Graf van de vermoorde Ebba (11) al meer dan 30 keer door “vluchtelingen” geschonden

Screenshot_45

(Vertaling: E.J. Bron)

De 11-jarige Ebba Åkerlund werd op beestachtige wijze in het Zweedse Drottninggatan door de illegale [islamitische!] migrant Rakhmat Akilov vermoord. Destijds al werd de dader door de westerse linkse mainstream politiek meer beschermd dan de familie van het slachtoffer. Nog meer vrouwen moesten op grond van de genocidale vluchtelingenpolitiek van Zweden sterven, nog altijd is er geen ommekeer in zicht.

Mitteleuropa

Maar het slachtoffer heeft niet eens rust na de dood. Al meer dan dertig keer werd het graf van het 11-jarige meisje geschonden. Een bij de Zweedse politie bekende illegale vluchteling werd meermaals op heterdaad betrapt en opgepakt. Maar in plaats van hem het land uit te zetten of op andere wijze te bestraffen, werd hij iedere keer weer vrijgelaten.

Nu nam de vader van het meisje het woord op Facebook en vraagt wanhopig waarom de politie niets onderneemt. “Waarom wordt de uitzetting niet afgedwongen? Waarom wordt de man niet gearresteerd en opgesloten?” Hijzelf zou de illegale vluchteling ook al hebben gezien bij het graf schenden. Voor hem zijn de onverantwoordelijke politici schuldig aan Ebba´s lot.

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Religie van de vrede", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Communisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Marxisme, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, politie, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op Graf van de vermoorde Ebba (11) al meer dan 30 keer door “vluchtelingen” geschonden

 1. willie zegt:

  Dat die vader t recht in eigen hand neemt : zorgen dat die illegale smeerlap NIKS meer kan uitsteken, got the picture ?? Wat is dat voor een sukkel : op FB gaan zitten janken ??? T zijn echt geen venten meer ,

  Geliked door 3 people

 2. Klaas zegt:

  Geliked door 3 people

  • Blaffertje zegt:

   Zo hoort het.
   Chapeau.

   Like

  • kampersrene zegt:

   Mijne dag weeral naar de bliksem…Het weder is zacht,…… vanavond gaan we naar het restaurant…het zag er allemaal rooskleurig uit …..Tot ik die smoelen kreeg te zien….ik kreeg ik een depressie….I hoop dat de webmaster ons in het vervolg ons zal waarschuwen “opgepast niet voor gevoelige kijkers “

   Like

 3. Bastiaan2000 zegt:

  Ik denk eerder dat de vader voor hatespeech publiekelijk vervolgd gaat worden en geband wordt van facebook.
  Wat is er in hemelsnaam aan de hand met de westeling!

  Like

 4. Harry willemse zegt:

  H.M van Randwijk schreef ooit het gedicht Bericht aan de levende. De meest bekende dicht regel is: een volk dat voor tirannen zwicht zal meer dan lijf en goed verliezen dan dooft het licht. Het zwichten is in West-Europa eerder regel dan uitzondering. Ik vrees inderdaad voor de toekomst, het ziet er heel donker uit.

  Geliked door 2 people

 5. guusvelraeds zegt:

  De vader heeft de “vluchteling” bij het graf gezien terwijl hij aan het schenden was. Begrijp ik dat goed? Niet voor het een of ander maar als dat bij mijn dochter haar graf gebeurde en ik zag dat dan was de vluchteling dood. Ik ging het gevang in maar ik zou bij alleen maar toekijken niet meer verder kunnen leven. Kan zijn dat de vader besmet is met links gedachtengoed dat van elke misdadiger zegt dat het milieu de oorzaken van misdaad zijn en komt het niet meer in zijn hoofd op dat er van nature ook gewoon intens slechte mensen zijn.

  Geliked door 1 persoon

 6. Aart zegt:

  Alles moet blijkbaar wijken voor de multiculturele neomarxistische heilstaat.

  Like

 7. scherpschutter1943 zegt:

  dood alle moslims voor ze het ons doen.

  Geliked door 1 persoon

 8. kampersrene zegt:

  Wat is hun haat toch groot en onmenselijk.om het graf van een kind te schenden dat door hun “broeders” vermoord werd Laat onze haat groter zijn voor dat krapuul…..Zweden blijft ze welkom heten …..erger..kritiek.op die vuilnis wordt niet aanvaard

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s