Oost-Europa wil christen blijven, West-Europa wil de Sharia!

  Screenshot_35

Anti-islam protest in Praag.

(Door: “Balkanske priče”)

Landverraders en islam-knuffelaars drijven West-Europa richting de Sharia of in een burgeroorlog! West-Europa heeft een verschrikkelijke fout gemaakt. In de afgelopen vier decennia heeft het miljoenen migranten laten binnenkomen, veel van hen uit islamitische landen. In het midden van deze eeuw zal meer dan 30% van de bevolking in Zweden islamitisch zijn, en bijna 20% in Duitsland en Frankrijk… De meerderheid van de moslims zal/wil niet integreren in onze westerse democratische rechtsstaat, omdat ze onze manier van leven ‘onrein’ vindt. Het afwijzen van westerse normen en waarden staat centraal in de islam. Integratie betekent een rechtstreekse aanval op het “geloof” van de moslims. De democratische rechtsstaat wordt als een afgodendienst gezien, omdat mensen zich als wetgever opstellen, terwijl Allah in hun ogen de enige wetgever is. Over twintig, dertig jaar is West-Europa niet meer leefbaar. We krijgen in West-Europa sharia-achtige toestanden…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, Christendom, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Eurabië, Europa, gezond realisme, hersenspoeling, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nationalisme, nieuw fascisme, onwetendheid, Oost-Europa, Pacifisme, Patriottisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, sharia, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid, West-Europa, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

15 reacties op Oost-Europa wil christen blijven, West-Europa wil de Sharia!

 1. P4 zegt:

  Poetin wil dat ze Christelijk blijven. Dat vind ik een zeer geruststellende gedachte. Poetin is net zoals Trump: hij grijpt ECHT in, als het er op aankomt.

  Geliked door 1 persoon

 2. Hendrik M. zegt:

  Mensen, het is tijd uw keuzes te maken!
  U zult uw vrienden, kennissen en familieleden die weigeren op PVV of FvD te stemmen of helemaal niet stemmen op andere gedachten moeten brengen.
  Willen ze dit niet, zijn het uw vijanden; zij zijn de mensen die de islam hier faciliteren.
  Door hier bij de weledele heer Bron op de site te komen leest u al redelijk veel over wat er gaande is, laat de mensen ook maar eens hier kijken en breng ze tot het besef dat ze door de rest der politiek en NPO voorgelogen worden.
  Geef ook voorbeelden hoe islammers voorgetrokken worden bij huistoewijzing en inrichting.
  Hoe de staat der Nederlanden uitkeringen exporteerd terwijl ze weten dat ze beduveld worden..
  Echt, U moet er wel voor gaan, wellicht serieuze afstand nemen van collega’s bekenden, familie en zg. vrienden.Mensen, wordt wakker en doe iets!

  Geliked door 1 persoon

 3. Wim zegt:

  We bewonderen Orban, Salvini, Trump, de Polen om hun weerbaarheid tegen de islam. Maar we weigeren hun recept te slikken. Maar we verachten hun recept… Dat wordt lastig herstellen.

  Geliked door 1 persoon

 4. Ruud zegt:

  De schuldigen zullen zwaar gestraft worden als het zover komt…………………

  Geliked door 1 persoon

 5. Ze hadden gelijk in het begin bij die toestroom, moeten beknotten op hun vrijheden. Alle rechten en plichten moeten duidelijk maken en bij het minst geringste moeten terug sturen, als ze zich daar niet aan wilden houden.

  Like

 6. Roni zegt:

  Ik lees hier nieuwe dingen waarvan ik niet wist……..gadver.

  Geliked door 1 persoon

 7. M.A.L. Sion zegt:

  Hoe kunnen de moslims zo stom zijn om een geloof aan te hangen dat per definitie en voor iedereen duidelijk op puur bedrog berust?
  In Oost-Europa maken ze zichzelf wijs dat ze Christen-naties kunnen blijven. Dat is twijfelachtig en dat ligt aan ons.
  De islam is gegrondvest op ANGST. De oprichters (niet Mohammed alleen) hebben gehaaid in de leer van de islam voorop gesteld dat wie ongehoorzaam is aan de principes van de islam gedood zal worden. Deze ANGST, die door de moslims niet als zodanig herkend wordt, heeft zich gedurende 1400 jaar diep in de geesten van de moslims kunnen verankeren. Vrijheid om zelf iets te (be)denken is uitgesloten.
  Indien niet mensen, die nog vrij zijn om te denken, dus de huidige niet islamitische delen van de westerse samenleving, de moed hebben om zich te verenigen tegen de islam en dat ook in daden om te zetten zal uiteindelijk het wereldkalifaat tot stand komen. Dat vergt waarschijnlijk nog veel tijd maar de islam is geduldig en weet uit ervaring in geheel geïslamiseerde landen DAT de bevolking uiteindelijk zal berusten in de onderworpen leefwijze.
  LATEN WIJ DAT MET ONS GEBEUREN?
  malsion@orange.fr

  Geliked door 1 persoon

  • jack black zegt:

   Ik neem toch sterk aan, dat de echte Nederlander bewapend is,
   wanneer zo een halve gare Moslim de vraag stelt, Koran of de banaan ?
   Het goede eraan is, je ziet al op grote afstand wie ze eruit zien !

   Like

 8. Wanneer worden jullie eens wakker ?
  De meerderheid hier brult PRO Wilders,, en zanikt door over POLIZIEK
  Stem verdomme helemaal niet meer in met het VAGINA NWO systeem stel mafkezen !
  Slavernij is verboden middels grondwet ,URVM , ERVM
  Afpersing, diefstal, dwang etc. is verboden middels grondwet, URVM , ERVM
  Ook middels opracht an derden,vertegenwoordigers magje andere mennsen NIET slaven , afpersen, bestelen etc.
  Wat doen de meesten van jullie ?????
  ( VOLKS) vertegenwoordigers KIEZEN,die vervolgens niet eens aan de macht komen, maar midels valse gore spelregeltjes, welke absoluut NIET de mijne zijn aan demacht komen,en anderen knechten,slaven en afpersen onder het mom van democratie ( DEMONEN CREATIE !!!! )
  stop er mee alsjeblieft zeg !

  Like

 9. kampersrene zegt:

  Sharia……saluu.. met al de Chinesen maar niet met den deze……en ik zal de enigste niet.zijn…Ik woon al 13 jaartjes in Thailand Hier zie uiterst zeldzaam een kopvod , dan zijn het nog jonge meisjes Slechts een maal in al die jaren zag ik een soepjurk met baard …De bevolking is erg Bhoedist…. een monnik staat hoog in aanzien Het is ook een levenswijze……Hier krijgen de Slambammers geen kans om het leven zuur te maken met hun achterlijkheid…Ik veronderstel en het is ook mijn overtuiging dat een kleine minderheid die Islam met alles erop en eraan sympathiek vind….

  Like

 10. Elisah zegt:

  De zgn hetzjagden werden verzonnen om de aandacht van de moord af te houden.

  Like

 11. Pingback: De islam-vijandigheid in Oost Europa heeft een schrikbarende omvang aangenomen! | eunmask

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s