Coudenhove-Kalergi. . .

Screenshot_115

“De mens van de toekomst zal van gemengd ras zijn. Het Euraziatisch-negroïde ras van de toekomst zal de diversiteit van de volkeren vervangen.”

(Richard Coudenhove-Kalergi – pionier van de “Europese integratie”)

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Defend Europa”)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "omvolking", "Weg met ons!", Afrika, Arabische wereld, Azië, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Elite, Eurabië, Europa, EUSSR, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, machtswellust, Marxisme, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

56 reacties op Coudenhove-Kalergi. . .

 1. alwine kerkhof zegt:

  Omdat dit ras goed onder de duim is te houden, dus men kweekt een slaven ras.

  Geliked door 2 people

  • BertG. zegt:

   Dat ras is helemaal niet goed onder de duim te houden, omdat ze zo achterlijk zijn als een deur.
   Snappen niks, luisteren nergens naar, kunnen enkel stelen en koters de wereld op trappen zonder enig verantwoording gevoel.
   En ruim de helft loopt de hele dag dan ook nog met mo in ze kop, en in dat geval bestaat er maar 1 wet voor die gasten.
   Daar kan toch geen mens wat mee.

   Geliked door 2 people

   • alwine kerkhof zegt:

    Ik heb het over het nieuwe gekweekte ras, wat men voor ogen heeft.

    Like

   • Harry zegt:

    Laat staan dat je ze aan het werk krijgt !
    Dat wordt een ras van luie incapabele minkukels , die alles wegroven wat los en vast zit , zoals ik in Afrika ervaren heb .

    Sommigen hebben ook een probleem om te spreken over `rassen` .
    Dat is dan op godsdienstige gronden gestoeld en bezijden de waarheid .
    Zag vandaag nog een documentaire over een forensisch laboratorium , waar ze schedels onderzochten OM TE KIJKEN VAN WELK RAS ZE WAREN !
    Zo onderscheiden ze onder andere Indianen , negers , blanken en Aziaten , vanwege de verschillende opbouw en afmetingen van onderdelen !
    Natuurlijk zit hier of daar wel een fanatieke protestant , die straks als de kerk uit gaat weer helemaal dul .

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ Harry 11 november 2018 om 17:33

    Sommigen hebben ook een probleem om te spreken over `rassen` .
    Dat is dan op godsdienstige gronden gestoeld en bezijden de waarheid .
    Zag vandaag nog een documentaire over een forensisch laboratorium , waar ze schedels onderzochten OM TE KIJKEN VAN WELK RAS ZE WAREN !
    Zo onderscheiden ze onder andere Indianen , negers , blanken en Aziaten , vanwege de verschillende opbouw en afmetingen van onderdelen !
    Natuurlijk zit hier of daar wel een fanatieke protestant , die straks als de kerk uit gaat weer helemaal dul .

    Je had gelijk, Harry: 😆

    Petra DeBoer zegt:
    11 november 2018 om 17:59
    @Aegolius cs, Wetenschappelijk is de rassenleer absoluut niet, want sinds de jaren 80 weten we dat er geen verschillende menselijke rassen bestaan

    Geliked door 1 persoon

   • delamontagne zegt:

    Er werd altijd gedacht dat de Neaderthalers uitgestorven/geroeid waren.
    Maar recente studies in Engeland denken dat ze door de Homo Sapiens werden opgenomen/vermengd.
    Hun DNA werd “verdund”, maar hun genen overleefden.
    Als we nu eens aannemen dat hun genen in bepaalde personen in NL b.v sterker aanwezig zijn, moeten er in de 2e kamer ook mensen” zijn die dit als een voorvaderlijk Familieportret zouden kunnen zien…….

    https://www.thetimes.co.uk/imageserver/image/methode%2Fsundaytimes%2Fprod%2Fweb%2Fbin%2F007cc852-e511-11e8-9057-f515aaecf10c.jpg?crop=2667%2C1500%2C0%2C0&resize=685

    BRON:
    https://www.thetimes.co.uk/article/mating-with-us-did-for-the-neanderthals-z3j68s9fq

    Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @delamontage, uiteindelijk stammen we allemaal af van Adam en Eva .

    In het huidige Marokko is de tot nu toe oudste mens gevonden.

    https://www.volkskrant.nl/wetenschap/verrassing-oudste-homo-sapiens-ooit-leefde-in-marokko-niet-ethiopie~b36faa34/

    Like

   • BertG. zegt:

    Ik zag een documentaire waarin ze stelde dat slechts 15% van de mensen een negatieve rhesus factor hebben als bloedgroep.
    Wat niet te mengen blijkt te zijn met een andere bloedgroep.
    En iets wat niet scheen voor te komen voor ongeveer 1500, en eigenlijk niet had kunnen bestaan/ ontstaan.
    Niemand weet waar het vandaan komt of hoe het ontstaan is en wanneer precies.
    Dus dan moet ik haast wel van een goddelijke (buitenaardse wezens) afkomst hebben.
    Een andere verklaring hadden al die onderzoekers er ook niet voor.

    Hoezo geen verschillende rassen.
    Ik ben waarschijnlijk niet eens aards.

    Like

   • BertG. zegt:

    Van die 15% blijken ook de meeste een extra rugwervel te bezitten, gemiddeld veel ouder te worden en zelden ziek te zijn.

    Kijk, dat verklaart meteen waarom ik nooit ziek ben en iedereen in mijn familie vrij oud wordt.
    Dat van die extra rugwervel weet ik niet, want ik ben nog nooit onderzocht.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Bert.
    Als je het over die extra ruggenwervel hebt bedoel je waarschijnlijk ons “Rudimentair Staartbeen” dat in de volksmond: “Stuitje” wordt genoemd…
    Hèt bewijs dat we afstammen van wezens die een staart hadden.

    Ik zou best terug willen in die tijd, want als je het op ’n verjaardag niet met de gastheer eens was over het bestaan van wel of geen rassen, kon je zo lekker met je staart de hele tafel schoon vegen.

    Like

   • BertG. zegt:

    Paul, het ging niet over een “Rudimentair Staartbeen” .
    Maar echt 1 rugwervel meer dan andere mensen.

    Geliked door 1 persoon

  • fleckie zegt:

   Op 11.8.2017, onder ‘ in het kort, de waarheid over de kruistochten, staat o.a. Een gedeelte vermeld over ‘CANAILLE IS. GOEDKOOP’…….al was het gelokaliseerd o.a. In Frankrijk, ……hoe of. DE betergesitueerden dachten over de ‘domme, goedkope’ slaven-werkkrachten, wat men ermee kon doen wat men wou, en die niet ouder werden dan 35 of 40 jaar! …………..*~*~*~*~*~*~*~……. vervolg:’ ze sjouwden, ze deden allerlei zwaar en smerig werk waar alleen zij en huns gelijken voor te vinden waren, omdat de honger een wrede gezel is en omdat zelfs deze stiefkinderen van het glorieuze Frankrijk in de winter onderdak zochten tegen de felle kou… Hun handen waren grof en ruw,zowel van de jongemannen als van de meisjes. Hun schouders gebogen,hun gezichten bijna dierlijk.Maar ze waren sterk, …heel…sterk.Omdat de zwakkelingen onder hen al vrij snel stierven.Onderdanigheid zat hun in het bloed. Hoe zou dat ook anders hebben gekund bij bezitloze, onwetende zwoegers die afhankelijk bleven van elke aalmoes die hun werd toegegooid……..Voor de BETER. BEDEELDEN leken ze een onsmakelijke,grijze en stinkende massa waar eigenlijk geen menselijks onder huisde. …………..Canaille had geen rechten,om het verdriet of de woede van canaillewerd hoogstens gelachen. Een heer van stand kon zijn lakei een oog uitslaan,of een paar tanden, madame kon haar dienstmeisje de haren bij bossen uit het hoofd rukken,zonder dat iemand daar kwaad in zag. In de memoires v.d.sieur de Saint- Simon ,de brieven van Liselotte van de Paltz en de sieur de Lagrange worden dit soort vermakelijkheden terloops en verveeld aangegeven……..De geweten burgerij bleef bij de minachting voor dat gespuis niet achter. Misschien uit angst dat de eigen stamboom soortgelijke voorouders kon aantonen, liet ze haar afkeer nog veel duidelijker blijken. De lakeien v.d.rijkgeworden koopman of fabrikant hadden nog meer te verduren dan die bij de adelijken dienden. …………..Waren hun beste jaren voorbij, dan verdwenen ze weer naar de plaatsen waar ze eens vandaan gekomen wRen om daar in doffe berusting te sterven. De kant van de weg,de armoewijk,het bergdorpje……….Behalve bij een paar hongeropstanden, die met musketkogels en galgenstroppen snel onderdrukt konden worden, gaven ze geen blijk van saamhorigheid. Ze bogen diep voor ieder die beter gekleed was, een zachter stem had,een rechte rug.GEEN van hen had kans om ouder te worden dan vijfendertig tot veertig jaar,maar dat was dan al een tandeloze,krachteloze oude van dagen of een mummelend vrouwtje.*~*~*~*~*~*~*~…….Fleckie : Coudenhove-KALERGI, WAS toch. afkomstig uit de ‘gegoede'( adelijke stand?!!!)

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Goed geschreven Fleckie!
    Lijkt wel een eerste hoofdstuk van “Het Slot” van Kafka.
    Verder weet ik er niks van, want ik ben nooit verder gekomen dan de eerste pagina van ’n eerste hoofdstuk.
    Bij mij moet het namelijk altijd goed aflopen, en bij die Kafka hoefde je alleen maar de achterkant van z’n boeken te lezen om te weten dat het dit maal wel weer bijzonder slecht zou aflopen.
    Ik heb wel al z’n boeken, maar ik kan ze dus niet lezen.
    Maakt niets uit.
    “Het bezit is belangrijker dan het gebruik.”

    Zei de oude man die goedkeurend z’n wulpse, sensuele en wel bijzonder attractieve jonge vrouw bekeek, die met beide benen gespreid, niets anders droeg dan haar horlogebandje.
    Et cetera…

    Like

 2. Thomasson zegt:

  Deze man is de nieuwe economische en spirituele messias van de Bilderberg maffia en de NWO syndicaat. Hij is voor hen dezelfde held als Pablo Escobar voor de bewoners van de Colombiaanse Medellin, of El Chapo Juaquin Guzman voor Sinaloa. Zij doen al bijna 50 jaar op vernuftige wijze hun best, de Europeanen om zeep te helpen. Net als Reinhard Heydrich zoeken ze een manier om de Endlösung van de blanke Europeanen te realiseren. Maar, zij hebben – of hebben niet genoeg – middelen om ze naar Auschwitz te sturen, Zij willen ook niet hen handen vuil maken. Dus zij financieren de overtocht van tsunami zwermen van moslims en Afrikanse negers naar Europa. Net als de Ukrainiers en moordenaars uit de Baltische staten, waren voor de Duitsers, bieden deze wilden uit de Derde Wereld de helpende hand. De Bilderberg en NWO goden hopen dat er zo veel mogelijk Europese vrouwen en kinderen zouden worden verkracht en Europese mannen vermoord. Op deze wijze kan hen droom van een Euroaziatische negroide werker een goedkope kwalitatief hoge slavenwerk bieden.

  Geliked door 1 persoon

  • koddebeier zegt:

   Waarom hangen we dat Bilderberg en NWO zooitje niet gewoon op ???

   Geliked door 1 persoon

   • Jade zegt:

    Puik plan.

    Geliked door 1 persoon

   • Thomasson zegt:

    @koddebeier. De Bilderberg en NWO zooitje wordt niet opgehangen of geliquideerd omdat zij, net als andere despoten, worden omringd door lijfwachten. Zij bewegen zich door top beveiligde gepantserde wagen met kogelwerend glas, sensoren en alle elektronische gadgets die nodig zijn om hen te beschermen. Zij zijn net zo beveiligd als Kim yung un van Noord Korea. Ook hen dagschema wordt geheim gehouden. Ze kunnen – onzichtbaar – overal op de aardebol zijn. Vergeet niet: ZIJ ZIJN OOK VERDOMD BANG VOOR ONS. .

    Like

   • koddebeier zegt:

    Een drone of raket kunnen hier wonderen verrichten !

    Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Thomasson 11 november 2018 om 14:05

   Het is toch zo klaar als een klontje dat de ‘socialistische’ ‘elite’ de mohammedaan gebruikt om ons uit te roeien? Dat begrijp ik al jaren.
   Zo houden de kwaadaardige smeerlappen hun eigen handen schoon en maken nog goede sier ook bij hun domme, ‘goedmenselijke’ volgelingen.

   Geliked door 1 persoon

   • Thomasson zegt:

    @Tistochwat. Ondanks de kwaadaardigheid van de “socialistische” en “liberale” “elite” blijven wij op hen stemmen. ZIJ GEVEN HEN DE MACHT OM ONS KAPOT TE MAKEN. Met andere woorden: zij zijn psychopatisch kwaadaardig, maar wij zijn dom tot het ziekelijke aan toe. Zo vinden kwaadaardigheid en domheid de juiste balans.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Thomasson 12 november 2018 om 11:55

    Ondanks de kwaadaardigheid van de “socialistische” en “liberale” “elite” blijven wij op hen stemmen.

    Wilt u alstublieft zo vriendelijk zijn om míj daarbuiten te laten?
    Ik ben beslist niet ‘dom tot het ziekelijke aan toe’.

    Trouwens: onderschat u de stembusfraude niet.

    Like

  • QENQ5 zegt:

   Vlak na de WOII werd er al over dit soort plannen gediscussieerd, door o.a. Winston Churchill. Het is goed om de historie te kennen. Ivm de herdenkingen van de WOI (1914-1918) zag ik een tv – programma met Jort Kelder. Kelder is een kenner van WOI, en zegt terecht: de WOI wordt NIET goed genoeg gekend, en dat is wel nodig om het huidige Europa te kunnen begrijpen.

   Ik lees deze website graag, omdat ik allerlei dingen lees in de artikelen en de reacties, die ik nog niet wist. Wat is die kennis belangrijk. Waarom? Nou, in ieder geval om al die (te emotionele) onzin van tegenwoordig te kunnen weerleggen.

   Geliked door 1 persoon

   • Petra DeBoer zegt:

    @QenQ5, dat klopt dat Churchill het Kalergi plan ondersteunde. Jort Kelder heeft gelijk dat kennis over WO I belangrijk is om het huidige Europa te begrijpen maar ik voeg er aan toe dat deze kennis er ook toe bijdraagt om de gehele wereld te begrijpen inclusief de U.S.A.

    Nu vind ik Jort Kelder op vele fronten een linkse kerk aanhanger en neem hem niet echt serieus maar in deze om kennis te vergaren heeft hij gelijk.

    Bij deze nogmaals de website van Pan Europa wat het Coudenhove Kalergi plan ten uitvoer brengt.

    https://www.paneuropa.at/

    Like

   • QENQ5 zegt:

    Ik vind dat u Jort Kelder verkeerd beoordeelt.

    Geliked door 1 persoon

   • Petra DeBoer zegt:

    @QenQ5, dat is uw mening en ik heb een andere mening gebaseerd op zijn uitspraken.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    QENQ5.
    Nou, ik vind wel dat Kelder ’n raar mondje heeft.
    Bovendien heb ik begrepen dat je hier bent om wat te leren.
    Dus ik zou maar goed luisteren naar Petra.

    Like

   • Elisah zegt:

    Kelde noemt PVV stemmers tokkies….

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Kelde bestaat niet en wat Kelder zegt is 100% voor de Bühne.
    Dus…
    Wie weet het hier weer beter?

    Like

 3. lilith zegt:

  De aanhangers van deze ‘man’ doen precies wat de religies van de wereld ook gedaan hebben; dat wat door het eigen innerlijk geweten wordt letterlijk maken en er een dogma van maken. Met natuurlijke nieuwe instituten, grote gebouwen en verdienmodellen die dat allemaal dan mogelijk moeten maken

  Like

 4. M.A.L. Sion zegt:

  Helemaal eens. Zo ziet bij ongewijzigd beleid onze toekomst er uit.
  Maar hoe voorkomen we het?
  We zijn nu nog in de meerderheid, dus we kunnen het voorkomen als……
  malsion@orange.fr

  Like

 5. Cathja zegt:

  Ik zou er niet aan moeten denken om ‘het’ met een neger te moeten doen. Als alle blanke vrouwen dit zouden weigeren, dan kunnen de voorvechters van de NWO op hun kop gaan staan, maar dan zal er voorlopig van rassenvermenging geen sprake zijn.
  Het is hoopgevend dat Hongarije en Italië inzien dat het belangrijk is het eigen ‘ras’ te koesteren, vandaar allerlei voordelen voor jonge ouders als zij bereid zijn meer kinderen te krijgen.
  En die kant moet Europa uit, tegelijk met het sluiten van de grenzen voor vreemdelingen. Geen rassenvermenging, maar vermeerdering van het blanke ‘ras’. Er is niets mis met de blanke mens.

  Geliked door 1 persoon

  • circe zegt:

   en zwarte vrouwen die het wel met een blanke man willen doen tellen niet mee of zo?
   Als rassen niet bestaan, zoals men ons toch wettelijk voorhoudt, wat is dan het nut van gericht zogenaamde rassen te mengen? Als mijnheer Kalergi er een probleem mee had dat hij een aziatische moeder had, waarom moet heel Europa het dan met Afrika gaan doen? (en Chinezen zijn er ondertussen wel al heel veel hé).

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Wat betreft “het” te doen met alle mogelijke andere rassen ken ik geen vooroordelen.
    Persoonlijk zie ik alleen de voordelen als je eerst alle mogelijke eierstokken en andere geheime machtsmiddelen laat neutraliseren, zie ik wel mogelijkheden
    Uitgezonderd vrouwen van Eskimo’s.
    Zonder direct racistisch over te komen wil ik toch wijzen op de daar heersende temperaturen, en het feit dat die vrouwen zich daar met visolie insmeren.*

    * Achtung!

    Geliked door 1 persoon

   • Petra DeBoer zegt:

    @circe, verschillende menselijke rassen bestaan ook niet en die gehele rassenleer is natuurlijk onzin maar ze, de deep state, willen Europa en Amerika destabiliseren door er andere culturen die niet christelijk zijn naartoe te sturen zodat men elkaar gaat uitmoorden. De blanken en christenen in Europa en Amerika moeten uiteindelijk dood en met een invasie van Afrikanen en moslims uit andere werelddelen willen ze dat voor elkaar krijgen. Hetzelfde is nu zichtbaar in Amerika met een invasie vanuit Midden-Amerika.

    De rassenleer van Kalergi is gewoon absurd en van hetzelfde als de rassenleer van Hitler.

    Like

 6. Aegolius cs zegt:

  Coudenhove-Kalergi had een wetenschappelijke oplossing aangedragen voor de onderling bij voortdurende uitbraken van oorlogen in het Europa en meende met (culturele) mens-vermenging dit te kunnen oplossen. EU blij en heeft het omarmt, bij gebrek aan beters. Mede vanwege het zicht op de Europees demografische ontwikkeling.

  Voeg daaraan toe dat WO II gebukt gaat aan een immens schuldgevoel, zelf zo, dat een Duits politicus zich kan veroorloven tot het onderstaande:

  Gregor Gysi und Nazi-Paranoia: “Zum Glück sterben die Deutschen aus.” (sinngem.)

  En waar meer handen op de fabrieksbuik (economie) terecht komen:

  Het onderstaande is een (economisch) universele analyse van de mens in zijn bestaanshoedanigheid. Politiek ingevuld door het bestuur in de loop van de jaren.
  De theorie van Maslow over menselijke behoeften, 1943

  https://verkenjegeest.com/de-theorie-van-maslow-over-menselijke-behoeften/

  Aldus nieuwe (industriële) slaafbewoners die het EU zullen bevolken, waarvoor de autochtoon zal worden uitgewisseld/uitsterven.

  Ik droom maar wat en dan is het niet waar.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Gysi is wel ’n hele domme man.
   Die gaat kwa ouderdom binnen afzienbare tijd op non-actief in een bejaardentehuis, en zal daar geen gevaar meer kunnen vormen voor z’n omgeving.
   Echter, de kans dat hij binnenkort op hoog niveau zal bengelen aan ’n ruw hennepen koord lijkt me eigenlijk nog waarschijnlijker

   Like

  • Petra DeBoer zegt:

   @Aegolius cs, Wetenschappelijk is de rassenleer absoluut niet, want sinds de jaren 80 weten we dat er geen verschillende menselijke rassen bestaan maar die wetenschap word door de linkse kerk natuurlijk genegeerd. Alle mensen hebben voor 99,9% hetzelfde DNA. De overige 0,01% is de hoeveelheid pigment, erfelijke ziektes, de uiterlijke kenmerken e.d.,
   Iedereen word blank geboren want in de baarmoeder schijnt geen zon en na de geboorte word de ene in een dag donkerder, de ander pas na een week en weer anderen pas na jaren. Dit ligt aan de hoeveelheid pigment wat een mens in zich heeft en door evolutie hebben de blanken minder pigment en door een mutatie hebben roodharigen nog minder pigment, hebben zwarten veel meer pigment om hun huid in Afrika te beschermen tegen de zon. Blanken in Europa zijn dat pigment niet nodig want anders kunnen ze geen vitamine D opnemen.

   Dat gehele Kalergi plan is gebaseerd op de rassenleer waar ook Hitler zijn jacht op de Joden op baseerde en komt nu weer voort uit het socialisme, maar nu moeten de blanken en vooral de christenen dood.

   Geliked door 1 persoon

   • Aegolius cs zegt:

    @ Petra DeBoer.
    Ik heb het niet over ras of rassenleer gehad.
    “”Coudenhove-Kalergi had een wetenschappelijke oplossing aangedragen voor de onderling bij voortdurende uitbraken van oorlogen in het Europa en meende met (culturele) mens-vermenging dit te kunnen oplossen.””

    Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @Aegolius cs, U stelt dat Coudenhove-Kalergi een wetenschappelijke oplossing had aangedragen voor conflicten maar dat is niet waar want er was destijds nog helemaal geen wetenschap wat zijn stellingen onderschreef en zal er ook nooit gekomen. Sinds de ontdekking van het DNA weten we dat er helemaal geen verschillende menselijke rassen zijn. Elke christen zou dat sowieso moeten weten omdat de bijbel ons leert dat we allemaal afstammen van Adam en Eva.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Kijk Petra.
    Over ontwikkeling…
    We stammen allemaal of van die hele kleine beestjes die we “bacteriën” noemen.
    Zo dus.
    Hoe is het met de dieren?
    Zijn dat dan ook gedeeltelijk mensjes die achtergebleven zijn t.o.z.. van onze ontwikkeling??
    En die totaal primitieve negers en arabieren moeten dan ook weer achtergebleven t.o.z. van het superieure blanke ras…
    Je ziet, gelijk de super-racistische veroordeling er bij.
    Wilders werd vanwege “rasbelediging” veroordeeld door echte rechters die heel veel gestudeerd hadden.
    Het woord “racisme” versterkt bovendien de aanname van het bestaan van verschillende rassen.
    Ze, links dus, maken het bestaan van verschillende rassen geloofwaardig door over ongelijkheid in behandeling van “rassen” te spreken.
    Zwart spreekt zèlf over niets anders dan “het zwarte ras” wat zich duidelijk onderscheidt van het “blanke ras” en bevestigt daardoor het bestaan van verschillende rassen, door het bewijs van “rassen-discriminatie en racisme te leveren.

    Ik weet het is ’n moeilijk onderwerp.
    Maar ik ben het helemaal met je eens.
    Er bestaat maar een ras en dat is het menselijke ras.
    Vandaar dat die gluiperds die Wilders veroordeeld hebben nog ’n bijzondere straf in het vooruitzicht hebben.
    Op hoog niveau natuurlijk.

    Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @paulzwueste, helaas word in artikel 1 van onze grondwet nog over ras gesproken: “Allen die zich in Nederland bevinden, worden in gelijke gevallen gelijk behandeld. Discriminatie wegens godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid, ras, geslacht of op welke grond dan ook, is niet toegestaan”.

    Juridisch heeft het dus nog enige betekenis maar rechters mogen niet aan de grondwet toetsen en die veroordeling van Wilders slaat dan ook echt nergens op want Marokkanen zijn geen ras. Hoe verzinnen die rechters dat want wetenschappelijk is allang bewezen dat er geen verschillende menselijke rassen bestaan en anderzijds gebruiken rechters juist DNA om misdrijven te bewijzen. Bovendien is het zo dat art. 1 van de grondwet geld voor de overheid tegenover burgers en niet voor politici of burgers, behoudens andere wetten.

    Dat de linkse kerk liever de rassenleer aanhangt dan wetenschappelijke onderzoeken is helemaal waar en daar geef ik u ook helemaal gelijk in. Ze willen mensen tegen elkaar opzetten maar misbruiken in wezen de zwarte mensen voor hun agenda. In elk geval vind ik het zeer kwalijk dat er nog zoveel mensen geloven dat er verschillende menselijke rassen zijn want die hebben dan ook geen weerwoord tegen de linkse kerk.

    Like

  • Thomasson zegt:

   @Aegolius CS. Gregor Gysi is geen domme man, maar zijn feitenkennis over de wereld is minimaal. Hij groeide op in de DDR, dus voor een groot deel van zijn leven, was de buiten wereld voor hem gesloten. Dat geldt, trouwen ook voor Angela Merkel Ik kan best begrijpen dat hij bang is voor de terugkeer van nazi’s. Zijn gebrek aan kennis brengt hem op het idee dat opvangen van vuil uit Derde Wereldlanden goed kan zijn voor zijn land. Hij denkt voor geen moment over de vernietiging die tsunami zwermen van moslims en Afrikaanse negers met zich meebrengen. In zijn optiek zijn gekleurde mensen, goede mensen “omdat zij minder capabel zijn dan WIJ, en WIJ kunnen bijdragen aan hen opvoeding. Wij zouden helpen om Geitenneukers tot fatsoenlijke mensen te maken”. Hij heeft kennelijk nooit op TV gezien hoe de islam denkt over mensen die niet van Allah houden. Ook de golf van terreurdaden en verkrachtingen dat de Allah-vrienden uit verre landen brengt, is hem ontgaan. Dan komen wij bij een andere thema: ‘De “vluchtelingen” zijn nodig voor de Duitse economie. Waarom? Omdat de “”nazi’s krijgen weinig kinderen”. Een lege bijna primitieve cliché argument.: a) de voortschrijdende technologie vernietigd in rap tempo steeds meer arbeidsplaatsen. Het begon met werk voor laagopgeleiden, maar gaat gestaag steeds verder. Hij denkt niet dat deze trend is pas het begin en hij vraagt zich ook niet: waar moet zijn “verrijkende aanwinst” werken? b) Mensen zijn niet gelijk; in geen enkele opzicht. Waren ze wel gelijk, dan genoten alle landen, min of meer, van dezelfde mate van welvaart en hadden ze goede economie. Maar dat is niet zo. Een goed voorbeeld zijn kinderen in groep 3 van de basisschool. Al na een dag of twee, na het begin van het schooljaar, is een duidelijke onderscheid tussen slimme- en minder slimme kinderen. Sommige kinderen komen met een dijk van achterstand en zij hebben moeite de achterstand te overbruggen. Oost Europese kinderen leren binnen paar maanden vlekkeloos Nederlands spreken. De derde generatie moslim kinderen, die in Nederland is geboren, spreekt nog steeds slecht Nederlands. Deze kinderen hebben ook meer moeite met leren. Verwacht Gysi dat Afrikaanse kinderen afkomstig uit volkeren met IQ van tussen de 65 – 75 om enige bijdrage aan de economie zal leveren? Of moslim kinderen met een IQ van 83 – 89 (gem. IQ van Nederlanders is 100 – 101)

   Geliked door 2 people

 7. Duchesne zegt:

  Zoals ik kan inschatten krijgt dit plan exact het tegenovergestelde effect, en de nadruk op tad en kleur word meer dan ooit een punt van discussie. Ergens zal ongetwijfeld een groep de dupe zijn, mogelijk de kinderen die geboren worden uit een combinatie van twee rassen.
  Het zwarte Piet gezeik en geziek maakt de huidskleur tot vijanden, dus al die ras “bewustheid” en dat per se willen mixen met overheids steun gaat averechts werken. Dwangmatig mensen zaken opleggen en het forceren en bevoordelen van groepen is de sleutel tot burgeroorlog, iets wat de EU keihard nodig heeft om de eigen fraude en diefstal toe te dekken en de kunstmatig bestaande euro als failliet op de bevolking af te wentelen.
  De mens word juist door de EU tot voorwerp gemaakt en als er iets is dat haat zaait is het de EU zelf. En de mensen van goede wil zijn het uiteindelijke slachtoffer, de mislam maakt het niks uit, roven is van alle tijden en kan altijd en overal, in naam van Allah.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Inderdaad Duchesne.
   Uit het negatieve het positieve weten te destilleren is slechts voorbehouden aan personen die door hun schepper voorzien zijn van een meer dan, door diversiteit, toegestane intelligentie.

   Proficiat!

   Like

 8. guusvelraeds zegt:

  Als ik het goed begrijp eerst multicultuur om uiteindelijk bij monocultuur en monoethnischiteit uit te komen.

  Like

  • Petra DeBoer zegt:

   @guuvelraeds, uiteindelijk moet een groot deel van de wereldbevolking dood want dat wil de deep state. Ze zetten iedereen tegen elkaar op zodat ze elkaar uit gaan roeien. Wat over blijft zijn hun slaven.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Laten ze dat dan ‘ns ’n keer gewoon zeggen.
    Ik bedoel, duidelijkheid voor alles.
    De islam heeft daar bijvoorbeeld geen moeite mee.
    Het zijn wij die er moeite mee hebben hun duidelijkheid te accepteren, omdat we te laf zijn om zelf voor duidelijkheid te zorgen.
    Bijvoorbeeld door de strijd te erkennen en hem aan te gaan.

    Like

 9. Jade zegt:

  Als die mossels hun zin krijgen wordt alles
  en iedereen uitgeroeid.
  En daar hebben onze hoge heren buiten de
  waard gerekend, want zij zitten straks opgescheept
  met een stel mafklappers waar geen flikker mee te
  beginnen valt.

  Like

 10. fleckie zegt:

  Op no.16, is uit het boek ‘DE. GROTE. LEUGEN’. een gedeelte vermeld hoe het CANAILLE, vroeger werd behandeld. : waarschijnlijk is het de bedoeling om met DE. VERMENGING van diverse blanke/ getinte volkeren,, een zelfde volk te laten kweken als bovenvernoemd, met laag i.q, ‘CANAILLE’. genoemd, ( met dezelfde onderdanigheid , en niet ouder wordend dan bovenvernoemd!!! *~*~*~*~*~*~*~

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s