Nu maken ze hem echt kapot: Maaßen dreigt tuchtzaak

Screenshot_95

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

De Duitse minister van Binnenlandse Zaken, Horst Seehofer (CSU), vindt het ontslag van Hans-Georg Maaßen niet voldoende. Volgens krantenberichten wil hij nu ook een tuchtzaak aanspannen tegen de oprechte voormalige chef van de Binnenlandse Veiligheidsdienst. Daarvoor krijgt hij applaus van de deskundige Binnenlandse Zaken van de SPD, Burkhard Lischka.

philosophia perennis

Wat is het verschil tussen een linkse en een rechtse? Als de tegenstander al op de grond ligt, zal de rechtse zichzelf als winnaar beschouwen en proberen de tegenstander naar zijn kant te halen om hem te vergeven. De linkse daarentegen kent in de regel alleen maar haat, en genade en barmhartigheid zijn hem volledig vreemd. Daarvoor bestaan talrijke voorbeelden uit de jongere geschiedenis. En dat is nu opnieuw zichtbaar in de zaak Maaßen.

Gebod tot matiging bij politieke uitlatingen

Jouwatch” bericht: “Voormalige chef van de Binnenlandse Veiligheidsdienst Hans-Georg Maaßen dreigt na verplicht vervroegd pensioen volgens een krantenbericht een tuchtzaak.

Minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer (CSU) zou de aanspanning van zo´n procedure onderzoeken, schrijven de kranten van het “Redactienetwerk Duitsland” onder verwijzing naar veiligheidskringen. Volgens hen zou concreet onderzocht worden of Maaßen het gebod tot matiging bij politieke uitlatingen geschonden zou hebben.

Maaßen zou naar men zegt op 24 oktober persoonlijk opdracht aan een medewerker hebben gegeven om het manuscript van zijn omstreden toespraak voor de “Berner Club” op het intranet van de Duitse binnenlandse Veiligheidsdienst te plaatsen, berichten de kranten verder.

Links-radicale krachten in de SPD

In deze toespraak, gehouden op 18 oktober in Warschau tegenover de chefs van Europese geheime diensten, sprak Maaßen o.a. van “Duitse mediamanipulatie”, een “nieuwe kwaliteit van valse berichtgeving” en “links-radicale krachten in de SPD”. De Duitse vluchtelingenpolitiek noemde hij “naïef”.

Daarop werd Maaßen maandag jongstleden door Seehofer met vervroegd pensioen gestuurd. De deskundige Binnenlandse Zaken van de SPD, Burhard Lischka, zei tegen de kranten het te begroeten dat het ministerie van Binnenlands Zaken de aanspanning van een tuchtzaak zou onderzoeken:

“Want vanuit het oogpunt van de SPD heeft Maaßen duidelijk het aan ambtenaren opgelegde gebod tot matiging bij politieke uitlatingen geschonden”, aldus Lischka.

Het is gedaan met deze republiek

Hier moet een voorbeeld gesteld worden. Het kan immers niet zo zijn dat iemand op dit politieke niveau kritiek uit. Misschien echter zouden ze Maaßen niet al teveel moeten tergen.

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, christendemocraten, demoniseren, Desinformatie, dictatuur, Duitsland, Elite, establishment, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, Merkel, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

16 reacties op Nu maken ze hem echt kapot: Maaßen dreigt tuchtzaak

 1. Elisah zegt:

  Ik zou zeggen: Kerel, gooi alles eruit en schrijf een boek over de wantoestanden, schijt ze in hun bek, want kapotmaken doen ze je toch, dus leur lekker de hele santekraam mee de afgrond in.

  Geliked door 5 people

 2. koosv8 zegt:

  Ga niet langs start, ga meteen door naar de AFD!! U en waarschijnlijk nog veel meer,, hoge functionarissen,, zouden die stap moeten maken om het volk te laten zien dat de REST FOUT ZIT, EN NIET DE AFD.

  Geliked door 3 people

 3. Aegolius cs zegt:

  Het wordt bijna onmogelijk Seehofer te volgen in dezen. Was het niet dat Maassen zelf zei mogelijk adviseur te willen worden van Seehofer?!

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Het geweldige voordeel, dat veel te vaak vergeten wordt, is dat je eindelijk datgene bent geworden wat je je in je jeugd al wilde worden.
   De een wilde brandweerman of piloot zijn, maar jij wordt door de overheid als erkende racist benoemt.
   Compleet met koperen naamplaatje in de eerste vijf banken rechts in de kerk.

   Like

 4. Jan zegt:

  De rode maffia verliest aanhang en dus had Burkhard Lischka in juli bedacht dat geestelijk gestoorden ook mogen stemmen, is hun recht en dit niet toestaan is een ONACCEPTABELE discriminatie
  ….
  Die Angst sitzt den Altparteien im Nacken, trieft ihren Vertretern aus allen Poren und nun beginnt ganz offensichtlich das wilde Rudern und Strampeln: Nur oben bleiben, ist die Devise, egal wie
  ….
  http://www.pi-news.net/2018/07/groko-braucht-waehler-geistig-behinderte-sollen-waehlen-duerfen/

  Like

  • paulzwueste zegt:

   En dat is wat er van komt.
   Vrouwen mogen zichzelf al decennia lang aanbieden als minister van defensie en beslissen over abortus of dood of leven.
   Mannen die er niks van hebben en er niks van krijgen mogen ook stemmen.
   En dan hebben we het nog niet over dat dat nagemaakte Nederlander-spul dat in werkelijkheid vurig Turks of marokkaan zijn en blijven en Nederland als vloermat gebruiken.
   Nou komt de klap op de vuurpijl, geestelijk gestoorden die decennia geleden moesten worden verzorgd in tehuizen maar nu gewoon vrij mogen trouwen en gezinnen stichten gaan bepalen wie er mag blijven leven en wie er geliquideerd moet worden.
   Want dat zit er aan te komen als je iedereen die nog beweegt ’n rood potlood in z’n/haar mond geeft en aanwijst waar hij/zij op moet krassen.

   Geliked door 1 persoon

 5. Ruud zegt:

  Alleen de 100% volledige waarheid kan hem redden!

  Geliked door 1 persoon

 6. Thom zegt:

  Maassen staat zo vast in zijn schoenen en weet blijkbaar zoveel dat hij gewoon weigert het genadebrood van Merkel, Seehofer en Pipi Langkous Nahles te eten.
  Maassen is een held.

  Nahles als Pipi Langkous:

  Like

 7. guusvelraeds zegt:

  Misschien zouden ze Maassen niet al te veel moeten tergen.

  Misschien nog te weinig, want kan kan Maassen nog allemaal vertellen als de dijk van opgedrongen en afgedwongen politieke correctheid gaat breken.

  Like

 8. droevige mof zegt:

  Het hele spektakel herinnert me aan de gekke acties van de DDR leiderschap in het laatste jaar van hun voortdurende verval.

  Geliked door 1 persoon

 9. Jules Vismale zegt:

  Gaat Horst Seehofer anders ook nog proberen om een (linkse) rechter van het kaliber Roland Freisler ter tonele te roepen die Hans-Georg Maaßen moet gaan uitschelden in de rechtszaal en misschien wel ter dood gaat veroordelen? Laat Seehofer maar gewoon heel ver op de grote stille heide valse liedjes gaan zingen over zijn gedroomde multiculturele samenleving die zo mislukt is als de pest!

  Geliked door 1 persoon

 10. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Die Maassen lijkt me niet de man, die met zich laat spelen. Waarschijnlijk weet hij een heleboel van veel Moffen, die denken, dat ze alles mogen. Als Maassen echt gaat praten, zouden ze dat wel eens heel erg vervelend kunnen gaan vinden.

  Ik ben ook benieuwd, hoe het personeel van de veiligheidsdienst gaat reageren. Ze zouden wel eens loyaler aan Maassen kunnen zijn, dan Seehofer denkt. Als ambtenaren dwars gaan of puinhoop maken, krijgen bestuurderen het heel erg moeilijk.

  Als ik Seehofer was, zou ik maar een toontje lager zingen. Het zou zo maar kunnen gebeuren dat niet Maassen, maar Seehofer zich voor tuchtzaken moet verantwoorden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s