KASTIJDT HEN OPDAT ZE ONDERDANIG ZIJN of: Het verband tussen de Blokkeerfriezen en de korting op de AOW

Screenshot_129

(Door: “Weethetwel”)

Feodale heersers in de middeleeuwen hadden genoeg onfrisse methodes om de wind er onder te houden bij het gepeupel. Immers: in aantal konden ze het nooit winnen van het volk. Daarom regeerden ze met angst en onderdrukking. Zo werd om de zoveel tijd iemand in het openbaar opgehangen of gemarteld. Wie of wat was niet zo belangrijk: het ging om het signaal. Blijf op je plaats en voeg je naar onze macht anders kun jij de volgende zijn. Die situatie vandaag de dag is niet veel anders. De huidige linkse machthebbers doen eigenlijk hetzelfde, alleen is alles overgoten met een moreel sausje. De moderne tijd biedt andere mogelijkheden om hetzelfde te doen.

Tiendschuur

Er zijn trouwens genoeg overeenkomsten tussen de heersers van toen en nu. Belangrijkste kenmerk is dat beide groepen parasiteren op het volk. De tiendschuur was destijds de plaats waar de mensen een deel van de oogsten in moesten leveren. In de middeleeuwen was dat doorgaans 10%, tegenwoordig wordt meer dan 70% afgepakt: dat is zeven keer zoveel! En de tendens: stijgend. Met moderne methoden staat bij wijze van spreken op iedere hoek van de straat iemand om de burger geld afhandig te maken. In de middeleeuwen had dat acuut tot opstand geleid.

Goede heersers

Heersers hoeven niet per definitie slecht te zijn. Er zijn genoeg voorbeelden bekend dat ze waar voor hun geld leverden. Zo konden ze bescherming en veiligheid bieden aan de bevolking. Dat mocht ook wat kosten. Het ging meestal fout op het moment dat de heersers hun binding met de werkelijkheid verloren. Dat hun eigendunk enorme proporties aannam, mede omdat ze omringd waren door jaknikkers. Zij begonnen te denken dat ze de wereld naar hun hand konden zetten. Op kosten van de bevolking werden legers opgetuigd om op veroveringstocht te gaan. Dan was het vaak gedaan met de rust en de veiligheid. En had het volk daarna meestal ook genoeg van zijn heersers.

De huidige linkse heersers zijn geen goede heersers

Tot in de negentiger jaren werd Nederland goed bestuurd. De tiendschuur had plaats gemaakt voor een dertigerschuur. De mensen gaven dertig procent van hun inkomen af en kregen daarvoor niet alleen veiligheid en bescherming door politie en leger, maar ook (gratis) scholing en goede gezondheidszorg. Werkloosheidswet, bijstandswet en AOW zorgden voor een basisinkomen voor wie dat nodig had. Daarna ging het helemaal fout.

Er is nu een generatie bestuurders aan het bewind, omringd door jaknikkers, die meent dat de wereld haar speelterrein is. Zelf hebben ze nog nooit gewerkt en de kost verdiend, maar zijn er van overtuigd dat hun kwaliteiten enorm zijn. Ze denken invloed te hebben op het zeeniveau, de sneeuw op de Noordpool, het weer. Zelfs de temperatuur op aarde kan door hen ingesteld worden. Het belangrijkste falen van deze mensen zit hem erin dat ze iedere binding kwijt zijn met datgene waarvoor volksvertegenwoordigers eigenlijk bedoeld waren: het volk vertegenwoordigen. Hun eigen fantasie-rol op aarde vinden ze veel belangrijker dan het lot van het volk. Sterker nog: het volk kan wat hen betreft volledig verdwijnen zonder dat ze er een traan om laten.

De gevolgen voor het land en het volk zijn dan ook desastreus. Politie en leger zijn wegbezuinigd, gedesoriënteerd of gedemotiveerd. Scholing is vaak verworden tot linkse hersenspoeling. Bovendien wordt het kennisniveau steeds aangepast aan de zwakkere leerlingen. Universiteiten verlaten de wereld van de waardevrije wetenschap en zakken af tot het niveau van een communistisch politbureau. In de gezondheidszorg is verantwoordelijkheid vervangen door verstikkende bureaucratie en willekeur. Terwijl ziektekostenverzekeraars miljarden verdienen, gaan complete ziekenhuizen failliet. Een verzorgde oude dag kan alleen als je veel geld hebt. Bejaarden- en verzorgingstehuizen zijn gedecimeerd. Oudjes krijgen het D66-pilletje opgedrongen om er onder het motto van “ voltooid leven” maar een eind aan te maken.

Het besturen van het land is verworden tot een onontwarbare kluwen van regels en wetjes die niemand kent, maar maximale mogelijkheden biedt iedere willekeurige inwoner op “overtredingen” te betrappen en hem dan te straffen. Vanuit steeds protseriger gebouwen, lijkend op de feodale kastelen van weleer, onbereikbaar achter toegangscontroles,  worden de bewoners gemonitord op hun gedrag. Niet alleen of er nog geld te plukken valt, maar ook aan wie men uit moet delen om bij verkiezingen hun stem te krijgen.

Niet alleen dommigheid, maar ook kwaadaardigheid

Dat het inmiddels op alle overheidsterreinen spaak loopt, zou in theorie te wijten kunnen zijn aan dommigheid. Immers, de “bestuurders” hebben over het algemeen nog nooit gewerkt, laat staan voor hun dagelijkse brood moeten vechten. Ze hebben dus geen idee hoe je efficiënt kunt werken en laten met open ogen alles in de soep lopen. Maar er speelt meer. Overtuigd van hun enorme kwaliteiten, waarbij ze nog nét niet de zon om de aarde kunnen laten draaien in plaats van andersom, hebben ze volledig lak aan zoiets onbenulligs als zich bezig houden met het volksbelang. Ze hebben een hoger doel en het volk is daarbij alleen maar tot last. In nauwelijks 25 jaar hebben ze de belastingdruk meer dan verdubbeld van 30% tot 70% van wat de mensen verdienen, terwijl datgene wat ze ervoor leveren alleen maar verminderd is. De burger slikt het allemaal.

Daarop kwam de volgende fase, die écht niet meer terug te voeren is op pure dommigheid, maar vooral op kwaadaardigheid. Wat valt er anders te denken van maatregelen die actief het leven van het volk verpesten zoals het afsluiten van het gas en de plicht het laatste geld uit te geven aan milieuverbouwingen van het eigen huis. Het importeren van miljoenen moslims die het dagelijks leven ontregelen. Het bewust afschaffen van allerlei tradities en feestdagen die veel voor de mensen betekenen. Zelfs de onafhankelijke staat willen ze opheffen voor een bureaucratische superstaat die ook geregeerd wordt door narcisten.

En deze weken speelt de discussie over de AOW die steeds meer uitgehold wordt. De leeftijd dat men AOW ontvangt is inmiddels 67 jaar in plaats van 65 jaar. Iedereen moet meer dan twee jaar extra doorwerken. Financieel is er geen enkele reden de werkers die het land opgebouwd hebben van hun vrije jaren te beroven. Het effect van de vergrijzing wordt schromelijk overdreven. De cijfers krijgt u niet te horen in de linkse media.  1/5 deel oftewel 20% van de bevolking zit momenteel in de AOW. 3,4 miljoen mensen krijgen samen 32 miljard euro. Van de totale overheidsuitgaven is dat een schamele 13%. Het is ongeveer 5% van het nationaal product. Dat is voor een economie gemakkelijk te dragen als je bedenkt dat alleen al aan loonheffingen meer dan 100 miljard belasting binnenkomt. Daar komt bij dat over de ontvangen AOW weer inkomstenbelasting betaald moet worden, dus een groot gedeelte van de uitkering is het jaar erna weer terug in het laatje bij de overheid. Het hele AOW-beleid past precies in het straatje van kwaadaardigheid tegen het eigen volk. Kastijdt hen.

Opstand blijft uit

Dat de bevolking niet in opstand komt, heeft vooral te maken met ingewikkelde structuren en onoverzichtelijkheid. Vroeger kon men duidelijk aanwijzen wie de machthebbers waren om ze bij een opstand op het schavot te brengen. Het aantal mensen dat profiteert van dit systeem is echter enorm gegroeid en bevindt zich overal. Op een gemiddeld verjaardagsfeestje heeft globaal de helft van de aanwezigen een belang bij de staatsruif. De meesten van hen hebben het zelf niet eens meer in de gaten en vinden het doodnormaal een inkomen te krijgen dat door anderen is verdiend en vervolgens afgegeven. Velen zijn er zelfs trots op erbij te horen. Als nettobetaler kan men beter zijn mond houden. Ze deinzen er niet voor terug u aan te pakken als u kritiek heeft op de gang van zaken. De Nazi-kaart is zo getrokken.

De profiteurs stellen hun positie veilig door om de vier jaar een stem uit te brengen op zogenaamde volksvertegenwoordigers. Dezen zijn allemaal hetzelfde en ze spreken met één linkse stem. Alles en iedereen die daar van afwijkt, wordt keihard aangepakt. Een machtig propaganda-apparaat van school tot media verspreidt iedere dag de linkse heilsboodschap. En sust de massa in slaap.

Maar zo bont als het de laatste jaren gemaakt wordt, kan onmogelijk nog heel lang voortduren. Daarom begint bij de linkse machthebbers de angst te groeien dat de massa ontwaakt en hen net als weleer op het welverdiende schavot zet. Daarom wordt iedereen die wakker wordt en protesteert meteen aangepakt om te voorkomen dat hij ook anderen wakker maakt.  In dat licht kunt u de actie zien van het Openbaar Ministerie en de D66-rechters om de Blokkeerfriezen in de justitiële tang te nemen. Net als bij het proces tegen Geert Wilders wordt bij de Blokkeerfriezen alles uit de kast gehaald het gevaar te bezweren en oppositie tot zwijgen te brengen. Protest brengt hun droomwereld-luilekkerland in gevaar. Blijf op je plaats en voeg je naar onze macht, anders kun jij de volgende zijn.

Door:
“Weethetwel”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

41 reacties op KASTIJDT HEN OPDAT ZE ONDERDANIG ZIJN of: Het verband tussen de Blokkeerfriezen en de korting op de AOW

 1. P . Puk zegt:

  Geweldig ! Klopt helemaal !

  Geliked door 3 people

 2. M.A.L. Sion zegt:

  Goede knutselaar gezocht die een guillotine kan produceren. Handig voor de onvermijdelijke bijltjesdag. Gelet op het grote aantallen profiteurs onder het linkse tuig hebben we er mogelijk meer nodig.

  Geliked door 2 people

 3. delamontagne zegt:

  April 2011
  * * *
  MINISTER KAMP VAN SOCIALE ZAKEN KLEEDT DE AoW UIT WAAR HIJ MAAR KAN………..

  Gisteren ging de Eerste Kamer akkoord met een wijziging in de regeling die de tegemoetkoming regelt voor de AOW. Door de nieuwe regeling verliezen 280.000 mensen die in het buitenland AOW ontvangen, 400 euro bruto per jaar.
  [ dus Euro 800.- per echtpaar ].
  Gisteren kreeg hij groen licht van de Eerste kamer om de tegemoetkoming voor AOW’ers in het buitenland te schrappen een maatregel die 100 miljoen aan bezuinigingen oplevert. Nu nog ontvangen personen van 65 jaar en ouder een tegemoetkoming van 34,26 per maand, die gaat per 1 juni aanstaande vervallen. De AOW’ers ontvangen de tegemoetkoming om hun koopkracht op peil te houden. Alleen wanneer de 65-jarige over meer dan 90 procent van het inkomen belasting betaalt in Nederland blijft hij de tegemoetkoming ontvangen.

  Minister Kamp verwacht dit jaar 60 miljoen euro te besparen, in 2012 al 119 miljoen en in 2015 zelfs 119 miljoen euro.

  XXXXXXXXXXXXXXXXXXX

  De NL-ers die in het buitenland in EU wonen spanden via het EU-hof in Brussel een proces aan en wonnen dat.
  De minister mocht geen onderscheid maken tussen AoW uitkering voor in- en uitpandige Nederlanders.
  Naderhand kregen wij hier in Fr samen een nabetaling van +- Euro 1800 ( 2 x E400 over 2 jaar + compensatie / rente )
  In plaats dat er werd bezuinigd kostte het de Staat miljoenen extra door die extra bij-betalingen.

  Geliked door 1 persoon

  • louis-portugal zegt:

   Ik kreeg ook al een bericht dat de AOW ging veranderen.
   In ieder geval zal het niet meer zijn.
   En ik betaal al belsting in Portugal over dat bedrag

   Geliked door 1 persoon

   • delamontagne zegt:

    het heeft met Belastingverdragen tussen de EU-landen te maken.
    Wij betalen hier in Fr inkomstenbelasting.
    Op deze site staat een en ander over de verdragen……..
     https://nederlanders.fr/profiles/blogs/nederland-onderhandelt-met-frankrijk-over-een-nieuw

    Like

  • Nemesis zegt:

   Voordat, gisteren dus, de wet er door was, hadden wij al bericht van het blauwe leger, de belastingdienst en het CAK. Het is niet die alleen die 34, 26 p.p. die wij in Duitsland nooit meer erbij hebben gekregen zoals in Frankrijk en de Turken en de Marokkanen (dit omdat de gepensioneerde Nederlanders in Duitsland te beroerd waren om gevolg te geven aan mijn oproep om ook gezamenlijk een proces aan te spannen, schijnbaar hebben die allemaal centen zat), maar via de ouderenkortingen en heffingskorting krijgen we nu ook 268,– Euro per maand minder AOW. Maat dat is eerst de voorlopige berekening, binnenkort horen we hoeveel het werkelijk zal zijn.

   Ik bevrees nu ook al wat we meer moeten betalen voor de zorgverzekering als ook daar die heffingskortingen en ouderenkortingen wegvallen. Want daar betalen we ook al een flinke hap meer als de inwoners van Nederland, want dat is dus geld wat opzij gezet wordt voor het geval we ooit naar Nederland terug zouden komen. Op die manier kun je de mensen ook uitplunderen.

   Geliked door 1 persoon

   • delamontagne zegt:

    Die Euro 34.26 was een toeslag die minister Kamp voor de buitenpandige NL-ers niet meer wilde betalen.
    Door dat proces in EU-hof in Brussel moest hij alsnog over de 2 voorgaande jaren betalen + rentecompensatie.
    Ze waren dus duurder uit.
    Maar toen heeft hij die hele toeslag gehalveerd, zowel voor de mensen in NL als in andere EU-landen.
    * *
    Heb je dat bericht van mij van 9 Nov j.l. nog ontvangen ?
    heb n.l. niets meer gehoord daarna.
    Ik had er 3Sites in vermeld waar je misschien iets aan zou kunnen hebben.
    http://www.zorgwet.info/buitennl/ )

       http://www.verhuis.de/start/belastingen.html

    https://nederlanders.fr/profiles/blogs/nederland-onderhandelt-met-frankrijk-over-een-nieuw

    Uit die laatste begreep ik dat wij in Fr in een Voorlopige ? ? ) betere positie verkeren dan de Nederlanders in Dts-land.
    Ik heb vooral die laatste site erg bekeken en dan begrijp je ook beter waarom wij toendertijd ook onder dat NL-zorgstelsel ( de betaling in ieder geval ) moesten komen.
    Het draait allemaal om geld, GELD, GELD, zoveel mogelijk afhandig maken en dan
    vooral proberen bij NL-ers in buitenland.
    DAT VALT MINDER OP IN NL, daar denken ze dat alle uit NL weggetrokken mensen minsten miljonair zijn.
    Ik ben hooguit “centen-air”.
    Als ze bij ons ook zo gaan rekenen als voor jullie in Dts-land met de AoW, dan wordt ’t voor ons nog spaarzamer !
    Door de kortingen wegens verblijf bujitenland, krijg ik nu iets van Euro 560.
    Mijn vrouw krijgt meer omdat voor haar alleen de jaren in Fr worden gekort.
    Wat er voor ons voor de “zorg” zal worden ingehouden volgend jaar, weten we nog niet.
    Dat weet je pas per Januari als de AoW komt.
    groeten van hier

    Like

   • Nemesis zegt:

    Ja, ik heb je bericht ontvangen en ben aan het uitpluizen geslagen. Bovendien op zoek naar een advocaat die gepromoveerd is in belastingrecht in NL en buitenland. Dat valt niet mee.

    Ja, ze doen zo alsof alle mensen die uit Nederland naar het buitenland zijn vertrokken mindestens miljonair zijn. Maar dat heet ook zijn weerslag op onze landgenoten die gewoon in NL wonen. Ik krijg dat tamelijk vaak te horen en bovendien als je bijvoorbeeld de reacties eens doorleest in de verschillende Nederlandse kranten als het over belastingen, pensioenen en vooral AOW gaat, dan moet je lezen dat ze de buitenlandse Nederlanders maar helemaal niets meer moeten betalen, vooral al geen AOW, want dat recht hebben ze verspeeld om zomaar naar een ander land te vertrekken. Dat komt vooral van jonge snotneuzen die zelf nog niets of zo goed als niets bijgedragen hebben, van het bloedrode zooitje (ooit allemaal bij de communistische partij) hier in het Noorden van Nederland en die uit de Biblebelt en natuurlijk, hoe kan het ook anders, uit Amsterdam en andere steden die ondertussen meer islam zijn als Nederlands.
    Van de belastingdienst weet ik het al en van de AOW, die verrassing krijgen we dus als we de eerste uitbetaling krijgen in januari,
    Je krijgt binnenkort bericht terug, ik wilde wachten tot ik klaar was met uitpluizen. Overigens dit terzijde, maar de belasting accountant die voor ons de aangifte heeft gedaan is dus, ik zal het maar niet zeggen. Die had dit alles moeten weten, Heeft schijnbaar ook de pest aan Nederlanders elders op de wereld.

    Geliked door 2 people

  • BertG. zegt:

   Als jullie nog denken iets over te houden aan je pensioen, dan kan je dat nou helemaal wel vergeten.
   Markie gaat zich ermee bemoeien, dus beter gaat er dan niet meer van worden.

   https://www.telegraaf.nl/financieel/2794432/rutte-mengt-zich-in-pensioenonderhandeling

   Geliked door 2 people

 4. jungleelephant zegt:

  En toch zal ik.nooit van mijn leven,mij de mond laten snoeren!Ik zal de lelijke,naakte waarheid blijven verspreiden!Aan mij zal het niet liggen als we ten onder gaan!

  Geliked door 2 people

 5. Nachtkaarsje zegt:

  De ervaring heeft geleerd dat hoe strakker men het keurslijf aantrekt, hoe groter is de uitbarsting als hij afgegooid wordt. Menigeen kan zijn borst nat maken in de nabije toekomst. De wal heeft nog altijd het schip gekeerd.

  Geliked door 2 people

 6. Perfide Albion zegt:

  Een uitstekende analyse van de feiten. Ik denk wel eens meewarig aan het plebs uit de middeleeuwen. Hoe konden die zo dom zijn en hun oogsten zomaar afstaan aan “de adel”.

  Over een paar honderd jaar kijken anderen terug en denken: Hoe konden deze idioten akkoord gaan met hetgeen in dit artikel geschreven is? Als makke schapen laat men zich naar armoede leiden.

  Hoe kan het dat we nu 17 miljoen inwoners hebben- 6 miljoen meer dan bij de invoering van de AOW- en dat de AOW leeftijd toch stijgt? Immigratie was toch goed tegen de vergrijzing? De waarheid is dat u- onder andere- de uitkering van de parasiet uit Turkije en/of Marokko moet betalen van uw AOW gelden.

  Ter afsluiting een klassieker: https://meervrijheid.nl/?pagina=979

  Geliked door 1 persoon

 7. Edwin Lauxen zegt:

  Leaver dea as slaef !!

  Phonybaatius kreeg in Dokkum een ‘ goedendag’ op zijn mijter geparkeerd toen hij bleef zaniken over de voordelen van kerstenen. 😉

  Like

 8. Claude du Ferme zegt:

  Er wordt heel hoog op de vrijheid van demonstreren gehamerd,als het hun uitkomt tenminste want als Pegida demonstreerd zijn er tientallen antifa (haha)organisaties die dit straffeloos onmogelijk proberen te maken
  Overigens zijn ze daar in Leeuwarden een beetje hun hand aan het overspelen met die draconische straffen
  In ieder geval is er daar een nieuwe volksheld opgestaan,overigens weet een ieder dat men niet moet fukken met de Friezen .Vooral in Dokkum is het uitkijken geblazen voor arrogante westerlingen,
  FRIESLAND BOPPE

  Like

 9. edwin vissers zegt:

  een voorbeeld in de telegraaf vandaag ;WARSCHAU – Vele tienduizenden anti-Europese, radicale nationalisten marcheerden vandaag samen met de ultra-katholieke Poolse regering door Warschau. Hooligans en fascistische groepen vierden zij aan zij met veteranen, militairen en gezinnen de onafhankelijkheid van precies honderd jaar geleden.
  man man wat haat ik Nederlanders wat een satanische volk ,de Hell is nog te goed voor ze ,

  Geliked door 1 persoon

 10. Bezorgde burger zegt:

  Ik hoop, maar vraag me af of, het proces nog op democratische wijze gestopt kan worden.
  Oost Europa, Oostenrijk en vooral Italië hebben bewezen dat een echte politieke leider het land weer op het rechte pad kan brengen.
  Ik hoop dat Wilders en Baudet snel de democratie uit het slop kunnen halen anders zie ik een hele andere vorm van opstand voor me.
  Of er gebeurd niks: dan leeft West Europa straks in DDR 2.0.
  Deze rechters zijn i.i.g. al hard bezig om de glorierijke socialistische heilstaat van weleer met angst en onderdrukking een nieuw leven in te blazen.
  Wee wie opstaat tegen het socialisme: uw wordt met naam en toenaam via de gewillige media kapotgemaakt en een strafblad zal u uitsluiten van onze geweldige maatschappij…..

  Like

 11. Frans Brassens zegt:

  Wat een prachtig artikel van ‘Weet het wel’.
  Dit zou elke rechtgeaarde Nederlander moeten lezen en tot zich laten doordringen.
  Veel van wat de auteur hier aankaart kan trouwens al bekend zijn.
  Maar het slaapwandelend bovenmatige deel van de Nederlanders is nog altijd zó gesteld op zijn kennelijk nog altijd aanvaardbare toestand, dat het kijken naar kwalijke feiten en de onvermijdelijke toekomst die daaraan vastzit, er bij inschiet.
  Tot het te laat is?

  Geliked door 1 persoon

 12. QENQ5 zegt:

  Vooral dat linkse “morele sausje” irriteert me.

  Geliked door 1 persoon

 13. Eigen volk eerst zegt:

  Niet alleen dommigheid maar vooral kwaadaardigheid van de leiders vind ik een prima tekst. Want dat is het. Kwaadaardigheid!

  Geliked door 1 persoon

 14. Ieder volk krijgt de regering die het verdient. En ieder volk dat vrouwen de arbeidsmarkt opjaagt, dat vergrijst, dat kinderen aborteert, dat niet investeert in grotere gezinnen dan 2 peuters, zal vroeg of laat zijn dominantie verliezen, en overheerst worden door allah’s barbaren.

  Like

 15. BertG. zegt:

  Er moet nader onderzoek komen naar de vraag of toenmalig minister Ivo Opstelten van Veiligheid en Justitie invloed heeft uitgeoefend op het Openbaar Ministerie (OM) om PVV-leider Geert Wilders te vervolgen voor zijn ‘minder Marokkanen’ uitspraken in 2014. Een verzoek daarvoor is ingediend bij het gerechtshof in Den Haag, zo bevestigt de advocaat van Wilders, Geert-Jan Knoops, berichtgeving hierover door RTL Nieuws.

  Volgens Knoops is er nieuwe informatie beschikbaar die erop wijst dat Opstelten destijds invloed heeft uitgeoefend. “Als dat waar is, dan kan dit de consequentie hebben dat de rechter beslist dat de rechtszaak tegen Wilders niet geldig is. Omdat politieke besluitvorming en invloed buiten een strafzaak gehouden moeten worden”, aldus Knoops.
  https://tpo.nl/2018/11/12/toenmalig-minister-opstelten-vvd-beinvloedde-om-in-wildersproces/

  Like

 16. Stef zegt:

  En de nog dommere linkse lui die altijd te lam zijn geweest om te werken en liever in hun eigen vuil liggen, laten zich gebruiken om de werkman dwars te zitten en te kleineren.
  Dit in de hoop op een slaap baandje .

  Like

 17. Pingback: KASTIJDT HEN OPDAT ZE ONDERDANIG ZIJN! | eunmask

 18. BertG. zegt:

  4,5 jaar cel voor vader die zijn 14 jarige dochter beschermde tegen viespeuk van 48, daar waar de politie geen zin in had.
  https://www.ad.nl/helmond/4-5-jaar-cel-voor-wraakvader-mario-haazen-uit-helmond~a08a7ccf/

  Geliked door 1 persoon

 19. koosv8 zegt:

  Des te meer u, ik, en iederéén steeds maar weer te horen krijgen hoe gevaarlijk het is om rechts te zijn, maar ondertussen savonds niet meer naar buiten durven van wege al het andere waar dan juist weer NIET over bericht wordt, komen er steeds meer mensen die gaan inzien dat vrijwel ALLES om u heen anders is dan de media en de politiek u proberen wijs te maken. En dan heb ik het hier nog geeneens over de scholen, of de werkvloer. Geweld of schuimbekkent gek is LINKS!!!

  Like

 20. En dat is nog niet alles, beste redactie. Het eindstation van onze collectieve lamlendigheid en het vergeten van God, is het radicale atheïsme van Robespierre, Babeuf, Danton, Marx, Lenin, Roosevelt, Churchill, Trotsky, Stalin, ¨Pol Pot, Hitler en de vrijmetselaars duivels van D666 die ons als natie willen opheffen.

  Like

  • BertG. zegt:

   Kijk maar goed uit Jules.
   De atheïsten loeren op je, die willen niks anders dan iedereen uitroeien, aard van het beestje zullen we maar zeggen.
   Zo zijn we nou eenmaal, kunnen we verder niks meer aan doen.
   Een soort van natuurlijke aangeboren aandrang om dat te moeten doen.
   Vraag maar aan Petra, die weet er alles van.

   Like

 21. koddebeier zegt:

  Het ging mis in Nederland toen er hele hordes opvreters en oplichters binnengehaald werden.

  Like

 22. Peter zegt:

  Omhooggevallen patsers die met het uitknijpen van de bevolking aan d’r geld komt ,kunnen van mij doodvallen .

  Geliked door 1 persoon

 23. Elisah zegt:

  Economische querulant-vluchteling uit Ghana is alleen hier om te parasiteren en haat te zaaien…
  http://www.mediacourant.nl/2018/11/jerry-afriyie-naast-twan-huys-ook-boos-op-dieuwertje/

  Anti-Zwarte Piet-activist Jerry Afriyie is niet alleen boos op Twan Huys, maar ook op Dieuwertje Blok. Hij hekelt dat ze aanblijft als presentatrice van het Sinterklaasjournaal. Dat zegt hij in Het Parool. Antipieters maken zich er boos over dat het Sinterklaasjournaal vasthoudt aan Zwarte Piet

  Like

 24. Tistochwat zegt:

  Potverdorie, wat een geweldig artikel!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s