“In onze stad slaat de stemming om”

Screenshot_114

(Vertaling: E.J. Bron)

Burgemeester spreekt duidelijke taal

Op veel plaatsen, ook in het noorden van de Duitse deelstaat Thüringen, komen problemen voor met “vluchtelingen” die zich niet aan de maatschappelijke en vooral niet aan de juridische spelregels houden. En Justitie in dit land staat erbij en kijkt ernaar. Dat in ieder geval schrijft een burgemeester uit het noorden van Thüringen aan een minister en het openbaar ministerie in Mühlhausen

Voordat Steffen Grimm tot burgemeester van Sondershausen werd gekozen, was hij politieman. Hij kent het werk van de agenten, dat niet altijd overstroomt van aantrekkelijkheid. Maar nu, aldus Grimm, zou het in zijn stad tot een toestand zijn gekomen die niet meer acceptabel zou zijn.

In een brief aan de minister van Justitie van de deelstaat Thüringen, Dieter Lauinger, en het openbaar ministerie in Mühlhausen verzoekt hij dringend “om in het vervolg de aan u gegeven mogelijkheden, die het Wetboek van Strafrecht evenals de strafprocesorde bieden, volledig uit te putten en delinquenten desbetreffend te disciplineren en te sanctioneren”.

Er zouden vooral regelmatig strafprocessen tegen crimineel geworden migranten worden geseponeerd voordat het überhaupt tot aanklachten zou komen, staat er in de brief, die in het bezit is van online-kranten in het noorden van Thüringen. Grimm schrijft daarin: “Er gebeurt niets en de drempel van deze clientèle daalt vanzelfsprekend in toenemende mate. Deze omstandigheid kan ik zo niet meer accepteren. Zo wordt er ogenschijnlijk ook gehandeld bij autochtone criminelen. En mocht het toch een keer tot een proces komen, dan vallen de straffen bovendien regelmatig belachelijk laag uit, zodat er van een opvoedend effect geen sprake kan zijn en van de daders meestal ook nog slachtoffers worden gemaakt.”

Steffen Grimm noemt concreet een zaak uit eind mei vorig jaar. Een buitenlander zou een politieagent met een houten plank hebben aangevallen en verwond, de zaak zou echter door het openbaar ministerie in Mühlhausen zijn geseponeerd. “Parallel daaraan vindt er nog steeds een niet onaanzienlijk aantal delicten plaats, hoofdzakelijk in de binnenstad van Sondershausen. In zeldzame gevallen volgt een afsluitende strafvervolging, laat staan een veroordeling. De zaken worden bijna zonder uitzondering ondanks geweldig onderzoekswerk van de politie wegens mij volledig onduidelijke redenen geseponeerd”, bekritiseert de burgemeester.

Het gevolg daarvan zou zijn dat zowel politieagenten in het Kyffhäuser-district als de bevolking van Sondershausen te “kampen” hebben met de effecten en gevolgen van deze handelwijze. Afsluitend formuleert Grimm een verzoek: “Ik verzoek u nogmaals dringend om in het vervolg signalen af te geven en maatstaven te zetten hoe delicten in Duitsland bestraft kunnen worden, bestraft worden en welke gevolgen het heeft wanneer men zich niet aan de wet houdt. Bovendien roep ik u ertoe op om in het vervolg alle gegeven mogelijkheden uit te putten om crimineel geworden buitenlanders consequent uit te zetten. De voorwaarden daarvoor zijn aanwezig. Alleen op die manier kunnen de rust en de orde in Sondershausen hersteld worden.”

Bron:
www.nnz-online.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

15 reacties op “In onze stad slaat de stemming om”

 1. Judge zegt:

  Meevoeren naar een voor de buitewereld afgesloten terrein, zonder aanwezigheid van pers en publiciteit. Wij zullen voor een goede afhandeling zorg dragen….

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Tekst uit een verloren geraakt manuscript, dat reeds in het Londen van de 19e eeuw opriep tot burgerlijke ongehoorzaamheid.

   Een voor de buitenwereld afgesloten terrein kan ook uw eigen keldertje in het flatgebouw zijn, of uw eigen garage.
   Wees creatief.
   Zie mogelijkheden in uw eigen woonomgeving.
   Hebt u ruimte voor ’n tafel, waarop het slagerswerk kan worden uitgevoerd, en
   plaats voor ’n bassin met zuur gevuld, waarin de lichaamsdelen worden opgelost?
   Dan heetten wij u hartelijk welkom bij onze vereniging, wensen u veel succes en kan het echte werk beginnen.

   Aldus enen zekeren: “Jack The Ripper.”
   Student Geneeskunde.

   Like

 2. droevige mof zegt:

  De burgemeesters van de kleinere steden worden nu gedood door de feiten die ze eerder hadden ontkend en verborgen. Plotseling willen ze de grote voorlichters zijn, deze opportunisten en na-apers van de AfD.

  Geliked door 3 people

  • louis-portugal zegt:

   Niet zo generaliseren vriend.

   Like

   • droevige mof zegt:

    Tot nu toe ken ik geen kandidaten bij de gemeenteraadsverkiezingen die openlijk een kritisch oordeel over migratie hadden en vervolgens de verkiezingen wonnen. Degenen die eerlijk en open in de verkiezingscampagne spreken, hebben vrijwel geen kans. Later kunnen ze anders praten of niet. De AfD is eerlijk, maar sociaal veroordeeld
    en kan geen meerderheid vinden voor haar positie.
    Ik will niet graag over dit onderwerp generaliseren, maar tot dusver heb ik helaas geen reden.

    Geliked door 1 persoon

  • Henk der Niederlander zegt:

   Ik hen het al meermaals aangekaart.
   Politie zou de kloten moeten hebben om te staken, ondanks dat ze dat verboden is.
   Nou vinden we hier een ex politieman en plotseling vind hij het allemaal moeilijk.
   De vraag is waarom

   Nou is hij namelijk degene die de verantwoording draagt en aangesproken word op het feit dat zijn ex collega’s de Duitser gewoon openlijk lopen te naaien, zoals hij vroeger zelf ook deed..

   En Louis weet te vertellen dat de Droevige niet moet generaliseren.
   Laat me niet lachen.
   Het politieagentje is van pispaal omhoog geklommen tot degene die tegen de paal pist

   Like

 3. Dag X: Duitslands extreem-rechtse commando’s zouden naar verluidt samenspannen om toppolitici te vermoorden als het order ‘valt’

  Door Michaela Rehle

  Een extreemrechts ondergronds netwerk bestaande uit leden van de Duitse elite-commando-eenheid en militaire veteranen die van plan waren om toppolitici te vermoorden na de ineenstorting van de orde in het land, beweert een sensationeel bericht in de media.
  De Duitse politie heeft naar verluidt een clandestien extreem-rechts netwerk aan het licht gebracht dat naar verluidt “concrete plannen” had voor wat zij “dag X” noemden – het moment waarop de burgerlijke orde van Duitsland zou instorten, berichtte het tijdschrift Focus. Het aangrijpende plan was om ‘ongewenste’ politieke figuren naar een afgelegen plek te brengen en ze massaal te vermoorden.

  De namen van mensen op de “hitlijst” van de groep moeten nog worden vastgesteld, maar men denkt dat Dietmar Bartsch, hoofd van de parlementaire fractie van de linkse partij, een van degenen was die eruit gehaald moest worden.

  Het uiterst rechtse ondergrondse netwerk zou leden van de KSK, de speciale eenheden eenheid van het Duitse leger, samen met veteranen uit de militaire en rechtshandhaving omvatten. Door zich grondig voor te bereiden op ‘Dag X’, hadden ze al geheime wapens en munitiedepots en brandstofopslagplaatsen gecreëerd.

  Het infiltreren van de geheime groep zou onmogelijk zijn geweest zonder een van zijn leiders die toevallig “de enige betrouwbare bron van informatie” was voor MAD, de Duitse militaire inlichtingendienst, volgens Focus.

  Ironisch genoeg deed een hoge officier binnen dezelfde dienst zijn uiterste best om het onderzoek te belemmeren. Een 42-jarige luitenant-kolonel van de militaire inlichtingendienst, wiens naam onbekend blijft, werd beschuldigd van het lekken van gevoelige informatie over de structuur naar enkele contacten binnen het Duitse leger, waarbij hij hen vooraf waarschuwde over politieonderzoeken.

  Naarmate de structuur groter werd, stuitten onderzoekers ook op een losse associatie van mensen die in Duitsland bekend staan ​​als survivalisten.

  Meestal ontslagen als complottheoretici die zich voorbereiden op allerlei apocalyptische crises, hebben veel overlevingsgroepen banden met extreemrechtse extremisten en de zogenaamde ‘Reichsburgers’ – nationalisten die het moderne, democratische Duitsland niet erkennen en het herstellen van het oude Duitse Rijk.

  Een andere KSK-officier geïdentificeerd als Andre S. werd genoemd als een beheerder van een aantal online survivalistische groepen, die werden frequent bezocht door sommige leden van Duitse neonazistische facties. De man ontkende dat hij een neonazi was en MAD concludeerde uiteindelijk dat hij geen extremist was, meldt Die Welt.

  Duitse functionarissen zijn opvallend mondjesmaat op de hoogte gehouden over alles wat verband houdt met de informatie over het vermeende geheime netwerk. Het leger weigerde commentaar te geven op mogelijke banden tussen KSK-officieren en controversiële overlevingsgroepen.

  Duitsland heeft al geruime tijd te maken met een aantal zenuwslopende ontwikkelingen binnen zowel zijn strijdkrachten als de samenleving. Vorig jaar bevond de Bundeswehr zich in het vizier toen talloze Wehrmacht-memorabilia en nazi-tijdperk artefacten binnen verschillende kazernes werden ontdekt.

  Deze omvatten posters die Nazi-soldaten verheerlijken, evenals onderscheidende Duitse stalen helmen en replica’s van de standaard uitgifte wapens van de Wehrmacht. Na die ongemakkelijke openbaring beloofde minister van Defensie Ursula von der Leyen om de legers van het leger te controleren “van rekruten tot generaals, van instructeurs tot minister”.

  Ondertussen zijn extremisten binnen het leger verre van de enige bron van zorg voor Berlijn. In een januari-rapport van het Focus Magazine werd gesuggereerd dat het aantal extreem-rechtse ‘Reichsburgers’ opliep tot bijna 16.000 leden en blijkbaar begonnen ze zich voor te bereiden op hun eigen ‘Dag X’ door een gewapende vleugel te creëren.

  bron:
  https://www.rt.com/news/443662-german-army-secret-extermist-network/

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Nou die “Onderscheidende Nazi-stalen helmen.” zijn zo gek nog niet.
   Als ik die helmen vergelijk met die rare hoofddekseltjes waarmee de moderne marinier zijn werk moet doen…
   Volgehangen met elektronische apparatuur maar niks bedekkend!
   Och arme.
   Ik vergelijk ze voor het gemak met die kartonnen namaakhelmpjes waarmee het Duitse leger tijdens begin van WO! werd uitgerust, totdat de legerleiding de beroemde Duitse Stalhelm liet produceren.

   Maar nu is het weer opnieuw huilen met de klep dicht.
   Zie foto boven.

   Like

 4. Steven zegt:

  Als de crimigranten naar horen zeggen worden geselecteerd op agressief gedrag voordat ze hierheen komen, is het ook niet zo gek meer….

  Like

 5. guusvelraeds zegt:

  Gelukkig worden autochtonen wel nog bestraft als ze de kliko te vroeg aan de straat zetten. Anders zou het helemaal een zooitje worden.

  Geliked door 1 persoon

  • Steven zegt:

   haha… grappig..

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Ik zie hier persoonlijk niets grappigs in waarde “Steven”.
   Ik ken maar zat keurige blanke Nederlanders.
   Dus onze mensen, die zo’n bon kregen en door justitie als gevaarlijke elementen in onze samenleving werden neergezet… zodat ze volkomen getraumatiseerd en decennia te vroeg afscheid moesten nemen van hun kinderen, kleinkinderen, eventuele onwettige kinderen, maar toch, en hun diverse vrouwen en bijzitten!
   Schrijnend!
   Als je dan weet hoe de doorsnee lichtgetinte tot egaal diepzwarte indring(st)er hier op ons parasiteert, en elke avond de zeiknatte-urine cq strontluiers van ontelbare kinderen uit het raam van zijn/haar flat gooit (en dat zijn er wat!), dan is de konklusie van de Heer Velraeds volkomen juist!
   Stel je voor dat wij hetzelfde zouden doen.

   Wat ’n zooitje zou het hier dan worden….

   Geliked door 1 persoon

   • Nederviking zegt:

    Dat is nu precies was er mis is met de overheid. Ze denken dat door wetten en regels ze de maatschappij kunnen sturen dmv strafrechtelijke procedures. Dit is een grote denkfout van de politiek elite. We zien dat op bepaalde groepen de overheid geen grip heeft. De welwillende bevolking lijdt onder het gedrag van die asso groepen. Ondertussen groeit de onvrede onder de welwillende bevolking, want de politiek elite doet alleen maar aan symptoombestrijding. Ze blijven ladingen problematische immigranten binnenhalen, verhogen belastingen, ontnemen mensen de vrijheden, ontkennen de problemen met immigranten en demoniseren de personen die kritische vragen stellen. Dit gaat hoe dan ook een keer fout lopen.

    Like

 6. Republikein zegt:

  Jawel, zijn er in Duitsland geen handhavers?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s