Kathedraal van Mechelen: Morgen zal voor het eerst de muezzin tot het islamitisch gebed oproepen

Screenshot_110

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

Volgens het doorgaans goed geïnformeerde traditionalistische internetmagazineKatholisches.infozal in de Sint-Romboutskathedraal in Mechelen (foto) van de katholieke primaat van België morgen (11-11-2018) voor het eerst de oproep van de muezzin tot het islamitisch gebed klinken.

philosophia perennis

De première zou goed verborgen zijn ondergebracht in een onschuldig klinkend “concert voor de vrede”, een “groot herdenkingsconcert voor de slachtoffers van de Eerste Wereldoorlog van de componist Jenkins”. Verantwoordelijk voor deze volgende stap in de islamisering van België is de in 2015 door paus Franciscus benoemde kardinaal van Mechelen-Brussel, Jozef De Kesel.

Plannen van de “Danneels-maffia”?

Hierover “Katholisches.info”: “De Kesel was al in 2010 de wenskandidaat van de voormalige aartsbisschop Godfried Danneels. Paus Benedictus XVI. gaf echter de voorkeur aan de toenmalige bisschop van Namen, André-Joseph Léonard, om de progressieve koers van de kerk in België te corrigeren.

Danneels was lid van de interne kerkelijke geheime kring van Sankt Gallen, die de verkiezing van paus Franciscus plande en organiseerde. De leden van de door kardinaal Carlo Mario Martini S.J. in de jaren-90 opgerichte geheime kring noemden zichzelf “de maffia”.

Dan somt het internetmagazine een hele lijst wandaden van de nieuwe kardinaal-primaat op, die aantonen dat hij helemaal een man van de nieuwe kerk onder paus Franciscus is, die niet al teveel gemeen meer heeft met het katholicisme.

Een desbetreffend plan werd in het aartsbisdom Keulen in 2017 gestopt

Daarom is er weinig hoop dat men de première nog kan stoppen. Zo´n stopzetting is echter niet onmogelijk: Jenkins´ “Mis voor de vrede” werd in 2017 al eens eerder opgevoerd in de Sint Laurentius in Wuppertal:

“Ook daar zou de oproep van de muezzin moeten klinken. Daar verzette zich echter het generaal-vicariaat van het aartsbisdom Keulen. Na overleg met Jenkins werd de oproep van de muezzin weggelaten en in de daarvoor geplande tijd een stilte ingelast. Misschien kan op deze wijze ook in Mechelen de roep op deze manier nog verhinderd worden”, aldus “Katholisches.info”.

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, België, Brussel, Christendom, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, katholieke kerk, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, nieuw fascisme, Pacifisme, Paus Franciscus, political correctness, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

47 reacties op Kathedraal van Mechelen: Morgen zal voor het eerst de muezzin tot het islamitisch gebed oproepen

 1. Thoth zegt:

  Yep, het betekent hun ondergang… geen cultuur meer. alleen de koran, mo en de jihad + allerlei misvormingen, zoals minimaal 4 dames per man, genitale verminking, hoofddoeken, homo die doodgeslagen worden, slaven, andere religies die doodgeslagen of vervolgd worden, etc.

  Leuk hoor….

  Like

 2. Ruud zegt:

  Een ziekelijke kortzichtigheid die de zwakste geesten als eerste treft.

  Geliked door 1 persoon

 3. Jean zegt:

  Hopelijk verlaat iedereen dadelijk die kerk als die achterlijke zijn/haar klep opentrekt ten voordele van die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse zwijnerij.
  Typisch dat je steeds de grootste huichelaars in die sekteclub tegenkomt, kijk maar naar die van Rome in die vrouwenkleding….

  Geliked door 3 people

 4. Ruud zegt:

  Geloven is prima; goedgelovigheid is dodelijk!

  Geliked door 3 people

 5. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Gaan we hier ook richting Aya Sofia??? Die verderfelijke christenleiders laten zich steeds meer in de NSB/Nazi kaart kijken.

  Geliked door 1 persoon

 6. Bastiaan2000 zegt:

  Dit kan niet waar zijn, dit is de enige onvergeefbare zonde; zich keren tegen de heilige geest.
  We weten nu zeker aan welke kant de paus staat en vele van zijn helpers.

  Geliked door 1 persoon

 7. In deze videoclip geeft een jongere Afrikaanse man instructies aan zijn landgenoten over waarom ze zich in Europa moeten vestigen:”Laten we Europa uit Europeanen halen, die te dom zijn om zichzelf te verdedigen. Ze geven er de voorkeur aan om vrouwen en dochters te verkrachten in plaats van ze nazi’s te noemen, “merkt de vermeende migrant op in deze videoclip….https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=TvL_QsBYgf0

  Like

  • Henk der Niederlánder zegt:

   En zegt deze Afrikaan dan iets wat niet klopt dan.
   De indoctrinatie is hier inderdaad zo ver doorgedrongen dat hij deze feiten kan benoemen en in de meeste gevallen nog gelijk krijgt ook.
   Helaas is het zo ver gekomen dat een vader inderdaad zijn dochter laat verkrachten en daar verder niks mee doet omdat hij anders in plaats van de dader zich mag komen verantwoorden voor de rechtbank.
   Uiteraard bevestigen uitzonderingen de regel, maar van de uitzonderingen kan Ik er maar een benoemen en dat is de Duitse moeder die de verkrachter in de rechtbank dood schoot met het gevolg dat zij jarenlang achter de tralies verdween.

   Geliked door 3 people

 8. Pietersen zegt:

  Ik begrijp het. De islamieten hebben Belgïe bevrijdt en de Duitsers verslagen in de Eerste Wereldoorlog.

  Like

  • fleckie zegt:

   Bedoelt u het FRANSE VREEMDELINGENLEGIOEN, waar o.a. ‘getinten! een klein gedeelte van vormden. ( misschien is enigszins. bekend,? dat de FRANSEN in een bepaald jaar, ( 1923?) inclusief met hun VREEMDELINGENLEGIOEN in het RUHRGEBIED …’marcheerden’, …….( WIEDERGUTMACHUNG?, SCHULDEISERS?)( vandaar dat er onder het …HITLER-regime …’getinten’. werden gesteriliseerd !)

   Like

 9. BertG. zegt:

  Een primaat is toch een aapachtige.
  Dat heb ik nou altijd al gedacht van die kerkgangers, dat ze nooit veel hoger zijn gekomen dan het verstand van een aap, anders begin je er niet aan.
  Dat ze niet zo slim waren, dat had ik al begrepen.
  Anders haal je geen mossels in je tent binnen die dan ook nog roepen dat er maar 1tje bestaat.

  Geliked door 2 people

 10. Elly zegt:

  In 2014 was er ook zo’n concert on Spiers. Notabene in een kerk waaraan de naam van de hervormde Luther verbonden was. Heidi Mund stond op. https://m.youtube.com/watch?v=BqWUZSNrVcE

  Like

 11. Asgard zegt:

  Ach ja Brussel,….wonen daar nog Belgen???

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Asgard.
   Mag ik je er op wijzen dat “Belgen” niet bestaan…?
   In België wonen geen Belgen maar Vlamingen en Wallonen.
   In Brussel wonen Brusselaars.
   De overkoepelende politieke staat heeft de naam: “België” maar niemand stoort zich er aan.
   Alléén alles wat politiek van geld wordt voorzien, maar dat zijn er maar ’n paar duizend op ’n inwoneraantal van ca 11 miljoen, verraad de werkelijkheid.

   Nederlanders hebben een mening over ’n staat die in feite niet bestaat, zonder dat ze de werkelijkheid kennen.
   Typisch.
   Meestal zijn dat voetbaldeskundigen of commedianten met ’n hazenlip!

   Geliked door 1 persoon

 12. Jan zegt:

  Jozef De Kesel is een islamiseerder, ofwel NSB’er:

  De Kesel: “Islam integreren in onze samenleving”
  Dé grote uitdaging voor de islam in Europa is om zich te integreren in onze moderne samenleving. Dat zegt kardinaal Jozef De Kesel op Kerstmis in de studio van VTM NIEUWS. “Zij zijn het gewoon om te leven in een cultuur die zelf de moslimcultuur is. De uitdaging voor hen is om dat te doen binnen de grenzen van de katholieke cultuur.”

  https://www.hln.be/nieuws/binnenland/de-kesel-islam-integreren-in-onze-samenleving~a9a89afc/?referer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F

  Jozef de Kesel: de kardinaal van de islam

  https://pallieterke.net/2016/12/jozef-kesel-kardinaal-islam/

  zie ook:
  Aartsbisschop De Kesel: “God is gekomen onder de vorm van een vreemdeling die niet ontvangen wordt”
  https://ejbron.wordpress.com/2015/12/26/aartsbisschop-de-kesel-god-is-gekomen-onder-de-vorm-van-een-vreemdeling-die-niet-ontvangen-wordt/

  Geliked door 1 persoon

 13. Cathja zegt:

  Dit is een voorbode van wat er de komende tijd nog meer staat te gebeuren in de katholieke kerk in België. Het verval is al een tijd aan de gang, maar met het binnenhalen van de islam in de kerk zal het proces van islamisering eens zo snel gaan. Een terugkeer lijkt onmogelijk, als je leest welke figuren het daar voor het zeggen hebben.

  De moslims knijpen de handen dicht van geluk; geen oorlog is er nodig om Europa onder de knie te krijgen. Het loopt gesmeerd.

  De christenen hebben dit aan zichzelf te danken, omdat er veel te weinig verzet komt van hun kant. Deze kathedraal wordt misschien ooit wel een moskee. Een grotere belediging van het christendom is nauwelijks denkbaar.

  Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Cathja.
   Stop aub met dat doordrammen.
   Je slaapt er zelf waarschijnlijk niet van.
   Het Westen heeft ’n wèrkelijke confrontatiemet die vervloekte islam nodig om tot een grote volksbeweging te komen, niet de gladde paplepel waarmee de politici het brave decadente volk al decennia misleiden.
   Probeer te analyseren en de realiteit te zien i.p.v. altijd de doemviool te bespelen.

   Like

   • Cathja zegt:

    @paulzwueste op 10/11 om 17:58

    Doordrammen? Ik heb gewoon mijn ogen open en zie wat er gebeurt. Ik steek mijn kop niet in het zand. Tal van voorbeelden zijn er te noemen waaruit blijkt dat de islamisering van Europa/de wereld gesmeerd loopt.
    En ik herhaal het nog maar eens (op het gevaar af dat je me een bulldozer gaat noemen) dat de christenen massaal in verzet (hadden) moeten komen. Alles wat christelijk is zullen we moeten inleveren, tot kerken aan toe. Let op mijn woorden.

    En ik speel geen doemviool. Ik ben niet muzikaal genoeg.
    Toch een fijne dag, Paul. Ik hoop dat je goed geslapen hebt, ondanks het wereldgebeuren.

    Like

  • Jean zegt:

   Cathja, die katedraal wordt weldra een mosselkeet? Dat wordt ze niet maar dat is ze al met eikels a la die (k)ezel.

   Like

 14. koddebeier zegt:

  De ondergang van het Westen !

  Like

 15. Elisah zegt:

  Binnenkort afgelopen met franciscus?
  http://xandernieuws.punt.nl/content/2018/11/Machtstrijd-Vaticaan-paus-Franciscus-wordt-tot-aftreden-gedwongen

  Machtstrijd Vaticaan, paus Franciscus wordt tot aftreden gedwongen’

  Volgens Italiaanse bronnen die vertrouwd zijn met het Vaticaan loopt de aanhoudende machtstrijd om de toekomst van de Katholieke Kerk naar een climax, en zou paus Franciscus mogelijk al binnen enkele weken tot aftreden worden gedwongen. Franciscus stuit op groeiend verzet vanuit met name traditionele katholieke geestelijken, die zijn koers veel te globalistisch en liberaal vinden. Sturende hand achter de opstand zou de voormalige paus Benedictus XVI zijn.

  Geliked door 2 people

  • Cathja zegt:

   @Elisah

   Het is te hopen dat de huidige paus binnenkort het veld moet ruimen. Hij heeft de R.K. kerk niet alleen, maar heel het christendom grote schade toegebracht.
   Ook zijn openlijke vlijerij met de islam bevalt velen niet. Zelfs de jongeren hebben zware kritiek op Franciscus. Dat zegt toch wel iets.

   Ik hoop dat er nog iets te redden valt, maar ik vrees dat het onkruid al zó wijd verspreid is dat er geen redding meer mogelijk is. Velen hebben de kerk verlaten en zie die maar eens terug te krijgen.

   Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Kijk.
   Dit is ècht belangrijk nieuws!
   Dank je Elisah.

   Like

 16. Republikein zegt:

  Vieze kliek, pedo’s, komen normaliter niet aan de bak.

  Like

 17. Metten zegt:

  Voor een kleine katholieke kerk, Sint Willibrorduskerk , behorend tot een onooglijk gehucht van de gemeente Brecht, Overbroek, in de provincie Antwerpen staan sinds enkele maanden voor het kerkplein vijf merkelblokken vast verankerd in de grond. Uitgerekend de Katholieke Kerk gaat imams laten oproepen tot het gebed. Ook in de Sint Romboutskathedraal in Mechelen zal zo ’n mis opgedragen worden.

  Like

 18. BertG. zegt:

  Waar stond de eerste moskee in Europa en komt er een derde wereldoorlog ? (video)
  De eerste moskee die in Europa werd gebouwd en tot 1929 bleef staan , stond in het DUITSE Wunsdorf.
  http://www.geennieuws.com/2018/11/waar-stond-de-eerste-moskee-in-europa-komt-er-een-derde-wereldoorlog-video/

  Ze waren er dus al vroeg bij in Duitsland.

  Geliked door 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   Een van de aller/aller eerste moskees stond in Ridderkerk, vlakbij waar ik heb gewoond.
   Van de islamitische Molukkers, geen kwaad woord over hen.
   Dat was in die tijd nog Groot nieuws in NL, krant TV etc.
   Daarna ging ’t sneller en sneller.
   Als ik nu jullie reacties uit NL lees barst ’t er van de moskees.

   Like

   • BertG. zegt:

    Als het klopt, dan zouden er ongeveer 500 haathutten hier zijn.

    Geliked door 1 persoon

   • delamontagne zegt:

    Ja dat lees is dan her en der.
    maak ’t zelf niet mee.
    Zie er hier Niet één. Zou me dood ergeren aan die kerels in witte lakens en vrouwen in zwarte kolenzakken.
    IEDEREEN DIE DIE ACHTERLIJKHEID GOEDPRAAT IS GESTOORD.

    Like

 19. boorzalf zegt:

  Avi’s (Avi Lipkin voormalig Israëlisch militair en politicus) ideologie van het christendom t.a.v. de islam is in een paar woorden als volgt samen te vatten:

  – De God van de Islam is de antagonist of tegenstander van de Joodse en ook van de christelijke God.
  – Tussen Jodendom en Christendom enerzijds en de islam aan de andere kant bestaat een absolute en meedogenloze kloof.
  – De Joden moeten Jezus als Messias aannemen.
  – Terwijl de joodse en de christelijke God houdt van alle mensen, haat Allah alle mensen.
  – De Mahdi, de messias van het mohammedanisme, is er op uit de Joden als mensen van de zaterdag en de christenen als mensen van de zondag te vermoorden, en vervolgens de moslims tegen elkaar op te zetten.
  – Allah is Gods tegenstander, wat betekent dat hij de duivel zelf is.
  – Daarom wordt ook van de minaretten geroepen, dat Allah groter is (groter dan de God van de Bijbel) – en alleen satan beweert dat.
  Vanaf de minaretten moet steeds opnieuw deze officiële gebedsoproep klinken.
  – Het volgende stadium wordt de vraag dat aan iedereen de sharia (het meest discriminerend voor vrouwen) wordt opgelegd, dus aan de hele samenleving
  – De islam is één grote psychose.
  – Als de rest van de wereld de islam niet verbiedt, zal het mohammedanisme er voor zorgen dat alles wat niet-islamitische is verboden wordt.
  (tekst bijbels optiek)

  Door de islam de kerk binnen te laten graaft het christendom zijn eigen graf.

  Geliked door 1 persoon

 20. Wijze van Zion zegt:

  Er is in dezen geen verschil met het luiden van de doodsklok…..

  Like

 21. kampersrene zegt:

  En de pastoor was blij …..eindelijk terug een volle kerk ! Maar hij maakte een onvergefelijke fout Hij beklom zijn preekstoel om ze allemaal welkom te heten. hij begon met het maken van een kruisteken ….In de naam van de vader ….de zoon en den heilige geest….amen ….en de kerk liep leeg….Het is nu afwachten op de goedkeuring van zijne heilige hypocriet oei de gelovigen moeten mij verontschuldigen …Ik bedoelde De Paus om het kruisteken te veranderen opdat onze getaande broeders zich niet meer beledigd zouden voelen “”” In de naam van Allah …zijn profeet…en de gelovigen ….Akbar

  Like

 22. Egmont zegt:

  Niet in Brussel, wel in de St. Romboutskathedraal te Mechelen. Lees: http://www.golfbrekers.be/we-passen-ons-aan-68/

  Like

 23. Jules Vismale zegt:

  Een goede raad en een oproep voor iedereen die daarginder in Mechelen woont en overwegend christelijk en katholiek is: blijf in godsnaam daar voorgoed weg bij die kerk vol met die kerkvorsten die gewoon een bende huichelaars, overlopers, islam-aanhangers en blauwe jakhalzen zijn!!!!!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s