VIDEO Dr. Nicolaus Fest: over verachting en samenzwering (+ vertaling!)

 

(Vertaling: E.J. Bron)

Goedendag! Donderdag debatteerde het Duitse parlement eindelijk over het “Global Compact for Migration”. Op verzoek van de AfD. Alle andere partijen hadden het debat maandenlang verhinderd. Terwijl het thema migratie, dat laten alle peilingen zien, gewoon het thema is waarover de Duitsers zich grote zorgen maken. Maar zo gaat dat met de oude partijen: als een thema moeilijk wordt, zwijgt men. Dat heeft het parlement onder Merkel altijd al zo gedaan – bij de hulp aan Griekenland, bij de opening van de grenzen, bij de aanslag op de Breitscheidplatz. Er vond nooit een debat plaats.

Ook donderdag zweeg de regering. Want diegene die zij liet spreken, was hoogstens iemand van de 7e rij. Voor de AfD sprak partijvoorzitter Alexander Gauland, voor de andere partijen de een of andere onbelangrijke parlementariër. Niet eentje uit de regering trad aan om het “Global Compact for Migration” aan de kiezers uit te leggen. Ook dat toont de verachting van de regering voor het volk.

Over het debat: de AfD bleef zakelijk, wees op de tegenstrijdigheden in het Global Compact: dat het weliswaar zou beweren niet bindend te zijn, maar minstens 45 keer met de zin zou beginnen: “De ondertekenaars verplichten zich…”.  Dat het weliswaar de soevereiniteit van de volkeren zou benadrukken, tegelijkertijd echter zou vaststellen dat de ondertekenaars de migratie moeten bevorderen en garanderen; dat het verdrag uitsluitend de nadruk zou leggen op de rechten van de migranten, maar niet op de plichten – bijvoorbeeld de plicht tot terugkeer wanneer het doelland “nee” zegt.

Van de andere partijen kwam, ja, wat eigenlijk? Nauwelijks een zakelijke uitlating, in plaats daarvan belasteringen, halve waarheden en openlijke leugens. Filiz Polat van de Groenen ging zelfs zover de afwijzing van het Global Compact als antisemitisme te geselen – hoewel ook Israël het akkoord afwijst. Israël bedrijft dus een antisemitische politiek. Men moet vermoedelijk Groen zijn, met andere woorden: dom en openlijk veroordelend, om dat te begrijpen.

Ook de anderen, om het even of het de SPD, Die Linke, de FDP of de CDU/CSU was, waren allemaal gevoelloos, onwetend, wereldvreemd. Kitsch in plaats van realiteitszin, zandmannetje in plaats van parlement. Gewoon personeel van de 7e rij, en terecht. Er is een reden waarom de regering haar topmensen het debat niet instuurde. Want dan zou de regering hebben moeten uitleggen van wie het pact eigenlijk afkomstig is, wie al dat absurde, tegenstrijdige en bedrieglijke “Wij verplichten ons, maar niet bindend” heeft geformuleerd. Wie was het? De Duitse regering! Zo staat het in haar “Bericht over de samenwerking met de Verenigde Naties 2016 en 2017”. Mijn collega Petr Bystron heeft het me gestuurd – bedankt Petr! In het bericht staat: “De Duitse regering zet bovendien politiek, inhoudelijk, personeel en financieel vaart achter het proces van het Global Compact en onderstreept zodoende haar internationale vormgevende rol op het gebied vlucht en migratie. Duitsland heeft door tekstvoorstellen actief mede vormgegeven aan de ontwikkeling van het pact. Het pact is juridisch niet bindend, maar politiek verplichtend ontworpen.”

“Actieve tekstvormgeving, politiek verplichtend, vormgevende rol”. Het Global compact, dat door de VS, Oostenrijk, Denemarken, Polen, Kroatië en vele anderen wordt afgewezen, is de wil van de Duitse regering zelf! Niet de Afrikaanse landen, niet Qatar of Saoedi-Arabië, die de uitbreiding van de islam actief bevorderen, hebben deze, excuses, shit ontworpen die alle poorten opent; het waren mevrouw Merkel, meneer Maas, meneer Gabriel. Dit met bedrieglijke bedoeling bewust tegenstrijdige maaksel is hun maaksel! En laat er nu nog eens iemand over samenzweringstheorieën lachen! Wat we hier zien, is geen theorie. Het is zwart op wit een samenzwering. Een samenzwering van de regering tegen het eigen volk.  En dat verklaart het zwijgen van de regering. En ook waarom ze zo krampachtig vasthoudt aan het pact.

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, christendemocraten, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Desinformatie, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, Europa, EUSSR, gezond realisme, Globalisering, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, Merkel, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

7 reacties op VIDEO Dr. Nicolaus Fest: over verachting en samenzwering (+ vertaling!)

 1. Cathja zegt:

  Het Verdrag van Marrakesh is dus een bedenksel van Merkel, Maas en Gabriel!
  Wat een duivels trio!

  Geliked door 5 people

 2. reageerbuis zegt:

  En staatssecretaris Harberts heeft op 2 mei j.l. de voorbereidende Verklaring van Marrakesj blijmoedig getekend. Ook onze “volksvertegenwoordiging” wilde niet over het VN Pact praten. Rutte weet donders goed waarmee hij bezig is en dat belooft weinig goeds. Arm Europa!

  Like

 3. Peter zegt:

  Dr. Nicolaus Fest een man met kennis en inzicht !

  Geliked door 1 persoon

 4. Henk Beije zegt:

  Nederland voor de Nederlanders !!
  Anderen horen hier niet thuis .

  Like

 5. Nederviking zegt:

  Ik vraag me af waarom de politiek elite
  van Europa kiest voor vernietiging van zichzelf. Het is bekend dat de bevolking met 10% per jaar moet groeien om de banken en de op schulden gebaseerde economie in stand te houden. Maar om dan ladingen niet-westerse islamitische immigranten binnen te halen die van uitkeringen leven is gewoon culturele zelfmoord. De politiek elite heeft het altijd over hoog opgeleide vluchtelingen, maar ik ben ze nog niet tegen gekomen. Ik ervaar sinds de jaren 80 alleen maar problemen veroorzaakt door laaggeschoolde islamitische immigranten. Alles moet zoals islamieten willen, niet-islamieten zijn onrein en hebben geen rechten en mogen lijden onder islamitisch straatterreur. De elite woont in mooie wijken, maar de arbeider is de klos.

  Geliked door 1 persoon

 6. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Volksverraad van de hoogste orde.

  Like

 7. Elisah zegt:

  Ondertussen, kristallnacht taferelen?
  https://fenixx.org/2018/11/10/terreurgroep-antifa-vernietigt-een-hotel-50-000-euro-schade/

  Terreurgroep Antifa vernietigt een hotel – 50.000 euro schade

  Tijdens de nacht van de vrijdagavond verwoestten de Antifa stormtroepen de locatie waar in het weekend de conferentie van de AfD districtspartij zou plaatsvinden. Op het extreemrechtse platform Indymedia heeft een Antifa-groep de aanslag opgeëist. De staatsveiligheid doet onderzoek.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s