Geen onontwikkelde immigratie door het migratiepact!

Screenshot_1

Europa daalt in onderwijsvergelijking: Geen onderontwikkelde immigratie door het pact voor migratie!

(Door: Dr. Alice Weidel – Vertaling: E.J. Bron)

De kloof tussen competentie en gebrekkig onderwijs wordt steeds groter. Waar Europa ooit een voortrekkersrol toekwam, wordt ze nu voorbijgestreefd door de Aziatische landen. Daartegenover wordt Duitsland steeds dommer.

De slimste koppen met 1,75 miljard inwoners vindt men in Oost-Azië, waar Chinezen, Japanners, Koreanen en Vietnamezen de toon aangeven. De middenmoot wordt gevormd door Europa, Noord-Amerika, Rusland, Israël en Oceanië. Daarna volgt Afrika met 4,7 miljard inwoners, dat de slechtste leerlingen en slechts 1,7% van de globaal erkende uitvindingen bijdraagt. Gezien de situatie dat er alleen al uit Subsahara-Afrika op dit moment 550 miljoen en in 2050 bijna 1,1 miljard mensen graag naar Europa willen emigreren, luiden alle alarmbellen.

Het PISA-onderzoek uit 2012 toonde al aan hoe Duitsland juist aan hier onderwijs ontvangende migrantenkinderen mislukt, die tegenwoordig 40% van de nieuwe generatie in de verloskamers vormen. Volgens het onderzoek deden ze het in wiskunde tot 50% gebrekkig, onvoldoende of nog slechter. Terwijl het Duitse onderwijsfiasco de neerwaartse trend in alle statistieken steeds opnieuw bevestigt, nemen de Oost-Aziaten als geheel niet eens 100 asielzoekers op. Zij geloven niet in het sprookje dat zij de pensioenkassen zullen vullen, om maar te zwijgen over het feit dat ze welkome geschoolde arbeidskrachten zijn. Zij zetten liever in op robots en hightech.

Duitsland raakt als voormalige onderwijsnatie en wereldkampioen export in toenemende mate de aansluiting kwijt. Rood-Groene experimenten in de scholen hebben daaraan een wezenlijk deel bijgedragen. Het VN-migratiepact zet de poorten wijd open voor nog meer onontwikkelde immigratie. Om niet nog verder achterop te raken, is het zaak het migratiepact fundamenteel af te wijzen.

www.nzz.ch

Bron:
www.facebook.com
Door: Dr. Alice Weidel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Azië, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Duitsland, Eurabië, Europa, gezond realisme, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, verloedering, Westen. Bookmark de permalink .

14 reacties op Geen onontwikkelde immigratie door het migratiepact!

 1. scherpschjutter1943 zegt:

  Duitsland is al overleden. Het duurt alleen nog minstens 20 jaar voordat de duitsers dat zelf door hebben. Het is nu al te laat. Die duitsers zullen het nooit leren en nooit begrijpen.

  Geliked door 3 people

  • Marc zegt:

   Datzelfde geldt voor Nederland!

   Geliked door 3 people

   • droevige mof zegt:

    Duitsers of Nederlanders, de zogenaamde intellectuelen herkennen het gevaar nauwelijks. Ze zijn te dom of bevooroordeeld om hun eigen onderzoeksmethoden toe te passen omdat ze een ideologische schroef los hebben.
    Het zijn meestal de eenvoudige mensen die nog steeds een helder hoofd hebben.
    Dit heet dan minachtend populisme.

    Geliked door 3 people

 2. Jade zegt:

  Logisch, als je het land laat volstromen met dombo`s
  dan halen deze het gemiddelde IQ omlaag…
  Niet zeiken nu, jullie hebben ze binnengehaald.
  Wij niet!

  Geliked door 1 persoon

 3. Bob Fleumer zegt:

  Ik zie de deelname aan het VN immigratie pact als puur landverraad, ons is niets gevraagd terwijl de sleutel van Nederland uit handen wordt gegeven!

  Geliked door 2 people

 4. Willem Sterk zegt:

  Het is diep triest dit te moeten zien gebeuren, niet alleen in Duitsland, maar ook in de rest van Europa. Op de middelbare school hoorde je hier niets over, nu ben ik over de 60 en ik schrik me af en toe rot als je in bepaalde wijken komt en om je heen kijkt en luistert. Als het even tegenzit maak ik het nog mee dat hier de sharia wordt ingevoerd en misschien nog wel een burgeroorlog zoals sommigen beweren. En dat in 1 mensenleven. Zei Ronald Reagen niet dat vrijheid in 1 generatie verdwijnen kan.

  Geliked door 1 persoon

 5. Hovawart zegt:

  Al deze ‘toevallige’ bijkomstigheden, alle kleine concessies, de letterlijke achteruitgang van Europa dat met een noodgang richting de nooduitgang rolt, heeft veel weg van een gelijktijdige en goedgeorganiseerde reorganisatie, een vijandige overname zonder instemming van het volk, een belegering door financiële grootmachten, een schaakspel met accountants en politici als de geniepige en ongrijpbare (s)pionnen.

  Geliked door 1 persoon

 6. Republikein zegt:

  Was nooit gebeurd zonder religie, oef en ugh.
  Leuk he Paul, ja, ik ben een leuke.

  Geliked door 1 persoon

 7. King Arthur zegt:

  Druk maken om swarte piet, maarrrrrrrrrrrrr het migratiepact niet snappen of willen zien??

  Geliked door 1 persoon

 8. Lot zegt:

  Hoe weten ze nu over gebrekkig opgeleide mensen? Het onderwijs laat deze mensen slagen door meer fouten goed te keuren dan van autochtonen om een voldoende te kunnen halen. Want zielig en zij moeten ook verder. Beter was geweest als een immigrant in een speciaal klasje kwam totdat zij op het juiste niveau zijn en dan in het gewone onderwijs kunnen komen. amerika deed dit zo met de immigratie.
  Hoe weten ze nu dat het minder wordt? De immigranten zijn gekomen toen ons land al af was. Het enige wat ze hoeven te doen is met de machines overweg kunnen. En dit kunnen ze prima leren.
  Pas in de lange tijd blijkt dat zij het niet kunnen overnemen of onderhouden. De chinezen hebben enkele jaran geleden voor het eerst een ballpointpunt kunnen maken en enkele decennia geleden konden japanners voor het eerst een motor(ped) namaken. Dus de technologie kopieeren.
  Ik heb altijd geleerd dat wij nederlanders als enigen bij japan mochten komen. Echter plots hadden ze boten vliegtuigen en onderzeeers. Tom cruise was in een film van de 1800s dat amerika contact had met japan. De technologie komt dan ook van ons. Zelfs falungong religie hebben europese uitdrukkingen. Er zijn verhalen dat het zijde maken komt van mensen die uit de lucht komen en het hen geleerd hebben. De chinezen weten dat wat zij kunnen van ons komt.
  Wat ik wilde zeggen is dat immigranten prima de zaak kunnen overnemen, maar wellicht niet zelf kunnen bouwen. In arabie veel verroeste boten gezien, die ze niet eens onderhouden. De boot gaat dan minder lang mee (heb ik mij laten vertellen). Als arabieren de machines ook kunnen bedienen, hoe kunnen ze dan weten dat zij niet zo goed presteren, op school bijvoorbeeld? Dat lijkt mij dan meer afgeleide kennis.

  Like

 9. jantjeuitnl zegt:

  Als je Europa mixt met Afrika dan krijg je Afrika.

  Like

 10. Jan zegt:

  Precies zoals Sarrazin het voorspelde: Immigratie maakt Duitsers dommer

  „Wir werden auf natürlichem Wege durchschnittlich dümmer“, sagte Sarrazin. Zuwanderer „aus der Türkei, dem Nahen und Mittleren Osten und Afrika“ wiesen weniger Bildung auf als Migranten aus anderen Ländern

  https://www.morgenpost.de/berlin-aktuell/article104236505/Auslaender-verdummen-Deutschland-sagt-Sarrazin.html

  Like

 11. Elisah zegt:

  Ondertussen, de goed georganiseerde caravaan richting de VS,

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s