Gaaf land Nederland: ambulancepersoneel Limburg krijgt steek- en kogelwerende vesten

Screenshot_57

Een kogelwerend vest van de politie, binnenkort in uw ambulance. 

Verder gaat het fantastisch met ‘veilig’ Nederland, ‘daalt de misdaad’ en ‘staan de cellen leeg’

Het ambulancepersoneel in Zuid-Limburg krijgt nog dit jaar kogel- en steek-werende vesten. Tot 16 november kunnen de medewerkers de vesten passen en daarna gaat een bedrijf in Deventer aan de slag met de productie van de vesten, zo meldt 1Limburg op zijn website.

Post online

Alle Zuid-Limburgse ambulancemedewerkers krijgen een op maat gemaakt exemplaar. Het gaat in totaal om 150 kogel- en steek-werende vesten. De ambulancedienst in Zuid-Limburg is de eerste ambulancedienst in Nederland die deze vesten gaat dragen.

De hulpverleners moeten daarmee beter worden beschermd in onveilige situaties. Hulpverleners krijgen steeds vaker te maken met geweld. De vesten moeten hen ook beter beschermen bij eventuele terreursituaties.

Het ambulancepersoneel is niet verplicht om de kogel- en steek-werende vesten altijd te dragen.

Bron:
https://tpo.nl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, migrantengeweld, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

80 reacties op Gaaf land Nederland: ambulancepersoneel Limburg krijgt steek- en kogelwerende vesten

 1. Yvonne zegt:

  Dit zijn mensen die hun medemens willen helpen en dan zo je werk te moeten uitoefenen?
  Schijnt normaal te zijn in deze tijden om hulpverleners aan te vallen

  Geliked door 6 people

  • paulzwueste zegt:

   Volgens die grijnzende homofile rattenkop is Nederland een prachtland met uitsluitend prachtmensen en de beste medische zorg van de hele wereld!
   Nou dat hebben we gezien!
   Als je niet direct dood blijft omdat het ziekenhuis failliet wordt verklaard mag je thuis sterven!

   Geliked door 1 persoon

 2. Joannes den Hollander zegt:

  Een vuistvuurwapen naar eigen keuze en schieten naar eigen inzicht lijkt me een betere oplossing. En dan ook gewoon doen want van dood genetisch afval zal niemand wakker liggen.

  Geliked door 8 people

 3. F1802 zegt:

  En de opmerking van links zal waarschijnlijk zijn: “tsja, hoort er gewoon bij anno 2018”.

  Geliked door 4 people

 4. Wachteres zegt:

  Geen kritiek, Yvonne! Dit is allemaal verrijking, alleen beseffen wij het nog niet.

  Wie weet komt het nog zo ver.

  Geliked door 6 people

  • Thoth zegt:

   Goed zeg, bv. die kansenparels die nu de ouden in de bejaardenhuizen gaat verzorgen. En natuurlijk… iedereen heeft een baan.

   Nederland is echt een gaaf land hoor.

   Geliked door 2 people

   • Helena zegt:

    Thoth 21.59 ja, wat je zegt: het gaat zo goed met dit ‘gave’ land maar niet heus, vandaag heeft Koolmees laten weten dat het ontslagrecht versoepeld gaat worden…. tja dan hebben die ‘kansenparels’ natuurlijk ook een probleem want er zullen dan steeds minder hard werkende Nederlanders zijn om ze aan de bik te houden! En: o ja: er komen nu steeds meer berichten naar buiten over criminele ‘asielzoekers’ want wat ze niet krijgen pikken ze gewoon (Ter Apel) maar ook de rijken onder ons ontkomen niet aan de roversbendes (Estelle) en er zijn: ‘jongeren’ die in het zwembad niet met hun fikjes van de meisjes af kunnen blijven. Goh, wat een gaaf land! Maar onze ‘minister president’ gaat naar de Schilderswijk waar bijna geen autochtone Nederlander meer woont want dàt is pas een prachtwijk daar istie hartstikke trots op!

    Geliked door 2 people

 5. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Ik zou geen goede hulpverlener zijn in deze tijd: Is van bedreiging of belediging sprake, dan linea recta auto in en vol gas. Jammer voor de patiënt.

  Geliked door 1 persoon

 6. Claudia M. zegt:

  Wat een fantastisch land hebben we toch…

  Mijn aanrader is toch, eigen veiligheid eerst! Dus als je er niet bij kunt of je wordt gehinderd, terugtrekken en wegwezen. Er bestaan blijkbaar wezen die dit zo willen, dan moet het ook maar zo gebeuren!

  Geliked door 2 people

 7. Peter zegt:

  Gaat perfect ,laat ze maar vernielen ,slopen ,mishandelen ,verkrachten ,stelen , er zijn nog genoeg mensen die denken het valt wel mee, wakker worden doen ze wel een keer ,en dan is er geen houden meer aan .

  Geliked door 1 persoon

 8. Wachteres zegt:

  https://tpo.nl/2018/11/06/horrorterreur-jongeren-zwembad-tilburg-ze-dreigden-mijn-neefje-van-10-zijn-nek-te-breken/

  Horrorterreur ‘jongeren’ zwembad Tilburg: ‘Ze dreigden mijn neefje van 10 zijn nek te breken’
  ‘Op het moment dat de badmeester de jongens aansprak werd hij uitgescholden met kanker’

  Geliked door 2 people

  • BigLJohn zegt:

   Jonge meisjes zouden door jongeren ingesloten zijn en onzedelijk betast in het Stappegoor Zwembad in Tilburg. volgens het Brabants Dagblad van gisteren. Ook werd getracht een klein jongetje te verdrinken. Vandaag weer een artikel; Meisjes zeiden dat ze wel aangeraakt werden maar niet onzedelijk. Het gaat weer de doofpot in, of de meisjes zijn bedreigd. Jongeren betekent natuurlijk marokkaantjes. De politie zou nog video beelden bekijken om een oordeel te vellen. Nogmaals; Dit gaat de doofpot in omdat het marrokkaantjes betreft. Nog nooit gehoord dat Nederlandse jongens zoiets flikken !

   Geliked door 2 people

   • Joannes den Hollander zegt:

    Daar heb ik een pasklare oplossing voor Big John. Een enorm groot aantal duikers van de Koninklijke Marine zijn uitstekend opgeleid om ook in noodsituaties zonder hulpmiddelen onmenselijk lang onder water te blijven en daar gevechtshandelingen uit te voeren en de vijand uit te schakelen. Een zwembad met een maximale diepte van drie meter is voor hun dan ook een lachertje.
    Een verzoek aan de Commandant der Zeestrijdkrachten om hen af en toe als vrijwilligge badmeesters in te zetten lijkt me best de moeite waard. Zullen die jongens vast leuk vinden. Een groepje van een man of twaalf is genoeg om die onopgevoede kereltjes voorgoed te resocialiseren. Het zijn dan ook als vanouds altijd dezelfde galbakken, van links naar rechts zijn ze te zien op de foto. Wouter-Jan, Roderick, Jasper, Joris, Martijn, Quireyn, Vlinder, Diesel, Splinter, Sander-Johan, Francisco, Arend-Rudolf, Judo, Arne, Anne, Jozias, Reinier en Jurriaan.
    Bloed komt er niet aan te pas, wel met water gevulde longen en gebroken nekken. Niet helemaal halal, maar dat mag de pret niet deren. Zwemwater blijft dus gewoon bruikbaar. Veel verlangen die jongens niet, maar sloten sterke koffie en op tijd een vette hap wordt wel heel erg gewaardeerd.

    Geliked door 1 persoon

  • RWB51 zegt:

   Hier een stukje uit het Brabants MsM Dagblad.

   Aanstaande maandag debat over ongeregeldheden in zwembad Stappegoor in Tilburg

   TILBURG – De Tilburgse gemeenteraad bespreekt aanstaande maandag de ongeregeldheden tijdens een Halloweenfeest afgelopen zaterdag. Dit gebeurt vanaf 17.00 uur in Het Laken aan de Hart van Brabantlaan.
   Jasper Harthoorn 07-11-18, 12:02

   Ondanks eerdere maatregelen als een verplichte vingerscan bij binnenkomst, gescheiden omkleden en cameratoezicht ging het afgelopen weekend alsnog mis in het Tilburgse zwembad. Een Halloweenfeest ontspoorde, waarbij meisjes werden belaagd.
   Lees ook

   Geen Spoeddebat

   Hans Smolders vroeg een spoeddebat aan over de kwestie. Dit verzoek is omgezet in een regulier debat. Curieus genoeg om het eerder te kunnen bespreken. ,,Bij een spoeddebat moet de hele raad aanwezig zijn. Een regulier debat kan ook met alleen de fractiewoordvoerders”, verklaart een woordvoerster van de griffie.

   Like

   • Republikein zegt:

    De vingerscan zou op die dag niet gewerkt hebben.
    Geloof er niks van.
    Debat met debielen onzinnige bedoeling, water naar zee dragen.
    Mogelijk ook kwaadwillend want doofpot.

    Geliked door 2 people

   • Henk der Niederlánder zegt:

    Waren dus wel degelijk maroccanen

    Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Wachteres 7 november 2018 om 20:39

   V R E S E L IJ K !
   OMG, waar moet dat toch heen?

   Ik moest opeens hieraan denken:

   Geliked door 1 persoon

   • Republikein zegt:

    Reuze leuk Tis.
    Waar blijft de tijd, het wordt niet beter hoor, da’s mijn geloof.

    Geliked door 1 persoon

   • Republikein zegt:

    Like

   • Wachteres zegt:

    Pastorale – Ramses Shaffy en Liesbeth List (live)

    De goeie ouwe tijd ….

    Geliked door 1 persoon

   • Republikein zegt:

    Voor de duidelijkheid: afgelopen week werd er weer Europees gevoetbald en sommige teams speelden thuis tegen een Turkse tegenstander, maar die Mongolen speelden in feite een thuiswedstrijd, zie je ook bij interlands can Oranje tegen Marokko of Turkije in 010 of 020 waarbij de helft van de supporters vijandig is, geef mij maar een neut, flauwekul allemaal.
    Heb me min of meer gedistantieerd van die sport, veel invloed van oliemannen.
    De olieman heeft een Fordje opgedaan, Jordaan enz.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Wachteres 9 november 2018 om 19:38

    Nóg verder terug in de tijd: toen waren het nog ‘jonkies’.

    Like

 9. Harry willemse zegt:

  Je moet toch helemaal van het padje zijn als je als politicus dat dit soort toestanden normaal vindt.
  Misschien, heel misschien zou je als politicus kunnen overwegen om de wet te veranderen, zodanig dat de eerste de beste die verkeerd naar een hulp verlener “wijst” voorlopig even uit de roulatie is. Maar nee want zielugh. Ik zou zeggen een kanon er op, dat is het enige wat die lui begrijpen.

  Geliked door 1 persoon

 10. boorzalf zegt:

  En wat is de volgende stap, dit ????.

  Geliked door 5 people

  • Elisah zegt:

   Inderdaad, zeer triest.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Vandaar dat we die 1000 tanks die we hadden hebben verkocht, want anders had het volk kunnen roepen dat we die nu in zouden moeten zetten!
    Die tanks zijn namelijk waterdicht dus gelijk het zwembad in als dat mocro-ongedierte weer niet met hun gore islamklauwen van onze meiden kan afblijven.
    Overigens wel ’n mooi gezicht zo’n tank in je zwembad!
    Later klaagden de manschappen echter dat ze gelijk tot hun knieën in het water zaten.
    maar dit soort kleinigheden moet je incalculeren.
    Het voordeel hiervan is ook dat zo’n tank ook weer gelijk leegloopt als hij uit dat zwembad komt.

    Ja, was het allemaal maar waar…

    Geliked door 1 persoon

 11. Petra DeBoer zegt:

  Het is schandalig dat deze hulpverleners dit nodig hebben om hun goede werk te doen. Wat als er straks geen mens meer wil werken in de zorg of op een ambulance? De mensen op de spoedeisende hulp worden ook zo respectvol bejegend zodat ze bijna een politieagent nodig zijn om hun werk te kunnen doen. Geld ook voor artsen en alle anderen in de zorg.

  Like

 12. Tistochwat zegt:

  Lekker zo’n ‘vest’ als het buiten 30 graden is.

  Like

  • Nemesis zegt:

   Ik denk haast wel, dat ze liever zweten als een otter, dan dat ze een mes in lijf krijgen. Dat het niet fijn is bij 30 graden kan ik me voorstellen.

   Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Nou ja, je zal zien dat het weer van die goedkope kwaliteit is dus na ’n paar messteken krijg je genoeg frisse lucht.
   Wel eerst even uitwassen dat vest.

   Geliked door 1 persoon

  • annah zegt:

   als je inderdaad gestoken/beschoten wordt helpt dit te kleine vest ook niet, de armsgaten zijn zo ruim dat je nog je hart kunt raken ….

   Geliked door 2 people

   • annah zegt:

    dat ZE nog je hart kunnen raken …. even de kluts kwijt ….

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ annah 8 november 2018 om 22:19

    Ik begrijp sowieso het nut niet van kogelwerende vesten.
    Een moordenaar kan zijn slachtoffer toch ook in het hoofd schieten?
    Kijk maar naar Pim Fortuyn.

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Nou ja, in de hitte van het gevecht, als er gesproeid wordt en niet gericht geschoten, kunnen ze wel wat opvangen, maar in dit soort gevallen is er geen sprake van gevechten met sproeiwapens, maar direct gericht schieten en/of steken in de hals of andere onbedekte plaatsen

    Daarom, waar is het ouderwetse harnas gebleven, heden ten dage..?

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ paulzwueste 9 november 2018 om 16:55

    Daarom, waar is het ouderwetse harnas gebleven, heden ten dage..?

    Heb je enig idee hoe kokend heet het in zo’n harnas wordt als het 30 graden is?
    Net zoiets als in een auto die de hele dag in de zon heeft staan bakken, maar dán erger.

    Like

 13. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  Ons Limburgs Land voorziet ten lange leste
  ’t hulp-biedend volk van kogelvrije vesten
  zo worden dan veel risico’s precies op maat ontdoken
  want steeds vaker wordt er maar op los gestoken
  om niets geeft “men” de ander van katoen
  en ’t helpt geen zier al je vraagt ’t niet te doen
  want halal slachten blijft ’n heerlijk feest
  en zo is ’t Land van ooit terug van weg geweest…!
  .
  Jasterke
  .

  Geliked door 4 people

 14. Johan zegt:

  Het is ook wel logisch dat Zuid Limburg de primeur heeft met de uitgifte van kogelwerende vesten voor het ambulance personeel. Door het onverantwoorde open grenzen beleid heeft juist Limburg van alle kanten te maken met gewapende criminelen.

  Like

 15. Marc zegt:

  Volgens mij is dit niets anders dan de meest ultieme motie van wantrouwen jegens Rutte.

  Dus wat doet die man hier nog?

  Geliked door 3 people

 16. Ruud zegt:

  Dit gaat mij niet ver genoeg. Ik verlang dat de hulpdiensten bewapend worden dan wel dat er bewapende beveiligers aanwezig zijn met een licence to kill.
  Hier dient de overheid meteen met ongekende hardheid in te grijpen en dus met wapens.

  Geliked door 4 people

 17. Harry zegt:

  Wat een vreselijk falen van de politiek om daar weer eens niks aan te doen !
  Leg een minimum van vijf jaar streng regime in de bajes vast in de wet .
  En een ieder die hier niet van origine thuishoort meteen met familie en al het land uit donderen !
  Maar sla de dader dan eerst helemaal murw , want dat is het enige dat ze snappen .

  De heren politici laten het bewust gewoon doorlopen .
  Alleen met een microfoon onder hun neus , vinden ze het vreselijk en niet kunnen .
  Maar er gebeurt geen moer !

  HEE RUTTE , SMERIGE FAALHAAS , LEES JE MEE ?
  JE BENT HELEMAAL GEEN LIBERAAL , MAN , JE BENT EEN D’66-er .
  OF EEN PVDA-er , EEN LAFFE LINKSE VOLKSVERRADER .
  EN EEN SCHAAMTELOZE SMEERLAP .
  GEEF HET STOKJE MAAR OVER AAN WILDERS , WANT JIJ BAKT ER GEEN DONDER VAN !

  Geliked door 2 people

  • Tistochwat zegt:

   @ Harry 7 november 2018 om 21:52

   Ik voeg er nog wat aan toe:

   HEY, GORE RIOOLRAT RUTTE! LEES JE OOK DIT EVEN?
   MIJN ‘LEVEN’ HEB JE AL VERGALD; IK VIND ER NIETS MEER AAN.
   IK BEN LETTERLIJK DOODSBANG VOOR JE ROVERSPRAKTIJKEN.
   BANG OM UIT HUIS TE WORDEN GEZET ALS IK JE KRANKZINNIGE BELASTINGEN NIET MEER KAN BETALEN.
   HEB JE NOU JE ZIN, JIJ VUILE, SCHATERENDE SCHOFT?
   ALS JE ZOU CREPEREN AAN EEN VRESELIJKE ZIEKTE, ZOU IK OP JE GRAF GAAN DANSEN, ROTZAK !!!

   Like

 18. P4 zegt:

  De ambulance, de politie, de mensen in de zorg en het onderwijs, moeten door de politiek gesteund worden. Worden ze lastig gevallen / aangevallen: SNOEIHARD optreden, en niet een “goed gesprek”.

  Geliked door 1 persoon

  • P4 zegt:

   Ik hoorde eens dat aan dames van het Onderwijs werd geadviseerd, om tijdens ouderavonden met hun rug naar de deur van het klaslokaal te gaan staan, zodat ze bij “rotzooi” op tijd konden vluchten.
   En als je dan gepakt wordt, dan krijg je ongetwijfeld te horen dat je zelf niet goed stond opgesteld! Je wordt er ziek van.
   De dader gaar vrijuit.

   Geliked door 1 persoon

 19. BigLJohn zegt:

  Het Turkse en Marokkaanse schorum word niet aangepakt, maar men gaat kogelwerende vesten aantrekken terwijl men ook niet bereid is om zich fysiek te verdedigen. Deze oplossing geeft hetzelfde effect als aspirientjes slikken bij kiespijn veroorzaakt door een slecht gebit. Vroeg of laat gaat het gegarandeerd helemaal mis !

  Geliked door 2 people

 20. Mary zegt:

  Deze hulpverleners hadden beschermd moeten worden door de regering maar inplaats daarvan vormt de regering de grootste bedreiging voor onze hulpverleners, Rutte en Co nodigen een oeverloze stroom van agressieve criminelen uit in December in Marrakech.

  Geliked door 3 people

 21. jack black zegt:

  Lekker kopje koffie ?

  Geliked door 2 people

 22. kampersrene zegt:

  en ‘staan de cellen leeg’…… men heeft begrip voor verkrachtingen , moorden , terrorisme , geweldplegingen want …..dat valt onder “”Godsdienstvrijheid”” en de verrijking mag niet stilvallen…We hebben die mensen nodig want het zijn goudklompjes met een opleiding …alhoewel de enigste geschoolde die werd gevonden heeft een cursus gevolgd als “ruitenwasser”

  Geliked door 3 people

 23. BertG. zegt:

  Je wordt er dus op uit gestuurd om iemands leven te beschermen, terwijl je eigen leven niet gegarandeerd kan worden, en daar voor zelfs moet vrezen.
  Dan moet je roeping toch wel enorm groot zijn, wil je hier mee doorgaan.
  Ze werken niet bij artsen zonder grenzen in oorlog gebieden of in het leger, maar in Nederland.
  Ik had allang voor iets anders uitgekeken dan.

  Stel je voor, je bent meter opnemer, schilder, melkboer, noem maar op
  En je weet nooit wanneer je wordt neer gestoken of geschoten wordt wanneer je ergens aanbelt.
  Dan zou er toch geen hond meer gaan werken in die beroepen.
  Dat kan je niet afdoen met een vest om je te beschermen.

  Geliked door 1 persoon

  • Roni zegt:

   Dat zeg ik dus ook al jaren over verschillende beroepen maar dan word je verteld dat je een negatief iemand bent…..ggrrrrrrrr. Je zou ze wat.

   Geliked door 1 persoon

   • Harry zegt:

    Je kunt ze dan bij voorbeeld vragen , wat er dan zo positief is aan een mes tussen je ribben , Roni .
    Wat ook nogal eens helpt , is te vragen hoe ze het zouden vinden als hun zuster , moeder of dochter zo iets zou overkomen .
    Als dat dan nog niet tot nadenken stemt , dan heb je met een zombie te maken .
    Die kun je dan het beste maar mijden .
    Bij sommigen moet er een bom onder hun stoel ontploffen voordat er iets doordringt .

    Geliked door 1 persoon

 24. kampersrene zegt:

  De ambulanciers zullen zich niet meer veilig voelen als ze oudjes of menschen met een zware handicap naar het ziekenhuis moeten vervoeren

  Geliked door 1 persoon

 25. Off topic|: Peter Anshof is overleden. Had kanker en is behandeld, maar blijkbaar mocht het niet baten

  Like

 26. Harrie Vaes zegt:

  Wat is er toch gaande….sinds de cultuur verrijkers ONS land overspoelen?
  Aanslagen plegen en hulpdiensten lastig vallen heeft nooit tot onze cultuur behoord……Is dit soms wat ze met cultuur verrijking bedoelen?

  Geliked door 1 persoon

 27. Hovawart zegt:

  Geen leraren genoeg, (die overigens opvoedkundigen schijnen te zijn i.p.v. docenten,) Geen verplegend personeel genoeg, geen ambulancepersoneel te vinden, tekort politieagenten om het verloop te keren, geen verzorgingsstaat meer, wel privatisering, failliete ziekenhuizen, maar veel vacatures, erg veel vacatures, dus gaat het fantastisch in dit land (VVD)…..enorme problemen met onaangepaste raddraaiers en overvloeiende criminaliteit in de prachtwijken (die in het buitenland al NoGo area’s genoemd worden,) en buiten de AZC’s. De verloedering van ons land is een feit, maar geen enkel reëel voorstel van de ambtenarij en politiek om de wortelrot in de samenleving te stoppen. Het is toch klinkklaar dat bijna alle maatschappelijke problemen terug te voeren zijn op de degeneratieve invoer van kanslozers, het politieke pamperen van jongeren met een chronisch aanpassingsprobleem, die klaarblijkelijk een onbezorgde jeugd verwarren met het opbouwen van een criminele reputatie, hun leefomgeving (wijken) bestieren als ware zij een maffia-clan, met hun regime van angst zaaien en gewelddadigheid hun traditionele familiebanden, familie-eer, een primitieve en dominante,manipulatieve plaats innemen, grijpen ze vaak diep in in alle geledingen van voorheen traditioneel conservatieve samenlevingen in buurten en wijken. De verwachting van veel politici en ‘deskundigen’ is dat op de lange termijn westerse waarden en normen toch langzaam gemeengoed worden onder oorspronkelijk niet-westerse culturen, maar welke waarden en normen is ons tot op heden volstrekt onduidelijk…….(misschien heeft Rutte ze wel gevonden in de Schilderswijk, en zijn ze na zijn bezoekje direct weer verboden in de Shariawijken).

  Geliked door 1 persoon

 28. koddebeier zegt:

  Hoe diep kan een land zinken !!!
  Totale waanzin dat hulpverleners kogelvrije vesten nodig hebben !!
  Hoelang blijven we dit accepteren ???
  Iedereen op deze site weet waar het probleem zit, mede veroorzaakt door een regering van wegkijkers, net als veruit de meeste politici, geholpen door de leugenachtige media !

  Geliked door 2 people

 29. Hovawart zegt:

  Het is natuurlijk een uitgelezen mogelijkheid om onze Ministers en Staatssecretarissen een paar “verplichte” nachtdiensten te laten lopen in de Vogelaarswijken, prachtwijken, achterstandswijken en mono-culturele buurten……even de laarzen in de nachtelijke klei en proeven waar extreemrechtse racisten hun dagelijkse portie aversie opdoen……. In een onbekende situatie de oplossing van een probleem te vinden door hun opgedane ervaringen te combineren met de politieke speerpunten van hun partij…

  Geliked door 1 persoon

 30. Henk Beije zegt:

  Gevangenissen staan leeg,maar het legioen criminelen lopen los op straat.
  Bezie het vulles wat uit de opvang gewoon crimineel zijn,en niet worden opgepakt.
  Gooi ze direct het land uit,ook bij kleine criminaliteit,want het zijn en blijven ellendelingen.
  Wel opvallend,het zijn in meerderheid moslims,dus als die zich melden voor asiel,gelijk terug sturen,want je hebt er 3 X niks aan.

  Geliked door 2 people

 31. Pilgrim zegt:

  Sinds gisteren zijn de plaatjes in de artikelen van E.J. Bron niet meer zichtbaar voor mij met mijn Firefox browser (met Windows 7). Er staat alleen nog maar ‘screenshot’ met een nummer. In dit artikel zie ik bijvoorbeeld ‘screenshot_57′. De foto’s in de reacties zijn wel te zien. In een andere browser (mijn oude Explorer) zie ik de plaatjes wel. Ik heb Firefox gerefreshd en cookies e.d. verwijderd, maar het helpt niets. Ik heb ook een laptop, met daarop windows 10 en daar blijken de afbeeldingen in de artikelen wel zichtbaar. Zijn er anderen met hetzelfde probleem en/of weet iemand hoe dit probleem op te lossen is?

  Like

 32. Pietersen zegt:

  Zat gisteren in de trein. Een luidkeels in zichzelf pratende Eritreëer kwam in mijn buurt zitten. Kan ik misschien ook een anti-steekvest krijgen, wel van de overheid natuurlijk want die heeft gezorgd dat massa’s asielverrijkers nu de straten en het openbaar vervoer (onbetaald) bevolken. Vooral de afgewezen types, die nu illegaal zijn, hebben niets te verliezen.

  Geliked door 1 persoon

 33. Wachteres zegt:

  https://www.gic.nl/nieuws/brandweerman-krijgt-tegel-naar-zijn-hoofd-in-hoogkerk?utm_campaign=08-11-2018&utm_medium=email&utm_source=iMailingtool

  Brandweerman krijgt tegel naar zijn hoofd in Hoogkerk

  “”Een Groningse brandweerman is zaterdagavond in Hoogkerk bekogeld met een tegel, zo maakte de Veiligheidsregio Groningen donderdag bekend. De tegel, die rakelings langs het hoofd van de brandweerman vloog, werd gegooid vanuit een groep jongeren die toekeek hoe de brandweer een containerbrand op de kruising van de Zuiderweg en de Verbindingsstraat bluste.

  Een groep jongeren, ja ja … Vergeten “jongeren” tussen aanhalingstekens te zetten?

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s