Peiling: overgrote meerderheid vindt straf Blokkeerfriezen volstrekt belachelijk

Screenshot_127

(Door: Michael van der Galien)

Alleen een paar verdwaalde linkse mafketels staan achter veroordeling door de rechtbank in Leeuwarden.

Uit de crowdfundingsactie voor de Blokkeerfriezen blijkt al dat zij zich gesteund weten door — nou ja, eigenlijk het hele Nederlandse volk. De dappere Friezen hebben namelijk al meer dan anderhalve ton opgehaald voor hun hoger beroep. Dat zegt heel veel over de steun die zij genieten.

Toch is het vriendelijk van Maurice de Hond dat hij de mensuh even gepeild heeft. En wat blijkt? Jawel, inderdaad: de overgrote meerderheid staat pal achter de Blokkeerfriezen en vindt hun veroordeling volstrekt belachelijk.

Lees verder>>>
(h/t “Elisah)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, D66, demoniseren, gezond realisme, Groenen, Hypocrisie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Patriottisme, PvdA, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

24 reacties op Peiling: overgrote meerderheid vindt straf Blokkeerfriezen volstrekt belachelijk

 1. guusvelraeds zegt:

  Hebben de vele blokkeer Turken bij het “vieren” van hun gearangeerde huwelijken door complete straten met remmen toeteren zigzaggen en weer remmen en toeteren zigzaggen te blokkeren ook ooit boetes gekregen. Nee natuurlijk niet.

  Liked by 7 people

  • Jules Vismale zegt:

   @guusvelraeds, dan heb ik hier een artikel geplaatst dat het godzijdank ook anders kan met die akelige EN ASOCIALE “bruiloftstoeten” en die niet altijd ongestraft blijven! Lees hieronder en oordeel zelf:

   Bruiloftsstoet in Utrecht op de bon geslingerd: ‘Ze reden constant door rood en ze blokkeerden de straat’

   De mooiste dag van je leven moet natuurlijk uitbundig worden gevierd. En de hele straat mag het weten. Dat moeten de bruiloftsgasten van een (Turks) huwelijk in de Utrechtse wijk Lombok eveneens hebben gedacht. Hun bruiloftsstoet was namelijk zo extreem en gevaarlijk dat ze door de politie op de bon werden geslingerd.

   De Utrechtse agenten van de wijk Lombok schreven over het incident op Instagram. “Met wat collega’s hebben we een groot aantal deelnemers van een asociale bruiloftsstoet staande gehouden in verband met de nodige en levensgevaarlijke verkeersovertredingen.”

   De agenten schrijven dat er onder andere een weg werd geblokkeerd en dat er door rood werd gereden. “Tevens reed er iemand wiens rijbewijs was ingevorderd.”

   Valse naam

   De (Turkse) bestuurder zonder geldig rijbewijs probeerde er nog mee weg te komen door een valse naam op te geven. Met terugwerkende kracht heeft de politie gelukkig nog veel meer boetes uitgedeeld. “Na het terugkijken van de camerabeelden zijn nog de nodige bekeuringen uitgeschreven.”

   De politie schrijft dat het (en verwonderlijk is dat niet!) niet de eerste keer is dat ze zoiets meemaken en dat ze regelmatig veel klachten over dit soort situaties krijgt. Wel laat ze weten er niet op uit te zijn om in te grijpen. “We willen voor feestelijkheden best wat toestaan maar als er strafbare feiten worden gepleegd of gevaarlijke situaties ontstaan dan moeten we niettemin wel ingrijpen”, zegt een woordvoerder tegen Editie NL.

   En als ze nog even zo doorgaan met dergelijke en levensgevaarlijke “bruiloftsstoeten” op de weg en in de bebouwde kom dan zullen die, ironisch genoeg, dadelijk zeker een keer in ziekenwagen- en begrafenisstoeten gaan veranderen!

   Like

   • Nemesis zegt:

    ““We willen voor feestelijkheden best wat toestaan”

    Het was de Friezen toch ook alleen maar te doen voor de feestelijkheden van de kinderen

    Like

  • Pietersen zegt:

   Is meer een Marokkaans dingetje hoor. Ook in Wassenaar werd zo’n stoet op de bon geslingerd nadat bewoners 112 belden. Kijk, daar durft de politie niet in z’n kantine te blijven zitten met al die VVD’ers en hun dure villa’s van gestolen geld.https://www.omroepwest.nl/nieuws/3722092/Bijzonder-huwelijkscadeau-asociale-trouwstoet-op-de-bon-geslingerd

   Liked by 2 people

 2. ruud beijer zegt:

  De overgrote meerderheid stemt wel op het CDA d666 groen slinks. Zij staan voor Weg met ons!

  Liked by 5 people

 3. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Goed, dat Maurice de Hond een peiling heeft losgelaten op de straffen voor de Blokkeerfriezen.

  Vrouwe Justitia heeft zichzelf te kakken gezet, door de gevoelens en emoties van tafel te vegen en zicht te verschuilen achter de letter van de wet.
  De Blokkeerfriezen hebben een heldendaad verricht en verdienen een lintje en geen geen straf.
  Vrouwe Justitia heeft van de Nederlandse rechtstaat een kromstaat gemaakt.
  Foei, foei, foei !!!

  Liked by 1 persoon

 4. King Arthur zegt:

  Nogmaals, laten we ons nu eens heel errug druk gaan maken om Marakess en de afleidings manoeurvre van de antifa ff vergeten. Zelfs de Friezen zouden zich daar veel drukken om moeten maken dan swartepiet, want straks sterft het hier van de debiele uitkeringspieten en dan zijn de rapen gaar.
  Dus Jennie, ga aub een front maken tegen de gevaarlijkste club van NL, namelijk de vvd-ers die nu al 10 jaar bezig zijn om dit land kapot te maken met ieder jaar weer nieuwe belastingen en verhogingen van reeds bestaande belastingen. Dat allemaal om de invasie van hele enge laag IQ criminele swarte pieten te bekostigen!!!!

  Liked by 1 persoon

  • M.A.L. Sion zegt:

   Hear, hear.
   De donateurs voor deze crowdfunding steunen daadwerkelijke actie tegen kwaadwillige onruststokers.
   King Arthur heeft gelijk door het in een breder verband te plaatsen. Het Nederlandse volk laat over zich lopen door die ‘swarte pieten’ binnen te laten en daarna te financieren ten koste van autochtone berechtigden op deze gelden. Het is wat gemakkelijk om de schuld hiervoor op de VVD te schuiven. Wie ook vindt dat al die roetmoppen terug moeten naar Afrika enz. die moet met de mentaliteit van de blokkeerfriezen in verzet komen. Denk daar ook aan bij de volgende verkiezingen.
   malsion@orange.fr

   Liked by 3 people

 5. Petra DeBoer zegt:

  Natuurlijk sta ik achter de blokkeerfriesen want zij komen op voor de rechten van het kind. Elke ouder is wettelijk verplicht om zijn/haar kind te beschermen tegen terreur en dat zouden die linkse hogepriesters ook eens moeten doen i.v.p. kinderen te misbruiken voor eigen winstbejag middels hun verdienmodel van NGO’s.

  De kern waar het Jenny en de blokkeerfriezen om ging was dat ze de kinderen in Dokkum een terreur vrij feest toe wensten.

  Liked by 2 people

 6. Elisah zegt:

  Vergelijk!
  Maar max 180 uur voor rellen en kopschoppen agent….
  https://www.ad.nl/rotterdam/taakstraffen-voor-rellen-bij-turks-consulaat~a6f5cf59/

  Taakstraffen voor rellen bij Turks consulaat

  De Schiedammer heeft van de rechtbank een taakstraf van 180 uur opgelegd gekregen. Hij schopte een gestruikelde ME’er tegen zijn hoofd, waardoor diens helm afvloog. Het slachtoffer liep een lichte hersenschudding op. ,,Maar het is een wonder dat hij er niet meer letsel aan over heeft gehouden”, zei de rechter vanmiddag.

  Vier andere mannen zijn veroordeeld tot taakstraffen van 40 tot 120 uur. Ze hebben zich allemaal schuldig gemaakt aan openlijke geweldpleging, stelt de rechtbank. Onder hen is een minderjarige jongen, die bekende een steen te hebben gegooid naar een politiebusje. Hij kreeg de laagste taakstraf (40 uur) opgelegd.

  Liked by 1 persoon

 7. Peter zegt:

  Hoger beroep ! Hoger beroep ! Hoger beroep !
  En dan hopen op vrijspraak.
  Zonder strijd geen overwinning.

  Liked by 2 people

 8. Cathja zegt:

  Veel meer Nederlanders hadden achter de Blokkeerfriezen moeten staan. Nederland had een stevige vuist moeten maken richting de relschoppers, en laten blijken dat het hier niet getolereerd wordt dat een kinderfeest wordt verziekt door linkse oproerkraaiers.

  Ik eis vrijspraak voor alle veroordeelden! Elke uitspraak die hen veroordeelt is ondemocratisch en discriminerend.

  Liked by 4 people

 9. IkBenHet zegt:

  Beetje achtergrond info inzake de rechter die de BlokkeerFriezen veroordeelde:

  Dit vonnis is gewezen door mr. J.G.W. Lootsma-Oude Nijeweme, voorzitter, mr. G.C. Koelman en mr. W.S. Sikkema, rechters, bijgestaan door mr. F.F. van Emst, griffier, en uitgesproken ter openbare terechtzitting van deze rechtbank op 9 november 2018.

  Tégen deze “rechter” loopt in Engeland dus een onderzoek:

  Enne hoe onpartijdig zou deze, blijkbaar, linkse muts zijn?
  “Mevrouw de rechter was van 01-07-2000 tot 01-11-2010 penningmeester van de Stichting humanitaire hulp Eritrea”. Bron Twitter

  Liked by 3 people

 10. IkBenHet zegt:

  LOOTSMA – OUDENIJEWEME J.G.W. , geboren jun 1963 ; Mw.
  NLRM 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99/00
  Raio rechtbank Groningen 1 apr 1990
  Gerechtsauditeur rechtbank Leeuwarden 15 okt 1996
  Rechter-plaatsvervanger rechtbank Leeuwarden 15 okt 1996
  Rechter rechtbank Leeuwarden 9 april 1998
  Vice-President Rechtbank Leeuwarden 01-07-2002
  NU Leeuwarden Rechtbank Vice-President
  Leeuwarden gerechtsauditeur 97
  HOOFDFUNCTIE
  Advocaat te Zwolle ; kantoor Nysingh, Bitter & De Vries Robbé ; beëdiging 1995
  Wanneer gestopt?
  TEVENS
  Voorzitter Stichting peuterspeelzaal ’t Blokje Wolvega
  Lid medezeggenschapsraad De Dorpschool Wolvega
  jul 1997
  TEVENS [oktober 2004]
  Lid jurist Regionaal Tuchtcollege , Groningen van 01-01-2001

  Liked by 2 people

 11. kampersrene zegt:

  Ik denk zelfs dat die rechter die straf te zwaar vond ….maar na een gesprek met Rutte op verzoek van Timmermans legde zij een straf op tegen de beschermers van een kinderfeestje

  Liked by 1 persoon

 12. koddebeier zegt:

  Door dit soort rechters daalt het vertrouwen in de Nederlandse Nep rechtspraak tot 0,0 !!
  Dankzij deze lieden zijn we afgedaald tot een bananenmonarchie !!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s