Somalisch kind bijt stukken vlees uit lichaam van een blank meisje

Screenshot_42

(Door: “SKB News” – Vertaling: E.J. Bron)

Dit verhaal werd duizenden keren op Facebook gedeeld, totdat het uiteindelijk door Facebook werd verwijderd.

Een Somalische jongen van 3 jaar beet in een Engelse crèche minstens tien stukken vlees uit het lichaam en het gezicht van een klein blank meisje. Daarna probeerde hij het kind te wurgen, schrijft de moeder op Facebook en oogst daarvoor beschuldigingen van racisme en vulgaire beledigingen van linkse idioten.

De Somalische moeder van de kannibalistische jongen rechtvaardigde de gebeurtenis met de woorden: “Dat doen kinderen gewoon!”

Kennelijk vonden onze Arische prinsessen het niet kunnen dat de moeder er op Facebook over klaagde dat haar kind door een klein Somalisch kind werd “aangevreten”.

“Wat heeft dat met het ras te maken?”, luidt een commentaar. Wanneer Somalische kinderen dit niet gedaan zouden hebben, dan zouden kleine Britse kinderen deze aanval wel hebben gepleegd.

De herkomst van de jongen zou volgens de bekrompen linkse geesten in de commentaren niet belangrijk zijn, omdat alle mensen gelijk zouden zijn. Uiteindelijk wordt de moeder een “racistisch stuk stront” genoemd.

Met de cultuur heeft dat echter absoluut niets te maken, ook als je bedenkt dat het gemiddelde IQ van een Somaliër 68 bedraagt. Let wel: het gemeten en wetenschappelijk bevestigde IQ van een gorilla ligt tussen de 90 en 95 punten.

Bron:
https://schluesselkindblog.com
Door: “SKB News”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “droevige mof”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Barbarisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Groot-Brittannië, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, Racisme, Rotzakken, sociale media, Socialisten, Somalië, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

39 reacties op Somalisch kind bijt stukken vlees uit lichaam van een blank meisje

 1. Blaffertje zegt:

  Het is gewoon een kwestie van indeelt.
  Aangetaste hersentjes van het kind en verknipte ouders met een IQ van 68, is succes verzekerd dat het kind niet wil deugen.

  Geliked door 2 people

 2. paulzwueste zegt:

  Als ’n gorilla ’n IQ heeft van 90 tot 95… zou ik die gorilla wel eens willen ontmoeten.

  Geliked door 1 persoon

 3. Eigen volk eerst zegt:

  De dadertje is zo geworden door zijn cultuur. Gewetenloos opgehitst. Dit doen kinderen niet bijelkaar. Er moet iets serieus mis zijn met de dader. En inderdaad is dit racisme. Racisme tegen blanken.

  Geliked door 4 people

 4. Pingback: Somalisch kind bijt stukken vlees uit lichaam van een blank meisje | toodlessss

 5. RWB51 zegt:

  Dit is geen kind maar een Somalisch beest!

  Geliked door 3 people

  • Thomasson zegt:

   Voor ons is zoiets heel bijzonder, maar voor een Afrikaanse neger is het :”a way of life”. Deze mensen zijn nakomelingen van kannibalen en kannibalisme zit nog steeds in hen genen. Zodra hij groot wordt, hakt hij dezelfde Engelse kindje in de pan. Wij kunnen hem niet kwalijk nemen, maar wel degenen die beesten van zijn soort in onze landen toelaten. Wanneer zouden wij is eindelijk implementeren dat wij staan alleen voor.. Aan de ene kant worden wij aangevallen door gevaarlijke geimporteerde karnivoren en aan de andere kant hebben wij te maken met vijandige politieke leiders die ons voor de mensvretende beesten gooien.

   Geliked door 1 persoon

 6. Johan zegt:

  Die extreem jonge kannibaal moeten ze gelijk terug sturen naar die achterlijke stam in Afrika, waar dat perverse monster vandaan komt.
  Als dat vleesetende monster eenmaal volwassen is geworden, zijn de gevolgen waarschijnlijk niet meer te overzien. Dus het is beter om nu preventief op te treden en dat stuk vuil, inclusief zijn hele familie, uit te zetten. Maar nee, in plaats daarvan zullen ze wel weer een hele batterij aan gogen er op gaan zetten : psychologen, sociologen, agogen, pedagogen en noem maar op.
  Om het ´arme kindje´ en zijn getraumatiseerde familie zogenaamd te behandelen en te begeleiden.
  Dat kost de maatschappij dan weer duizenden euro´s en levert doorgaans geen enkel resultaat op. Het is het zoveelste voorbeeld van verborgen kosten van de ons opgedrongen immigratie.

  Geliked door 1 persoon

  • Judge zegt:

   Kwestie van onze cultuur aanpassen aan dat zinloos geteelde nageboorte. Dus pak dat joch even bij z’n enkels en sla hem dood tegen de muur. Dan hebben zijn ouders weer wat te vreten vanavond!

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Gewoon al z’n tanden uittrekken.
   Zonder verdoving natuurlijk.
   Daarna z’n wormvormig aanhangsel met een verroest scheermesje verwijderen.
   ‘m Vertellen dat alle uitkeringen gestopt zijn.
   Z’n benen op vier plaatsen breken en terug laten lopen naar Somalië.

   Hij kan daar altijd nog piraat worden.

   Like

   • Rony Stokart I-58038 Toskana zegt:

    Hoogstaand, beschaafd. Maar wel vrijblijvend. Kortom Paulzwueste op zijn best.

    Like

 7. jannes zegt:

  Tja, als je je kind naar de creche brengt zie je toch wat er aanwezig is.. Wellicht moeten arische prinsessen zelf hun kinderen opvoeden/krijgen. Blankenhaat is nu institutioneel Van de creche tot aan de universiteit..

  Like

 8. Henk.V zegt:

  Wat deze ” intelligente gorilla” betreft, die kan direct geplaatst worden op een school voor hoog begaafde apen. Samen met chimpansees zal niet gaan.Ook die heten intelligent te zijn, maar zij zijn blijven steken op de het niveau van een driejarig kind…
  Het gedrag van het kannibalistische jongetje uit Somalië en de krankzinnige reactie van zowel de moeder van dat kind als van de politiek correcte wijven die ook nog wat zinnige woordjes over deze kwestie dachten te moeten brabbelen, laten zien tot welk dieptepunt een maatschappij kan zinken wanneer men mensen toelaat die ons confronteren met zaken waarmee wij voordien NOOIT hadden te maken.
  Ik weet dan ook niet wat erger is: een psychopathisch kannibaaltje, zijn moeder of de vrouwen die vonden dat dit soort gedrag NIET MAG WORDEN BENOEMD EN VEROORDEELD.
  Dit is nu de nevenschade die een in aanleg gezonde samenleving oploopt wanneer linkse halvegaren onze maatschappij menen te moeten ”verrijken”, zonder dat wij daarom ooit hebben gevraagd…
  Arm kindje dat hiervan de dupe wordt..

  Geliked door 2 people

 9. Sabeltant zegt:

  Het komt nog een keer zover dat linkse idioten vogelvrij worden verklaard dan lost dit probleem zich vanzelf op.

  Like

 10. orelius zegt:

  Als die kleine somaliers al zo geweldadig zijn . Hoe zit dat dan met de volwassenen . Ze vreten nu al alle potten leeg . Maar als die op zijn , zijn wij aan de beurt . Ze hebben wel geluk met al die obesitas. Hebben ze een flinke kluif aan . Wat een kanibalen. Ja ze zeggen dat we allemaal gelijk en het zelfde zijn dus begin me wel een beetje zorgen om ons te maken.

  Geliked door 1 persoon

 11. Freda110 zegt:

  Dit is geen jongetje maar een totaal verknipt beest van die jaar oud.
  Waar was de de leiding van de crèche, want ik neem toch aan dat driejarigen gezien de leeftijd onder voortdurend toezicht staan.
  Bij het eerste gekrijs van het meisje (want reken maar dat het arme kind gekrijst heeft en terecht) had er meteen ingegrepen moeten worden, maar er staat dat hij uit het gezicht en in het lichaampje gebeten heeft en daarna het arme kleintje nog bijna gewurgd heeft ook.
  Waarom kon dit zo uit de hand lopen???
  Of was ook hier het feit dat dit monster een kleurtje heeft de reden om hem vooral niet aan te pakken want stel je voor dat de familie verhaal komt halen.
  De reactie van de moeder is veelzeggend en zou een gegronde reden moeten zijn om haar met dit beest en de rest van de familie acuut op het vliegtuig terug naar apenland te zetten.
  Even verderop in dit blog staat een foto van een stel slinkens en ik snap dat een beperkte hersencapaciteit hele nare gevolgen kan hebben, maar dat je geen medelijden en empathie met een klein driejarig meisje toont is veelzeggend over de verregaande staat van ontbinding tussen de oren van die lui!

  Geliked door 1 persoon

 12. Klaas zegt:

  Like

 13. Qvic zegt:

  Dit geeft ten meer aan, door wat vor’n randdebielen we bestuurd worden en wie daar de leiding over de crèche had toen het gebeurde is daar niets eens capabel voor. Die had veel eerder moeten ingrijpen, om erger te voorkomen. Deze mensen hebben stuk voor stuk geen greintje menselijkheid meer in zich zitten. Het zijn letterlijk zombies geworden. Dat zombie volk wordt ook hier nog volop geïmporteerd. Tevens diegene die de moeder beschuldigd van het in openbaar brengen van dit feit en haar in de hoek zetten en verwijten zijn in mijn zienswijze de ergste uitschot onder de mensheid. Ook hier in Nederland hebben we meer volksverraders en raddraaiers dan menig denkt.

  Like

 14. Petra DeBoer zegt:

  Offtopic: er word op 20 november a.s. nog gedebatteerd over het Marrakesh-akkoord. De PVV, FvD en de SGP willen niet dat het ondertekend word en de SP heeft vragen en de VVD-er Azmani ook.

  https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2258178-schaadt-het-vn-migratiepact-de-nederlandse-belangen.html

  Like

 15. koddebeier zegt:

  Ze zijn nog minder dan beesten, echter politici (die verantwoordelijk zijn) laten ze wel los op een normale maatschappij !!

  Like

 16. Joannes den Hollander zegt:

  Het IQ van agressieve beesten. En dat komt allemaal naar Europa. Odioterie zoals o.a. kannibalisme, aangeboren luiheid en benevens tot niets positiefs in staat zijn houdt dit genetisch afval en hun inteeltgebroed zich alleen maar bezig met roofbouw te plegen op onze sociaal economische voorzieningen. Om over berovingen, verkrachtingen, leugens, list en bedrog etc. etc. nog maar te zwijgen. Volledig verrot tot op het bot. Bedankt overheid, bedankt E.U.

  Like

 17. Steven zegt:

  Andersom zou er sprake geweest zijn van racisme, en zou het kind naar een heropvoedingskamp gestuurd moeten worden….

  Like

 18. Janszn zegt:

  Dat jongentje is dus een gorilla met laag IQ.

  Like

 19. F1802 zegt:

  Ik zou diegene, welke de moeder van het slachtoffertje een “rascistisch stuk stront” noemt, graag eens willen ontmoeten om dit gruwelijke gedachtengoed er eens en voor altijd uit te meppen.

  Like

 20. Lenie Flotman zegt:

  Beesten zijn het zo klein als ze zijn het wordt er gewoon in gestampt

  Like

 21. boorzalf zegt:

  Somalische vampier jong.

  Like

 22. Elisah zegt:

  Ook in GB,
  https://fenixx.org/2018/11/06/de-zegeningen-van-immigratie-250ste-mesdode-in-groot-brittannie-dit-jaar/

  De zegeningen van immigratie – 250ste mesdode in Groot-Brittannië dit jaar

  Het 250ste slachtoffer van de mescriminaliteit in Groot-Brittannië is dit jaar overleden nadat een 16-jarige jongen dodelijk was neergestoken, meldt The Mirror.

  Like

 23. Williaan zegt:

  Paragnost Gerard Croiset zei vroeger eens; Kijk ik in een kinderwagen en zie een crimineel of een gevaarlijk individu leggen :/

  Like

 24. BertG. zegt:

  Jongetje heeft HIV.
  En als je dan een blanke opvreet, dan ben je weer genezen, hebben ze ‘m geleerd van de medicijnen man.
  Dat weten ze allemaal in Afrika.

  Like

 25. kampersrene zegt:

  het gemiddelde IQ van een Somaliër 68 bedraagt. ….is dat niet overdreven …volgens mij is dat veel lager

  Like

 26. BertG. zegt:

  “Dat doen kinderen gewoon!”

  NEE, stomme kut, dat is het gevolg van al die inteelt koters die je op de wereld schopt met je achterlijke neef of oom.

  Like

 27. Cathy zegt:

  Wow. Kinderen doe dat gewoon? Sieklijk gestoorden mensen. Ik ben blank Zuid Afrikaans en met mijn ondervindingen van Somaliers kan ik zegt dat dit in hun kultuur zit. Ongeletterd, onbeskaafd en bij natuur zo wreed.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s