Szijjártó: “Migratiepact” is volksverraad

Screenshot_109

Heinz-Christian Strache en Péter Szijjártó.

(Vertaling: E.J. Bron)

Het migratiepact van de Verenigde Naties staat gelijk aan een “verraad aan Europa”, omdat het plan “in conflict staat met de belangen van de mensen”, zei de Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken, Péter Szijjártó, afgelopen woensdag tijdens een gezamenlijke persconferentie met de Oostenrijkse vicekanselier Heinz-Christian Strache.

Mitteleuropa

Szijjártó hield voet bij stuk dat het pakket een “ernstig gevaar” voor Europa zou vormen, dat erop gericht is illegale immigratie als fundamenteel mensenrecht te legaliseren, en zei dat Hongarije tijdens de algemene Vergadering van de VN volgend jaar tegen het voorstel zou stemmen. Szijjártó feliciteerde Oostenrijk ermee het pact niet ondersteund te hebben. De minister van Buitenlandse Zaken verzocht Oostenrijk om ondersteuning om een legale grensoverschrijding tussen de beide landen te garanderen.

Strache zei dat Hongarije in 2015 door de bescherming van de Schengen-grenzen een voorbeeld aan de Europese Unie gesteld zou hebben. Hij voegde er aan toe dat hij het “Soros-Sargentini-rapport” als ongeldig zou beschouwen, en argumenteerde dat de blanco stemmen als stemmen in de procedure beschouwd moesten worden toen het Europees Parlement het document aannam. Met betrekking tot het VN-pact zei Strache dat Oostenrijk het met 17 van de 23 punten niet eens zou zijn.

Oostenrijk zou tegen het pact stemmen om te verhinderen dat de grens tussen legale en illegale migratie verdwijnt. Strache zei eveneens dat Oostenrijk zojuist zijn grenscontroles met nog eens zes maanden verlengd zou hebben. “zolang de EU-grenzen niet duurzaam beveiligd worden, moeten wij onze grenzen zelf bewaken”, zei hij.

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", Allochtonen, asielwaanzin, Europa, EUSSR, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Midden-Europa, Nationalisme, Oostenrijk, Patriottisme, Verenigde Naties, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Szijjártó: “Migratiepact” is volksverraad

 1. Marc zegt:

  Ik hoop van harte dat, bijvoorbeeld IS, zich volgende maand flink laat gelden.

  Wel eventjes voordat die handtekeningen worden gezet!

  Geliked door 3 people

 2. Thomasson zegt:

  Wat zou dat geweldig zijn als onze laffe konijnen in de Tweede Kamer een voorbeeld aan deze twee intelligente heren zouden nemen.

  Geliked door 3 people

 3. Ildiko zegt:

  het volk moet gewoon deze absurde Accord en met Rutte tegenhouden.!

  Geliked door 1 persoon

 4. King Arthur zegt:

  En nu in NL de mensen vet afleiden met het hele swartepiet gezeur m.b.v. een door soros betaalde intrigrantenclub en op 10 december is ineens Marakess getekend door de slechtse “regering” ooit. Bakmetellende is ermee begonnen en rubberen rutten heeft de baphomet ge-erft en is lekker doorgegaan met dit land kapot te maken. Mensen, wakker worden!!!!!!!

  Geliked door 2 people

 5. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Gezond Verstand nog hier-en-daar voorhanden
  Patriottisme in Midden-Europalanden,
  Nationalisme bij wat Regerings-kaders
  en wij ? Vertegenwoordigd door VERRADERS !
  .
  Jasterke
  .

  Geliked door 1 persoon

 6. Elisah zegt:

  https://fenixx.org/2018/11/11/orban-eu-leiders-zijn-langzaam-maar-zeker-inheemse-europeanen-in-een-minderheid-te-veranderen/

  Orbán: EU-leiders zijn “Langzaam maar zeker inheemse Europeanen in een minderheid aan het veranderen”

  De Hongaarse premier Viktor Orbán maakte van de gelegenheid gebruik om niet alleen de Hongaarse vrijheidsstrijd te herdenken, maar ook om zijn mede-Europeanen expliciet te waarschuwen voor de belangrijkste kwestie waarmee onze beschaving en onze familie van naties deze eeuw mee worden geconfronteerd: het reduceren van onze bevolking tot kwetsbare minderheden in hun eigen historische thuislanden

  Geliked door 1 persoon

 7. Steven zegt:

  ̶R̶o̶t̶t̶e̶ Rutte gaat zoals ik hem steeds op TV hoor praten over dit pact, gewoon TEKENEN.
  Nederland wordt net zoals Duitsland geheel naar de afgrond getrokken..

  Geliked door 2 people

 8. Stef zegt:

  De geschiedenis herhaald zich.
  Wij wonen sedert 1/2 jaar in Silezie (zuid Polen)
  De Duitse bevolking die daar tot 1945 al eeuwen lang woonde , en niets te maken had met wat Rutte ( sorry ) Hitler had gedaan door zijn eigen volk te verraden en misdaden te plegen, deze bevolking van meestal boeren moesten vanwege het verdrag van Potsdam binnen enkele uren met een koffer klaar staan om een ander volk in hun huis toe te laten. Tot enkele dagen voordat dit gebeurde was dit nog ondenkbaar.
  Het komt mij nu sterk overeen met wat er nu aan het gebeuren is . Alleen minder hefig misschien maar ik zie Nederlanders op de vlucht gaan en hun boeltje voor zover als mogelijk is meenemen en plaats maken voor islamieten.Ik zie een stel arrogante Turken in de 2e kamer al de dienst uitmaken en de socialisten reeds in het zwart de rustig protesterende nederlander neerslaan.
  Voor de 2e wereld oorlog waren er al mensen die het zagen aankomen en vertrokken. Ook onder de joden in Polen. Zij hebben het overleefd.
  Wij hebben niet TE lang gewacht en al een plekje gereserveerd voor de kinderen in een land met mensen die weten wat van een EU regering te verwachten is.

  Geliked door 2 people

 9. Jean zegt:

  Wij moeten ons geen flikker aantrekken van het gezeik komende van die VN parasieten.
  In ons land bepalen wij de regels en nooit vreemdelingen. Voor ons is onze identiteit, nationaliteit, vrijheid en veiligheid prioriteit nr 1.

  Geliked door 1 persoon

 10. koddebeier zegt:

  Nou we hebben genoeg verraders onder “onze” politici, dus Nederigland zal wel tekenen bij het kruisje !!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s