Seksuele overvallen door migranten: Eindelijk handelen – i.p.v. te relativeren!

Screenshot_157

(Door: Dr. Alice Weidel – Vertaling: E.J. Bron)

Angstonderzoekers doen hun best om te relativeren: vrouwen zouden statistisch gezien vaker “thuis” het slachtoffer van seksuele overvallen worden, aldus de “Focus” vandaag. En, dat zegt in ieder geval de criminaliteitsstatistiek van de politie, “plotselinge overvallen door groepen” zouden de laagste stand hebben bereikt sinds de Duitse hereniging. Dus alles is in orde in Duitsland? Absoluut niet. Vrouwen voelen zich, niet pas sinds de massaverkrachting in Freiburg, steeds onveiliger. Dat ligt niet aan een gevoelde, maar aan de reële bedreiging, die nu al meer dan drie en een half jaar ons land in spanning houdt.

Natuurlijk kwamen er daarvoor ook verkrachtingen voor, en uiteraard is het volledig juist dat vrouwen en meisjes in hun familie- en kennissenkring slachtoffer van seksuele overvallen kunnen worden. Maar dat relativeert noch het gevaar voor lijf en leden, noch is het er een motivering voor om zulke daden gewoon te moeten accepteren die door migranten gepleegd worden.

In plaats van te bagatelliseren, zoals de criminoloog Christian Pfeiffer (SPD) dat regelmatig pleegt te doen, moeten uit zaken als Freiburg eindelijk de juiste conclusies getrokken worden!

www.focus.de

Bron:
www.facebook.com
Door: Dr. Alice Weidel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, betutteling, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Desinformatie, Dhimmitude, Duitsland, establishment, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, moralisme, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

6 reacties op Seksuele overvallen door migranten: Eindelijk handelen – i.p.v. te relativeren!

 1. Bob Fleumer zegt:

  Het hele circus waar Europa aan ten gronde gaat komt door de lafheid van bestuurders die niet niet de moed hebben de nodige maatregelen te treffen, om te beginnen; grenzen dicht voor gelukzoekers en de islam.

  Geliked door 1 persoon

 2. droevige mof zegt:

  Op dit moment probeert men Alice Weidel een donatie-affaire aan te smeren, wat zou moeten leiden tot de opsplitsing van de AfD in een nationalistische en een conservatieve vleugel.
  http://www.spiegel.de/politik/deutschland/alice-weidel-spendenaffaere-setzt-afd-fraktionschefin-unter-druck-a-1238142.html

  Like

 3. Eigen volk eerst zegt:

  Wat houdt de laffe leiders van Europa eigenlijk tegen? Geld? Is dat de drijfveer Europa te laten vernielen? Gelukkig zijn er EUlanden die wél iets doen en niet alles in de doofpot stoppen. Is er nog hoop of zijn we al verloren?

  Like

 4. @Droevige mof……maar dat gaat ze echt niet lukken. Alice Weidel is een sterke vrouw.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s