“Criminele asielzoekers horen hier niet”

Screenshot_54

DEN HAAG – Asielzoekers die zich in Nederland misdragen horen hier niet thuis, is de reactie van VVD en PVV op cijfers die De Telegraaf vanmorgen publiceerde. Uit die cijfers blijkt onder meer dat één op de vijf asielzoekers uit Marokko en Algerije de afgelopen anderhalf jaar door de politie is aangemerkt als verdachte van een misdrijf. Dit geldt zelfs voor een op de drie uitgeprocedeerde migranten uit deze landen.

De Telegraaf

,,Wat mij betreft wordt in deze zaken heel snel beslist dat ze geen enkele kans maken op een verblijfsvergunning en dat ze moeten vertrekken’’, zegt VVD-Kamerlid Azmani. Bij de constatering van een strafbaar feit moet straf en uitzetting volgen, vindt de VVD’er. ,,In de tussenliggende tijd kunnen ze in een aso-AZC worden geplaatst, hier staan ze onder extra beveiligd toezicht.’’ Criminele statushouders – asielzoekers die een verblijfsvergunning hebben gekregen – moeten die status verliezen, klinkt het pleidooi van de VVD.

PVV-Kamerlid Fritsma vindt dat de regering schuld heeft aan de misdaadpiek in en rond AZC’s. ,,Het open grenzen beleid van het kabinet vormt een grote aanslag op onze veiligheid, daarom heb ik een debat aangevraagd met staatssecretaris Harbers van Justitie.’’ Volgens Fritsma bewijzen de cijfers dat ‘asieltuig vrij spel heeft’. ,,Het kabinet is de grip op de asielstroom volledig kwijt. Het is onhoudbaar om iedereen hier op te vangen die het woordje asiel uit kan spreken.’’

’Slecht voor draagvlak’

Tweede Kamerlid Van Dijk (SP) noemt de cijfers ‘zorgelijk’. ,,En heel slecht voor het draagvlak om vluchtelingen op te nemen.’’ Hij vindt dat Nederland daarom harder moet inzetten op terugkeer van asielzoekers uit veilige landen. ,,Het is onaanvaardbaar dat migranten hun verblijf kunnen rekken omdat herkomstlanden hen niet terugnemen.’’

Bron:
www.telegraaf.nl
(h/t “Tistochwat”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, Maghreb/Noord-Afrika, moralisme, Moslims, Multiculti, Noord-Afrikanen, Overheid, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

29 reacties op “Criminele asielzoekers horen hier niet”

 1. peter zegt:

  Goed plan ,blijft er op het eind vast geen een meer over .

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Dat is net als met verjaardagen.
   Je begint optimistisch, maar je moet op het laatst toch altijd weer in pyjama naar beneden komen om de laatsten duidelijk te maken dat ze kunnen blijven slapen.

   Like

 2. Aegolius cs zegt:

  Welnu VVD en PVV: zet jullie schouders eronder en laat zien van wat je ervan politiek zult bakken.

  Like

  • BertG. zegt:

   Zo naïef ben je toch niet, dat je denkt dat de VVD dit echt meent.
   Verkiezingen komen er weer aan.
   Zo’n trucje halen ze telkens uit de kast, en iedereen tuint er weer in.

   Geliked door 5 people

 3. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Uiteraard horen die hier niet, maar als de landen van herkomst ze weigeren, wat dan? Dit speelt toch al zoveel langer. Prachtig om het te benoemen, maar het wordt zo langzamerhand wat saai.

  Like

 4. Jean zegt:

  Diegenen die deze import steunen vallen onder de noemer “Lafaards & Verraders van Eigen Volk” het laagste van het laagste.

  Geliked door 1 persoon

 5. g van dijk zegt:

  vindt ik ook

  Like

 6. ruud beijer zegt:

  Tweede Kamerlid van Dijk is een huichelaar van de SP. Zij zetten de grenzen wagenwijd open de vuile huichelaars.

  Geliked door 1 persoon

 7. johan de derde zegt:

  Jaja de sp net als pvda gll en d666 we moeten strenger zijn, als er een kinderpardon is staan zij op de barricade met ze moeten blijven.
  Er zijn al wetten met illigalen uit te zetten, laten we alle asielzoekers, statushouders en “mensen” met een dubbelpaspoort die een strafbaar feit hebben gepleegd uitzetten naar land van herkomst hun helle familie erbij.

  Geliked door 1 persoon

 8. Joannes den Hollander zegt:

  Criminelen, zoek maar asiel in jullie buurlanden. Dat geldt ook voor de niet criminelen want die blijven tot aan hun dood in een uitkering hangen. Oostblokkers, ook oprotten. Gewoon alles opzouten wat hier niet thuis hoort. Gewoon een datum prikken dan kan dat met terugwerkende kracht opgelost worden. Ik vind mei 1945 wel een goede datum. Alles wat daarna kwam, gewoon wegwezen. Dan kunnen we eindelijk een schoon schip houden om vervolgens energie in eigen krapuul te steken.

  Like

  • Roni zegt:

   Er is idd veel negatiefs te zeggen over de Europeanen die voor ons vanuit het oosten komen maar vergis je niet, zij zijn vaak ook opgevoed door mensen die murw/kapot zijn gemaakt door het communisme en hun lokale collaborateurs. Is daarmee de kous af/een goedpratertje? Nee, natuurlijk niet maar het zijn wel echte Europeanen. Ik zie ze veel liever dan ……… hoe moet je het noemen tegenwoordig, na bijna elke dag weer opnieuw verbijsterd te worden. Ongelofelijk.

   Like

 9. Mary zegt:

  Moet vooral de VVD zeggen ondertussen gaat Nederland (Rutte en Co) het VN verdrag tekenen waarmee we een ongekend aantal (niks asielzoekers) criminelen, wederom, binnen krijgen. Diegene die al jaren de grenzen wil sluiten is de PVV, dan hadden we die criminaliteit van bepaalde groepen hier al niet meer gehad (de PVV wil ze al lange tijd uitzetten maar daar was niemand voor te vinden nietwaar) De VVD…….huichelaars!!!

  Geliked door 1 persoon

 10. orelius zegt:

  Criminele asielzoekers horen hier niet . Dus kunnen we ze allemaal uitzetten want er zijn er zo weinig die niet crimineel zijn . Dat het geen zin heeft om die paar goeie hier te houden.
  De azcs hebben zoveel overlast , je bent toch niet achterlijk zeker weg met dat tuig.

  Like

 11. koddebeier zegt:

  Veel geschreeuw…………………………….maar wedde dat er niets gebeurd !

  Geliked door 1 persoon

 12. henk zegt:

  En Rutte tekent ondertussen rustig ; ” de verklaring van Marrakesch” wat betekend dat heel Afrika hier zonder enige belemmering naar toe kan komen. Ik heb geen vaderland meer ik ben vreemdeling en ongewenst persoon in mijn eigen geboorteland dankzij alle import.

  Like

 13. Steven zegt:

  Géén één asielparasiet hoeft naar Europa te reizen voor veiligheid…dat kan ook in buurlanden. Je komt hier alleen naartoe om een uitkering op te halen of als je wordt uitgenodigd door Europa. het laatste is in veelvoud het geval…helaas!

  Like

 14. Henk der Niederlander zegt:

  PVV zit in de oppositie dus die hebben geen zeggenschapaar die kaarten dit al jaren aan en nou heeft dit de krant gehaald en schieten ze bij de VVD in een stuip.
  Zoals gewoonlijk komen er straks vragen en word het weer op de lange VVD baan geschoven.

  Like

 15. M.meijers zegt:

  Uitzetten al die mensen die alles verzieken voor de echte vluchtelingen,zet ze DESNOODS op een boot richting hun oorspronkelijk land veel harder optreden alles is hier een slappe hap behalve voor de Nederlanders.

  Like

 16. bigljohn zegt:

  Wat kopen we hier nu voor. Rutte is een geboren leugenaar, en Wilders is een roepende in de woestijn. Alles gaat niet verbeteren maar steeds erger worden. Na December zal de stormvloed aan gelukszoekers uit Afrika, c.q. criminelen, pas goed op gang komen. En Rutte maar lachen en lachen. Hij lacht iedereen in z’n gezicht uit en weet dat de VVD bij iedere verkiezing toch weer de grootste gaat worden door hulp van duistere praktijken….

  Like

 17. Hovawart zegt:

  De onwerkelijke waarheid kan niet schrijnender worden aangetoond, de decennia van linksche leugens en verraad die ons land hebben laten gijzelen door een oosterse ideologie en de toekomst binnen de EU hebben verandert in een onomkeerbare politieke machteloosheid, een door socialistische beleidsmakers en gesubsidieerde onderzoeksbureaus geïnstigeerde genocide op de geestelijke gezondheid van de gristelijke goegemeente, een verraad van het gezonde verstand en het volk met desastreuze gevolgen….
  In elke maatschappij ontwikkelen mensen onbewust een bepaalde habitus, een duurzame manier van waarnemen, denken en handelen, integratie, waarmee mensen zich in het dagelijks leven ergens kunnen handhaven en verder kunnen komen. De samenleving is van oudsher door een samenspel van individuen gevormd, om structurele vormen aan te nemen die hun handelen verder beïnvloedt, als het ware een sleutel tussen individu en maatschappij. De maakbare multiculturele samenleving, zoals het kabinet en de linkse leugenaars ons willen doen geloven, is echter door een satanische sekte, ongelimiteerde immigratie, ongebreidelde gezinshereniging en gecoördineerde gettovorming via de moskeeën en islamitische woningbouwverenigingen, geresulteerd in een gecultiveerde islamitische overname van alle grote steden, een parallelle en georganiseerde islamitische gemeenschap met een diepgewortelde haat jegens de traditionele samenlevingen. Het is diep teleurstellend dat een volk niets onderneemt, dat er geen volkspartij het voortouw neemt om ‘De onderste leugen boven te krijgen’ want leugens vertellen en er mee weg komen schijnt een geaccepteerde politieke misdaad te zijn van vooraanstaande linkse intellectuelen en gesubsidieerde sociaal-wetenschappers, en inherent aan de huidige omgangsvormen, de misstanden die wel aan het licht komen eindigen veelal of resulteren slechts in een paar flutcommissies met zalvende verklaringen, aanbevelingen en loze beloftes.
  Socialistische ongeloofwaardigheid, linksche looneys die in veel gevallen door leugens en bedrog of een uiting of standpunt van de partij waartoe hij of zij behoort, die zich enkel inzetten op vorm dan op de inhoud, het oproepen van emoties in plaats van het directe nut. die zich afzetten tegen de traditionele culturele voorkeuren van een samenleving, macht,invloed en steun verwerven in buitenlandse kapitalistische kringen, zullen nooit bijdragen aan het succes en het welvaren van een volk en land.
  Het ‘ Verdeel en Heers Principe van het linksche gespuis, al decennia mensen opzetten tegen elkaar om de ontevredenheid te misbruiken voor eigen politiek gewin.(Linksch is een synoniem voor aangeboren onaangepast gedrag en chronische ontevredenheid).

  Geliked door 1 persoon

 18. Lucie zegt:

  VVD is een leugenpartij,doen niks anders dan beloven waar niks van terecht komt.
  Rutte liegt en bedriegt,maarrrr er komen verkiezingen aan,dus liegen we weer alles aan elkaar vast.
  En weer trappen de goedgelovige sukkels erin.

  Like

 19. M.A.L. Sion zegt:

  Iedereen die niet BEWEZEN ‘vluchteling’ is heeft geen recht op asiel. Wie geen recht op asiel heeft behoort niet vrij in ons land rond te kunnen lopen. Dat betekent dat ‘migranten (binnenkomers), die niet als vluchteling aangemerkt kunnen worden, zonder uitzondering geïnterneerd moeten worden.
  Tijdens die detentie geldt de bed-bad-brood regeling.
  Hier dient strikt de hand aan gehouden te worden. Het is aan de geïnterneerde zelf om eventueel alsnog te bewijzen dat hij/zij vluchteling(e) is. Daarbij behoort geen ‘gratis’ rechtsbijstand verleend te worden.
  Deze detentie dient van onbeperkte duur te zijn. De detentie kan door de geïnterneerde beëindigd worden door gecontroleerd het land te verlaten. Daarbij dient zijn/haar identiteit, aan de hand van lichaamskenmerken, onomstotelijk vastgesteld en vastgelegd te worden om herhaalde binnenkomst tegen te gaan. Poging om alsnog binnenkomst te herhalen dient als strafbaar feit aangemerkt te worden.
  Als we dat nu eens consequent zouden uitvoeren zou de migrantenstroom aardig opdrogen.
  malsion@orange.fr

  Geliked door 1 persoon

 20. Nemesis zegt:

  Geen enkele asielzoeker hoort hier thuis, alleen, hoewel we dat helemaal niet verplicht zijn, echte vluchtelingen en die ook maar tijdelijk. Dat maar 1 op de 5 in aanraking met de politie is gekomen, is ook maar een smoesje, Ze zijn zo goed als allemaal al met de politie in aanraking gekomen.
  Door de regering en aanhangsels wordt alleen nog maar gelogen en bedrogen, een andere smaak is er niet meer.

  Geliked door 1 persoon

 21. Republikein zegt:

  Allemaal naar huis, ik herhaal, allemaal.

  Like

 22. Frans Brassens zegt:

  Met zo’n uitspraak voegt de VVD er naast haar leugenachtigheid, bedrieglijkheid en frauduleus gedrag nog de kwalificatie ‘Schizofreen’ aan toe.

  Like

 23. Elisah zegt:

  Ondertussen,
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2018/11/video-denk-fakir-farid-azarkan-schuift-geert-wilders-massamoord-van-breivik-in-schoenen-komt-prominent-voor/

  Video! DENK-fakir Farid Azarkan schuift Geert Wilders massamoord van Breivik in schoenen: “Komt prominent voor

  In een commissievergadering van de Tweede Kamer heeft DENK-fractielid Farid Azarkan vanochtend Geert Wilders in verband gebracht met de moordpartij van de Noorse rechts-extremist Anders Breivik, die op het eilandje Utoya tientallen kinderen en jongvolwassenen doodschoot. Volgens Azarkan was Wilders de inspiratiebron van die brute moordpartij.

  In dat kader noemde Azarkan ook Geert Wilders die “maar liefst 33 wordt genoemd in het manifest van Anders Breivik,” de moordenaar die tientallen jeugdleden van de Noorse sociaal-democratische partij doodschoo

  Alle mozzlimterroristen krijgen hun inspiratie toch uit een haatboek vol met de naam van een zgn profeet, dus…..wat dacht die azarkan daarvan?

  Like

 24. scherpschutter1943 zegt:

  Azarkan bestaat voor mij niet. gewoon laten lullen en hem politiek dood verklaren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s