VIDEO: Uitspraak rechter in zaak tegen Jenny Douwes

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Klaas”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, Hypocrisie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, machtswellust, Marxisme, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

24 reacties op VIDEO: Uitspraak rechter in zaak tegen Jenny Douwes

 1. Thom zegt:

  Ik denk dat mevrouw De Rechter wel een nat slipje overgehouden heeft aan haar uitspraak, want als je zo kunt genieten door je eigen te strelen, dan loopt het wel.
  Wie heeft dit soort idioten ooit benoemd?

  Like

 2. Tistochwat zegt:

  Dus gedurende (minstens) drie jaar de mond gesnoerd.
  Je kan maar beter zorgen dat je niet voor het hekje komt te staan, want een goede advocaat is niet te betalen.

  Geliked door 1 persoon

 3. paulzwueste zegt:

  Zo kweek je de echte volksvertegenwoordigers.!!!!!!!!!!!!

  Zo kweek je Partizanen!!!!

  Like

 4. Thoth zegt:

  Kijk eens aan, hierbij een fleurige jurk c.q. mantel die de ‘rechter’ aan heeft en die NOOIT een misdrijf heeft gezien. Die gast zal nimmer mijn respect verdienen.

  Like

 5. stef zegt:

  Nederland is ziek. En de ziekte is terminaal.

  Geliked door 1 persoon

 6. Dit is op jowitteroosblog herblogden reageerde:
  rechterlijke macht………met nadruk op macht……….

  Like

 7. freda110 zegt:

  De troel kan nog niet eens een verhaaltje van een papier oplezen zonder fouten te maken en dat noemt zich rechter pfffff.
  Als je dit gedrocht ziet zitten en hoort spreken is het duidelijk dat er geen recht meer gesproken word maar linkse straffen worden uitgedeeld.
  Misschien kunnen we samen iets doen om mevrouw Douwes te ondersteunen, ik ben bereid plaatsvervangend te schoffelen zodat zij zich aan haar zaak kan wijden.
  Wij laten ons door zo’n linkse miep toch niet in het verdomhoekje drukken.

  Like

 8. Petra DeBoer zegt:

  Walgelijke uitspraken voor Jenny Douwes en de blokkeerfriezen. Ik hoop dat ze in hoger beroep gaan.

  Like

 9. Elisah zegt:

  Over opruiing gesproken……

  Van zeijl plaatste dit op Facebook: ,, We moeten een prijs op het hoofd van Sinterklaas zetten. Dubbele prijs als het tijdens de Nationale intocht is, zodat alle kinderen getuigen ervan zijn, zelfs massaal onder zijn hersenen en botsplinters bedekt zitten. Maw zonder twijfel morsdood.”

  Slechts 300 euro boete voor oproep tot moord, dus verschil wordt er zeker gemaakt!

  Geliked door 1 persoon

 10. Elisah zegt:

  De Sinterklaas sniper…

  Like

 11. Oeps zegt:

  Dames en heren.

  Het oordeel van Vrouwe Justitia komt heel hard aan. Zij heeft, zonder enig begrip voor menselijk gevoelens en emoties te tonen, geoordeeld naar de starre letter van de wet. De bureaucratie moest zegevieren. Oproerkraaiers hebben blijkbaar rechten en mensen, die een kinderfeestje tegen die oproerkraaiers wilden redden, zijn gecriminaliseerd. Hoe krom is het recht.

  De grote verliezer is niet Jenny Douwes en de stoere knapen, die de oproerkraaiers tegen hielden, maar de rechtstaat zelf, Vrouwe Justitia heeft haar eigen bestaan veroordeeld. Zij heeft van de rechtstaat een kromstaat gemaakt. Zij heeft het levende recht gedegradeerd tot de dode letter van de wet.

  Vrouwe Justitia is geblinddoekt, en heeft in haar ene hand een hele fijne weegschaal en in haar andere hand een zwaard. Vrouwe Justitia heeft geen wetboek in haar hand. En dat spreekt boekdelen. Van Vrouwe Justitia wordt wijsheid verwacht en geen botheid. En het is de wijsheid, die in de uitspraak van vandaag ontbreekt. In plaats van haar rug recht te houden loopt ze krom onder het linkse politieke juk. Dit zegt alles over de onafhankelijkheid van vrouwe Justitia onder de trias politica (de scheiding der machten).

  Meer dan 2000 jaar geleden meenden farizeeërs ook, dat de letter van de wet onder alle omstandigheden moest worden nageleefd. Ze bleven daar eindeloos over zeveren. De leraar van de rechtvaardigheid daarentegen bepleitte souplesse en stond voor, om omstandigheden mee te wegen. Er liep destijds ook nog een grote meester rond. Hij ging nog een stap verder. Hij bepleitte naastenliefde in plaats van de letter van de wet. Maar ja, hij werd ook aan het kruis genageld. En, gelet op de consequenties, zullen ze daar, achteraf bezien, best wel veel spijt van gehad hebben.

  Ik ben benieuwd, hoe de Friezen en met name de mensen uit Dokkum op vrouw rechter zullen reageren. Mijn respect voor vrouwe Justitia is vandaag danig getaand. En dat is mijn uitspraak. En daar zal ze het mee moeten doen.

  Geliked door 3 people

 12. Pietersen zegt:

  Belachelijk hoge straf in verhouding tot het ‘vergrijp’. Hier zit een scenario van hogerhand achter die aan de mislukte multiculsamenleving de voorkeur geeft boven de autochtone (echte) Nederlander.

  Geliked door 2 people

 13. Mary zegt:

  Totaal niet interessant wat deze hakkelende “rechter” verkondigd, serieus kun je de rechtspraak toch niet meer nemen in Nederland, de ordeverstorende schreeuwende agressieve anti zwarte piet club wordt door een zelfde “rechtbank” niets in de weg gelegd en daar raken aardig wat onschuldige kinderen getraumatiseerd van, dat had dus verboden moeten worden, hadden de Friezen ook geen snelweg hoeven te blokkeren om hun kinderen daar voor te behoeden!!!!

  Geliked door 2 people

 14. Ruud zegt:

  Kinderen hebben dus niet het recht op een ongestoord kinderfeest; kut-rechtspraak!

  Like

 15. Johan zegt:

  Wat een stelletje achterlijke, elitaire flutrechters hebben we hier in Nederland !
  Die Blokkeerfriezen hadden vrijspraak moeten krijgen.
  Ieder uur taakstraf is er één te veel.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s