Vier van de 2430 vluchtelingen in Rotterdam hebben een echte baan. 95% heeft uitkering

Screenshot_76

[Bovenstaande afbeelding betreft een reconstructie met figuranten van casting agency Hidjra]. 

(Door: “Spartacus”)

Zul je altijd zien. De tweeduizendvierhonderzesentwintig die het verpesten voor de goede vier. Rotterdam nam vorig jaar 80 meer “””vluchtelingen””” op dan Timmermans de stad verplichtte. Tegen werkelijke elke voorspelling van het COA, Stichting Vluchtelingenwerk en Dolf Jansen in, weet de arbeidsmarkt die al oververzadigd is door inheemse laaggeschoolde arbeid, zich geen raad met de halve derde wereld in het portiek. 95% van hen zit in de bijstand, en zelfs hoogleraren schrikken hiervan.

Lees verder>>>
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Eurabië, Graaien, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, Rotterdam, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Vier van de 2430 vluchtelingen in Rotterdam hebben een echte baan. 95% heeft uitkering

 1. Pietersen zegt:

  Deze VVD-klojo (Milo Schoenmaker burgemeester van Gouda) gaat het COA helpen. Vieze landverrader die hij is. Nog meer gelukszoekers en -vinders op de bank thuis met een uitkering van onze centen.

  Like

 2. jack black zegt:

  Ik heb altijd al gezegt !
  Een dak boven het hoofd
  Te vreten op tegoed bonnen met hun pasnummer !
  GEEN GELD !
  Geld alleen tegen werk !
  Waar is het probleem ?

  Like

 3. Steven zegt:

  Dat is weer 2426 x €1200 voor de belastingbetaler iedere maand….

  Like

 4. leefbarbaar zegt:

  Oud nieuws.
  Maar het is wel een feit dat er geen toekomst hier is voor moslims. Zelfs als ze zouden willen werken, dan is er geen werk. Hooguit een baantje in een haatbakkerij van een oom, zwart en onderbetaald.
  Uiteindelijk wordt de nieuwkomert geheel onderhouden door H&I of gaat de criminaliteit in.
  Het is misdadig dat de overheid niet ingrijpt.

  Like

 5. kampersrene zegt:

  Van tegenslag gesproken die vier …. hadden ook liever een uitkering want van werken wordt je moe…is het geen plicht dat ongelovigen de gelovigen moeten onderhouden

  Like

 6. Henk zegt:

  ze komen hierheen met steun van de VN die wil dat heel Afrika hier de bijstand komt leegzuigen, Net zo lang tot het hele sijsteem instort en er voor niemand meer wat te halen valt , vevolgens krijg je dat supermarkten bestormd worden, burgeroorlog en moord en doodslag. Als dan vervolgens iedereen inziet dat je moet werken om aan geld te komen krabbelt alles weer langzaam op.

  Like

 7. Elisah zegt:

  Zojuist op het journaal te zien dat er bijv in de bouw een enorm personeelstekort is en dan vooral in de randstad, dus werk genoeg voor die figuren….

  Like

  • boorzalf zegt:

   En is mijn vraag als wat? Als uitvoerder? Ze kunnen anper lezen en schrijven. Ja koeienstront smeren op een riete hutje. Nee hoor, die zitten voor de rest van hun leven in de bijstand plus gratis AOW.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s