Geert Wilders/PVV

Screenshot_91

Onze cultuur wordt VERVANGEN door haat en geweld

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Geert Wilders, gezond realisme, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, PVV, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid. Bookmark de permalink .

21 reacties op Geert Wilders/PVV

 1. BertG. zegt:

  Het zou fijn zijn als Geert ook eens rekening hield met de wat oudere stemmer i.p.v. al dat popy jopy gedoe met zijn Engels.
  Volgens mij is het toch echt een Nederlandse partij waar die mensen op stemmen.
  Mensen zo als mijn ouders hebben werkelijk geen flauw idee wat hij hier nou mee bedoeld.
  De teksten op winkels of in bladen begrijpen ze ook helemaal niks van als het Engels is.

  Geliked door 1 persoon

 2. Ronald B zegt:

  Deze man heeft groot gelijk!!! Al het ongedierte komt hier gratis binnen en begint dan gedrag te vertonen wat ze in landen van herkomst nooit zouden doen en durven!!! Keer het tij!!! Stem PVV!!!

  Geliked door 2 people

 3. Ruud zegt:

  Zo is het en niet anders. Verzet is geboden.

  Geliked door 2 people

 4. Hovawart zegt:

  Een opmerkelijk feit is dat de gedoodverfde leiders van de linksche looney brigade een allesverzengende haat meedragen tegen de VS, daar passen de Islamietjes van Macron perfect bij.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Nou ja.
   Per slot vragen ze er om…!
   Laat ik nou ook eens de NL-politie citeren als ze geconfronteerd worden met de verkrachting van ’n blanke vrouw.

   Like

 5. Judge zegt:

  Onderschat ons niet, we weten meer dan we vertellen. We denken verder dan we uitspreken en constateren meer dan links zich realiseert….. het aftellen is begonnen.

  Geliked door 3 people

 6. Oeps zegt:

  Wilders.

  Het VN-migratiepact is een wurgcontract !!!
  Dit pact wordt ONZE ondergang !!!
  Het mag NIET getekend worden !!!

  Doe je best. Wij hebben op jou gestemd. Wij verwachten heel veel van je !!!!
  De tijd dringt. Haal Rutte vóór 11 december onderuit !!! Haal alles uit de kast en zet Rutte er bovenop !!! Veeg de vloer met hem aan !!! Laat hem alle hoeken van de kamer zien !!! Laat het kabinet in elkaar donderen !!! Maak kabaal !!! Mobiliseer de massa !!! Tover een stunt uit de hoge hoed !!! Het doel heiligt de middelen !!!

  Het gaat om ONS land, om ONS NEDERLAND, om ONZE VRIJHEID !!!
  Het is NU of nooit meer !!!

  Als Rutte in Marrakesh zijn handtekening zet, is het te laat !!! Dan is ONS NEDERLAND naar de kloten !!! Dan hebben WIJ geen toekomst meer !!! Dan is ONZE strijd verloren !!!

  Geliked door 4 people

  • Tineke zegt:

   @Oeps
   Met name de laatste alinea is waar.

   Maar welke motie ze ook indienen,ze krijgen bijna niemand mee.
   Dus,dat kunnen we hem niet kwalijk nemen.

   Hun zitten daar allemaal met maar 1 en dezelfde opdracht.
   het zogenaamde ”populisme” buiten de deur houden.

   De leden moeten de coalitie steunen,ook al zullen het er ongetwijfeld met Wilders eens zijn.
   En ze doen het graag…..daarvoor willen ze wel een beetje onzin leuteren,voor de interruptiemicrofoon.
   Het ”pluche” plakt lekker en wordt riant gehonoreerd .

   De huichelende smiechten!!

   Geliked door 2 people

   • Oeps zegt:

    @ Tineke (10 november 2018 om 16:23)

    Dames en Heren.

    “Het ”pluche” plakt lekker en wordt riant gehonoreerd”
    Maar daarvoor hebben we Wilders niet aan zoveel zetels geholpen.
    Wij verwachten heel veel van hem. Zeker nu het erom spant.
    We verwachten leiderschap !!!

    Een motie indienen is een ding, maar het effect is minimaal. Er is veel meer nodig !!!
    Ik mag aannemen, dat Wilders en alle PVV-leden in de Kamer inmiddels heel goed weten, hoe het een en ander reilt en zeilt in de Haagse achterkamertjes. En dat zij ook weten hoe ze de zaak op stelten kunnen zetten. En dat ze ook weten, waar de zwakheden van het kabinet zitten. Ik mag ook aannemen, dat zij ook heel goed geïnformeerd zijn over allerlei zaakjes, die het daglicht niet kunnen verdragen. Wel doe er wat mee !!! Het een en ander zou bijvoorbeeld kunnen lekken. Het zou in de Kamer publiekelijk onder de neus gewreven kunnen worden. Het zou ook kunnen worden aangedikt. Ze zouden de beerput open kunnen trekken en de stank verspreiden. Het is nu geen tijd, om de gentleman uit te hangen met een mooi pak en frivool kapsel. Nee, het is nu tijd om de mouwen op te stropen. Nu is niets meer te vies, om aan te pakken. Het doel heiligt de middelen !!!

    Pak Rutte bij zijn lurven, trek hem uit de kast en zet hem er bovenop !!! Laat hem alle hoeken van de Kamer zien en veeg de vloer met hem aan !!! Laat hem zweten. Was hem de oren !!! Gooi hem in zijn eigen beerput en laat hem spartelen !!!

    Mobiliseer de massa !!! Tegen de massa kan Niemand op !!! Haal bejaarden met scootmobielen en moeders met kinderwagens naar Den Haag. Wie durft daartegen op te treden ???

    De tijd dringt !!! Het is nu erop, of eronder. Er is niets meer te verliezen. Het is alles of niets !!! Als Rutte in Marrakesh gaat tekenen is sowieso alles verloren.

    Rutte heeft 2 dagen voor de verkiezingen een smerige stunt met de Turken uitgehaald. Wat let Wilders, om Rutte met gelijke munt, of nog wat erger, terug te betalen ???

    Wilders, doe rap je huiswerk !!! Get organized !!! And get the job done !!!
    Het kabinet moet vallen !!! Er mag in Marrakesh niet getekend worden !!!

    Geliked door 1 persoon

   • Tineke zegt:

    Ja,das ook allemaal waar.

    Like

  • Roni zegt:

   Oeps, ik begrijp je onrust helemaal maar……….Geert kan niet toveren. Die Nederlanders moeten pepers in hun …. gestopt worden willen ze misschien overeind komen en dan nog. We maken het toch bijna elke dag op straat mee: men durft een hondenbezitter op straat wel aan te spreken voor het gepoep van zijn hond maar als men iets ziet van de allochtonen wat niet kosher is dan zien ze opeens niets of kijken zogenaamd op hun mobiel of weg.
   Dit komt niet meer goed zonder bloedvergieten vrees ik. We zijn verkocht, letterlijk en figuurlijk.
   Amen, er moet verandering komen…..

   Geliked door 3 people

   • Oeps zegt:

    @ Roni (10 november 2018 om 16:32)

    Dames en Heren.

    Wilders kan inderdaad niet toveren. Maar er is wel een heleboel, dat hij wèl kan doen. Zie mijn bovenstaande commentaar @ Tineke (10 november 2018 om 16:23).

    Wij hebben massaal op WIlders gestemd. Ondanks een vrij matte campagne werd de PVV daardoor toch nog de 2e grootste partij van NEDERLAND. Maar in plaats van op zijn strepen te gaan staan, liet Wilders zich in een cordon sanitair drukken.

    Nu hebben we de poppen aan het dansen. Op 12 december dreigt Rutte in Marrakesh het VN migratie-pact te gaan tekenen. Met die handtekening wordt onze toekomst bezegeld. Dat is de zelfmoord van ONS NEDERLAND. Dan zijn wij aan de grillen van de duivel overgeleverd. Willen we dat ??? NEE natuurlijk !!! Dan zal er op hele korte termijn iets groots moeten gebeuren. Met een slappe motie indienen en daarna overgaan tot de orde van de dag, red je het niet. Er is dus werk aan de winkel. Er is een flinke klus te klaren.

    En Wilders is momenteel de enige, die deze klus kan klaren. Dit is geen klus voor een dandy-gentleman. Nee, hiervoor moeten de mouwen worden opgestroopt en je niet bang zijn, om vuile handen te krijgen. Wilders zit in de politiek. Hij zit dicht bij het vuur. Hij weet, waar de achterkamertjes zijn en wat daar bekokstoofd wordt. Hij kent ook de zaken, die het daglicht niet kunnen verdragen. Hij kan ervoor zorgen, dat de beerput gaat lekken.

    We hebben onlangs gezien, wat er met Pechtold gebeurde toen de beerput open ging. Dat spelletje kan nog een keer gespeeld worden. Laat het gerust gaan stinken op het Binnenhof en daar buiten.

    De tijd dringt. Als Rutte over een maand tekent, is het te laat !!! Dan is er voor ONS NEDERLAND geen toekomst meer. Daarom moet er NU gehandeld worden. Het is nu of nooit meer. Het is alles of niets. Het doel heiligt de middelen !!!

    Er is nu werk aan de winkel. Wilders moet zijn mouwen opstropen en laten zien wat hij kan !!! En wij dienen hem met ons allen te steunen en te helpen !!! We moeten geen “ach en wee” roepen, maar alles uit de kast halen, om de strijd te winnen !!! Rutte moet gestopt worden !!! Als we er allemaal onze schouders onder zetten, kan Wilders wèl toveren !!!

    Geliked door 1 persoon

   • Judge zegt:

    Tijd om de wapenkamers en munitiebunkers te plunderen, voordat de sleutel hiervan in moslimhanden komt. Bezoek ook de wapenfabrikanten en laat vooral ook wapens uit het ‘Oostblok’ komen. En dan doorpakken bij overgave. Wij maken geen krijgsgevangenen!!

    Like

 7. Amsterdamse burgers gaan protesteren want we gaan sociaal achteruit.
  Ik zal dit zeggen: met het verdwijnen van de democratie is ook ons sociale klimaat verdwenen.

  Geliked door 1 persoon

 8. Elisah zegt:

  Hij heeft gelijk,
  https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/4480781/terreurverdachte-noemde-pride-amsterdam-als-mogelijk-doelwit

  Verijdelde aanslag
  Terreurverdachte noemde Pride Amsterdam als mogelijk doelwit

  Het vermeende terroristische netwerk dat eind september in Nederland werd opgerold, keek naar Pride Amsterdam als mogelijk doelwit. De opgepakte hoofdverdachte heeft tegen een politie-infiltrant gezegd dat hij tijdens de Pride een aanslag wilde plegen. Dat blijkt uit onderzoek van RTL Nieuws, gebaseerd op meerdere bronnen.

  Like

 9. guusvelraeds zegt:

  Wat raar. Laat mij altijd gedacht hebben dat onze cultuur vervangen wordt door het geloof van de vrede. Nog even en we weten sowieso het verschil niet meer😣.

  Like

 10. Elisah zegt:

  Ondertussen,
  http://xandernieuws.punt.nl/content/2018/11/Officile-statistiek-VN-en-EU-vinden-dat-Nederland-nog-8-miljoen-migranten-kan-opnemen

  Officiële statistiek: VN en EU vinden dat Nederland nog 8 miljoen migranten kan opnemen

  Om bevolkingsgroei Afrika en Azië op te vangen: Verenigde Naties willen dat Europa 3,5 miljard migranten opneemt, de VS zelfs 8 miljard – Eén ‘herverdeelde’ migrant kost Nederland jaarlijks € 18.000,-, hoogste bedrag van de EU

  Huidige aantal inwoners: ruim 17 miljoen. Capaciteit, volgens een VN/EU studie uit 2010: ruim 25 miljoen. Ons kleine landje, dat al één van de dichtstbevolkte ter wereld is, zou daarom nog zo’n 8 miljoen migranten moeten opnemen, want de natuurlijke aanwas is verwaarloosbaar klein. Volgens dezelfde statistiek kunnen er bijna 20 miljoen mensen in België worden gepropt, wat 9,5 miljoen migranten erbij betekent. En de 80 miljoen inwoners van Duitsland, dat kunnen er volgens de VN en EU met gemak bijna 275 miljoen worden. (2)

  Like

 11. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Hij mag het wel niet zeggen, maar ’t is on-ontkenbaar waar
  en met de schuld bij Wilders leggen komt dit laf Gezag niet klaar,
  gewoon de zuivere waarheid, zonder fraai cadeau-papier
  en WIJ zijn die het verdienen, want ’t boeit ons nog steeds geen zier…
  .
  Jasterke
  .

  Like

 12. Jan zegt:

  Geert Wilders prijst Glazov’s “Jihadist Psychopath”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s