Rot effe lekker op uit #mijn land

unnamed (3)

(Door: “eg regs”)

De wieg van Sylvana Simons stond ooit in het zonnige Paramaribo, maar de omstandigheden maakten dat zij zich al vrij gauw moest gewennen aan het grauwe en kille Nederland. Aan een vreemd land dus waar zij ‘nooit was geweest’ en dat zij ‘helemaal niet kende’. Ik wil hier trouwens absoluut niet luchtig over doen, want dit zal soms best wel lastig zijn geweest. Echter,niet te lastig kennelijk,want zij is inmiddels een volwassen vrouw en zij had dit vervelende ongemak op ieder door haar gewenst moment kinderlijk eenvoudig kunnen herstellen. Volgens mij onderhouden namelijk meerdere luchtvaartmaatschappijen een permanente lijndienst op Paramaribo.

Ook Zwarte Piet-activist Jeffrey Afriyie moest op jonge leeftijd zijn vertrouwde en bekende omgeving inruilen voor het gehate Babylon: de uitvalsbasis immers van al die kolonialistische slavendrijvers. Umberto Tan, Ahmed Marcouch, Ahmed Abouteleb en de twee oprichters van Denk -Tunahan Kuzu en Selçuk Öztürk- zijn enkele andere,willekeurig genoteerde slachtoffers van precies hetzelfde noodlot; ook zij werden namelijk ontworteld aan hun geliefde geboortegrond en moesten het vervolgens op vreemde (Nederlandse) bodem maar zien te rooien.

Als één ding duidelijk is, dan is het wel dat kinderen kennelijk buitengewoon veerkrachtige wezens zijn die zich relatief eenvoudig aan veranderende omstandigheden kunnen aanpassen. Trouwens, als we Nederland als norm mogen nemen, dan is zelfs geruststellend te zeggen dat de omgeving zich heus wel aan hén zal aanpassen. Dus wat is het probleem eigenlijk?

Ja maar het is oneerlijk, zij zijn hier geboren en nu moeten zij plotseling weg. Één van de minderjarige vreemdrassigen die zich gewillig voor het publieke voetlicht liet sleuren, de 9-jarige Irakees Nemr om precies te zijn, werd bijvoorbeeld door HP/De Tijd omschreven als een ‘goedgebekt en sympathiek ogend Nederlands jochie’. Een ‘niet van echt te onderscheiden Nederlands kind’ zelfs. Ik vraag me af wat HP/De Tijd morgen zal verzinnen? De negroïde Chinees of de Japanse Hottentot wellicht?

Feitelijk is het hele morele vraagstuk zo klaar als een klontje. Als ik uw horloge steel en ik geef het vervolgens aan een vriend van me, zou u dan wel of niet in uw recht staan om het vervolgens van deze derde persoon terug te eisen? Begrijpt u wat ik wil zeggen? De ouders van deze ‘goedgebekte, sympathieke en niet van echt te onderscheiden Nederlandse jochies’ hebben zich namelijk schuldig gemaakt aan bedrog en onrechtmatige toe-eigening; aan diefstal. En welbeschouwd is er nu dus sprake van heling. Wat is daar nou zo ingewikkeld aan?

Door:
“eg regs”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Allochtonen, gezond realisme, Hypocrisie, Links fascisme, Nationalisme, Nederland, nieuw fascisme, Patriottisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Rot effe lekker op uit #mijn land

 1. Klaas zegt:

  Like

 2. dutchess zegt:

  Het is inderdaad zo klaar als een klontje.
  Waarom zien wij op deze site dat wel, maar vele anderen niet?

  Like

 3. bigljohn zegt:

  Die Sylvana Simons gedraagt zich als een verwend kind. Opstandig en kinderlijk gedrag. Een enfant terrible zelfs. Wat zij nodig heeft is een opname in een psychiatrisch ziekenhuis. Een half jaartje is genoeg om haar te tuchtigen en te kalmeren. Verstand heeft ze bijna niet, dus daar kan niet aan gesleuteld worden.

  Geliked door 1 persoon

 4. paulzwueste zegt:

  HP/De Tijd was héél vroeger ’n prachtig opinietijdschrift.
  Vanaf eind zestiger jaren vorige eeuw is het blad veranderd in ’n vals, landsverraderlijk riool, dat alléén en uitsluitend leugens en vals gevolgtrekkingen publiceert.
  Hoedt u voor dit stinkend rioolblad.

  Zelfs niet geschikt om op het toilet te gebruiken omdat het papier geen werkelijkheids–absorberend vermogen heeft.

  Like

 5. Thom zegt:

  Hou a.u.b. op over Sylvana Simons. Dat mens heeft twee mislukte huwelijken achter de rug en alletwee met blanke miljonairs. Zij was getrouwd met miljonair Frank van Hoorn en Roland Kahn een multimiljonair. Als je meerdere miljoenen hebt en die aan Sylvana wilt geven dan mag je best een witte pik hebben.

  Geliked door 2 people

 6. Armani zegt:

  Geweldig weergegeven , mee eens , trouwens ik heb er net 30 dagen op zitten dat ik geblokt was door FB , ik had commentaar geleverd op de oproep van Sylvana om in iedere plaats waar de Sint aankomt fel te demonstreren , en dat mag niet in het huidige Nederland als Echte Nederlander terwijl zij alle ruimte krijgt om er alles uit te braken

  Geliked door 2 people

 7. David zegt:

  Alle buitenlanders komen uit prachtige landen.
  MAAK er daar wat moois
  Inplaats van hier te zeuren en zeiken
  Wij zijn overbevolkt allready
  En jullie gezeik spuugzat!

  Geliked door 1 persoon

 8. Heniusz zegt:

  En maar zeuren en maar zeiken, niets deugt, maar lekker oprotten naar eigen habitat (Waar het uiteraard veel beter is…..) doen ze ook niet. Kennelijk deugt er ergens toch wel wat in Nederland: Gratis geld voor parasieten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s