IJsland – Het gelukkigste land op aarde?

Screenshot_48

(Door: “SKB News” – Vertaling: E.J. Bron)

Behoort IJsland tot de meest vooruitstrevende, gelukkigste en verstandigste landen ter wereld? De monotheïstische religies raken in IJsland niet verankerd, noch in de hoofden van de burgers, noch tolereert de IJslandse politiek religieuze waanideeën en idiotie uit de Steentijd. De IJslanders leven vrij van ideologie, gebonden aan de natuur, uiterst succesvol en oorspronkelijk.

SKB News

 • Geen islamisering
 • Aanhangers van religie zijn uit de politiek uitgesloten, religies worden niet getolereerd
 • Er bestaat geen bevoordeling van bepaalde religieuze groepen
 • Geen leger
 • Genationaliseerde bankensector zonder internationale verstrengeling
 • Corrupte bankiers komen achter de tralies
 • Laag criminaliteitscijfer
 • De economie boomt
 • Geen demonisering van de klimaatverandering
 • De meerderheid van de bevolking is atheïstisch en gelooft niet in een god
 • Geen links-extremisten

IJsland wordt geregeerd door het boeren midden, een vooruitstrevende Boerenpartij met de focus op landbouwpolitiek, en een liberaal-conservatieve partij, die trans-Atlantische akkoorden zoals de NAVO of de EU-toetreding krachtig afwijst. Door het economisch succes kon IJsland zijn financiën essentieel saneren.

Met een internationaal gemiddeld IQ van een spectaculaire 102 punten vormt de IJslandse bevolking de speerpunt van de geestelijke globale elite.

Volgens een peiling van “Eurobarometer” uit het jaar 2010 gelooft slechts 31% van de IJslandse bevolking in een god. 67% zijn agnostici of atheïsten.

Omdat IJsland niet te maken kreeg met indoctrinatie door de disciplinaire ruimte van de staat door de zogenaamde “bevrijders”, leven de IJslanders vrij van ideologie en anticommunistisch. Cultuur-marxistische linkse terroristen zoals de internationale terreurvereniging “Antifa” bestaan er niet. Ook komen er in IJsland geen islamitische terreuraanslagen voor.

In de corruptiewaarnemingsindex 2017 staat IJsland op de 13e plaats en behoort daarmee tot de weinig corrupte landen. Het werkloosheidscijfer bedraagt 5%.

IJslanders worden gevormd door analytisch, economisch gefundeerd, helder denken zonder spraak- en denkverboden. Woorden als “volks” en “nationaal” behoren tot de politieke motto´s. De eigen cultuur staat in het middelpunt.

De IJslandse politici en hun wetenschappers uit het burgerdom knutselen op dit moment aan een reorganisatie van zowel de energie- als de landbouwpolitiek, omdat de #klimaatverandering in IJsland wordt beschouwd als iets noodzakelijks, dat voordelen met zich meebrengt, waarvan de autochtone boeren profiteren. Vooral de toenemende zonnedagen van de aardopwarming bevorderen de landbouwopbrengst en de zelfvoorzienende onafhankelijke energieproductie ten gunste van de burgers!

De levensverwachting van de IJslanders is een van de hoogste ter wereld. Op de ranglijst van de index van de menselijke ontwikkeling stond IJsland wereldwijd vanaf november 2007 voor het eerst op de eerste plaats. De trotse IJslanders leven in harmonische gemeenschap, zonder maatschappelijke splijtingen, en verheugen zich in het landschap en hun cultuur.

SLOTSOM: IJsland – het meest racistische en meest rechts radicale land ter wereld, geregeerd door antisemitische, islamofobe nationalisten, zou dringend door de “internationale veiligheidsdienst” geobserveerd moeten worden!

Bron:
https://schluesselkindblog.com
Door: “SKB News”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme, Nationalisme, Patriottisme. Bookmark de permalink .

14 reacties op IJsland – Het gelukkigste land op aarde?

 1. Geert zegt:

  Ik zou er graag gaan wonen en werken met mijn twee zonen.

  Geliked door 1 persoon

 2. Henk der Niederlander zegt:

  Ik heb er 4 dagen rond gezworven met de eigenaar van mijn hotel.
  Prachtig land en de verwarming is er bijna gratis ivm de geysers.
  Heel vriendelijk volk en zeer erg gastvrij.
  Dat is me altijd bijgebleven.

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  En ze houden daar hun hoofd lekker koel.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Zonder ijs lijkt me dat helemaal verzonnen.

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ paulzwueste 7 november 2018 om 16:47

    Professor Rekjepik, een goede vriend van me, woont ook in IJsland.
    In de hoofdstad.

    Geliked door 2 people

   • paulzwueste zegt:

    Rekjepik.
    Is hij niet MP van IJsland?
    Onder de 10 graden groeit er niks zegt Lot.
    Lot weet daar niks van.
    Het IJslands volkslied begint met de regel:
    “Wat groet er sneller dan kool op het land?
    ’n Boerenkool in een vrouwenhand.
    En mocht die kool dan nog niet groeien
    komt Rekjepik zich er mee bemoeien”.

    Like

 4. scherpschutter1943 zegt:

  Dat hebben wij niet in nederland. Dit nederland is al naar de kloten geholpen door de moslims en door de politieke lafaards die met hen heulen. Bah, om van te kotsen. Als ik de woorden den Haag hoor of Amsterdam dan heb ik direct braakneigingen. Helaas kan ik niet vluchten uit dit kutland, want binnen de eu is het allemaal het zelfde of nog erger en buiten de eu ben ik ik niet welkom. Waarom al die negers en moslims wel welkom zijn in de eu is mij nog steeds een raadsel. Het naziwijf merkel weet wel hoe het zit. Ze moest maar eens op de pijnbank gelegd worden om desnoods met geweld de waarheid naar boven halen.

  Geliked door 4 people

  • ruud beijer zegt:

   Kwam de dag van afrekening maar.Al die nsbers in de regering moeten straf krijgen voor het verraden van de Nederlandse bevolking. Ook een deel van de Nederlandse bevolking verdwijnt als islamheuler achter de tralies of in opvoedkampen naar Koreaans model. I have a dream.

   Geliked door 1 persoon

 5. Hendrik zegt:

  ik heb er 5 jaar gewerkt, het is een verademing, de domste fout die ik ooit gemaakt heb was om terug te gaan naar NL

  Like

 6. AEO zegt:

  IJsland, het is een waanzinnig mooi land, waar ik vorig jaar oktober een rondreis maakte. Behalve het feit, dat je er geen moskeeën ziet en geen hoofddoekjes, is het landschap er buitenaards spectaculair. Enorme watervallen, en woeste ruige landschappen. En in de avond en nacht dat prachtige mysterieuze Noorderlicht!
  Je kan het eiland rondrijden via de kustweg, en soms zie je wel drie kwartier zelfs geen tegenligger!

  Like

 7. Lot zegt:

  De afgelopen zomer was er erg koud, onder de 10 graden veelal, dan kan er niets groeien op het land. De aarde is juist aan het afkoelen. m.n. bij ijsland is het kouder, bij ons was het wat warmer in de zomer.
  Boeren zijn er bijna niet meer, want daar hebben de ijslanders geen zin in. Er zijn een paar glaskassen en een nederlandse vrouwelijke boer die de enige aardbeien verbouwt voor het eiland. 70% van de markt heeft zij hiermee.
  Een rigide arbeidswet. Je moet iemand fulltime in dienst nemen en moeilijk te ontslaan. Het klimaat vraagt juist om parttime personeel voor bepaalde activiteiten of seizoenen. De mevrouw in de glaskas kan bijvoorbeeld niemand krijgen daardoor, want alleen nodig voor de pluk en de kas is niet groot genoeg en parttime mag niet. Polen inhuren mag weer wel…
  De ijslanders zijn nog van het domme soort net zoals de zwedenaars. Wij kennen de wereld niet en vinden alles interessant. Zoals de eerste afghaan waar iedereen alle buurtbewoners mee wegliepen in noordoost nederland waar hij woonde. Later veranderde dat wel toen er heel veel kwamen. Maar dan is het te laat.
  De ijslanders zijn geweldig voor buitenlanders die er asiel aanvragen en er zijn veel vrijwilligers die hen met van alles helpen. Tenzij de kranten liegen. De buitenlanders willen er erg graag wonen, maar vanwege het klimaat ook niet. Zoals wij zeggen een eiland is een plek van weg gaan. Eilanden lopen altijd leeg. En nee niet de yuppie eilanden waar alleen rijken een huis kunnen kopen in noord nederland. Lekker veel ruimte, alleen maar natuurreservaat en met maar weinigen te delen. Daar houden de rijken wel van.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Goed geschreven Lot.
   Engeland is ook ’n eiland maar is helemaal vol gelopen.’
   Hoe zou dat nou komen?
   Tegen alle natuurwetten in dus.
   IJsland zou eens wat zaken moeten veranderen.
   Ze moeten nog geld hebben want onze gemeenten zijn er op failliet gegaan.
   Zijn we natuurlijk allemaal allang weer vergeten, maar met dat geld kunnen ze massaal moslims binnenhalen.

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s