EEN MOORDENAARSVOLK…

Screenshot_94

De toekomst van Nederland…

(Door: “Driek”)

Zie toch, dien verderfelijke machten, waarin het kwaadaardigste gedachtegoed, wroetend, in het geheim, aan alle kanten ons veilig bestaan bedreigend. Zoals een schaduw die geen licht kan geven, is onze toekomst. Zoet gevoileerd, in arglistig taalgebruik, in moskeeën en duistere lokalen wordt moord gepredikt door baardig valse sujetten in djellaba die uit zijn op macht, overheersing en onderwerping. Dat alles staat opgeschreven in een heilig boek.

In naam van een quatschprofeet, die zijn noodlottige opdracht ontving van een engel, worden menschen in ijzeren kooien opgesloten en levend verbrand, gemarteld, onthoofd en gestenigd. In hoofdsteden en voorsteden trekt een onafzienbare stoet van moordenaars, de negroïde voorhoede en de licht getinte strijders, al dien aardige bakkers en slagers en groentemannen van bij U op de hoek voorbij. Straks een woedende meute met bloed aan zijn handen. Onheilspellend rauw geschreeuw. Bevelende kreten. Zeeën van bloed. Ongelovigen worden in opdracht van den Allerhoogste in een oogwenk vermoord. Den halzen afgesneden. Dat alles in opdracht van een profeet. Zoals in de heilige koran geschreven staat:

“Ik ben met u; versterkt de gelovigen. Ik boezem ontzag in de harten der ongelovigen. Slaat daarom hun hoofd af en slaat alle toppen van hun vingers af.” (Soera 8, vers 12)

Nu zal door den Koning en zijn ministers fel verzet geboden dienen te worden. Doch den Koning, vakantie vierend in één zijner gerieflijke buitenpaleizen,  is niet aanwezig. Waar heeft die man toch al dien ontzaglijke rijkdommen aan verdiend? De gouden Dukaten zijn hem zomaar in den schoot geworpen. Ministers vergaderen. Het volk verliest zijn achting voor al dien lieden, die straks, bij dreigend gevaar, met Koninklijke haast, zich snellen naar verre oorden, waar zwaard noch kogel een bedreiging vormen.

Wij, spitse lezers van “E.J. Bron”, volgen met argusogen de bewegingen en listen der vijand, die straks, het zwaard getrokken, ons het licht voorgoed zal trachten te doen doven. Wij zijn te lang misleid door den Haagse machthebbers, door de Machtigen der aarde, de baantjesjagers, de leugenaars en de bedriegers. Zij hebben ons voorgelogen. Zand in den ogen gestrooid. Neen, lezer, het komt niet meer goed. U bent gewaarschuwd.

Ik wens U allen nog een gezegende dag.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Intellectuelen/academici", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Arabische wereld, Barbarisme, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

45 reacties op EEN MOORDENAARSVOLK…

 1. Ruud zegt:

  En onze eigen bestuurders stonden erbij en keken er zoals gewoonlijk “geschokt” naar en deden NIETS! Ja, faciliteerden zelfs.

  Geliked door 5 people

  • paulzwueste zegt:

   Die “Heilige Koran” is nooit gepubliceerd en verspreid.
   Wat er als koran wordt aangeprezen blijkt ’n goedkope gecensureerde en weer van andere smerigheid voorziene nep-uitgave te zijn die vanaf eind zevende eeuw de islam moet voorstellen.
   Geen enkele moslim heeft ooit de echte koran onder ogen gekregen…

   Wim Van Rooy: “Waarover men niet spreekt.”
   E.a.

   Geliked door 2 people

  • Elisah zegt:

   Inderdaad,
   https://tpo.nl/2018/11/10/gay-pride-te-lieve-stad-amsterdam-was-mogelijk-doelwit-van-islamitische-terreuraanslag/

   Gay Pride te Lieve Stad Amsterdam was mogelijk doelwit van islamitische terreuraanslag
   Grote aanslag met kalashnikovs en bomvesten, maar terroristen konden niet aan wapens komen

   Het vermeende terroristische netwerk dat in september werd opgerold keek naar Pride Amsterdam als mogelijk doelwit. De opgepakte hoofdverdachte heeft tegen een politie-infiltrant gezegd dat hij tijdens de Pride een aanslag wilde plegen. Dat blijkt uit onderzoek van RTL Nieuws, gebaseerd op meerdere bronnen.

   Geliked door 1 persoon

  • annah zegt:

   die kinderen zien er niet uit alsof zij er van schrikken … zij zijn niets anders gewend

   Like

 2. BertG. zegt:

  Leuk einde weer Driek,
  Het komt nooit meer goed, Ik wens U allen nog een gezegende dag.

  Wat heb ik daar dan aan, als het toch nooit meer goed komt.

  Geliked door 2 people

 3. Marlies zegt:

  Ik ben bang dat u gelijk heeft, Driek. Maar mogen wij, ieder afzonderlijk, als troostprijs voor het verliezen van ons leven. een barbaars individu én een politicus meenemen naar de hel en hen daar afzetten?

  Geliked door 6 people

  • a van den Hoogenband zegt:

   ja dat moeten we zeker allemaal doen, die veroorzakers moeten eerst financieel bloeden ,
   daarna weg getransporteerd naar islam landen en daar blijven. zullen ze wat beleven.
   En nooit meer terug komen . ook niet als lijk. vr gr

   Geliked door 1 persoon

 4. Jeanette K zegt:

  100% correct! Een moordenaarsvolk. Waarvan acte.
  https://fenixx.org/2018/11/09/zie-hoe-de-allahu-akbar-afrikaan-wordt-doodgeschoten-na-een-mesaanval-in-australie/
  Wat Down Under is gebeurd kan overal gebeuren waar dat allahschreeuwende uitschot
  de horizon verpest.

  Geliked door 7 people

 5. Nemesis zegt:

  Onze nep koning een man noemen is teveel eer, een ellendige natte waslap is het.
  Voordat de vingertoppen eraf gaan, hoop ik toch dat ze eerst het hoofd er hebben af geslagen. Dan voel je dat tenminste niet meer. Maar voordat gebeurt, hebben er een paar al een lading kogels gevangen, dat weer wel.

  Geliked door 2 people

 6. Jean zegt:

  Die zwijnerij MOET verboden én verdreven worden uit heel Europa, die zwijnerij is een bedreiging voor onze veiligheid en leefbaarheid en iedere politieker die dat weigert zal bestempeld worden als een LAFAARD én VOLKSVERRADER VAN EIGEN VOLK.
  Ik zou met dergelijke titel niet kunnen leven maar die lafaards wel want ze hebben maar één belang nl. “EIGENBELANG”.

  Geliked door 5 people

 7. Williaan zegt:

  “In naam van een quatschprofeet, die zijn noodlottige opdracht ontving van een engel” Het was echter de duivel in engelen gedaante die in Mohamed een willig slachtoffer zag. Zo als alle profeten in het kwaadaardige gebabbel van de duivel trappen.

  Like

  • Oeps zegt:

   @ Williaan (10 november 2018 om 14:06)_

   Dames en Heren.

   “Het was echter de duivel in engelen gedaante”
   Duivels zijn “gevallen engelen”. Hun leider was Lucifer. Ze kwamen letterlijk uit de hemel vallen en maakten van de aarde een hel.

   Lees over de Annunaki in de “Gilgamesj”. Dat is een Sumerisch/Mesopotamisch epos uit het land van Euphraat en Tigris, dat 7000 jaar geleden op schrift (kleitabletten) is gesteld. Maar de verhalen waren toen al vele duizenden jaren oud.
   Lees daarna het eerste bijbelboek Genesis. Dat is pas 4000 jaar geleden op schrift is gezet.
   Trek daarna uw conclusies over de Babylonische spraakverwarring, waar wij heden ten dage nog steeds mee te maken hebben. Niet alles is, wat het lijkt, dat het is. Zoekt en gij zult de waarheid vinden.

   Lees eventueel ook de Kolbrin Bijbel. Of iets van Zecharia Sitchin, Graham Hancock, David Icke, en zo. Zij hebben uitgebreid onderzoek gedaan en hun bevindingen te boek gesteld. Het gaat om hier kennis en wetenschap, die niet op school wordt onderwezen, maar waarvan u wel op de hoogte zou moeten zijn. De geheime genootschappen vinden hierin hun oorsprong. In iedere fatsoenlijke bibliotheek kunt u deze boeken wel vinden. Ze zijn ook verkrijgbaar in de betere boekhandels. En eventueel zelfs bij bol.com.

   Veel leesplezier.

   Geliked door 1 persoon

 8. Republikein zegt:

  Het gaan er steeds meer worden hoor, door o.a. ki, oh nee, ik bedoel de kinderopvangtoeslag met de kb.

  Like

 9. louis-portugal zegt:

  Weer mooi en goed verwoord Driek.
  Ik heb wel eens ergens in een boek over die mo gelezen dat die engel eigenlijk epilepsie hete.
  Als kind heb ik een man zien ovallen en op de grond allerlei gekreun en gebaren zien maken.
  De paar omstanders vertelden mij om uit de buurt te blijven want hij was zeer sterk en gevaarlijk.
  Later thuus vertelden mijn ouders mij dat die man de vallende ziekte had, wat later epilepsie bleek te heten.

  Geliked door 1 persoon

 10. Joannes den Hollander zegt:

  Het klinkt weliswaar realistisch. Desalniettemin weiger ik me neer te leggen bij de huidige situatie. Defaitisme betekent onze ondergang. Zeker als dat collectief gaat gebeuren. Wij, autochtone Nederlanders zijn nog altijd in de meerderheid. En als het moet dan gaan wij de strijd aan. En dat gaat er helaas van komen. Onze voorouders werden ook geknecht door vijandelijke mogendheden en hebben meerdere malen gestreden voor de vrijheid van hun en hun kinderen. Wij hebben de morele verplichting om te zorgen dat ook onze nazaten in vrijheid kunnen leven. Daarbij heiligt het doel alle middelen die daarvoor in aanmerking komen. Al zijn deze middelen vooralsnog beperkt, dat betekent echter niet dat wij zomaar bij de pakken neer moeten gaan zitten. Zolang wij in de meerderheid zijn zullen we de strijd tegen de verdorven beestmensch winnen. Bovendien zijn binnen de E.U. bij diverse regeringen als haarscheuren te bemerken. De politieke correctheid kan daarbij geen stand houden. Hulp uit onverwachte hoek, van de diverse regeringen, acht ik dan ook zeker niet uitgesloten.

  Pugna pro Patria.

  Geliked door 1 persoon

 11. Elisah zegt:

  https://tpo.nl/2018/11/10/gerard-cox-geen-grappen-over-islam-durven-maken-de-politiek-correcte-terreur-van-nu/

  Gerard Cox: ‘Geen grappen over islam durven maken: de politiek correcte terreur van nu’
  ‘Artiesten met een mening zijn er weinig, ze zijn bang voor hun achterban, voor de pers of voor wat dan ook’

  Maar Gerard “laat zich op zijn oude dag niet ook nog eens voor racist uitmaken. Door zo’n eng clubje dat er z’n beroep van heeft gemaakt om alles en iedereen van racisme te betichten. Zo’n Sylvana Simons… Een waardeloze muts.” Volgens de Toen was geluk nog heel gewoon-ster is er helemaal geen racisme in Nederland. “Als je hier je best doet, kun je alles worden, of je nou wit of zwart bent.” En als je niet meer tegen een geintje kunt, moet je maar ergens anders gaan wonen, vindt Cox.

  Geliked door 4 people

  • paulzwueste zegt:

   Gerard Cox is ’n èchte Rotterdammer.
   Hulde voor Gerard!!!

   Niet zo’n verrotte namaak-NL-er die hier komt profiteren van alles wat Rotterdammers hebben opgebouwd, dit inclusief hun vervloekte namaak-burgemeester…!
   Wèg met dat inteelt-ongedierte!

   Geliked door 4 people

   • delamontagne zegt:

    Wat is een “Echte” Rotterdammer ? Jij hebt er toch ook gewoond ?
    Ik heb zowel Gerard als z’n broer Ab gekend/meegemaakt.
    Ab was n.l. leraar Geschiedenis/Maatschappijleer aan het NOVA-College op R’dam Zuid, waar m’n vrouw lerares Frans was. ( NOVA= Nieuwe Opleiding voor Allochtonen ) 25 jaar geleden
    Zijn broer Ab doet niet onder qua ideeën over islam/allochs etc.
    Was hij maar MP geworden inplaats van die andere Geschiedenis-leraar, Rutte.
    Ìn z’n jeugd woonde hij daar bij Vreeuwijk, buurt Kerk H.Kruisvinding.
    De geestelijken bij die kerk komen nu uit Afrika, heb ik me laten vertellen ( omgekeerde missionering !)
    Dit zegt Gerard van vroeger:

    “Ik dacht: als ik oud ben, kom ik terug naar de stad. Nu is het zo veranderd. Andere gewoonten, andere godsdiensten. Als jongen bracht ik in Rotterdam-Zuid driehonderd kranten rond. De Maasbode, een katholiek dagblad. In die buurt woont geen Nederlander meer, laat staan een katholieke.
    Naar mijn overtuiging zijn de Nederlanders die daar woonden in de steek gelaten. Zij mochten de multiculturele samenleving uitvinden. En nu kunnen we er niet meer over praten. Je wordt meteen uitgemaakt voor racist.”……..

    (( wat hij enkele jaren terug op de TV zei bij Toen was Geluk heel gewoon;
    “toen waren er nog geen Marokkanen…”. was niet een slip-of-the-tongue, maar zei hij Express………………..))

    Like

   • Helena zegt:

    Paulzwueste: het jammere is dat Gerard Cox in het interview aangeeft dat wat hem betreft de PVV niet zou deugen! De PVV is nota bene de enige politieke partij die het gevaar van de islam(isering) durft te benoemen! Hoe krom!!
    Hierdoor lijkt dit interview, wat mij betreft, meer op promotie materiaal voor zijn theatertour waar geen PVV-ers welkom zijn. Dus: door de mand gevallen!

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Delamontagne.
    Natuurlijk heb ik er gewoond.
    Ik heb er niet alléén gewoond, ik ben er ook geboren!
    Ik ben dus een ECHTE Rotterdammer.
    Ik ben trouwens geboren in de nacht van 14 op 15 mei 1940 toen het centrum door die rotmoffen uit Rotterdam werd gebombardeerd, en onze Rotterdamse Helden-Mariniers de Duitsers op alle mogelijke invalswegen tegenhielden en de Duitse parachutisten van de Maasbruggen knalden.
    Ze kamen er niet in!
    Daarna heb ik er bijna 30 jaar gewoond.
    Zo zie je maar dat ik ’n ECHTE Rotterdammer ben.
    Dat kun je dus niet van iemand zeggen die er alléén maar ’n paar jaar gewoond heeft.
    Dan zijn we eigenlijk op dezelfde manier bezig als onze vervloekte politici die iedereen die niet deugt en niet wil werken plus ’n kleurtje heeft ’n nederlands paspoort toesturen en hem of haar Nederlander noemen.
    En je kunt het zéker niet zeggen van al dat lichtgetint tot zwart ongedierte dat momenteel onze dierbare stad bevuild.
    Hadden we onze Rotterdamse Mariniers maar weer terug.
    Dan was het probleem in een dag opgelost, en de stad weer van ons!
    Tussen haakjes, je vraag naar “Wat is volgens jou een echte Rotterdammer?” had ik in mijn eerste reactie al beantwoord, en als je Cox persoonlijk hebt gekend moest je al weten wat ’n èchte Rotterdammer is.
    Misschien beter lezen?

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Helena.
    Gerard mag zeggen wat hij wil, dat noemen wij vrijheid van meningsuiting, en als je dan ook nog je leven waagt door openlijk te verklaren dat al het getint tot zwart tuig kan oprotten als ze kritiek op ons hebben, dan deug je zeker en val je door geen enkele mand.
    Hij mag dat denken en inderdaad op de PVV is echt wel het een en ander aan te merken.
    Het zijn ook maar mensen maar we vechten wel voor hetzelfde doel.
    Hulde voor Gerard.

    En Wilders natuurlijk!

    Geliked door 3 people

 12. GT zegt:

  Driek,
  Het volk verliest zijn achting voor al dien lieden, die straks, bij dreigend gevaar, met Koninklijke haast, zich snellen naar verre oorden, waar zwaard noch kogel een bedreiging vormen.

  Maar waar ze zich in hun omgeving veilig achten zal het noodlot toeslaan, er zal jacht op hun gemaakt worden, dit kan niet uitblijven.

  Geliked door 3 people

 13. Tineke zegt:

  Mooi geschreven Heer Driek,mijn complimenten,
  al schrik ik niet meer van de inhoud.
  Het leven is ”lijden” veroorzaakt door de lamstralen die ons ”leiden”

  Geliked door 4 people

 14. Judge zegt:

  Onderschat ons niet, we weten meer dan we vertellen. We denken verder dan we uitspreken en constateren meer dan links zich realiseert….. het aftellen is begonnen.

  Geliked door 4 people

 15. M.A.L. Sion zegt:

  Toch wel, Driek. Het kan ondanks alles toch nog goed komen als ….. we ons van onze zetel verheffen, ons bewapenen en in Den Haag, regering en leden van de coalitie hun macht ontnemen.
  De macht is niet van hen. De macht is van het volk. Van ons dus. Die moeten we dus als ons rechtmatig bezit opeisen. Niet langer MISBRUIK van onze macht.
  Beste Driek. Houd op met de wanhoop uit te dragen. Wat we nodig hebben is een aantal DRIESTE lieden, die het voortouw nemen. Zo van het gehalte van die BLOKKADEFRIEZEN.
  Laten we ook een crowdfunding opzetten om onze toekomstige helden uit te rusten voor de strijd.
  malsion@orange.fr

  Geliked door 3 people

  • Tistochwat zegt:

   @ M.A.L. Sion 10 november 2018 om 15:42

   ons bewapenen

   Waarmee dan, en hoe?

   Wat we nodig hebben is een aantal DRIESTE lieden, die het voortouw nemen. Zo van het gehalte van die BLOKKADEFRIEZEN.

   Ja, en die worden dan zwaar gestraft.
   Zolang we niet met minstens 500.000 woedende, sterke, jonge burgers het rovershol bestormen, kan je het wel vergeten.

   Ik vind Driek realistisch.
   Alleen die ‘gezegende dagen’ zie ik niet zitten.
   Er is niets ‘gezegends’ aan.
   Maar het zal wel ironisch bedoeld zijn.

   Geliked door 2 people

   • delamontagne zegt:

    REALISTISCH is ook om dit ABSURD te vinden.
    Is dit ’t Hof van Louis XIV ? of Staatshoofd in de 20e eeuw ?
    * * *
    Dagboek kokkin: werken voor Beatrix en Claus was Hels…………….

    De incidenten rijgen zich volgens Michelle aaneen. De prins wil geregeld op het laatste moment iets anders eten – waardoor het reeds bereide diner letterlijk voor de zwijnen wordt gegooid – of bekritiseert achteraf het geserveerde.
    Het echtpaar komt zonder bericht niet of veel te laat aan tafel (waardoor de soufflé inzakt) of neemt onverwacht gasten mee. Ook eisen ze dat butler en kokkin, die inwonen op Drakensteyn, 24 uur per dag voor ze klaarstaan. Vrije tijd schiet er steeds bij in.
    ((…………..voor de zwijnen wordt gegooid ? ?
    En mevreuw zat dan met heur kerst-toespraak over de arme negertjes te zwetsen, die niet genoeg te eten hadden. ))


    Michelle Mastenbroek in de keuken van Kasteel Drakensteyn, 1963.

    https://www.telegraaf.nl/nieuws/2784772/dagboek-kokkin-werken-voor-beatrix-en-claus-was-hels

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ delamontagne 10 november 2018 om 21:29

    Daar zat ik vanavond ook naar te kijken, wat toevallig.

    Geliked door 1 persoon

  • Republikein zegt:

   Mal, geef es een startsein.

   Like

 16. Dat was Driek….kort en krachtig. Ik hoop dat we dit monster toch vroegtijdig terugdrijven ver voorbij onze grens. Nu het leger nog….als ze er zin in hebben.

  Like

 17. Harrie Vaes zegt:

  Het meest trieste van alles is….dat in de tweede wereldoorlog honderdduizenden soldaten….hun leven gegeven hebben voor onze vrijheid .
  De vrijheid die door hun inzet verkregen is….. En wat gebeurt er nu?
  Onze zogenaamde regeringsleiders met Rutte….Merkel en Macron voorop en natuurlijk de zatlap van de EU niet te vergeten…..en ook Timmermans niet…….zij allen…..pissen…. op de graven van de strijders van toen en verkwanselen de zwaar bevochten vrijheid…..door diep te buigen voor de barbaarse en moordlustige….. islam .
  Helaas…….die soldaten die toen streden voor onze vrijheid……zijn zoals nu blijkt….voor.niets gesneuveld.

  Geliked door 5 people

 18. leefbarbaar zegt:

  Basisschool uit Oss bezoekt moskeet??

  Like

 19. Yvonne zegt:

  Moet je die koppen van die jochies zien zo leuk om te zien hoe een mens zijn hoofd eraf wordt gehakt
  Die bolle met geel oranje kleurig shirt staat met zijn hand onder zijn kop heel geïnteresseerd te kijken ,die kijkt alvast hoe het moet
  Wacht maar tot ze groter zijn en in Europa lopen
  Pas weer een rotfoto gezien een schaap die in de deuropening stond te wachten op zijn beurt
  De hele vloer lag vol bloed arme dieren

  Geliked door 2 people

 20. kampersrene zegt:

  EEN MOORDENAARSVOLK…….klinkt dat niet beter….. EEN VROOM ISLAMVOLK

  Like

 21. Republikein zegt:

  Btw was een lekker inkoppertje voor Oranje.

  Like

 22. Helena zegt:

  Zoals altijd heeft u dit weer geweldig verwoord waarde Driek, mijn welgemeende complimenten 🙂 De foto zegt eigenlijk nog meer dan woorden en is zo confronterend en getuigt van zoveel gruwelijkheid en ontmenselijking dat je er onpasselijk van wordt, maar de ‘boven-ons-gestelden’ hebben er maling aan en zien het graag gebeuren dat het onwillige volk op deze manier de mond wordt gesnoerd!
  Ik troost me met de gedachte dat zij eens de dans niet zullen ontspringen en gestraft worden voor het verraad dat ons is aangedaan, zoals GT 10 november 14:50 treffend schrijft: ‘Maar waar ze zich in hun omgeving veilig achten zal het noodlot toeslaan, er zal jacht op hun gemaakt worden, dit kan niet uitblijven.’

  Geliked door 2 people

 23. Beste Driek, uw woorden zullen de machtigen in nederland wel bereiken maar zij zullen ze niet begrijpen. Hun gevoel van belangrijkheid en macht heeft hun gezonde verstand uitgeschakeld.
  Omdat er 150 machtsgeile mannen en vrouwen in de 2e kamer van nederland zitten met nog eens 75 van die baantjesgeile figuren in de 1e kamer, is elke poging van u om hen te bereiken middels de rede, tot mislukken gedoemd. Hen proberen op andere gedachten te brengen, is boter aan de galg. Hoewel het lijkt alsof die uitingen van uw mening niets opleveren, lees ik ze elke keer weer met plezier en zeg ik u, ga zo door want ook in het oude rome werd de mantra “Toch moet Carthago vernietigd worden” , eindeloos herhaald tot de senatoren overtuigd waren van het feit dat “Carthago toch vernietigd moest worden”.

  Geliked door 2 people

 24. Judge zegt:

  Een groot deel van hun tijd zal straks wel opgaan aan hun beveiliging. Zij kunnen bij Wilders in de leer gaan hoe dit aanvoeld.

  Like

 25. a van den Hoogenband zegt:

  Ben die linkse ratten al jaren zat.

  Like

 26. a van den Hoogenband zegt:

  ben me aan oriënteren Hongarije en zijn al vele voor mij gegaan ,zie de vluchtende Vlaming en Ned.
  Op de vlucht voor de islam

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s