor voldongen feiten geplaatst moet worden….
  Dr. Alice Weidel legt het goed uit !

  Like

 5. Elisah zegt:

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2018/11/VN-geeft-Turkije-gevaarlijk-veel-macht-over-migrantenstroom-naar-Europa

  VN geeft Turkije gevaarlijk veel macht over migrantenstroom naar Europa

  In Berlijn patrouilleert reeds de Turkse speciale politie, autoriteiten zeggen machteloos te zijn – Turkse journalist: ‘Europeanen moeten leiders kiezen die beseffen dat de strijd om het continent verloren dreigt te worden’

  Europa capituleert’
  ‘De Europeanen die in naam van ‘multiculturalisme’ en ‘diversiteit’ achter onbeperkte massa immigratie staan negeren de aard van de landen met een moslim meerderheid waar de immigranten vandaan komen. Het gebrek aan mensenrechten en vrijheid van meningsuiting, het misbruik van vrouwen en homo’s, eerwraakmoorden, antisemitisme, en geweld tegen niet-moslims en ‘afvallige’ moslims zijn kenmerkend voor die landen. In plaats van dat ze aan deze ketenen willen ontsnappen nemen veel migranten ze simpelweg mee naar Europa,’ schrijft de Turkse journalist Uzay Bulut voor The Gatestone Institute

  Like

 6. Elisah zegt:

  Informatief, niet alleen kan iedereen zomaar toegang krijgen tot Europa, men gaat tévens tolerantie afdwingen dmv zgn HAATWETTEN (Vanaf 3:04 te zien)…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s