De Hongaarse grens zou opnieuw het doel van “migranten” kunnen worden

Screenshot_46

(Vertaling: E.J. Bron)

De controle aan de grens van Bosnië naar Kroatië zou steeds strenger worden. Daarom zou de Hongaarse grens het alternatief voor het nieuwe doel van “migranten” kunnen worden. Dat verklaarde de veiligheidsadviseur van de Hongaarse minister-president, György Bakondi.

Mitteleuropa

In de vorige week woensdag uitgezonden reportage van de Hongaarse publiekrechtelijke televisiezender M1 benadrukte Bakondi: de Hongaarse regering zou de migrantenroute op de Balkan ononderbroken in de gaten houden en op dit moment de nodige maatregelen voorbereiden. Ook, omdat de Bosnisch-Kroatische grens, die door “migranten” werd aangevallen, zich heel dicht in de buurt van Hongarije zou bevinden, voegde hij er aan toe.

Hij herinnerde er aan: vanwege de verscherping van de Hongaarse grenscontrole trokken de “migranten” door de westelijke Balkan-landen in de richting van West-Europa. De Hongaarse landen zou de op deze route liggende landen hulp aanbieden – zei György Bakondi.

De veiligheidsadviseur van Viktor Orbán verraadde ook: de situatie zou heel ernstig zijn, omdat er meer activiteit op alle migrantenroutes te merken zou zijn. In Italië bijvoorbeeld kwamen in de afgelopen maand meer dan duizend “migranten” aan, en dit jaar kwamen er meer “vluchtelingen” naar Spanje dan tussen 2015 en 2017 in totaal.

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", asielwaanzin, Balkan, Bosnië-Herzegovina, gezond realisme, Hongarije, Illegalen, Immigratie, Kroatië. Bookmark de permalink .

13 reacties op De Hongaarse grens zou opnieuw het doel van “migranten” kunnen worden

 1. P4 zegt:

  Zet weer een (extra) hek neer!

  Like

 2. Steven zegt:

  Gewoon schieten is de enige oplossing!!

  Like

  • Mary zegt:

   En zo is dat, waarschijnlijk ook het enige wat ze wel willen begrijpen. Ik denk dat Trump en Orban alles zullen doen om te zorgen dat ze Amerika en Hongarije niet inkomen.

   Like

 3. ronjaspers zegt:

  Kan iemand mij uitlleggen waarom dit “genetisch afval” de ene week vluchtelingen zijn,de volgende week asielzoekers dan weer migranten,dan weer illegalen.Het zijn bijna allemaal “moslims” in de militaire leeftijd,oftewel soldaten van allah.Ze worden binnengehaald om de europeese bevolking te terroriseren en af te slachten.

  Geliked door 2 people

 4. Joannes den Hollander zegt:

  Die Hongaren laten terecht niet met zich sollen. Terug is terug, zonder uitzonderingen. Bij enige vorm van geweld aan de zijde van de kolonisten verwacht ik dat er geschoten gaat worden, want de Hongaren zijn het meer dan spuugzat.

  Geliked door 1 persoon

  • Yvonne zegt:

   Ik blijf het zeggen tegen mensen dat het fout gaat in Europa, ze ontkennen nog steeds en kijken je met verbaasde blik aan, en wij hebben die slappe hap In Den Haag die schijt aan ons hebben

   Geliked door 3 people

 5. Jan zegt:


  ❝Sie sind bewaffnet, fast alle haben ein Messer. Die Kroaten sind wirklich bemüht, das allein zu bewältigen und haben auch Spezialeinheiten an diesem Übergang positioniert. Doch jetzt kommen andere – keine Familien mehr, und es sind kaum noch Frauen dabei. 95 Prozent dieser Migranten, die da durchbrechen wollen, sind junge Männer, fast alle mit Messer bewaffnet. Auf einen Grenzpolizisten wurde bereits eingestochen.❞

  Besonders verstörend – sollte sie stimmen – ist die Meldung, dass einige Zuwanderer Prepaid-Kreditkarten des UNHCR und der Unicef mit sich führten.

  Geliked door 2 people

 6. scherpschutter1943 zegt:

  Indien gericht “vuur”.

  Geliked door 1 persoon

 7. Bij het gewapend binnendringen van een land lijkt het me toch dat je dit met allerlei middelen erg doelgericht kunt oplossen?

  Like

 8. Henk zegt:

  Waarom laten ze al deze nep vluchtelingen überhaupt gewoon naar binnen ? Als ik naar Australië of Rusland wil dan moet ik visum aanvragen. Onze zieke EU laat gewoon iedereen en alles naar binnen alsof we geen grenzen hebben.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s