VIDEO: Zo ziet de Nieuwe Wereld Orde eruit – de mooie nieuwe wereld


(Klik rechts onderin de balk voor Engelse ondertiteling) 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", belangenverstrengeling, Censuur, Communisme, cultuurrelativisme, demoniseren, hersenspoeling, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, New World Order, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Slavernij, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

25 reacties op VIDEO: Zo ziet de Nieuwe Wereld Orde eruit – de mooie nieuwe wereld

 1. bozeoudeman zegt:

  Nog enger dan 1984 en Brazil bij elkaar

  Geliked door 1 persoon

 2. guusvelraeds zegt:

  In een klap is de waanzin van multi cultuur, gender gelijkheid en het mechanisme van politieke correctheid duidelijk. Uiteindelijk draait het om niet rationele machtuitoefening. Geen macht op basis van meritus maar op basis van identiteit.

  Geliked door 1 persoon

 3. Aegolius cs zegt:

  Tn iedereen blij zingend.

  Like

 4. Petra DeBoer zegt:

  Goede video wat het extreme cultuur marxisme met de genderpolitiek in beeld brengt. Hoe ziek moeten mensen geestelijk zijn om de hogepriesters van deze cult van de linkse kerk aan te hangen!!!

  Like

  • guusvelraeds zegt:

   Als je vroeg genoeg begint met indoctrineren worden ze ziek genoeg om in het gelijkheid gekkenhuis mee tr draaien. Niet de mate van intelligente bepaald je loopbaan maar je ideologische verbondenheid. Iedereen gelijk maar hoor je bij de uitverkorenen dan ben je net iets gelijker.

   Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @guusvelraeds, eens, maar ik denk dat bij velen ook meespeelt dat ze hun hersenen kapot hebben gemaakt door drugs. Er is niet voor niks een opiaten epidemie in de U.S.A. en andere landen, en Nederland is immers ook al een narcostaat. De deep state handelt in drugs en willen dat mensen hun hersenen kapot maken want dan zijn ze verslaafd en te beïnvloeden. Als ik kijk naar de linkse kerk in Nederland zijn er heel wat doorgesnoven lui bij.

    Like

 5. Ben in ‘ 60 geboren maar op een gekke manier bekruipt mij ( tot aan mijn 40ste blijven doorleren) gevoel van herkenning…………zij het in iets mindere mate

  Like

 6. Steven zegt:

  Ik zou mij er niet om verbazen als deze grappige video de werkelijkheid gaat worden.
  De hele westerse samenleving is totaal doorgeslagen en krankzinnig geworden.

  Like

  • guusvelraeds zegt:

   Het is de werkeljkheid. Het is nu zaak deze feiten vrije werkelikkheid door te prikken. Koop een krant kijk naar TV en je ziet het voor je gebeuren. Neem alleen al de nu al twee jaar durende niet rationele aanvallen op Donald Trump. Keer op keer die vooringemomenheid en een totaal gebrek aan rationele argumentatie.

   Geliked door 1 persoon

 7. Elisah zegt:

  Ik vroeg aan iemand, die in een linkse studentenstad studeert, of er niet veel extreem linkse studenten waren, ik kreeg te horen dat vooral de universiteiten links zijn, maar de studenten overwegend rechts…dus.

  Like

  • Petra DeBoer zegt:

   @Elisah, dat heb ik vaker gehoord en gelezen. De wetenschap moet natuurlijk een spaak tussen de wielen gestoken worden en op universiteiten worden wetenschappers opgeleid. Met feiten en wetenschap heeft de linkse kerk niks want dat past niet in hun ideologie.

   Like

  • guusvelraeds zegt:

   Dan is er nog hoop voor de toekomst. Laat de babyboom generatie snel afgelost worden.

   Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @guusvelraeds, natuurlijk is er altijd hoop maar voor de korte termijn richt ik me op Trump, Poetin, Orbán en Salvini.

    Like

 8. Elisah zegt:

  In de VS,
  http://xandernieuws.punt.nl/content/2018/11/Mensen-filmen-hoe-Democraten-alsnog-verkiezingsuitslag-Florida-proberen-te-stelen

  Mensen filmen hoe Democraten alsnog verkiezingsuitslag Florida proberen te stelen

  Verkiezingsopzichter al eerder veroordeeld wegens heimelijk openen en vernietigen stembiljetten – Democratische advocaten: Stemmen illegalen niet meetellen is ‘racistisch’

  Op de avond van de verkiezingen op 6 november filmden een ander met zijn smartphones iets vergelijkbaars. Dozen met stembiljetten werden met privé auto’s aangevoerd en in een gehuurde vrachtwagen geladen. ‘Dit schendt alle preventieregels voor papieren stembiljetten. Werden er biljetten vernietigd en vervangen door een serie nep biljetten? Dat moet nu onderzocht worden!’

  Omdat het verschil tussen beide kandidaten maar zo’n 50.000 stemmen is zouden de tienduizenden ‘plotseling gevonden’ nieuwe biljetten in Broward County, en de 15.000 in Palm Beach, voldoende kunnen zijn om de Democratische senator Bill Nelson alsnog te laten ‘winnen’.

  Like

 9. Elisah zegt:

  In de VS, stealing an election…

  BREAKING: I took this video as the riot police removed me from where trucks were secretly loading stuff in/out of Broward Supervisors office. All this while they are violating constitutional rights & a court order! #BrowardCounty

  Like

 10. Elisah zegt:

  Iets anders,
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2018/11/ex-haalt-keihard-uit-naar-sylvana-simons-ze-noemt-haar-partij-bij1-maar-creeert-alleen-maar-haat-en-tweespalt/

  Ex haalt keihard uit naar Sylvana Simons: “Ze noemt haar partij BIJ1, maar creëert alleen maar haat en tweespalt”

  De succesvolle ondernemer Roland Kahn had ooit een relatie met Sylvana Simons. Hoewel de twee een tijdlang bij elkaar waren liep hun relatie uiteindelijk stuk. Zijn tijd met de leidster van BIJ1 heeft hem echter flink wat inzage gegeven in haar karakter. En, nou ja, we laten hem het zelf maar uitleggen:

  “Ze noemt haar partij Bij1, maar ze creëert alleen maar haat en tweespalt.”
  “Omdat ik haar een destructieve geest vind, die niets bijdraagt aan een vredig en tolerant Nederland!”
  “Ik waarschuw alleen maar voor haar haat en boosheid.”

  Like

 11. delamontagne zegt:

  En als ze dan eenmaal volwassen zijn geworden en de jaren “des-verstands” hebben bereikt, ervaren ze de realiteit……

  Like

 12. Hovawart zegt:

  Nog een sprekend voorbeeld van een linksche educatieve dwaling zijn de verkeersregels, op jonge leeftijd nemen wij deel aan het verkeer, op de fiets een traject afleggen onder toeziend oog van verkeerslesvrijwilligers.
  Voor een brommercertificaat is ook een proeve van bekwaamheid en een test een vereiste, maar de jeugd krijgt tegenwoordig met de paplepel ingegeven dat zij wettelijke bescherming genieten, dat zij onaantastbaar zijn in het verkeer en dat andere verkeersdeelnemers beter op hun misdragingen, op hun iphone staren, hun gebrek aan verkeersinzicht en totale lak aan de verkeersregels moeten anticiperen, en zo begon een nieuwe generatie van prinsjes en prinsesjes aan een deelname in het autoverkeer.
  Verkeersdeelname is net als de samenleving een systeem van regels en wetten, van hoffelijkheid en verdraagzaamheid, van afspraken en gelijkheid, maar de rechtsongelijkheid schept een verwarring waardoor het gehele maatschappelijke systeem stagneert in een grote linksche puinhoop van uitzonderingen en aanpassingen.

  Like

  • BertG. zegt:

   Voor je brommer of scooter moet je al jaren afrijden om een rijbewijs te halen, wat je zo’n 400 euro kost na lessen en afrijden, als het niet al veel meer is.
   Een certificaat is iets uit het verleden, die kocht je op het postkantoor voor 25 Gulden.
   Ik heb ‘m nog gekocht en omgeruild voor een rijbewijs, dus ik had nog mazzel.
   En je bent op je scooter net zo verantwoordelijk bij een ongeluk/ aanrijding zo als elke andere automobilist.

   Like

   • BertG. zegt:

    Waarom dacht jij dat iedere scooter zo’n grote gele of blauwe kentekenplaat achterop heb zitten.
    Mijn scooter is gewoon terug te vinden bij het RDW.

    Like

 13. Jan zegt:

  Fout: sneeuwman; goed: sneeuwpersoon

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s