“Gevaarlijke plaatsen” of “No-Go-Areas”?

Screenshot_6

Door: Michael Steiner – Vertaling: E.J. Bron)

In Noord-Duitsland bestaan officieel twintig “gevaarlijke plaatsen”, van “No-Go-Areas” wil echter niemand spreken.

Contra magazine

Zoals de “Neue Osnabrücker Zeitung” achterhaalde, bestaan er in Noord-Duitsland volgens informatie van de autoriteiten in totaal twintig “gevaarlijke plaatsen”, waarin volgens de politiewet van de deelstaten de agenten ook speciale rechten bezitten en bijvoorbeeld ook zonder concrete verdenking verdachte personen mogen controleren.

In de deelstaat Schleswig-Holstein bestaan met acht van zulke gebieden de meeste, terwijl Hamburg, Bremen en Niedersachsen elk vier van zulke zones met meer geweldsdelicten, toebrengen van lichamelijk letsel en andere criminele handelingen bezitten. In Mecklenburg-Vorpommern (overigens de deelstaat van deze groep die het minst door de “multiculturele zegeningen” werd verblijd) bestaat niet zo´n zone.

Maar hoewel er genoeg van zulke brandpunten van straatcriminaliteit bestaan, wil men van politieke zijde niet spreken van het bestaan van “No-Go-Areas”. Wie echter herkenbaar als toerist bijvoorbeeld in Hamburg onderweg is, wordt er ´s nachts wel eens door bewoners van bepaalde gebieden respectievelijk straten op gewezen dat men beter een andere route naar zijn bestemming kan nemen, omdat het daar niet veilig is. Eigenlijk is dit er een indicatie voor dat er wel degelijk zulke “No-Go-Areas” bestaan.

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: Michael Steiner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Groenen, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op “Gevaarlijke plaatsen” of “No-Go-Areas”?

 1. Otto Braeckenssieck zegt:

  En wij blijven dit, onze civilisatie bedreigende gevaarlijke vuil, maar toelaten in EUROPA. Mensen blijf uitkijken, in Dublin beheren bijvoorbeeld Nederlands sprekende turken de moderatie van Facebook. Bij Twitter gebeuren rare zaken. De achterlijke moslim ideologie probeert ons echt te overlopen!

  Like

 2. jack black zegt:

  Het komt de dag dat de moslim in de meerderheidis en hele wijken
  (wie in Frankrijk ) Terroriseert en dan komen de aanslagen ook
  vermeert in jullie buurt !

  Like

 3. kampersrene zegt:

  En waarom zijn dat gevaarlijke plaatsen wie wonen daar …….schrappen wat niet past…….veel kloosterzusters ?….daklozen..en arme drommels ?… politiekers waaronder mutti Merkel.?…Islamieten ? Het juiste antwoord geeft U het recht op een zitje in het Europees parlement want U heeft de beschikking over gezond verstand

  Like

 4. Williaan zegt:

  De overheden zijn gek op eufemismen

  Like

 5. Nemesis zegt:

  De politie agenten in die bepaalde area’s hebben nu wel bepaalde rechten, maar ze kijken wel uit ze ook waar te nemen. Zij houden ook graag hun familie veilig, hun hoofd op hun lichaam en vinden niet hun huizen en andere zaken als een smeulende hoop as terug na de dienst.

  Like

 6. Elisah zegt:

  https://tpo.nl/2018/11/14/man-in-belgie-in-coma-geslagen-omdat-hij-dronk-tijdens-ramadan/

  Man in België in coma geslagen omdat hij dronk tijdens ramadan
  Politie zoekt daders van radicaal-islamitische poging tot moord

  In Brussel dronk een 39-jarige man een drankje tijdens ramadan, op 20 mei 2018, en moest dit bijna met de dood bekopen.

  Like

 7. Elisah zegt:

  https://fenixx.org/2018/11/14/14-marokkanen-seksueel-misbruiken-meisje-en-steken-haar-vriend-neer-mainstream-media-zwijgt/

  14 Marokkanen seksueel misbruiken meisje en steken haar vriend neer – mainstream media zwijgt

  De gebeurtenis vond twee dagen geleden plaats in Santa Coloma de Gramenet in Catalonië. De jonge vrouw reisde met haar vriend in de metro toen de Marokkaanse “manada” (of wilde kudde, zoals de Spanjaarden seksueel gewelddadige groepen mannen noemen) haar begon te molesteren.

  Geliked door 1 persoon

 8. Judge zegt:

  Altijd opereren Marokkanen in groepen. Zoals Hyena’s omsingelen ze hun prooi en vallen deze om beurten van achteren aan. Brengen steeds meer verwondingen toe en putten het slachtoffer uit. Daarna vallen ze massaal aan om hun prooi af te maken. Hyena’s doen het voor voedsel. Marokkanen alleen voor de lust en zij genieten er van. In een gevecht van man tegen man zie je ze nooit…….dan zit de persoonlijke lafheid net zo diep in hun genen als het heldendom tijdens hun kudde gedrag. Het zou goed zijn als wij, uit zelfbehoud, ook zo over straat gingen lopen. Maar wij mogen ons niet verdedigen….dan lokken wij een confrontatie uit….dan zijn wij racisten! Ik vraag mij af hoe lang wij nog bang zullen zijn voor dat woord….. en vooral voor dat soort!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s