CROWDFUNDING! – Blokkeeractie A7: hoger beroep!

Screenshot_65

Hoge taakstraffen voor de blokkeerfriezen. Dit wordt een hoger beroep!

18 november 2017

De dag dat de blokkeerfriezen de snelweg blokkeerden om te zorgen dat de anti zwarte Piet activisten niet zouden protesteren tussen de kinderen. Hiervoor werden 33 blokkeerfriezen en Jenny Douwes (gezien als aanstichter) vervolgd.

Ik heb destijds een doneer-actie opgestart om ze financieel te kunnen ondersteunen en dit is door vrijwel heel Nederland positief ontvangen. Dit is af te leiden aan het enorme bedrag dat is opgehaald. Namelijk €43.000,-!! Bedankt voor alle steun en het vertrouwen dat jullie mij hebben gegeven!

Ze hebben een hele goede advocaat en heel veel steun gehad afgelopen jaar van vele burgers. Hiervoor hun respect en het wordt zeker gewaardeerd!

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op CROWDFUNDING! – Blokkeeractie A7: hoger beroep!

 1. orelius zegt:

  Super Friesen . Zo,n aktie als wat zij deden moeten we overal doen . Genoeg is genoeg he , dat gemauw van die uitkeringstrekkers. Bevalt het je hier niet terug naar het land waar je vandaan komt. Waarom zijn ze daar eigenlijk weggegaan . Oooo omdat het niet helemaal goed was daar , nou ga dat dan maar proberen te verandere en niet hier gaan lopen zeiken . Niet goed hier bevalt het niet . OPROTTEN DAN.

  Geliked door 2 people

 2. wauso zegt:

  Zelfs Rechters spelen nu voor Hoer voor het Linkse Krapaille. Het Doden van kinderen is nu zelfs een optie. Niks gaat hun te ver om de autochtone bevolking uit te roeien ! De burgeroorlog kan het best morgen beginnen.

  Geliked door 2 people

  • Judge zegt:

   …Als protest tegen de uitspraak: Tot 5 december elke dag ‘ergens’ een blokkade. Wat dacht je om te beginnen op maandagochtend twee betonwagens leeg te storten in de Coentunnel?

   Like

 3. Jan zegt:

  Scheiding van politiek en rechtspraak bestaat net zo min bij socialisten, als bij moslims, wie uit de pas loopt dient door de ‘rechter’ geholpen te worden

  Like

 4. Pingback: VIDEO GSTV: Uitspraak Blokkeerfriezen | E.J. Bron

 5. Marc zegt:

  Denken we nu werkelijk dat ze in hoger beroep vrijgesproken gaan worden?

  Like

 6. Sandokan zegt:

  Wat een ziek land is dit (geworden). Die smurfen van D666, die dwazen in die zwarte jurken en witte befjes veroordelen Nederlanders die hun cultuur willen beschermen tegen die gesubsidieerde dwazen uit Amsterdam. Wat vindt Justitie van het feit dat nieuwkomers demonstreren, wegen blokkeren? Wat vindt Justitie van acties van de Politie die te pas en te onpas de snelwegen misbruiken voor hun acties? Ik weet dat er veel malloten op verkeerde plekken zitten, maar dit slaat echt alles!

  Geliked door 2 people

 7. sjuad zegt:

  Met zulke uitspraken van de rechterij lijkt mij een advocaat overbodig geweest.

  Like

 8. Aegolius cs zegt:

  Zojuist gehoord op de radio (Veronica) dat inmiddels zo’n 80.000 is verworven!

  Like

 9. Taljaard zegt:

  Dankzij een fenomeen als crowdfunding zijn taakstraffen en het in de bajes worden gegooid, voor mensen die zich actief tegen de EU/Bilderberg/islamisering/omvolkings-agenda afzetten, misschien straks wel een lucratief verdienmodel. Benieuwd hoe de Nederlandse ”justitie” daarop zal reageren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s