Duitsland: Regeringsschandaal rondom grenssluiting

Screenshot_125

Regeringsschandaal rondom grenssluiting. Alle geheime documenten onmiddellijk openbaar maken!

(Door: Dr. Alice Weidel – Vertaling: E.J. Bron)

Geheime documenten bewijzen dat een grenssluiting in het jaar 2015 in Duitsland niet alleen juridisch, maar ook praktisch mogelijk geweest zou zijn. Daarvoor werden meerdere expertises opgesteld, die voor het publiek verborgen gehouden moesten worden.

De burgers van Duitsland werden sinds 2015 door de Duitse regering misleid. Hoewel er wel degelijk sprake was van een juridische basis om de Duitse grenzen te beschermen, werd de illegale immigratie van meer dan 1,5 miljoen mensen niet gestopt.

Tot op de dag van vandaag lijdt ons land onder de catastrofale gevolgen van deze politiek. De binnenlandse veiligheid erodeert, de kosten voor de belastingbetaler zijn immens. Een einde van deze vernietigende ontwikkeling is niet in zicht.

Vooral de bondskanselier heeft nu het een en ander uit te leggen. Zij handelde gespeend van verstand en ver weg van juridische beginselen. Bovendien moeten beslissende overwegingen en aanwezige geheime documenten openbaar gemaakt worden om het doen en laten van de Duitse regering in het jaar 2015 te kunnen schetsen en juridisch te kunnen vervolgen.

www.finanznachrichten.de en www.pi-news.net

Bron:
www.facebook.com
Door: Dr. Alice Weidel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Desinformatie, Duitsland, Elite, establishment, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse media, machtswellust, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Merkel, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op Duitsland: Regeringsschandaal rondom grenssluiting

 1. abouneenee zegt:

  Ik vind dit een racistisch stukje…serieus…

  Like

 2. Cathja zegt:

  Topvrouw! Deze vrouw eist dat de onderste steen boven komt, en wil de misleiding van de Duitse overheid richting het volk blootleggen.

  Ik wens haar succes!

  Geliked door 2 people

  • droevige mof zegt:

   Dat verbaast me niet.
   Ik groeide op in Duitsland in de naoorlogse jaren, studeerde hier af van school en universiteit. Ik heb impliciet en exlpliciet van mijn leraren en professoren dezelfde boodschap gehoord: Wij Duitsers hebben ons een oneindige schuld opgelegd, die gedragen moet worden door de volgende generaties. Onze enige kans is om te assimileren en te integreren in de wereldgemeenschap.
   Deze pseudo-religieuze boodschap zit diep in de hersen van veel Duitse intellectuelen.
   Wanneer ze zichzelf hebben bevrijd, lijkt het misschien op Alice Weidel en Gottfried Curio.

   Like

   • Cathja zegt:

    @droevige mof

    Eigenlijk is het te erg voor woorden dat leraren en professoren deze kwalijke erfenis op de schouders van het nageslacht hebben gelegd. De zeer velen die na de 2e Wereldoorlog zijn geboren krijgen dus een schuldgevoel aangepraat waar zij geen kant mee op kunnen, want het is geschiedenis waarover het gaat. De Duitsers van nu hoeven zich geen zorgen te maken over datgene wat hun ouders/grootouders eventueel hebben misdaan, want deze smetten kunnen gewoonweg niet op het nageslacht rusten.
    Ik hoop dat het Duitse volk -en zeker de generaties van na de 2e W.O.- zich kan ontdoen van een loodzware last, en weer volop Duitsers durven te zijn.

    Want….waarom niet?

    Geliked door 1 persoon

 3. Nico zegt:

  Ze hebben het tegenwoordig veel over verwarde mensen, waarom worden Merkel en Rutte hiertoe niet gerekend, ze zijn gewoon de draad kwijt en weten gewoon niet meer wat de linkerhand ten opzichte van de rechterhand doet. In de tegenwoordige maatschappij sluiten ze zulke mensen op en wel zo snel als mogelijk is, of ze laten ze na een tijdje weer lopen en dat is met hun het geval. Ach eigenlijk moet je medelijden met ze hebben, want ook zij lopen aan de leiband van?. Misschien worden ze wel gechanteerd over dingen uit hun verleden, maar dat neemt niet weg dat ze hun volk verraden ten koste van hun eigen belangen. En daar draait het bij elk persoon die in de politiek zit om en zou het straks beter gaan wanneer deze personen van het politieke toneel verdwenen zijn, ik denk het niet omdat er op de achtergrond mensen zijn die alle touwtjes in handen hebben en zijn zij het die beslissen. Democratie, het is een illusie en zal nooit brengen wat wij ervan verwachten omdat het gewoon niet bestaat.

  Like

 4. Judge zegt:

  Natuurlijk weet de linkerhand wat de rechter doet! Met de linker hand vreten ze ons kaal en met de rechterhand vegen ze hun reet af met onze democratie!

  Like

 5. BertG. zegt:

  Geert wilders kan nog een hoop leren van de AFD wat betreft communicatie.
  Die zullen het niet in hun hoofd halen om de achterban lastig te vallen met teksten in het Engels.

  Like

 6. Ruud zegt:

  Liegen en bedriegen is de bestuursvorm waar de EU in uitblinkt en Mutti voorop.

  Like

 7. Elisah zegt:

  Gaat ’t niet goed mer merkhell?

  https://fenixx.org/2018/11/12/angela-merkel-schokkende-openbaring-nu-spreekt-haar-moeder/
  Angela Merkel – Schokkende openbaring! Nu spreekt haar moeder!

  Wordt het Angela Merkel allemaal teveel? Haar moeder Herlind Kasner onthult nu ‘verontrustend’ nieuws.

  Angela Merkel’s moeder maakt zich zorgen over taferelen die geen enkele moeder graag ziet, nu haar dochter al 13 jaar in functie is. “De vijandelijkheden zijn haar de laatste tijd teveel geweest. Waarom wordt haar alles verweten? Dat kan niemand verdragen, dat is toch logisch.”, klaagt Herlind Kasner (90) bij ‘Neue Post’. Juist omdat haar dochter “echt heel ambitieus” is, laat het afzien van verdere diensten haar nadenken: “Dit toont aan dat dit alles haar niet spoorloos voorbij is gegaan. Natuurlijk maak ik me zorgen, ik wil graag wat meer rust voor haar”.

  Like

 8. Nemesis zegt:

  Wat Alice Weidel daar nu vertelt, dat was daadwerkelijk al door een journalist in 2015 in de een of andere krant of tijdschrift geschreven. Niet alleen dat het mogelijk was, maar men had al daadwerkelijk een paar duizend man grenspersoneel/Douane zo goed als hiervoor aangenomen. Heel plotseling verdween alles in het een of andere archief, een gedeelte van dat personeel ging naar Frontex, de rest moest dan toch weer een andere job zoeken. Merkel had al een lading schroeven los in haar hoofd, maar op dat ogenblik vlogen wel alle schroeven eruit. Er werd nooit meer over gesproken, iedereen zweeg. Wat er met die journalist is gebeurt weet waarschijnlijk ook niemand. Ik vind het wel vreemd, dat zich in Duitsland dat niemand herinnert of wel herinnert, maar dus ook stil zwijgt.

  Like

 9. Wachteres zegt:

  https://www.express.co.uk/news/world/1044426/angela-merkel-germany-migration-eu-migrant-crisis?utm_source=traffic.outbrain&utm_medium=traffic.outbrain&utm_term=traffic.outbrain&utm_content=traffic.outbrain&utm_campaign=traffic.outbrain

  Angela Merkel faces MAJOR criticism over leaked secret migration papers
  ANGELA Merkel is facing fresh criticism over her migration policies after a secret paper was leaked, throwing a “glaring light” on the German Chancellor’s decision to allow one million migrants into Germany in 2015.

  Like

 10. Wachteres zegt:

  Persoonlijk geloof ik er geen barst van dat Merkel vanwege Duitse schuldgevoelens i.v.m de Tweede Wereldoorlog in 2015 2 miljoen ‘vluchtelingen’ heeft binnen gehaald.

  Zij is een aanhanger van de nieuwe wereldorde en heeft regelmatig contact met o.a. Soros.

  Natuurlijk zal zij naar het volk wel ‘spelen’ met die schuldgevoelens als haar dat zo uitkomt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s