VIDEO Denemarken: Antifa noemt groep die de Kristalnacht herdenkt “nazi-zwijnen”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Weg met ons!", antisemitisme, Barbarisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Denemarken, Hypocrisie, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op VIDEO Denemarken: Antifa noemt groep die de Kristalnacht herdenkt “nazi-zwijnen”

 1. Elisah zegt:

  Antifa is bezig met hun eigen kristallnachten,

  https://fenixx.org/2018/11/10/terreurgroep-antifa-vernietigt-een-hotel-50-000-euro-schade/

  Terreurgroep Antifa vernietigt een hotel – 50.000 euro schade

  Tijdens de nacht van de vrijdagavond verwoestten de Antifa stormtroepen de locatie waar in het weekend de conferentie van de AfD districtspartij zou plaatsvinden. Op het extreemlinkse platform Indymedia heeft een Antifa-groep de aanslag opgeëist. De staatsveiligheid doet onderzoek.

  “In de nacht van 9 november hebben we in het hotel “Zur Ratte” in de Erikenstraße 10 in Leipzig de ramen gebroken en het interieur opnieuw in de verf gezet. Het hotel is dit weekend de gastheer van de conferentie van de AfD districtspartij, waar ook de kandidaten voor de komende staatsverkiezingen worden gekozen”, aldus de bekentenisbrief.

  Geliked door 1 persoon

 2. Cleo zegt:

  Wat mankeren deze loeders?! Volledig de weg kwijt!

  Geliked door 1 persoon

 3. scherpschutter1943 zegt:

  Ik zou dat antifagespuis het liefst ter plekke afmaken. Duidelijker kan ik het niet stellen

  Geliked door 3 people

 4. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Hebt u het ook gezien, dat die Antifa pigs zichzelf aan het uitschelden waren.

  Like

  • Republikein zegt:

   ” Pigs (Three Different Ones) ” is een nummer uit het album Animals van Pink Floyd uit 1977. In de drie delen van het album, ” Honden “, “Varkens” en ” Schapen “, vertegenwoordigen varkens de mensen die Roger Waters beschouwt als de top van de sociale ladder , degenen met rijkdom en macht ; ze manipuleren ook de rest van de samenleving en moedigen ze aan om wreed concurrerend en moordend te zijn, zodat de varkens krachtig kunnen blijven. Hoewel het niet beschikbaar was voor commerciële aankopen, werden promotie-exemplaren uitgebracht in Brazilië, zij het in een bewerkte vorm van slechts vier minuten en vijf seconden.

   De drie verzen van het liedje stellen elk een ander “varken” voor, waarvan de identiteiten een onderwerp van speculatie blijven, [nb 1] omdat alleen het derde couplet duidelijk zijn onderwerp identificeert als moreel activist Mary Whitehouse , die wordt omschreven als een “huis trots” stadsmuis “die moet” houdt alles aan de binnenkant. ” [3] In 1992, op de radiospecial van Westwood One, Pink Floyd: The 25th Anniversary Special , vertelde Roger Waters aan Jim Ladd dat het genoemde “Whitehouse” niets te maken had met het huis van de Amerikaanse president, het Witte Huis , nadat Ladd had verteld Waters hij interpreteerde het laatste couplet als een aanval op Gerald Ford , die de Amerikaanse president was op het moment dat het lied werd opgenomen

   En verder:
   Het nummer bleef op de setlist van Waters voor zijn 2017 Us + Them Tour , wederom in zijn geheel en met de anti- Trump- beelden (“Fuck Trump” werd op latere data veranderd in “Trump Is a Pig”). Waters speelt Gilmour’s originele baspartijen in plaats van ritmegitaar. Hoewel het antwoord op de anti-Trump-beelden overwegend positief was, hebben sommige fans op zijn shows tijdens het lied uitgejouwd of zelfs hun woede over de anti-Trump-beelden en politieke boodschap achtergelaten. Waters reageerde op de critici van de anti-Trump en zei: “Ik vind het enigszins verrassend dat iemand 50 jaar zonder begrip naar mijn liedjes had kunnen luisteren” en zei tegen die critici als ze niet leuk vonden wat hij deed “ga Katy Perry zien of kijk naar de Kardashians, het kan me niet schelen. ‘ Waters zei ook dat hij door zijn anti-Trump-beelden sponsors verloor zoals American Express die weigerden om hun gezelschap te laten associëren met zijn shows.

   Wikipedia.
   Mooie muziek van een kloothommel.

   Geliked door 1 persoon

 5. aquarius4422 zegt:

  De echte Nazizwijnen staan op.

  Geliked door 1 persoon

 6. koddebeier zegt:

  Antifa zijn zelf de grootste Nazie zwijnen !!

  Like

 7. Jan zegt:

  Merkel en de blinden van de Centrale Raad van Joden

  Duidelijk niets geleerd uit de geschiedenis

  Like

 8. Shimon zegt:

  Antifa zijn tegen: democratie, andere mening, historische feiten, debat, vrede… met hun nietszeggende geschreeuw en geweldsdige éénrichringsverkeer zijn het dus oprechte fascisten. Enge totalitaire mannetjes en vrouwtjes die zichzelf nog wel eens tegen zullen komen.

  Geliked door 2 people

 9. T.Troubadour zegt:

  en dit alles gefinancierd door de globalist PurSang Soros

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s