Eis 7 jaar cel tegen vier Belgische Afrikanen die Nederlandse meisjes in Antwerpen verkrachtten

Screenshot_80

(Door: “The Edgy Veggie”)

In België heeft de openbare aanklager vandaag 7 jaar cel geëist tegen vier Belgen van Afrikaanse komaf. De smeerpijpen verkrachtten afgelopen maart urenlang om beurten twee Nederlandse vriendinnen uit Leiden die in België waren voor een ‘gezellig weekendje Antwerpen’.

Gezellig werd het dus allerminst. De meisjes (21 en 22 jaar oud) werden tijdens een feest in club Roxy gedrogeerd en door de Afrikanen meegevoerd naar het hotel waar de meisjes verbleven. De meisjes werden niet alleen urenlang verkracht, ze werden ook nog beroofd. Volgens één van de daders zouden hun weerloze slachtoffers wel een keer ‘stop’ gezegd hebben, maar omdat ze niet al te fel tegenstribbelden en de meisjes keer op keer in slaap vielen, gingen de Afrikanen toch maar verder met waar ze mee bezig waren.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Illegalen, Immigratie, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Vlaanderen, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Eis 7 jaar cel tegen vier Belgische Afrikanen die Nederlandse meisjes in Antwerpen verkrachtten

 1. rakkertje zegt:

  7 jaar cel om het leven van twee vrouwen stuk te maken ? ! … ze verdienen de doodstraf ! … en dan nog “de vier zijn in afwachting van hun straf onder voorwaarden vrijgelaten” … dat is het strafste van al … typisch Belgisch …

  Geliked door 2 people

 2. orelius zegt:

  Onze vrouwen en kinderen zijn aangeschoten wild in onze landen , als een volk dat laat gebeuren ben je het als volk niet meer waard verder voort te bestaan . Dan moet het inderdaad vervangen worden. Dat is gewoon een natuurlijk proces . Even goed doorlaten dringen links tuig .

  Like

 3. BertG. zegt:

  Hoe hadden de dames dan gedacht dat de avond zou eindigden, nadat ze eerst als krolse poezen om die gasten hebben heen lopen te draaien.
  Dat ze netjes met de taxi werden thuis gebracht.
  Dan hebben ze toch weinig opgestoken in hun afgelopen leventje.
  Klinkt misschien hard, maar ik heb geen medelijden meer met mensen die ze zelf opzoeken en dan ook nog drankjes aannemen van dat tuig.

  Geliked door 1 persoon

 4. ruud beijer zegt:

  Touw strop en kraan.

  Like

 5. Marc zegt:

  Extreem mager vonnis!

  Like

 6. Pietersen zegt:

  Laten we de zaken niet vertroebelen maar het beest bij de correcte naam noemen. Het zal zeker en vast gaan om Noord-Afrikanen ons wel bekend als Berberapen uit de Rif, Marokkaans tuig dus.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s