“Criminele asielzoekers van de straat houden”

Screenshot_63

DEN HAAG – Tweede Kamerleden van de VVD, het CDA en de PvdA steunen burgemeesters die vinden dat structureel overlastgevende asielzoekers uit veilige landen in een opvang thuishoren waar ze niet van het terrein kunnen. Over de manier waarop dat precies moet worden geregeld is nog wel discussie.

De Telegraaf

De burgemeesters van Rotterdam en Weert, waar asielzoekerscentra zijn met daarin veel Noord-Afrikaanse bewoners, luidden vanochtend in De Telegraaf de noodklok. Ze vinden dat stennis schoppende asielzoekers thuishoren in een opvang waar ze niet van het terrein af mogen. Regel dat, vraagt burgemeester Heijmans van Weert. Hij krijgt steun van ambtgenoot Aboutaleb in Rotterdam.

VVD-Kamerlid Azmani pleit voor een intensiever gebruik van zogeheten ’aso-azc’s’. ,,Daar komen ze onder extra beveiligd toezicht te staan.” De parlementariër vindt dat het daar niet bij moet blijven. ,,Wat mij betreft wordt in deze zaken heel snel beslist dat ze geen enkele kans maken op een verblijfsvergunning.’’

Tweede Kamerlid Van Toorenburg (CDA) noemt de oproep van burgemeesters ’zeer terecht’. ,,Ik ga de staatssecretaris bevragen over de mogelijkheid de toezichtlocaties hiervoor in te zetten. Daarvoor zullen deze locaties in beleid moeten worden aangepast om de overlastgevers te dwingen binnen te blijven.’’

D66-Kamerlid Groothuizen zegt dat dit bericht nog maar eens duidelijk maakt ’dat staatssecretaris Harbers (Justitie) vaart moet maken’. ,,Herrieschoppers uit veilige landen die geen recht hebben op asiel moeten sneller terug worden gestuurd.’’

PvdA-Kamerlid Kuiken doet een oproep om asielzoekers die zich niet kunnen gedragen van straat te houden. ,,We hebben een groot probleem met asielzoekers die hier niet mogen blijven, maar die wel de asielprocedure misbruiken om allerlei misdrijven te plegen.’’ Misdragende asielzoekers uit veilige landen van de straat houden is volgens Kuiken niet de enige oplossing. ,,Staatssecretaris Harbers moet meer capaciteit vrijmaken bij de Immigratie- en Naturalisatiedienst, zodat we deze mensen sneller het land uit kunnen zetten.’’

Ook ChristenUnie trekt aan de bel bij Harbers naar aanleiding van de noodkreet van burgemeesters. Die partij kondigt aan Kamervragen te stellen.

Comment Geert Wilders (PVV):

Screenshot_64

Bron:
www.telegraaf.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Elite, establishment, Eurabië, Geert Wilders, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, landverraad, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

24 reacties op “Criminele asielzoekers van de straat houden”

 1. ruud beijer zegt:

  Die vuile huichelaars zijn de oorzaak van de problemen.

  Like

 2. King Arthur zegt:

  De enige mogelijkheid is grenzen hermetisch dicht tegen deze gigantische bruinerattenplaag. Maarrrrrrr straks als de vvdnsb-ers het Marakess contract gaan tekenen komen er nog honderd maal zoveel onbeschofte crimigranten uit noord Afrikaanse magreb landen die meer rechten krijgen dan autochtone burgers die voor hun fucking uitkering moeten werken.
  Weg met dit cabinet van zwaar eigen volk verneukende zombie idioten.

  Geliked door 2 people

 3. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  We gaan in Nederland nog wonderen beleven:
  zelfs in het Haagse raakt men wat ongerust
  de brand is hier allicht niet mee geblust
  maar ’t is ’n druppel die weer hoop helpt geven 😛
  .

  Jasterke
  .

  Like

 4. Steven zegt:

  Ik heb een beter idee… met 5 man meeslepen naar een leeg terrein..aan de muur vastbinden en afknallen. daarna ergens in een kuil storten en dichtgooien!

  Geliked door 2 people

 5. alwine kerkhof zegt:

  Van de straat houden???
  Opzouten met die rotzakken!!

  Like

 6. Williaan zegt:

  Amper een maand was hij in Nederland toen de 23-jarige Marokkaanse asielzoeker W.A. met een kamergenoot uit stelen ging in Kampen. Hij is een van die stelende ‘veiligelanders’ uit het asielzoekerscentrum in Dronten.
  https://www.ad.nl/kampen/geldboete-voor-stelende-asielzoeker-uit-azc-dronten~a357b37c3/

  Like

 7. BigLJohn zegt:

  En hoe zit het dan met die heel jonge meisjes die in het Stappegoor zwembad in Tilburg ingesloten werden door – jongeren – (lees Turken of Marokkanen) en aangerand werden ? Maar de andere dag stond er in het Brabants Dagblad dat de meisjes verklaarden helemaal niet aangerand te zijn, maar slechts aangeraakt. Werd hun mond gesnoerd ? De andere dag verklaarden die ingesloten meisjes in de krant NIET aangerand te zijn. Ook probeerden de – jongeren – een klein jongetje te verdrinken. Aanstaande maandag komt er een discussie in het gebouw het Laar tussen fractievoorzitters van de gemeenteraad over deze kwestie. Een schijnvertoning volgens mij ! Die meisjes werden ingesloten zoals die vrouwen in Keulen ! Geen enkele dader werd daar opgepakt, en het zal mij hogelijk verbazen als dat in Tilburg wel gebeurt. Dit alles gaat de doofpot in, let op wat ik je brom !

  Like

 8. neilven zegt:

  He he beginnen ze het eindelijk te snappen, maar dit is nog niet genoeg, ze moeten meteen aangehouden worden en linea recta het land worden uitgezet, binnen 24 uur en ze moeten alles betalen, de overlast die ze veroorzaakt hebben, geen genade voor dit tuig. Desnoods hun mobiele telefoon inleveren want die hebben ze allemaal de schurken.

  Like

 9. N.E. Derlander zegt:

  Een N E D E R L A N D S E uitdrukking is: men dempt de put als het kalf verdronken is.
  Maar het is natuurlijk veel erger: de politieke partijen, die niet wilde luisteren naar de PVV, en de wagenwijd hebben opengezet in de afgelopen decennia, hadden veel beter kunnen en moeten controleren wie er binnengehaald zijn.

  En nu, zo vlak voor de verkiezingen voor de Provinciale staten, een beetje argeloos doen en ferme taal uitslaan, is niet alleen laf, bedrieglijk en verraderlijk, maar vooral onchristelijk en inhumaan.

  Geliked door 2 people

 10. Bert Hageman zegt:

  Was de maat al niet vol 1,5 jaar geleden in Weert……overheid is weer in slaap gesukkeld…..ook nu schreeuwen ze weer moord en brand en over 1 maand slapen ze weer verder. Mooi zo, lekker laten slapen. Zo helpt de arrogante zittende politieke lamlullen de populisten aan de macht bij de komende verkiezingen.

  Geliked door 1 persoon

 11. scherpschutter1943 zegt:

  Onze christelijke humane cultuur staat niet toe dat we zogenaamde vluchtelingen afschieten. Ik zou echter geen andere oplossing weten. Maar ik denk niet dat het ervan komt. In een land waar de bevolking zo verweekt is dat ze stille tochten houden en kaarsjes branden voor een aangereden hond laat ik de hoop varen dat dit stelletje zwakkelingen in staat is tot zelfverdediging. De christenen hopen dat anderen de kooltjes voor hen uit het vuur halen en de verwijfde vergroenlinkste mietjes zeggen het niet maar hopen het zelfde als de christenen Jammer voor al die zwakkelingen met slappe knieën, u zal het zelf moeten doen, uw bevrijding. U heeft laten zien aan o.a. Amerika dat u het amerikaanse offer in de 2e wereldoorlog niet waard bent. U heeft uw vrijheid al weggeven aan de moslims.Dus kunt u allen de pest krijgen. Geen wonder dat onze regering (of wat daarvoor doorgaat) minachting heeft voor de eigen bevolking. Men weet in de haag toch wel dat de nl.bevolking geen deuk in een pakje boter slaat.

  Geliked door 1 persoon

 12. scherpschutter1943 zegt:

  Alle plannen van de politiek ten spijt. Zolang de politie en het leger niet meer bevoegdheden krijgen tot het toepassen van het noodzakelijke geweld om dit soort gespuis de baas te blijven, blijft het dweilen met de kraan open. Staat er straks weer een agent of een militair voor de rechter om bestraft te worden voor het gebruik van zijn dienstwapen ter zelfverdediging. Hoe wil je we zonder het gebruik van geweldmiddelen die gangsters achter een hek in zo’n azc binnen houden!
  De oplossing is doodsimpel. Een concentratiekamp naar duits voorbeeld. Met stroom op het prikkeldraad, wachttorens met machine geweren, zoeklichten en bewakers met honden. Wat nog belangrijker is, het bevel om degenen neer te schieten die toch proberen te ontsnappen. Het is rigoureus maar het werkt wel.

  Geliked door 1 persoon

 13. dolphin zegt:

  criminelen horen sowieso achter slot en grendel waar ze ook vandaan komen of kwamen , en we hadden wel genoeg aan onze eigen criminelen dacht ik zo.
  Maar de nederlander werd te mondig toen ze er jaren geleden om vroegen waarschijnlijk ………
  ik hoor het nog : nederland is vol , wat is er toch ineens veranderd vraag ik me dan af ?

  ach het enige waar de moderne mooipraters goed in zijn is de namen/ begrippen aanpassen zodat statistieken weer laten zien wat je graag wilt zien , ook al gaat het ten koste van iedereen behalve jij , ja toch , iedereen doet het toch , een beetje creatief boekhouden .

  Nou nee hoor , enkel mensen met stropdassen doen dat ! de rest snapt er terecht geen yota meer van.

  Like

 14. ReaGluurder zegt:

  De Verwarring en de Verloedering nemen toe, ook in de provincies. Na Ter Apel. dezelfde taferelen in Beilen (Dr). Van mij poepen de Verwarden de hele zaak onder. Heeft het Klootjesvolk zelf om gevraagd. Bij de Jeugdzorg enorme tekorten. Tuurlijk mogen wij niet weten wie al die verwarden zijn en waar al die miljoenen BELASTINGCENTEN naar toe gaan! Mensen, gooi je kont tegen de Haagse Poepkrib, zodat de drollen ook over Het Binnenhof drijven!
  https://www.dvhn.nl/drenthe/Burgemeester-zegt-onderzoek-toe-na-klachten-over-GGZ-instellingen-Beilen-Pak-overlast-centrum-aan-23788811.html

  Like

 15. Pingback: “Criminele asielzoekers van de straat houden” | eunmask

 16. fleckie zegt:

  Deze ‘criminele binnendringers’ kan men helemaal niet lokaliseren, ( ‘verhuizen’ waarschijnlijk om de paar dagen naar een ander ……’.vast.’……adres!, ( d.w.z. soortgenoten die al een ‘vaste verblijfplaats’ hebben!!)!

  Like

  • ruud beijer zegt:

   Christenen dienen alla. VVD partij van de arabieren. Zij hebben de ellende veroorzaakt. Zij zijn de nsbers van Nederland. Gesteund door vele huichelachtige Nederlanders.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s