VIDEO GSTV: Uitspraak Blokkeerfriezen


Doneer HIER!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “BertG.”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, demoniseren, Elite, establishment, Hypocrisie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, machtswellust, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

5 reacties op VIDEO GSTV: Uitspraak Blokkeerfriezen

 1. Marc zegt:

  Ik heb het al eerder aangegeven: wij nationalistische EU- en islamcritici zijn het vleesgeworden pacifisme. We laten ons veroordelen door knettergekke pipo’s die zich tot ‘rechter’ hebben weten op te werken om ons uiteindelijk, in tandem met de meerderheid van even gekke pipo-politici, ons eigen land uit te laten rangeren.

  Dit alles zal door de verzamelde pipo-congregatie afgesloten worden door ondertekening van de zelfmoord der West-Europese volkeren middels de ondertekening van het verdrag van Marekkesh.

  Volgens Rutte is dit bedoeld om de migratie zo voorspoedig te laten verlopen als mogelijk. Hij beweert dat het niet bindend is. Waarom dan überhaupt tekenen? Hij beweert dat herkomstlanden zich verplichten illegalen terug te nemen. Hoe dan?
  Ondertussen is er geen enkele pipo-politicus die de Afrikanen wijst op hun verantwoordelijkheid voor hun eigen volk, voor de rest van de wereld, door domweg te stoppen met het maken van kinderen.

  Ik voel mij tot in het extreme verraden door de politiek, door wat door heet te gaan voor ‘rechtsstaat’, door imbecielen die niet alleen weigeren in te zien welke enorme schade ze Europese en westerse landen aandoen, maar ook door wat ze mij persoonlijk aan doen, doordat ik mij hoe langer hoe minder thuis voel in mijn eigen land. Doordat van mij verwacht wordt dat ik al mijn inkomen hetzij aan de huisjesmelkers toebedeel, hetzij aan gelegaliseerde illegalen die mijn land, volk en cultuur coûte que coûte kapot willen hebben. Maar bovenal doordat mijn kinderen een toekomst in vrede en voorspoed in dit land definitief ontnomen is geworden.

  Daarom roep ik een ieder op het pacifisme te verlaten, en daadwerkelijk stelling te nemen.

  Geliked door 2 people

 2. koddebeier zegt:

  Landverraders als rechters, BAH ! Op de lijst van Neurenberg2 !

  Geliked door 1 persoon

 3. jackholland zegt:

  Wat een idiote straffen . Turkse en marokkaanse bruiloftstoeten die stoppen op de snelweg of hele steden blokkeren met hun getoeter en dubbel geparkeer wordt niets in de weg gelegd..

  Like

 4. paulzwueste zegt:

  Dit zijn de echte vrouwen die wij hard nodig hebben in de politiek!!!!
  Daar kunnen al die softe emotionele replica’s die alléén nog maar klaar kunnen komen van ’n zwarte voetballer, of woonachtig zijn en/of op de grachtengordel en omstreken, ’n pijnlijk voorbeeld aan nemen.

  Weg met al die linkse wijven en nu overschakelen naar Friesland!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s