Ska Keller: EU-topkandidate van de Groenen met opvallende nabijheid tot links-extremen

Screenshot_112

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

De nieuwe top-kandidate van de Duitse Groenen voor de Europese verkiezingen, Ska Keller, toonde in het verleden een opvallende nabijheid tot links-radicalen, ja deels zelfs links-extreme en gewelddadige organisaties zoals de zogenaamde “Antifa”.

philosophia perennis

Gisteren kreeg ze 87,6% van de stemmen op het partijcongres van de Groenen in Leipzig: de 36-jarige Ska Keller. En werd zodoende tot top-kandidate van de partij, waarmee zich niet alleen Merkel, maar ook Friedrich Merz een coalitie willen respectievelijk kunnen voorstellen, voor de Europese verkiezingen gekozen.

In goed overleg met de “Merkel-jeugd”

Dat komt goed uit. Want Ska Keller kent geen sociale angsten als het om de samenwerking met links-extremen gaat. Dat liet ze enkele jaren geleden al zien, toen deze nog helemaal niet zo intensief als nu optraden als gewelddadige beschermingstroep van het systeem Merkel.

De keuze, waarmee de vrouw met de onschuldig klinkende IKEA-naam in de door haar eergisteren aangekondigde “strijd tegen rechts” ten strijde wil trekken, is blijkbaar al gemaakt.

Dat is het nieuw midden?

Hugo Funke schrijft daarover op Facebook: “De Groene EU-top-kandidate Keller poseerde in 2014 met Antifa-vlag en kameraden in het Europees Parlement (foto boven). Dat zijn ze dus, de door de media vertroetelde “verantwoordelijkheidsbewuste” en “verstandige” politici van het “midden”.

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Barbarisme, belangenverstrengeling, Communisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Duitsland, Europa, Europees Parlement, EUSSR, Groenen, Hypocrisie, Krankzinnigheid, landverraad, Links fascisme, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Merkel, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Ska Keller: EU-topkandidate van de Groenen met opvallende nabijheid tot links-extremen

 1. scherpschutter1943 zegt:

  Dat is in nederland ook zo. De linkse parttijen bedienen zich van knokploegen en terreur om anders denkenden angst aan te jagen. Kijk naar Pim Fortuyn.

  Geliked door 1 persoon

 2. Henk Beije zegt:

  Links is een vuilnisvat vol ellendelingen !!

  Geliked door 1 persoon

 3. Klaas zegt:

  Like

 4. Republikein zegt:

  Hear no evil, see no evil.

  Like

 5. Jan zegt:

  Ska Keller was ook degene die Syrische dorpen in oost-Europa wilde die dan islamitische enclaves zouden vormen.
  Zie:
  Groene waanzin: Fractievoorzitter in het Europees Parlement eist gedwongen vestiging van complete Syrische dorpen in Oost-Europa

  …..
  https://ejbron.wordpress.com/2017/06/20/groene-waanzin-fractievoorzitter-in-het-europees-parlement-eist-gedwongen-vestiging-van-complete-syrische-dorpen-in-oost-europa/

  Like

 6. Hovawart zegt:

  Het verwachte antwoord van de Linksche Looney Brigade om het groeiende nationalisme te willen bestrijden en de opkomst van het populisme in de ‘rijke’ westerse lidstaten te vergelden, het naar voren schuiven van extreem-linkse idioten. De strijd heeft al een enorme verdeeldheid teweeggebracht en verharding van het overleg en het debat, en zal de politieke slagvaardigheid nog meer laten verzanden in een onmetelijke en onleefbare woestijn, waar de roependen niet zullen worden gehoord en de samenleving als ‘los zand’ verdeelt zal zijn. en dadelijk geen duif meer te zien, geen shekel meer uitgegeven wordt, alléén meer zand……..in de raderen van de vrede en vooruitgang.

  Like

 7. Jan zegt:

  Bewijs dat de linkse eurocraten samenzweren en land- en volksverraders zijn

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Veruit de meeste van dat linkse tuig hoort in opvoedkampen thuis !!

  Geliked door 1 persoon

 9. kampersrene zegt:

  Nieuwe scheldwoorden zijn geboren volgens Wikipedia.. “je bent precies een linkse” of erger “groene…..Timmermans …of…. Rutte ….daar kun je behoorlijk iemand mee kwetsen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s